- 11 Eylül 2009
- 320
- 165
- 133
bende denemek istiyorum lapayilapayı seviyorum
bende limonlu su iciyorum daha güzel oluyor veya azcik tarcin atiyorum suyumaBirde arkadaşlar şunu farkettim. özellikle su içemeyenlere tavsiyem 1 litre suya 1 limon yada yarım limon sıkıp suyu öyle içmeye çalışın kesinlikle iştahı kesiyor. vede çok sağlıklı yağ yakmada da yardımcı oluyor.
kesinlikle içime daha güzel oluyor. Ben tarçınla çok barışık değilim. zorla tüketiyorum açıkçası.bende limonlu su iciyorum daha güzel oluyor veya azcik tarcin atiyorum suyuma
bende denemek istiyorum lapayi
nasil yapiyorsun canim
Canım işte bu aferim tebrik ederim seni :) bir ara takımı bırakacaksın diye korkmuştum.
Birde arkadaşlar şunu farkettim. özellikle su içemeyenlere tavsiyem 1 litre suya 1 limon yada yarım limon sıkıp suyu öyle içmeye çalışın kesinlikle iştahı kesiyor. vede çok sağlıklı yağ yakmada da yardımcı oluyor.
kesinlikle içime daha güzel oluyor. Ben tarçınla çok barışık değilim. zorla tüketiyorum açıkçası.
bende soda ya limon sıkıp içmeye başladım akşamları içene bişey daha atılıyor ama onu hatırlamıyorumBirde arkadaşlar şunu farkettim. özellikle su içemeyenlere tavsiyem 1 litre suya 1 limon yada yarım limon sıkıp suyu öyle içmeye çalışın kesinlikle iştahı kesiyor. vede çok sağlıklı yağ yakmada da yardımcı oluyor.
Evet canım ya sen beni geçmişsin yine helal olsun sana.... Neyse artık haftaya daha hırslı başlarız ve inşallah bu sefer en az 1 kilo veririz ama bu sıralar ben de adet olmadım ve onun şişkinliği var üzerimde
kızlar kiloma bu hafta hatta bugün bile bakmadım. 64 kiloya düşüp tekrar takıma girsem iyi. dün düzenli yemek çıkan bir kurumda öğle yemeği yemeye başladım. işime yarayacak yemekleri seçerek öğlen ne yesem derdinden kurtulmuş olucam inşallah. beni tanıyanlar ev hayatımın çocuklar yüzünden ne kadar zor olduğunu biliyorlar, eve bir yardımcı bulmak için biraz çekinerek de olsa uğraşıyorum, geçen sefer bulduğum kişi de olmamıştı. hadi bakalım eski ve hala akşamları yardıma gelen kadına söyledim,sen çalışıyorsun akşamları bu böyle olmuyor gündüze düzenli gelebilecek birini bana bulabilir misin diye.
hoff onun dışında tembelim ben yaaa...Dua edin benim için.
beni de alınnn....
Tatlım şimdilik burdayım ama liste zamanı olamayabilirim, o yüzden söyledim senin gözün burda olsun şeker..
Benim notlarda 15 Mart görünüyor canım.. İlk kilo 68,6 şimdi 66,4 ...
2,2 kilo gitmiş harikasın
Yok canım tartılmadım, kendime uzuuun bi süre tartılmama sözü vermiştimEllssa sizi merak ettim mezun oldunuz ama tartıldınız mı bugün alışkanlık yapmıştır cuma günleri.
Rize canım..hem dua edelim hem yardım edelim.hangi şehirdesin hedefcim.belki tanıdık birilerini göndeririz sana
Bir arkadaşım bunu 3 gün yapabilmiş, 3 kilo vermişti ve herkeslere tavsiye edip duruyordu bir zamanlar... Ki o çok boğazına düşkündü ben yapabildiysem 3 gün herkes yapar diyordu..hadi kim var yarışa ben çok hırslıyım bu sefer başaracağım kızlar. biraz zor bir diyet seçtim ama yapabilirim inanıyorum kendime.
Canım bu hafta gözüm listende ve yanlışlarında olacak emin ol.. Lütfen sabırlı ol.. Bu hafta kan sayımı ve vitamin sayımı yaptır kendine öncelikle.. Ca ve B vitamini eksikliklerinde kilo vermez vücut tabi birde kansızlıkta..selam kızlar , grubun durumu fena değil maşallah diyelim, bazı arkadaşlar yarışmak istemişcemre cemre , @hepbera, aydinays yarışalım da (kaptanım bana kızacak şimdi) inanın ben artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ekmeği bıraktım , akşam çaylarının yanında atıştırmıyorum hatta akşam çay yapmıyorum , akşam 6dan sonra bir şey yemiyorum, hergün yürüyüş yapıyorum. ya lütfen bana kızmayın ya da başımızı şişirdin demeyim sonuçta içimi döküyorum size ve eminim ki şu anda beni sizlerden başka hiçkimse anlamayacak, nolur kusuruma bakmayın olur mu....
Canım buraya ilk kilonu hangi tartıyla bildirmiştin?
Bana göre en mantıklısı evdeki tartı..
Buraya geldiğinde 63 tün, 10 günde 3 kilo gitmiş, süpersin.. Sen Cuma sabahı evde tartıl canım..
58,5 yazıcaz artık canım..
Kuzuu hamile olabilirsin, test yaptırdınmı
Sen evli ve bebiş isteyen güzelliktin dimi aman pot kırmayayımda
Birde arkadaşlar şunu farkettim. özellikle su içemeyenlere tavsiyem 1 litre suya 1 limon yada yarım limon sıkıp suyu öyle içmeye çalışın kesinlikle iştahı kesiyor. vede çok sağlıklı yağ yakmada da yardımcı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?