Bol paylaşıma devam et, haftaya listede olursun canımArkafaslar bi turlu giremedim ne yaptiniz ne kadar verdiniz liste nerde bakamadim daha ben 71.0 kiloydum gecen hafta bu hafta 70.4 idare eder haftaya 60 li kilolara tekrar donus yuzdemide hesaplayayim bi saniye % 1.0085 hepinize cok tesekkur ediyirum bol kilo vermeli bir hafta diliyorum
Kimi 0,1 gramı az bulur, kimi 0,7 gramı... Gram da olsa gidiyormu evet gidiyor kilolar.. O zaman no problemGene 1 kilo altında verdim ya niye bu kadar yavaş gidiyoki spor yapamıyom ondan heralde
Kızlar ben şimdi Ege Üniversitesi obezite okuluna yazılmaya gidiyorum.Bana şans dileyin
canım yanlış değilsem 3 nisan da listeye gireceksin çünkü 2 haftan ozaman doluyoBu pazartesi başladım ben 16 mart
Gene 1 kilo altında verdim ya niye bu kadar yavaş gidiyoki spor yapamıyom ondan heralde
Kızlar ben şimdi Ege Üniversitesi obezite okuluna yazılmaya gidiyorum.Bana şans dileyin
hmmm ne güzel okulmuş o öyle:) obez olma kriteri arıyorlar mı merak ettim. sen de okula gşrebilmek için kilo alırmışsınhazırlanması en zevkli okul
hmmm ne güzel okulmuş o öyle:) obez olma kriteri arıyorlar mı merak ettim. sen de okula gşrebilmek için kilo alırmışsınhazırlanması en zevkli okul
selam kızlar..hayırlı cumalar olsun hepimize...
geçen hafta:65.8
bu hafta:65.1
giden:700 gram
lapayı seviyorum
Canım işte bu aferim tebrik ederim seni :) bir ara takımı bırakacaksın diye korkmuştum.selam kızlar..hayırlı cumalar olsun hepimize...
geçen hafta:65.8
bu hafta:65.1
giden:700 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?