Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ama kaptanım 65 daha çokkk var uffffff

canım muz sorun yaratmıyor mu lavabo da

lapa ödem attırıyor zeyneqcim.adet dönemi işe yarıyor.1 su bardağı pirinci haşlıyorum.sabah öğle akşam onu yiyorum.2 gün yapanlar da var.ama bence tek gün yeterli..inşallah sende de işe yarar
canım ben adet dönemi öncesi çok şişiyorum adet dönemi öncesinde mı yapmalıyım bunu

hadi kim var yarışa ben çok hırslıyım bu sefer başaracağım kızlar. biraz zor bir diyet seçtim ama yapabilirim inanıyorum kendime.
kilom size yakın değil ama ama çok hırslıyım vermek istiyorum.sizi geçip bu hafta en çok kilo veren ben olmak istiyorum

bence biraz sabret duraklama sürecindesindir belki bu artık yaşam şeklin oldu senin öyle düşün bence kilolar elbette gider

ilk başt ayaratmıştı ama günlük düzenli yiyince bağırsaklarda alıştı ve hiç bi problem yaşamıyorum çok şükür

Canım benim adet dönemin yakın mı? Vücudun ödem yapmış olabilir kendini korumaya almış olabilir. bir hafta daha bekle. Düzenli yemek ye. aralarla birlikte az az ama sık sık ye. peki su tüketimin nasıl?

ama kaptanım 65 daha çokkk var uffffff
Ne çoğu canım topu topu 3,5 kilo ..
Ayy inşallah canım inşallah ama hiç zannetmiyorum benim hamile kalmam çooooooook zor.
Aaaa doğru hatırlamışım..
Öyle deme canım, zoru da, kolayı da yaratan Allah
Tamam şekerler bende varım yarışa hadi bakalım idaresi kuvvetli olan kazansın.
Canım dikkatli ol, ağır kaldırma, ağır spor yapma, hatta sen bu yarışa da katılma,
normal rutin ne yapıyosan onu yap

Canım kilopn yakın olmasa bile en fazla zayıflayarak bize gün be gün yaklaşırsın. Amaç yakın olması değil :9 Sadece birbirimizi daha çok motive etmek :)

[QUOTEcemre cemre, post: 40058430, member: 631071"]Ayy inşallah canım inşallah ama hiç zannetmiyorum benim hamile kalmam çooooooook zor.[/QUOTE]
Neden cok zor canm

hem dua edelim hem yardım edelim.hangi şehirdesin hedefcim.belki tanıdık birilerini göndeririz sana
çok sağol canım. internette deşifre olmicam diye çabalıyorum:)çalışma hayatı olan biri oalark buralardan biriyle tanış çıkıcam diye tırsıyorum. fotoğraftaki yanındaki kişi oğlun galiba ve hep sanki sende bu şehirdeymişsin ve bizim oğlanlar aynı okula gidiyormuş gibi geliyor:)

Sanırım desifre oluyorsun :)

kaptanim ben gecen hafta 77 bu hafta 76 kiloyim.hatt 75.6 yida gormustum ama kabizlik sorunu beni mahvetti.bu rejime devam etmiycem artik.ayca kayaya bakicam biraz

bugünki menüm

sabah 2 bardak ilik su 1 tatli kasigi keten tohumu
kahvalti 2 yumurtadan omlet 2 dilim kuru domates
ara pirinc patlagi
öglen bi kase kirmizi mercimek corbasi
ara elma
aksam 4 izgara köfte yaninda yesillik
türk kahvesi sade

1 saat tempolu yürüyüs
100 mekik
2 litre su
1 litre yesilcay

1 litre mi yeşilçay fazla gelmesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…