Şimdi benim diyetisyenimdeki tartıyla evdeki biraz farklı çıkıyor. Buraya hangisini yazsamSabah tartıldım.Evdeki çok daha az çıktı.
Günaydın hayırlı cumalar kaptanım. Ne güzel bir dua rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
bu grup için bence bugün tartıldığın kilon cuma zayıflama yarışması ya:)))
L losefar @cemre cemre hadi hep beraber yarışa başlayalım hepimizin kilosu aynı. Bende varım yarışta kızlar. :)Evet canım ya sen beni geçmişsin yine helal olsun sana.... Neyse artık haftaya daha hırslı başlarız ve inşallah bu sefer en az 1 kilo veririz ama bu sıralar ben de adet olmadım ve onun şişkinliği var üzerimde
Canım pazartesi tatıldığın gün sabah evden çıkmadan önce tartıl kaç kilosun bak bakalım?. Bence pazartesiden cumaya o kiloyu vermiş olabilirsin diye düşünüyorum.
Canım senin bebeğin vardı değil mi emziriyorsan ondan da olabilir ama yine de test yaptır içinin rahatlaması için.canım ben olmuyorum ya normalde 4 martta olmam gerekirken bu ay olmadım o yüzden içim de de devamlı bir huzursuzluk var.
brik ederim canım seni.Gunaydin kizlarrr
Tam 84 kg ciktim
dünkü menümü paylaşayım kızlarrrr
uyanınca---t.süt--muz--azcık cevizli sucuk
kahvaltı--2 çeri domates--5 zeytin-- kk peynir---2-3 dilim ekemk--çay
öğlen----t.kahvesi
ara----grisin
akşam--- z.pırasa--2 3 adet karnıbahar
ara---türk kahvesi(misafirim geldi sadece kahve içtim o kadarcık)
teş.ederim canım benim inşallah normaldeki hedefim 58 olmaktı d.gününe kadar ki 100 gr kaldı ama umarım d.gününe kadar 58 in bile altına düşerim inşallahÜmran senin takipçinim çok güzel listelerin. Ödülünüde alıyorsun inşallah doğum gününe kadar hedefine ulaşacaksın.
Canım benim bu hafta da bu güzel menülere dikkat edersen eminim ki 58 in altına düşeceksin. :) Fit güzel bir anne olacaksın inşallah. :)teş.ederim canım benim inşallah normaldeki hedefim 58 olmaktı d.gününe kadar ki 100 gr kaldı ama umarım d.gününe kadar 58 in bile altına düşerim inşallah
y aaslında pekte dikkat etmiyorum sadece ekmek ve tatlılardan uzak duruyorum okadar en büyük avantajım yemek ile aramın pek olmaması. Bu kilolarımda hamilelikten kalan eser banaCanım benim bu hafta da bu güzel menülere dikkat edersen eminim ki 58 in altına düşeceksin. :) Fit güzel bir anne olacaksın inşallah. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?