Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herkese gunaydin.kizlar cok vaktim olmamasina ragmen gecmis konusmalari heleki karisikliklari okiyim diye merakla aciyorum sayfalari.hepiniz cok sekersiniz.
ben gecen konulara yorum yapamadim ama herkesle ayni fikirdeyim
bakici bencede 2 no. olsun.daha senle konusurken ilgisiz biri cocuklarla yalnizken nekadar ilgilenicekki
pinolicim bende zegedan gibi 2 noyu begendim.bwnimde saclar uzun belki ondandir
hedeffffffff senle benim ver al durumu ne olucak boyle.omur boylemi gecicek bacim?

gelelim menuye
aksam biraz kizartma ve tavuk yedim
sabah yarim lt. limonlu suyumu ictim kahvalti etmem gibi bogazim fena.dun antibiyotige basladim yine.bu sene hastalik senem oldu.ama neysem Rabbim dermansiz dert vermesin.
bugun piknik var.isteksiz ve halsiz nasil olucak hiccccccc bilmiyorum ama kuzumuda bensiz yolliyamam.aksama gelip okurum yazdiklarinizi İnsaallaah :)

Benim saçlarım popoma kadar iniyor bana güzel olur ama ya eski saç rengimi özlersem diye korkuyorum..

Zayıfladıkça anlayış seviyemiz düşüyor mu ne yine çorba olacak buralar

Bu sefer ben karıştırdım canım saçlarını yaptır lütfen. Hepimiz ombreli ve zayıf kızlar olalım

Öncelikle kilon için sonra eşinin terfisi için tebrikler canım Artık yediklerimizi dengelemeyi öğrendik sanırım.

çok alınganım anbu. 2 noluyu beğenmediniz mi siz şimdi. Küserim bak

iyi eğlenceler canım

Okul gezisi mi ne güzel yaaa
Saçta mı 2 no yoksa bakıcıda mı 2 no
Öncelikle kilon için sonra eşinin terfisi için tebrikler canım Artık yediklerimizi dengelemeyi öğrendik sanırım.
Teşekkür ederim canım Sağol

Ufff apartmanın çatısı yapılıyor ben de en üst katta oturuyorum 2 gündür o matkapları çekiçleri beynim beynine patlatıyorlar sanki. 2 gündür sokaklardayım

tartılma konusunda haklısın ama yapamıyorum,motive olmadığım için en azından kilo aldığımı göreyim diye tartılıyorum. arka arkaya + rakamları görürsem o kilo epey bir kalıcı oluyor.

sen bakıcı araya dur ben de temizlikçi arıyorum. biriyle anlaşmıştık ama sonraki hasta kayınbabası ameliyat oldu gelemedi, araya zaman girince beni istemiyorsun zannettim başkasına söz verdim dedi falan 1 ayda topu topu 2 defa geldi. kadın zaten yoğun oraya buraya giden biri benim eve zor vakit ayırıyor. bi de arada iletişimsizlik oldu , en son bari haber vereyim, yanloış anlamasın gelsin dedim, sabah arıyor ki evine hırsız gelmiş vs. bugünkü temizliğe gene gelemeyecekti aradı sabah geleyim dedi...böyle işte. benim insanlarla iletişimim çok iyi değildir, karşılıklı iş yapmayı pek bilmem,yaparsam karşılıksız yaparım o yüzden karşılığında iş-para-saygı gibi şeyler gerektiren idareclik gibi işlerde kendimi başarılı da bulmam. İnsan işyerinde sorumluluk almaktan kaçabilir ama evin idaresi kadının elinde. bir şekilde ufaktan başlayıp insanları tanıyacak, ihtiyaçlarımızı karşılayamazsan değşikliğe gideceğiz. hayat okulu devam ediyor.
tabi bakıcı değştirmek temizlikçi değiştirmeye benzemez, ama bu sürede çocuk da büyüyor yavaç yavaş kreşe gidecek kıvama gelecek...Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Okul gezisi mi ne güzel yaaa

Saçta mı 2 no yoksa bakıcıda mı 2 no

Teşekkür ederim canım Sağol

buralar yine karışacak gibi. İkisinde de 2 nolu. Ama benim saçım kısa olduğu için 2 numaralıyı beğenin lütfen

selam soylersin kaptancim burdaki yoklugunu ben cok hissediyorum.ama kilomu soyleme tabiki
Ve aleyküm selam canım

Zaten her sabah 1 çay kaşığı kuru maya yutmak da çok iyi geliyor vücuda.

tebrik ederim eşini de seni de. krizleri fırsata çevirmişsin resmen, tavan patırtısından kaçarken kilo vermişsin

hepsi 2 no olsun
kim ne sorarasa cevabı 2 no olsun Bundan sonra fikrimizi soraraken kabul edilebilecek seçeneklşeri 2 numaraya koyun veya fikir sormayın pinolinin yaptıracağı saç rengi ve losefarın bakıcısının hangisi olacağı konusuna karar vermeden yeni bir konu danışmayı yasaklıyorum

heh tam da ben bu buluşma nasıl olacak onu merak ediyordum

Hepsi 2 no olmasın hedefçiğim .Ben yine karıştırdım. Benim saçım 3 numaralı olacak lütfen düzeltelim

dünkü kilom:66,5
bu sabah:65,7

kaç gündür cozurtuyordum dün öğlen de fenaydım. neyse toparladım inşallah
dünkü menüm

Sabah: kaymak-reçel
öğlen: 1 dürüm tavuk döner/300 ml ayran
akşam: marul ve 1 lokma bulgur pilavı

800 gram. Vuhuuuu

günaydın kızlar dün yoktum neler olmuş neler
L losefar canım 2. şıkkı tercih etmen lazım kesinlikle
lusyen32 canım maşallah çok tatlısın
pinoli kuzum süpersin ya senin yazıları okudukça gülme krizlerine girdim rabbim neşeni hiç bozmasın haaa bu arda saçını unuttum sanma çok güzel olmuş hoşuma gitti neden @Margarikotin e engel oluyorsun kızcağız işini yapıyor.korktun dimi başkaları da katılır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…