Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Allah tum ölmūslerimize rahmet eylesin ..Amin

Misafirim var gecmise cok inemedim size bi kacamk bakm dedim

İyi akşamlar kızlar.Bu hafta hareketsizlikten pek kilo veremedim.Haftaya inş bol haraketli bi hafta geçirip muradıma ericem İki gün karabuğgay yoğurt diyeti yaptım inş tartıya eksiyle gelmeyi başarırım yarın

selam kızlar bugün rapolu olmama rağme işyerine gittim. çok şükür işlerimi hallettim. ama hem aç kaldım hem yorgun değişik bir gün oldu ancak imdi size yazmaya fırsat bulabildim.şimdi geçmişe bakmacağım

Yarın sabah bildiriyoruz değil mi kilomuzu

canım arada yediğin lavaş fazla olmuş ama içli köftenin içi en azından şekerin birden yükselmesini engellemiştir onun dışında gayet güzel menü.
canım bence gayet güzel menü tebrikler
bende emzirmek için ok mücadele verdşm. 3 aylıkken emmeyi bıraktı zar zor gei döndürdüm ama 11 aa kadar emdi.
canım idrar yollar için en birincisi bol su içerek o yolu temizlemen (oruç tutmaman gerekiyor) bitki olarakta ısırgan otu.

o karabuğdayı bende merak ediyorum canım

Iyi akşamlar bayanlar..
Bugünkü menüm
sabah karışık yağsız tost
Öğlen uyudum :)
Aksam yarım kase bulgur pilavı
salata
3 kasık dolu dolu yogurt
canım çok az beslenmişsin ve protein çok az geldi bana
bize yapıyorlar canım malum özlüyorlar.
hepsiöyle bu modllerin sanırım benim kızımda azcık canı yansa kırk kez öptürür .

canım öğlen yada akşam biraz daha prtein eklesen iyi olurdu

canım azmine hayran kaldım tebrikler.

sabah
25 gr bitter çikolata 6
1 bardak süt 6

öğlen;
2 yumurta 01
1 dilim peynir 1
1 dilim ekmek 12

ara;
25 gr bitten çilolata 6

akşam;
2 yumurta 1
1 dilim peynir 1
1 dilim ekmek 12

ara;
2 adet minik hurma 10

toplam 56 puan
spor yok bolca su içtim

canım menün gayet güzel sadece akşam bir bardak süt içsen daha iyi olabilirdi.

Yuruyusumu yaptim 70 dk tempolu yuruyus sayenizde cok guzel gaz veriyosunuz arkadaslar cok bakamadim gecmise benimde bugun misafirim vardi yarin dananin kuyrugu kopuyor en az verenimiz yarim kilo verir ins

herkese gunaydinnnn.bakalim gelsin kilolar.bide nezamandir yazicam vakit olmuyo.sevgili grup arkadaslarim hepinizi hergun okuyorum ama malesef pek cevap yazamiyorum.gunde 3 kez disari cikan devamli evini topluyan ve isi bitliyen birisi oldugumdan yemek yerken yada ufakligi sallarken girip bakiyorum kimler ne yapmis diye.oyuzden kusuruma bakmayin olurmu

herkese günaydın kaptanım ben bu hafta gruba dahil oluyor muyum
394 etapta izne ayrılmışım
69 başladım şuan kilom 68,5

***2. TAKIM 405. ETAP***

losefar( 65,1 /65 / 0,1/ %15)
hepbera ( 65,8 / / / %)
cemre cemre ( 65,5 / / / %)
aydinays ( 65,5 / / / %)UmRaN_63 ( 58,9 / / /%)benanlamadımki ( 69 / / / %)
usagisan( 65,5 / / / %)
zordegil ( 70 / / / %)
secret_88 ( 58,6 / / / %)
sevda-gul ( 85 / / / %) Yeni üye, başlama tarihi:1 Mart, başlama kilosu:87, hedef:?

2. TAKIM ORTALAMASI: %

öğlen yiyemiyorum ama akşama evet olabilirdi olsun bu akşama artık

***2. TAKIM 405. ETAP***

losefar( 65,1 /65 / 0,1/ %0,15)
hepbera ( 65,8 / / / %)
cemre cemre ( 65,5 / / / %)
aydinays ( 65,5 / / / %)
UmRaN_63 ( 58,9 /58,1 /0,8 /%1,35)
benanlamadımki ( 69 / / / %)
usagisan( 65,5 / / / %)
zordegil ( 70 / / / %)
secret_88 ( 58,6 / / / %)
sevda-gul ( 85 / / / %) Yeni üye, başlama tarihi:1 Mart, başlama kilosu:87, hedef:?

2. TAKIM ORTALAMASI: %

yorum dahi yapamayacak kadar üzgünüm, moralim bozuk canım sıkkın......herşey 100 gr içinmiş meğer
olsun canım sıkma canını belki de metabolizman dinlenmeye geçmiştir ondan veremiyorsundur hemen kötü düşünme

Evet biraz fazla oldu.

olsun canım sıkma canını belki de metabolizman dinlenmeye geçmiştir ondan veremiyorsundur hemen kötü düşünme
sağol cnm , ama ne yediğimi sizler biliyorsunuz ve günlük 70-80 dk spor kaçamak yok daha ne yapmam lazım ki açlık grevine mi gireyim bu hafta 64 ü görmeyi çok umut ediyordummmmm, seni de tebrik ederim maşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…