Allah tum ölmūslerimize rahmet eylesin ..Amin
Bugün kayınvalidemin ölüm yıldönümüydü ben de evde anmak istedim, kuran, yemek vs. telaşesi ile tabi öncesi hazırlık teleşesi ile gelemedim kızlar..
En son misafirim az önce gitti, ancak gelebildim..
Bakalım geçmişe neler olmuşşş
Dünkü menüm
SABAH
1 az yağda yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Domates, salatalık 1 orta Türk kahvesi
1 dilim ekmek
1 ceviz
ARA
1 kuru kayısı
5 badem
3 kuru mersin
ÖĞLEN
1 tabak tavuk yemeği
2,5 dilim ekmek
Cacık
ARA
1 yudum çilekli süt
1 adet içli köfte
Yarım lavaş (küçük)
Yeşillik
AKŞAM
1 tabak barbunya
Salata (yağlı)
ARA
1 elma
Yarım portakal
Yarım kivi
2,5 litre su. 6.522 adım attım.
canım bence gayet güzel menü tebriklerdünkü menümde fire yok bugünkü menüme geçelim
sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
6 zeytin,1 domates
arada
herzamanki gibi ceviz,badem,kayısı bol su,yeşil çay
öğlen
fırında tavuk
çorba
arada
elma
akşam
etli kuru fasulye
2 dilim ekmek
salata,tere,turşu
bende emzirmek için ok mücadele verdşm. 3 aylıkken emmeyi bıraktı zar zor gei döndürdüm ama 11 aa kadar emdi.17 ay emzirdim canım baktım bizimki oyuncak haline getirdi.bende bıraktım.siyah bant yapıştırma yöntemiyle bıraktırdım her istediğinde actım uf olmuş hasta olmuş dedim.çok düşkün değildi zaten gündüz annesini pek görmediği için
sadece 2 gece mız mız etti sonra tamamen bitti.
size tavsiyem kış aylarında kesmeyin bebeğim kesildikten hemen sonra hasta oldu bende anne sütünün kesilmesine bağladım.keşke kesmeseydim dedim.belki de gerçekten üşütüp hasta olmuştu ama işte anne yüreği dayanamıyor.
canım idrar yollar için en birincisi bol su içerek o yolu temizlemen (oruç tutmaman gerekiyor) bitki olarakta ısırgan otu.Merhaba kızlar. Geçmişi okudum. Yoğunum bu aralar pek birşeyler yazamıyorum sizlere. Ama takipteyim. Bu hafta bende iyi gidiyorum ama sanırım regl olmak üzereyim çok kötüyüm ağrım var bu ay. Birde çok şiştim elim ayağıma varasıya kadar. Bu gün birde oruç tutmaya niyetlendim bakalım akşam ezanını görebilecek miyim?
Bu arada bebişlerin doğum günleri yakın olanlar doğum günleri kutlu olsun.
Kızlar idrar yolları iltihabı için önerebileceğiniz bitki var mı? Bol bol su ve yanında ne içebilirim?
İyi akşamlar kızlar.Bu hafta hareketsizlikten pek kilo veremedim.Haftaya inş bol haraketli bi hafta geçirip muradıma ericemİki gün karabuğgay yoğurt diyeti yaptım inş tartıya eksiyle gelmeyi başarırım yarın
canım çok az beslenmişsin ve protein çok az geldi banaIyi akşamlar bayanlar..
Bugünkü menüm
sabah karışık yağsız tost
Öğlen uyudum :)
Aksam yarım kase bulgur pilavı
salata
3 kasık dolu dolu yogurt
bize yapıyorlar canım malum özlüyorlar.Ben bakıcıyla yemek ve bebek anlaştım kendisine ne yemek söylersem yapıyor ben bugün evdeydim canım çıktı ya oğlum sürekli bacaklarıma yapışıyordu kahvaltıyı zor hazırladım .wc ye gittiğimde ağlamaktan çatladı resmen.bakıcı yemekleri nasıl yetiştiriyor hayret rdiyorum doğrusu.....
hepsiöyle bu modllerin sanırım benim kızımda azcık canı yansa kırk kez öptürür .ben yemekli anlaşmadım ki zaten benim bakıcının da çocukları olduğu içinben evine götürüyorum. Kızımın huzursuzluğu dişinden kaynaklı ağzının içi baloncuk olmuş artık dişlerimiz peş peşe geldiği için hepsi şişmiş onun mızmızlığı zaten.. Normalde kızım böyle olmasaydı yapardım zaten kızım çok uslu normalinde ama bi yeri ağrıdı mı hep onunla ilgileneyim ister
canım öğlen yada akşam biraz daha prtein eklesen iyi olurdugünaydın kızlar
hemen dünkü menüyü paylaşayımmmm
uyanınca---t.süt-muz-ufacık cevizli sucuk
kahvaltı----1 dilim kemek--2 ç.domates--5 zaytin--kk peynir--çay
öğlen----türk kahvesi
akşam----karnıbahar kızartması ( 5 6 adet)
ara---sanırım son yediğim karnıbahar çok geldiğinden dolayı SADE SODA'ya Limon sıkıp içtim
bolbol su
kitap aynııı
canım bence sporuna engel olunacak kadar da değildir hava, be karlı rüzgarlı yağmurlu herdaim yürüdüm yürüyorum , ağzımı gözümü başımı sarıyorum kocam görse yolda tanımaz yanisen de kalkkkk hadiiii
Allah tum ölmūslerimize rahmet eylesin ..Amin
canım menün gayet güzel sadece akşam bir bardak süt içsen daha iyi olabilirdi.Selamm hayırlı akşamlar
bugün menüm: 1 haşlanmış yumurta
1 tahıl ekmeğine peynirli sandviç
domates-salatalık
şekersiz çay
öğle: 6 kaşık kuru fasulye (susuz yerinden)
2 kaşık pirinç pilavı
1 adet salatalık turşusu
6 kaşık yoğurt
1 tabak tel şehriye çorbası (bol limonlu)
ara: türk kahvesi (iki parça sütlü çikolata arkadaşım herkese ayrı almış yarısını bağışladım)
öğle yemeği çok geldiğinden akşam yemedim kayısı çayı içiyorum
ve 2,5 litre su
20 mekik (sporun ilk günü)
ve ip atlama
öğlen yiyemiyorum ama akşama evet olabilirdi olsun bu akşama artıkcanım çok az beslenmişsin ve protein çok az geldi bana
bize yapıyorlar canım malum özlüyorlar.
hepsiöyle bu modllerin sanırım benim kızımda azcık canı yansa kırk kez öptürür .
canım öğlen yada akşam biraz daha prtein eklesen iyi olurdu
canım azmine hayran kaldım tebrikler.
olsun canım sıkma canını belki de metabolizman dinlenmeye geçmiştir ondan veremiyorsundur hemen kötü düşünmeyorum dahi yapamayacak kadar üzgünüm, moralim bozuk canım sıkkın......herşey 100 gr içinmiş meğer
buna çok sevindim
tam 1.5 yıldır (oğlum doğduğundan beri)öğlen uykusu görmedim ah ne özlemişimmmmm
çok geçmiş olsun kızlar
haftada bir öğününe koyabilirsin tost yada simit
birazcık fazla mı olmuş
çok geçmiş olsun canım çok şükür bizim sıpa o günleri atlattı anne sütünü de kestim geçen ay çok zor olur demiştim ama korkutuğum gibi olmadı şimdi o da bende deliksiz uyuyoruz
sağol cnm , ama ne yediğimi sizler biliyorsunuz ve günlük 70-80 dk spor kaçamak yok daha ne yapmam lazım ki açlık grevine mi gireyim bu hafta 64 ü görmeyi çok umut ediyordummmmm, seni de tebrik ederim maşaallaholsun canım sıkma canını belki de metabolizman dinlenmeye geçmiştir ondan veremiyorsundur hemen kötü düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?