Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sağol cnm , ama ne yediğimi sizler biliyorsunuz ve günlük 70-80 dk spor kaçamak yok daha ne yapmam lazım ki açlık grevine mi gireyim bu hafta 64 ü görmeyi çok umut ediyordummmmm, seni de tebrik ederim maşaallah
biliyoruz canım benim bence vücut dinlemeye geçmiştir bi ara ebnim de öyleydi ondan sonra hızlıca kilo vermeye başladımmm sende benim gibi yap bakalım sabahları 1 bardak tarçınlı süt ve 1 muz ye ara öğün olarak grisin ye veya kahvaltı yap bi hafta böyle git bakalım inş. işe yarar çokta sıkma canını kuzum teş.ederim bu arada

Evet sadece lavaş değil ekmek te çok oldu. Ayrıca meyve 1 porsiyon olması gerek. Ama benimkisi 2 porsiyon gibi olmuş. Söz konusu meyve ve kırmızı etse asla kendimi tutamam.

yorum dahi yapamayacak kadar üzgünüm, moralim bozuk canım sıkkın......herşey 100 gr içinmiş meğer
canım benim de kilo vermem çooook yavaşladı. Önceden hafta da 1 - 1,5 kilo verirken şimdi ancak gram gram ya da hiç veremiyorum. Mesela ben bu hafta hiç vermemişim o kadar da dikkat ettim. Ama vücudum sıkılaştığını hissediyorum. Sanırım vücudum bu kiloya alışmaya çalışıyor.

Kilonuz ne kadar azsa vermeniz de o kadar yavaş oluyor.Gitsinde gram gram gitsin.

Kızlar günaydın. Bir şey sormak istiyorum kaptan yok sanırım. Ona soracaktım ama

sağol canım bu hafta da senin dediğini yapayım kahvaltı için.

güya senle bu hafta yarışıyorduk bak seni geçtim 100 gr vermişim:):):):

Kilonuz ne kadar azsa vermeniz de o kadar yavaş oluyor.Gitsinde gram gram gitsin.
haklısın şekerim de insan sabırsızlanıyor artık kendime yeni kıyafetler almak istiyorum çok sıkıldım aynı pantolonlrı giymekten

Kızlar günaydın. Bir şey sormak istiyorum kaptan yok sanırım. Ona soracaktım ama
Sor bebişşşş biliyosak cevaplarız

Kap
kaptanım allah rahmet eylesin,başın sağolsun
tanım allah rahmet eylesin başınız sağolsun. Allah sabırlık versin sizlere
yorum dahi yapamayacak kadar üzgünüm, moralim bozuk canım sıkkın......herşey 100 gr içinmiş meğer
Canım hiç üzülme vücudun korumaya almış kendini. Bende en az 1 kilo veririm diyordum. Regl dönemindeyim. Sadece bende 200 gram verebilmişim.

Olsun cnm sabret.Ben 1 senedir sabrediyorum neredeyse. Şimdi bütün pantolonlarım bol geliyor.Veriyorum hepsini. Ama 1 senemi aldı. Sen de sabret.Eminim olacak.

Şimdi benim diyetisyenimdeki tartıyla evdeki biraz farklı çıkıyor. Buraya hangisini yazsam Sabah tartıldım.Evdeki çok daha az çıktı.

UMARIM İYİ SONUÇ ALIRSIN CANIM

allah rahmet eylesin kaptanım başınız sağolsun

***2. TAKIM 405. ETAP***

losefar( 65,1 /65 / 0,1/ %0,15)
hepbera ( 65,8 / / / %)
cemre cemre ( 65,5 / / / %)
aydinays ( 65,5 /65,3 /0,2 / %)
UmRaN_63 ( 58,9 /58,1 /0,8 /%1,35)
benanlamadımki ( 69 / / / %)
usagisan( 65,5 / / / %)
zordegil ( 70 / / / %)
secret_88 ( 58,6 / / / %)
sevda-gul ( 85 / / / %) Yeni üye, başlama tarihi:1 Mart, başlama kilosu:87, hedef:?

2. TAKIM ORTALAMASI: %

Yine hesaplamayı unuttum ben ya

güya senle bu hafta yarışıyorduk bak seni geçtim 100 gr vermişim:):):):
Evet canım ya sen beni geçmişsin yine helal olsun sana.... Neyse artık haftaya daha hırslı başlarız ve inşallah bu sefer en az 1 kilo veririz ama bu sıralar ben de adet olmadım ve onun şişkinliği var üzerimde

***2. TAKIM 405. ETAP***

losefar( 65,1 /65 / 0,1/ %0,15)
hepbera ( 65,8 / / / %)
cemre cemre ( 65,5 / / / %)Sabit
aydinays ( 65,5 /65,3 /0,2 / %)
UmRaN_63 ( 58,9 /58,1 /0,8 /%1,35)
benanlamadımki ( 69 / / / %)
usagisan( 65,5 / / / %)
zordegil ( 70 / / / %)
secret_88 ( 58,6 / / / %)
sevda-gul ( 85 / / / %) Yeni üye, başlama tarihi:1 Mart, başlama kilosu:87, hedef:?

2. TAKIM ORTALAMASI: %

Günaydın kızlar en son çarşamba sabahı tartılabildim bugün tartılamadım annemlerde kaldım onlarında normal eski tartı var orda 57 çıktım ama çarşamba 58.5 dum sanırım yanlış 2 günde nerde veriyim o kadar listeye yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım 58.5 u yazıyım mı ki ? bilemedim

Ben dün akşam saat 4 gibi oldum orucumda gitti Malesef akşam eve gittim yeşil salata 2 dilim ekmek ve 1 kase çorba içtim.
Bugün isveç diyetine başladım.
Sabah nescafemi içtim.
Öğlen 1 adet haşlanmış yumurta, yeşil salata ve 1 dilim ekmek getirim.
Akşama 100 gram haşlanmış tavuk ve ıspanak yiyeceğim.
Bu sefer başaracağım isveç diyetini. Eğer 13 gün sonuna kadar yapabilirsem arkadaşlar bakalım tartıda hangi rakam olacak. Haftaya cuma arkadaşlar kendi rekorumu kırmak için hedef koyuyorum. En az 2 kilo vermem lazım.

canım ben olmuyorum ya normalde 4 martta olmam gerekirken bu ay olmadım o yüzden içim de de devamlı bir huzursuzluk var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…