Tebrik ederim canım. Gayet güzel. Vücudunu toparla allahın izniyle. önümüzdeki hafta olursun.Kızlar gunaydın. . Ben 1. Olmak istiyordum ama hastalık girdi düzensizlik girdi onu basaramadm . Ama yine eksideyim.
Geçen hafta cuma 70 idim
bu sabah itibariyle 68.900 cıktım .
Fark -1.100
Saygılar :)
canım sen şuan deneme aşamasındasın başlangıç tarihin ne zamanSelamm
Pazartesi başlangıç kilom:68.500
Bu sabah net kilom: 66.400
Fazlasıyla ödem gitti sanırım.
Birde ben çizelgede yokum kim ekliyor acaba benide ekler misiniz kendimi dışlanmış hissettim :)
canım sen neye karar verdin bakalımGünaydın kızlar en son çarşamba sabahı tartılabildim bugün tartılamadım annemlerde kaldım onlarında normal eski tartı var orda 57 çıktım ama çarşamba 58.5 dum sanırım yanlış 2 günde nerde veriyim o kadar listeye yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım 58.5 u yazıyım mı ki ? bilemedim
Canım 394. etapta 65 kilo ile izne ayrılmışsın, yeni alınan kurallar gereği izne ayrılan üyeler, ayrılış kilolarına dönene kadar takım listesine giremiyor, 65 i bekleyelim bu da azmine kırbaç olsun inş.herkese günaydın kaptanım ben bu hafta gruba dahil oluyor muyum
394 etapta izne ayrılmışım
69 başladım şuan kilom 68,5
Tatlım sabır, sabır,sabır, sen 9 aylık değilmisin yoksasağol cnm , ama ne yediğimi sizler biliyorsunuz ve günlük 70-80 dk spor kaçamak yok daha ne yapmam lazım ki açlık grevine mi gireyim bu hafta 64 ü görmeyi çok umut ediyordummmmm, seni de tebrik ederim maşaallah
58.5 u yazıyım çünkü o kadar verdiğime inanmıyorum Pek dikkat edemedim bu hafta inşallah haftaya 57 rakamını ucundanda olsa görürümcanım sen neye karar verdin bakalım
Kızlar günaydın. Bir şey sormak istiyorum kaptan yok sanırım. Ona soracaktım ama
Canım buraya ilk kilonu hangi tartıyla bildirmiştin?Şimdi benim diyetisyenimdeki tartıyla evdeki biraz farklı çıkıyor. Buraya hangisini yazsamSabah tartıldım.Evdeki çok daha az çıktı.
kaptanım % hesabıCanım buraya ilk kilonu hangi tartıyla bildirmiştin?
Bana göre en mantıklısı evdeki tartı..
Buraya geldiğinde 63 tün, 10 günde 3 kilo gitmiş, süpersin.. Sen Cuma sabahı evde tartıl canım..P.tesi diyetisyen günüm. Mesela p.tesi 61.1 kilo geldim orada. Bugün sabah tartıldım evde 60.3 geldim
58,5 yazıcaz artık canım..Günaydın kızlar en son çarşamba sabahı tartılabildim bugün tartılamadım annemlerde kaldım onlarında normal eski tartı var orda 57 çıktım ama çarşamba 58.5 dum sanırım yanlış 2 günde nerde veriyim o kadar listeye yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım 58.5 u yazıyım mı ki ? bilemedim
Kuzuu hamile olabilirsin, test yaptırdınmıcanım ben olmuyorum ya normalde 4 martta olmam gerekirken bu ay olmadım o yüzden içim de de devamlı bir huzursuzluk var.
evet aynen öylekaptanım % hesabı
eski kilo
yeni kilo
-
-----------
sonuç* 100 / eski kilo mu???
captaiiinnn sen hala burdamısın gitmedin mi bi yere,ben geldimBuraya geldiğinde 63 tün, 10 günde 3 kilo gitmiş, süpersin.. Sen Cuma sabahı evde tartıl canım..
58,5 yazıcaz artık canım..
Kuzuu hamile olabilirsin, test yaptırdınmı
Sen evli ve bebiş isteyen güzelliktin dimi aman pot kırmayayımda
teş.ederimevet aynen öyle
captaiiinnn sen hala burdamısın gitmedin mi bi yere,ben geldim
canım sen şuan deneme aşamasındasın başlangıç tarihin ne zaman
Canım deneme süren 2 hafta, bu süre sonunda bol paylaşımlı ve istekli olduğunu gösterirsen listedesinSelamm
Pazartesi başlangıç kilom:68.500
Bu sabah net kilom: 66.400
Fazlasıyla ödem gitti sanırım.
Birde ben çizelgede yokum kim ekliyor acaba benide ekler misiniz kendimi dışlanmış hissettim :)
Sonuç/ eski kilo x 100kaptanım % hesabı
eski kilo
yeni kilo
-
-----------
sonuç* 100 / eski kilo mu???
Tatlım şimdilik burdayım ama liste zamanı olamayabilirim, o yüzden söyledim senin gözün burda olsun şeker..evet aynen öyle
captaiiinnn sen hala burdamısın gitmedin mi bi yere,ben geldim
Benim notlarda 15 Mart görünüyor canım.. İlk kilo 68,6 şimdi 66,4 ...Bu pazartesi başladım ben 16 mart
Teşekkürler canm.. inşallah hepbirlikte eksilelim:) :)Tebrik ederim canım. Gayet güzel. Vücudunu toparla allahın izniyle. önümüzdeki hafta olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?