ama kaptanım 65 daha çokkk var uffffffCanım 394. etapta 65 kilo ile izne ayrılmışsın, yeni alınan kurallar gereği izne ayrılan üyeler, ayrılış kilolarına dönene kadar takım listesine giremiyor, 65 i bekleyelim bu da azmine kırbaç olsun inş.
Tatlım sabır, sabır,sabır, sen 9 aylık değilmisin yoksa
canım muz sorun yaratmıyor mu lavabo dakızlar biz yarın sabah ailecek annem ve babamıda alıp teyzemlere gideceğiz haftasonu tam takım toplanıcaz azcık kaçamak yapabilirim ama dikkat edeceğim çünkü asıl kaçamağı 4 nisanda doğum günümüzde yapmayı düşünüyorum.
bugünkü menümmm
uyanınca---t.süt--muz--ufacık cevizli sucuk
kahvaltı---2-3 dilim ekmek---2 ç.domates--5 zeytin--kk peynir--çay
öğlen---t.kahvesi
ara---grisin
akşam----etli şehriye çorbası---makarnaolarak düşünüyorum daha ne yapacağıma karar veremedim heran değişebilir akşam yemeğim
canım ben adet dönemi öncesi çok şişiyorum adet dönemi öncesinde mı yapmalıyım bunulapa ödem attırıyor zeyneqcim.adet dönemi işe yarıyor.1 su bardağı pirinci haşlıyorum.sabah öğle akşam onu yiyorum.2 gün yapanlar da var.ama bence tek gün yeterli..inşallah sende de işe yarar
kilom size yakın değil ama ama çok hırslıyım vermek istiyorum.sizi geçip bu hafta en çok kilo veren ben olmak istiyorumhadi kim var yarışa ben çok hırslıyım bu sefer başaracağım kızlar. biraz zor bir diyet seçtim ama yapabilirim inanıyorum kendime.
bence biraz sabret duraklama sürecindesindir belki bu artık yaşam şeklin oldu senin öyle düşün bence kilolar elbette giderselam kızlar , grubun durumu fena değil maşallah diyelim, bazı arkadaşlar yarışmak istemişcemre cemre , @hepbera, aydinays yarışalım da (kaptanım bana kızacak şimdi) inanın ben artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ekmeği bıraktım , akşam çaylarının yanında atıştırmıyorum hatta akşam çay yapmıyorum , akşam 6dan sonra bir şey yemiyorum, hergün yürüyüş yapıyorum. ya lütfen bana kızmayın ya da başımızı şişirdin demeyim sonuçta içimi döküyorum size ve eminim ki şu anda beni sizlerden başka hiçkimse anlamayacak, nolur kusuruma bakmayın olur mu....
ilk başt ayaratmıştı ama günlük düzenli yiyince bağırsaklarda alıştı ve hiç bi problem yaşamıyorum çok şükürama kaptanım 65 daha çokkk var uffffff
canım muz sorun yaratmıyor mu lavabo da
canım ben adet dönemi öncesi çok şişiyorum adet dönemi öncesinde mı yapmalıyım bunu
kilom size yakın değil ama ama çok hırslıyım vermek istiyorum.sizi geçip bu hafta en çok kilo veren ben olmak istiyorum
bence biraz sabret duraklama sürecindesindir belki bu artık yaşam şeklin oldu senin öyle düşün bence kilolar elbette gider
Ayy inşallah canım inşallah ama hiç zannetmiyorum benim hamile kalmam çooooooook zor.cemreeeee...hamilesindir inşallaaahhhhhh..istiyordun sen
Tamam şekerler bende varım yarışa hadi bakalım idaresi kuvvetli olan kazansın.hadi kim var yarışa ben çok hırslıyım bu sefer başaracağım kızlar. biraz zor bir diyet seçtim ama yapabilirim inanıyorum kendime.
Canım benim adet dönemin yakın mı? Vücudun ödem yapmış olabilir kendini korumaya almış olabilir. bir hafta daha bekle. Düzenli yemek ye. aralarla birlikte az az ama sık sık ye. peki su tüketimin nasıl?selam kızlar , grubun durumu fena değil maşallah diyelim, bazı arkadaşlar yarışmak istemişcemre cemre , @hepbera, aydinays yarışalım da (kaptanım bana kızacak şimdi) inanın ben artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ekmeği bıraktım , akşam çaylarının yanında atıştırmıyorum hatta akşam çay yapmıyorum , akşam 6dan sonra bir şey yemiyorum, hergün yürüyüş yapıyorum. ya lütfen bana kızmayın ya da başımızı şişirdin demeyim sonuçta içimi döküyorum size ve eminim ki şu anda beni sizlerden başka hiçkimse anlamayacak, nolur kusuruma bakmayın olur mu....
Ne çoğu canım topu topu 3,5 kilo ..ama kaptanım 65 daha çokkk var uffffff
Aaaa doğru hatırlamışım..Ayy inşallah canım inşallah ama hiç zannetmiyorum benim hamile kalmam çooooooook zor.
Canım dikkatli ol, ağır kaldırma, ağır spor yapma, hatta sen bu yarışa da katılma,Tamam şekerler bende varım yarışa hadi bakalım idaresi kuvvetli olan kazansın.
Canım ben isveç diyetine başladım bugün birinci günüm :)Canm sen hangi dıyetı uygulayacaksin
ama kaptanım 65 daha çokkk var uffffff
canım muz sorun yaratmıyor mu lavabo da
canım ben adet dönemi öncesi çok şişiyorum adet dönemi öncesinde mı yapmalıyım bunu
kilom size yakın değil ama ama çok hırslıyım vermek istiyorum.sizi geçip bu hafta en çok kilo veren ben olmak istiyorum
bence biraz sabret duraklama sürecindesindir belki bu artık yaşam şeklin oldu senin öyle düşün bence kilolar elbette gider
Neden zor canmAyy inşallah canım inşallah ama hiç zannetmiyorum benim hamile kalmam çooooooook zor.
çok sağol canım. internette deşifre olmicam diye çabalıyorum:)çalışma hayatı olan biri oalark buralardan biriyle tanış çıkıcam diye tırsıyorum. fotoğraftaki yanındaki kişi oğlun galiba ve hep sanki sende bu şehirdeymişsin ve bizim oğlanlar aynı okula gidiyormuş gibi geliyor:)hem dua edelim hem yardım edelim.hangi şehirdesin hedefcim.belki tanıdık birilerini göndeririz sana
Sanırım desifre oluyorsun :)çok sağol canım. internette deşifre olmicam diye çabalıyorum:)çalışma hayatı olan biri oalark buralardan biriyle tanış çıkıcam diye tırsıyorum. fotoğraftaki yanındaki kişi oğlun galiba ve hep sanki sende bu şehirdeymişsin ve bizim oğlanlar aynı okula gidiyormuş gibi geliyor:)
1 litre mi yeşilçay fazla gelmesin?bugünki menüm
sabah 2 bardak ilik su 1 tatli kasigi keten tohumu
kahvalti 2 yumurtadan omlet 2 dilim kuru domates
ara pirinc patlagi
öglen bi kase kirmizi mercimek corbasi
ara elma
aksam 4 izgara köfte yaninda yesillik
türk kahvesi sade
1 saat tempolu yürüyüs
100 mekik
2 litre su
1 litre yesilcay
bencede fazla canim.ama bir bilene sormak lazim.hedeffffffffffff sana bir soru varbilmem fazla mi
Olamıyorum canim ya bende polikistik over var esim de de sorun var olmuyor yani tam dr gidip asilama yapacaktik adetimin almayasi tuttuNeden zor canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?