Kursa almalarina sevundum yag olcumu falan iyiymus.benim evimde de ev tipi yag olcum cihazi var.sabah ac karna ve aksam tok karna cok farkli sonuclar veriyor.aksam yemekten sonra kasvorani fazla yag orani az cikiyo.% 3-5 fark edebiliyor.özelhastanedeki diyetisyene gidenlere 3-4 daat ac olmalati soyleniyormus ben de o yuzfen tok karna olcumu dikkaye almiyom.bidagakine dukkat edersin .Akrabalarım ve arkadaşlarımda gidiyordu bende yazılayım dedim.Ege Üniversitesi açıyor okulu.Kilo kontrolü düzgün beslenme eğitimi veriyolar.Ayrıca yaoranı su ölçümleri ve tüm vucut için ayrıntılı çekap yapılıyor ücretsiz.Birde diyetisyen kişiye özel diyet yazıyor.Ben hem bigüzel tahlillerimi yaptırayım hemde kilomu korumada bana faydası olur falan dedim gidip yazıldım.
Yok kız kriter falan aramıyorlar her gelen yazılabiliyor.Hatta ben korkup beni almazlar diye kahvaltıda bigüzel kendimi şişirip gittim ama gerek yokmuşHatta yağ ölçümümü yapan kız yağ oranın çok ideal spormu yapıyosun dedi şok oldum 30 kilo verdim bugün itibariyle ama hala kendimi aynada aynı dobiçko görüyorum
Canim cok yemisin be o kadar ekmek yenirmibide yayla corbasi ile yogurt yemeseydin keske ekmek en fazla 2 dilim olursa iyi olur surda 1 dilim ekmegin aramizda lafi olmaz ama yapacak bisey yokBugünkü menüm: sabah: 3 dilim tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
domates-salatalık
şekersiz çay
3-4 zeytin
öğle: 1 porsiyon orman kebabı
5 kaşık sebzeli bulgur pilavı
5 kaşık yoğurt
1 kase yayla çorbası
ara: 1 top sade dondurma
akşam: bir küçük kase nohut yemeği susuz yerinden ve 2 kaşık yoğurt
2 litre su 50 mekik ve egzersiz
Canim sende cok az yemissin metabolizman yavaslaya bilir oglene biraz agilik ver bence yoksa aksama doyma hisi gelmez bi turluselam kızlae bu günkü menume yazayım
sabah: çeyrek peynirli tost,1 haşlanmış yumurta ve çay
ara: tarçın çayı
öğlen: 1 kase meyveli yoğurt(evde kendim yaptım elma ve tarçınla)
ara: sade kahve
akşam:karnıbahar yemeği ve yarım dilim tt ekmek
2 lt yakın su ,1 saat yürüyüş,15 dk fitnes
Cemrecim kafan
Canim cok yemisin be o kadar ekmek yenirmibide yayla corbasi ile yogurt yemeseydin keske ekmek en fazla 2 dilim olursa iyi olur surda 1 dilim ekmegin aramizda lafi olmaz ama yapacak bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?