OYle tabi kaptancim da benim 2 yildan beri bebegim olmuyor artık akisina biraktimNe çoğu canım topu topu 3,5 kilo ..
Aaaa doğru hatırlamışım..
Öyle deme canım, zoru da, kolayı da yaratan Allah
Canım dikkatli ol, ağır kaldırma, ağır spor yapma, hatta sen bu yarışa da katılma,
normal rutin ne yapıyosan onu yap
Ben bir ara yapmiatim 5 gunde 3 kilo vermistim@aydinayse senin uyguladigin İsveç diyetini arastirdim da bende uygulamaya karar verdim
canım isveç diyetine başlamışsın kolay gelsin sözün bittiği yerdeyim bende mi başlasam ne??Ben dün akşam saat 4 gibi oldum orucumda gitti Malesef akşam eve gittim yeşil salata 2 dilim ekmek ve 1 kase çorba içtim.
Bugün isveç diyetine başladım.
Sabah nescafemi içtim.
Öğlen 1 adet haşlanmış yumurta, yeşil salata ve 1 dilim ekmek getirim.
Akşama 100 gram haşlanmış tavuk ve ıspanak yiyeceğim.
Bu sefer başaracağım isveç diyetini. Eğer 13 gün sonuna kadar yapabilirsem arkadaşlar bakalım tartıda hangi rakam olacak. Haftaya cuma arkadaşlar kendi rekorumu kırmak için hedef koyuyorum. En az 2 kilo vermem lazım.
canım menün iyi olmuş bence.dünkü menümü paylaşayım kızlarrrr
uyanınca---t.süt--muz--azcık cevizli sucuk
kahvaltı--2 çeri domates--5 zeytin-- kk peynir---2-3 dilim ekemk--çay
öğlen----t.kahvesi
ara----grisin
akşam--- z.pırasa--2 3 adet karnıbahar
ara---türk kahvesi(misafirim geldi sadece kahve içtim o kadarcık)
kitap arafyakında ben araf olacağım
1 saat yürüyüş 2 mil leslie birde minik prensesimle yaklaşık 2 saat oynamak (gece 03:00dan 05:00 a kadar ahali mışıl mışıl uyurken biz oyun oynuyorduk aman allahımşuan da da çok uykusuzum
Dünkü Menüm:
Kahvaltı: sütlü müsli bir kase
ara: 2 grisini
öğle: çorba 3 dal karnıbahar kıymalı milföy böreği
akşam: ıspanak çorba 3 ymk kaşığı makarna
anım karbonhidratı bol proteini az bir gün geçirmişsinkızlar biz yarın sabah ailecek annem ve babamıda alıp teyzemlere gideceğiz haftasonu tam takım toplanıcaz azcık kaçamak yapabilirim ama dikkat edeceğim çünkü asıl kaçamağı 4 nisanda doğum günümüzde yapmayı düşünüyorum.
bugünkü menümmm
uyanınca---t.süt--muz--ufacık cevizli sucuk
kahvaltı---2-3 dilim ekmek---2 ç.domates--5 zeytin--kk peynir--çay
öğlen---t.kahvesi
ara---grisin
akşam----etli şehriye çorbası---makarnaolarak düşünüyorum daha ne yapacağıma karar veremedim heran değişebilir akşam yemeğim
lapa kilo yapmıyormu canımlapa ödem attırıyor zeyneqcim.adet dönemi işe yarıyor.1 su bardağı pirinci haşlıyorum.sabah öğle akşam onu yiyorum.2 gün yapanlar da var.ama bence tek gün yeterli..inşallah sende de işe yarar
canım şok diyet yapıp biraz motivasyonunu arttırabilirsin.selam kızlar , grubun durumu fena değil maşallah diyelim, bazı arkadaşlar yarışmak istemişcemre cemre , @hepbera, aydinays yarışalım da (kaptanım bana kızacak şimdi) inanın ben artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ekmeği bıraktım , akşam çaylarının yanında atıştırmıyorum hatta akşam çay yapmıyorum , akşam 6dan sonra bir şey yemiyorum, hergün yürüyüş yapıyorum. ya lütfen bana kızmayın ya da başımızı şişirdin demeyim sonuçta içimi döküyorum size ve eminim ki şu anda beni sizlerden başka hiçkimse anlamayacak, nolur kusuruma bakmayın olur mu....
canım benim hiç umudunu kaybetmeAyy inşallah canım inşallah ama hiç zannetmiyorum benim hamile kalmam çooooooook zor.
aynen bendede kabızlık hasıl oldu bende brakacak gibiyimkaptanim ben gecen hafta 77 bu hafta 76 kiloyim.hatt 75.6 yida gormustum ama kabizlik sorunu beni mahvetti.bu rejime devam etmiycem artik.ayca kayaya bakicam biraz
canım menün gayet güzel ama yeilçayn fazlası zarar verebilir.bugünki menüm
sabah 2 bardak ilik su 1 tatli kasigi keten tohumu
kahvalti 2 yumurtadan omlet 2 dilim kuru domates
ara pirinc patlagi
öglen bi kase kirmizi mercimek corbasi
ara elma
aksam 4 izgara köfte yaninda yesillik
türk kahvesi sade
1 saat tempolu yürüyüs
100 mekik
2 litre su
1 litre yesilcay
canım menün gayet başarılı tebriklerMenum sabah 1 tane haslanmis yumurta 1.5 dilim ekmek 3 zeytin 1 dilim peynir domates salatalik biraz tereyag pekmez
Arada 1 grisini 1 dilim peynir domates
Oglen 1 tane ton baligi yarim dilim ekmek 1 kase pirasa
Arada 1 bardak sekersiz sutlu kahve
Aksam haslanmis karnibahar 1 kase yogurt 4 kasik makarna 6 kasik meksika fasulyesi salatasi
Canim cok tatli istersede cekirdekli siyah uzum
İyi akşamlar bugünkü menüm:
sabah: bir tahıllı ekmeğe peynirli sandviç
domates-salatalık
şekersiz çay
4-5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
öğlen: 1 yeşil elma (yemekte pizza vardı yemedim)
akşam: 6 kaşık mercimek pilavı
1 tabak salata
4 kaşık yoğurt
ara: 1 kupa kayısı çayı
Akrabalarım ve arkadaşlarımda gidiyordu bende yazılayım dedim.Ege Üniversitesi açıyor okulu.Kilo kontrolü düzgün beslenme eğitimi veriyolar.Ayrıca yağ kas su ölçümleri ve tüm vucut için ayrıntılı çekap yapılıyor ücretsiz.Birde diyetisyen kişiye özel diyet yazıyor.Ben hem bigüzel tahlillerimi yaptırayım hemde kilomu korumada bana faydası olur falan dedim gidip yazıldım.Kimi 0,1 gramı az bulur, kimi 0,7 gramı... Gram da olsa gidiyormu evet gidiyor kilolar.. O zaman no problem
Obezite okulunamı, nedenki canım?
Yok kız kriter falan aramıyorlar her gelen yazılabiliyor.Hatta ben korkup beni almazlar diye kahvaltıda bigüzel kendimi şişirip gittim ama gerek yokmuşhmmm ne güzel okulmuş o öyle:) obez olma kriteri arıyorlar mı merak ettim. sen de okula gşrebilmek için kilo alırmışsınhazırlanması en zevkli okul
ben birebir uygulayamıyorum çünkü çok zor oluyor çalışınca ama temel olarak uymaya çalışıyorum.@aydinayse senin uyguladigin İsveç diyetini arastirdim da bende uygulamaya karar verdim
Sen akışına değil Allaha bırak canım, en güzeli buOYle tabi kaptancim da benim 2 yildan beri bebegim olmuyor artık akisina biraktim
Aferin sanaaaSabah eski zayıf fotoğraflarıma baktım. Nasıl imrendim eskisi gibi olmaya. Ve çok hırslıyım. Devamlı onlara bakıp ne kadar zayıfmışım önceden böyleydim çok geç değil olabilirim diye kendimi motive ettim. Sabah eşime peynirli gözleme yaptım inanın ucundan bir ısırık bile almadım. Aferin bana :)
Sabah limonlu sıcak suyumu içtim. bir tane siyah zeytin yedim. 10 gram telli peynir yedim.
Öğlene kadar limonlu 1 litre suyumu içeceğim.
Öğlen işten çıkıp eve geçeceğim.
Ispanak yemeğim ve bulgur pilavım var. Birer kase yiyeceğim tabiki yoğurtla birlikte.
Akşama bol yeşil salata.
Bu şekilde bu günüde kapatacağım.
Çok hırslıyım çok arkadaşlar.
Artık kendime kötülük yapmayacağım.
Öğlen yemeği yedikten sonra oğlumu alıp sahilde biraz yürüyüş yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?