Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar hani kitap ?????

Kaptanim ne guzel bilgiler paylasmissin eline saglik sen bunlari donem donem bize hatilat cok ihtiyacim7z olacak uzun bi surec bizi bekliyor
Seve seve şekerim
Son bisey daha yazip cikiyorum isvec diyeti yapan arkadaslar yasiyormusunuz o nasil bi diyet oyle sabah kahvaltisini yaziyorum kahve evet sadece bu devami varmi diye baktim yok ben almayayim size bol sabir diliyorum
İlk isveç diyetine baktığım halimi gördüm sende ısrarla kahvenin devamına bakmıştım

Şu an 1 kupa yeşil kahvemi içmekteyimmm

İYİ BİR KARIN BÖLGESİ İÇİN YAPMANIZI ÖNERDİKLERİM;

Programlarınızda bileşik hareketlere yer verin.Bu hareketler aynı anda bir çok kası çalıştırarak yüksek bir kalori yakımı sağlarlar ve en önemlisi daha fazla Büyüme, Testosteron hormonu salgılarlar. (Squat, Deadlift, Pressler, Rowlar..)

İnterval(Aralıklı) Koşular yapın ve kas yıkımını en aza indirerek yağ yakımınızı hızlandırın.

Karın egzersizlerini uygularken bileşik setlere başvurun.Yani aynı kas grubunu çalıştıran 2-3 hareketi arada dinlenmeden vermeden yapın.

Karbonhidrat alımınızı sadece antrenman öncesi ve antrenman sonrası yüksek tutun ve bu aşamada glisemik indeksi düşük karbonhidratlar tercih edin.
Örnek;Yulaf ezmesi, elma ,bulgur ,tam tahıllı ekmekler ,kahverengi pirinç ,kahverengi makarna gibi..

Ev yoğurdunun suyunu için bunu içindeki CLA maddesi karın bölgenizdeki yağlara saldırır.
Ayrıca yeşil kahve ve yeşil çay gibi çayları tüketmenizde size ekstra kalori yakımı sağlıcaktır.

Alkol, Çay Şekeri ve Trans yağdan olabildiğince uzak durun.

UNUTMAYIN KARIN KASLARI SPOR SALONUNDA DEĞİL MUTFAKTA İNŞA EDİLİR.
%80 YEMEK %20 ANTRENMAN.

Basit sanılan unutkanlıklar Alzheimer belirtisi olabilir;
√ Yolunu kaybetme
√ Kişileri tanıyamama
√ Karar verme güçlüğü
√ Konuşma bozukluğu

kızlar nasılsınız:) kaç gündür giremedim kusura bakmayın, kalabalık yoğunluk birde misafir geldi tam olduk :) menüde yazamadım kusura bakmayın :)

slm kizlarrr

ay sonunda hafta sonununda sonuna geldik

pek dikkat edemedim bugun ama aksami hafif gecirerek dengeliycem

menum
sabah
menemen 2 dl ekmek/24

ogle? kizarmis tavuk /0
1 kase pilav/44
tursu/5

ara : cekirdek /12

aksam : 2 yumurta biraz tavuk /0

spor : 40 dk yuruyus

su: 2 olacak

kitap kuyamadim

bugun 50 yi gectim yarin daha dikkatli olurum
hafta sonu malesef ailece oluncabide gezme eklenine ipin ucu kaciyo

Kitap yollarn baslangici tam bi kitap kurduyum kaptanim sen merak etme ben yeniyim ya buralarin adetini pek bilmiyorum

Selam kızlar.Nazarmı değdi nedir 2 gün ne bulduysam yedim off ya Neyse Allahtan bugün ipin ucunu yeniden tuttum meyve detoksu yaptım tüm gün inş yarına biraz hafif çıkarım

Kitap:Birazdan siyah kana devam edicem.
Spor.Pazar günleri yok,yarın mutlaka spor hanem boş kalmıycak.

Haftasonlari ben hep ac kaliyorum dun arkadasim caya cagirdi aksamda yemeye davetliydik bu gun sabahta gorumcem kahvaltiya cagirdi guzel seyler hep bol kalorili oluyo maalesef hafta sonlar Allahim sinaniyorum resmen neyse
Sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin kirmizi biber
Oglen sadece 1 kase meyve salatasi
Arada 10 tane badem 1 tane incir
Aksam 2 kasik pilav 2 kasik kavurma 1 tane dolma 1 bardak ayran
Spor yok hafta ici telafi ederim
2lt den cok su

Baskada bisey yemem karnim gur gur ediyo ama birazdan yatarm gecer artik

Iyi geceler kizlar yatmaya gidiyorum hemen ama once menumu yazayjm dedim

Sabah
1 yumurta
1 dilim beya peynir
1 parca sac peyniri
2 dilim kepek ekmegi

Ara
1 sade turk kahvesi
1 parca cikolata

Ogle
1 kase ezogelin corba

Ara 1 dilim ekmek ile tost

Aksam
5 kasik tavuk sote
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

Su: 2 litra
Spor: yok.
Kitap: yeni kitaba baslasim. Pucca o adam buraya gelecek :)

Günaydın kızlar. 2 gün bildirim yapamadım. Çok hastaydım hala da öyle. Grip olmuşum. Ben hastayken boğazım açılıyor ya. Herkes hastayken yiyemez ben de daha çok yiyorum .İnşaallah kilo almamaışımdır.

Ben Pucca'nın serisini okudum. Gülmekten gözümden yaş gelmişti.Bir de ona benzer bir kitap daha okudum "Kocan kadar konuş" tavsiye ederim.

Olamıyorum canim ya bende polikistik over var esim de de sorun var olmuyor yani tam dr gidip asilama yapacaktik adetimin almayasi tuttu
canım allahım san en kısa zamanda bebek nasip eylesin dualarım seninle
kız kardeşimde 1 yıl uğraştı onda yara kist falan vardı bir de yumurtaları çatlamıyordu çok şükür şimdi 10 haftalık hamile darısı da sana canım

o hırs bende var canım her zaman niyetim vardı fakat bir şekilde diyet bozuluyordu bir kaç hafta önce baktım pantollarım olmuyor göbeğim sarkmış en kötüsü de bacaklarımdaki selilütler gözle görülür şekilde ortadalar.ve ben zayıflamaya karar verdim.bu sefer yapıcam yazın rengarek kıyfetlerimi 38 beden alıcam

kızlar nasılsınız hafta sonu giremedim telefonumdaki internet bitmiş(normalde bitmezdi de eşimin telefonu bozulup benimkine sarılınca internetini bitirmiş)
hafta sonu az kaçmağım oldu cumartesi günü kaynanamın zoruyla bir tane sıkma yedim sana yaptım dedi boşver bugünlük diyeti bırak dedi kıramıyorsun işte diyetteyim demenin kötü tarafları
bugünkü menü
5-6 ince dilimlenmiş peynir
5-6 zeytin
1 domates,1 zeytin

ara da 1 elma

öğlen
1 adet kaşarlı köfte
1 kase mercimekli çorba

arada 1 kase yoğrt

akşam küçük tabak kabak kavurma
1 kase yoğurt

21.00 civarıda 1 kivi yiyeyim
bugün hava çok rüzgarlı ama denicem hem öğlen hemde eve giderken yürüyüş yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…