Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bende limonlu su iciyorum daha güzel oluyor veya azcik tarcin atiyorum suyuma

Canım işte bu aferim tebrik ederim seni :) bir ara takımı bırakacaksın diye korkmuştum.

motivasyonum düştü evet ama biraz toparladım kendimi...

kesinlikle içime daha güzel oluyor. Ben tarçınla çok barışık değilim. zorla tüketiyorum açıkçası.

su şişesine kabuk tarçın atıyorum.bugün bir de limon sıkayım.ekşi ekşi içelim..ohhh misss

bende soda ya limon sıkıp içmeye başladım akşamları içene bişey daha atılıyor ama onu hatırlamıyorum

cemreeeee...hamilesindir inşallaaahhhhhh..istiyordun sen

hem dua edelim hem yardım edelim.hangi şehirdesin hedefcim.belki tanıdık birilerini göndeririz sana

Teşekkür ederim kaptanım çok azimliyim ilk defa bu kadar :)

selam kızlar , grubun durumu fena değil maşallah diyelim, bazı arkadaşlar yarışmak istemiş cemre cemre , @hepbera, aydinays yarışalım da (kaptanım bana kızacak şimdi) inanın ben artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ekmeği bıraktım , akşam çaylarının yanında atıştırmıyorum hatta akşam çay yapmıyorum , akşam 6dan sonra bir şey yemiyorum, hergün yürüyüş yapıyorum. ya lütfen bana kızmayın ya da başımızı şişirdin demeyim sonuçta içimi döküyorum size ve eminim ki şu anda beni sizlerden başka hiçkimse anlamayacak, nolur kusuruma bakmayın olur mu....

Ellssa sizi merak ettim mezun oldunuz ama tartıldınız mı bugün alışkanlık yapmıştır cuma günleri.
Yok canım tartılmadım, kendime uzuuun bi süre tartılmama sözü vermiştim ama tabi ipin ucunu bırakmıyorum, akşam yememe alışkanlığım hala sürüyor ve tabii cısslardan uzak kalma alışkanlığıda..
İyiyim şükür yaa, aman aldım heyecanı yok şükür, düzenimi kurdum ve aynı yolda devamm

hem dua edelim hem yardım edelim.hangi şehirdesin hedefcim.belki tanıdık birilerini göndeririz sana
Rize canım..
hadi kim var yarışa ben çok hırslıyım bu sefer başaracağım kızlar. biraz zor bir diyet seçtim ama yapabilirim inanıyorum kendime.
Bir arkadaşım bunu 3 gün yapabilmiş, 3 kilo vermişti ve herkeslere tavsiye edip duruyordu bir zamanlar... Ki o çok boğazına düşkündü ben yapabildiysem 3 gün herkes yapar diyordu..

Canım bu hafta gözüm listende ve yanlışlarında olacak emin ol.. Lütfen sabırlı ol.. Bu hafta kan sayımı ve vitamin sayımı yaptır kendine öncelikle.. Ca ve B vitamini eksikliklerinde kilo vermez vücut tabi birde kansızlıkta..
Bu hafta sende leblebi görmüştüm hep.. Leblebiyi listenden kaldır önümüzdeki hafta canım...

teşekkür ederim kaptan.Gitti de umarım bu hafta almam.Biraz dengesiz bir vücudum var. Alsam da 55 olana kadar direneceğim.

Canm sen hangi dıyetı uygulayacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…