Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menum sabah 1 tane haslanmis yumurta 1.5 dilim ekmek 3 zeytin 1 dilim peynir domates salatalik biraz tereyag pekmez
Arada 1 grisini 1 dilim peynir domates
Oglen 1 tane ton baligi yarim dilim ekmek 1 kase pirasa
Arada 1 bardak sekersiz sutlu kahve
Aksam haslanmis karnibahar 1 kase yogurt 4 kasik makarna 6 kasik meksika fasulyesi salatasi
Canim cok tatli istersede cekirdekli siyah uzum

OYle tabi kaptancim da benim 2 yildan beri bebegim olmuyor artık akisina biraktim

@aydinayse senin uyguladigin İsveç diyetini arastirdim da bende uygulamaya karar verdim

Gecmisi okudum anca bitti

Bende yarisa varim kizlar hedef kilo koyalim kendimize bu haftada kb yi sayayam olmassa bende birakicam

İyi akşamlar bugünkü menüm:
sabah: bir tahıllı ekmeğe peynirli sandviç
domates-salatalık
şekersiz çay
4-5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
öğlen: 1 yeşil elma (yemekte pizza vardı yemedim)
akşam: 6 kaşık mercimek pilavı
1 tabak salata
4 kaşık yoğurt
ara: 1 kupa kayısı çayı

canım isveç diyetine başlamışsın kolay gelsin sözün bittiği yerdeyim bende mi başlasam ne??
canım menün iyi olmuş bence.
Dünkü Menüm:
Kahvaltı: sütlü müsli bir kase
ara: 2 grisini
öğle: çorba 3 dal karnıbahar kıymalı milföy böreği
akşam: ıspanak çorba 3 ymk kaşığı makarna

anım karbonhidratı bol proteini az bir gün geçirmişsin
lapa ödem attırıyor zeyneqcim.adet dönemi işe yarıyor.1 su bardağı pirinci haşlıyorum.sabah öğle akşam onu yiyorum.2 gün yapanlar da var.ama bence tek gün yeterli..inşallah sende de işe yarar
lapa kilo yapmıyormu canım
canım şok diyet yapıp biraz motivasyonunu arttırabilirsin.
Ayy inşallah canım inşallah ama hiç zannetmiyorum benim hamile kalmam çooooooook zor.
canım benim hiç umudunu kaybetme
kaptanim ben gecen hafta 77 bu hafta 76 kiloyim.hatt 75.6 yida gormustum ama kabizlik sorunu beni mahvetti.bu rejime devam etmiycem artik.ayca kayaya bakicam biraz
aynen bendede kabızlık hasıl oldu bende brakacak gibiyim

canım menün gayet güzel ama yeilçayn fazlası zarar verebilir.

canım menün gayet başarılı tebrikler

canım öğlen elmayı sütle yada yoğurtldesteklesen daha iyi olurmuşa

kızlar bugünki menümü paylaşayım sizle
sabah;
koca bir dilim peynir bol yeşillik 3
öğlen
bir bardak ayran,5
ızgara tavuk 1
salata 2
ara;
50 gr bitter çikolata 12
1 bardak süt 6
akşam
haşlanmış tavuk 0

toplam puan 29
spor yine yok maalesef tam olarak iyileşmeyi bekliyorum

selam kızlar YGS gezmesinden geldiğim için yeni yazıyorum sabah aç karnına tartıldım 755 gr vermişim.Şimdiki kilom 62.345 oldum. haftaya daha iyi sonuçlar elde ederim inşallah.

Bugünkü menüm:
sabah: 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 1 dilim kızıarmış tt ekmek
ara:1 fincan yeşilçay
öğlen:sade türk kahvesi
ara:2 kuru kayısı
akşam: yarım dilim lahmacun ve 1 bardak ayran
su: şidilik 1,5 lt geçti yatana kadar 2 olur
spor: 40 dk yürüyüş
kitap: jojo moyes- senden önce ben

Kimi 0,1 gramı az bulur, kimi 0,7 gramı... Gram da olsa gidiyormu evet gidiyor kilolar.. O zaman no problem
Obezite okulunamı, nedenki canım?
Akrabalarım ve arkadaşlarımda gidiyordu bende yazılayım dedim.Ege Üniversitesi açıyor okulu.Kilo kontrolü düzgün beslenme eğitimi veriyolar.Ayrıca yağ kas su ölçümleri ve tüm vucut için ayrıntılı çekap yapılıyor ücretsiz.Birde diyetisyen kişiye özel diyet yazıyor.Ben hem bigüzel tahlillerimi yaptırayım hemde kilomu korumada bana faydası olur falan dedim gidip yazıldım.
hmmm ne güzel okulmuş o öyle:) obez olma kriteri arıyorlar mı merak ettim. sen de okula gşrebilmek için kilo alırmışsınhazırlanması en zevkli okul
Yok kız kriter falan aramıyorlar her gelen yazılabiliyor.Hatta ben korkup beni almazlar diye kahvaltıda bigüzel kendimi şişirip gittim ama gerek yokmuş Hatta yağ ölçümümü yapan kız yağ oranın çok ideal spormu yapıyosun dedi şok oldum 30 kilo verdim bugün itibariyle ama hala kendimi aynada aynı dobiçko görüyorum

Sabah eski zayıf fotoğraflarıma baktım. Nasıl imrendim eskisi gibi olmaya. Ve çok hırslıyım. Devamlı onlara bakıp ne kadar zayıfmışım önceden böyleydim çok geç değil olabilirim diye kendimi motive ettim. Sabah eşime peynirli gözleme yaptım inanın ucundan bir ısırık bile almadım. Aferin bana :)
Sabah limonlu sıcak suyumu içtim. bir tane siyah zeytin yedim. 10 gram telli peynir yedim.
Öğlene kadar limonlu 1 litre suyumu içeceğim.
Öğlen işten çıkıp eve geçeceğim.
Ispanak yemeğim ve bulgur pilavım var. Birer kase yiyeceğim tabiki yoğurtla birlikte.
Akşama bol yeşil salata.
Bu şekilde bu günüde kapatacağım.
Çok hırslıyım çok arkadaşlar.
Artık kendime kötülük yapmayacağım.
Öğlen yemeği yedikten sonra oğlumu alıp sahilde biraz yürüyüş yapacağım.

OYle tabi kaptancim da benim 2 yildan beri bebegim olmuyor artık akisina biraktim
Sen akışına değil Allaha bırak canım, en güzeli bu
Aferin sanaaa

Dünya sağlık örgütüne göre welness(zinde olmak kavramı);
☆En az 10 bin adım atmak
☆Postür dikliği, ağrımayan bel olarak gösteriliyor.

DAHA İYİ BİR VÜCUT VE DAHA SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN SİZE TAVSİYELERİM..
**Büyük kas gruplarınız: bacak,gögüs,sırt,omuz gibi kaslarınızı hafta en az 2 kere farklı 3-4 hareketle, 12-15 tekrar aralığında, 3 set,setler arasında 60-90 saniye dinlenecek şekilde çalıştırın ve kaslarınızı sıkılaştırın.
**Haftada en az 2 kere 30 dakika %60 tempoyla cardio yapın.Bu günlük hayatınızdaki işlerde sizin dayanıklı olmanızı sağlar ve yaşam kaliteniz artırır.
**Eğer gereksiz yağlarınızdan kurtulmak istiyorsanız sabah aç karnına yapılacak düşük yogunluklu 25 dk koşu size iyi gelecektir.
**Sabahları mutlaka 2 tam yumurta tüketin bu size hem kaliteli protein sağlar hemde günlük almanız gereken B12 ve demir ihtiyaçınızı karşılar.Ayrıca Anemi(kansızlık)hastalığınında önüne geçmiş olursunuz. **Metabolizma sağlığınız ve enerjinizin kalitesi açısından mutlaka yeşil çay ve kaliteli lifler içeren(yulaf ezmesi) gibi karbonhidratları tüketin. **Ara öğünlerde yoğurt üstüne meyveler veya bir parça bitter çikolata (%80 kakao içerikli) + sade kahve veya çiğ kuruyemiş yanında kurumeyve tüketilebilir.
**Haftada en az 2-3 gün omega 3 ten zengin balık yemeniz kalp sağlığınızı korur ve buda antrenmanlarda veriminizi artıtır.
**Selülit artışı ve cilt sağlıgı açısından günde 3 kahveden fazlasını tüketmeyin.
**Yağ yakmak veya kas kütlenizi artırmak istiyorsanız insülin hormonunu kontrol altında tutmalısınız bu yüzden öğün atlamayın ve şekerli ürünlerden uzak durun.
**Beyaz ekmeği tam tahıllı ekmeler veya çavdar ekmeğiyle değiştirin.
**Yemeklerinizde zeytinyağı kullanın bu yağ kalp-damar sağlığınızı korur ve kuvvetlendirir.
**Günde 2 kase yoğurt tüketmek içinde bulundurduğu L-carnitin ve calsiyum sayesinde yağ yakmanıza yardımcı olur.
Bu besini özellikle akşamları tarçınla birlikte tüketin böylece tatlı krizlerinizin önünüze geçer ve diyetinizi mahfetmezsiniz.
**Tabiki en önemlisi dinlenmek..
Eğer yeteri kadar uyumazsanız( günde en az 7-8 saat ) yağ yakan ve kas kütlenizi artıracak olan hormonlara zarar verirsiniz ve bu da diyetinizi mahfeder.
Bu yüzden vücudunuzu dinleyin o telefonları bırakın ve uyuyun.
☆YİĞİT CEYLAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…