- 14 Aralık 2014
- 470
- 485
- 48
- 43
Benim saçlarım popoma kadar iniyor bana güzel olur ama ya eski saç rengimi özlersem diye korkuyorum..
Zayıfladıkça anlayış seviyemiz düşüyor mu ne yine çorba olacak buralar
Bu sabah ziller takıp oynayasım var yaa bu hafta hiç menü paylaşmadım çünkü çok saçma sapan beslendim mesela kahvaltıdan sonra birşey yemeyip akşam pasta gibi (eşimin terfi kutlaması vardı) bir gün çok yedim bir gün hiçbirşey falan biraz moralim bozuktu ne yediğimi bilmiyorum yani ama ama ama bu sabah tartıldım ve 56.6 rakamını gördüm 500 gr eksideyimAkşamları kızımı sokağa çıkarıp peşinden en az 1.5-2 saat koşturmanın faydası sanırsam canım kızım benim topu bir atıyor Bayır aşağı koştur bakalım koştur ama artık zevkle koşacağım sanırım
herkese gunaydin.kizlar cok vaktim olmamasina ragmen gecmis konusmalari heleki karisikliklari okiyim diye merakla aciyorum sayfalari.hepiniz cok sekersiniz.
ben gecen konulara yorum yapamadim ama herkesle ayni fikirdeyim
bakici bencede 2 no. olsun.daha senle konusurken ilgisiz biri cocuklarla yalnizken nekadar ilgilenicekki
pinolicim bende zegedan gibi 2 noyu begendim.bwnimde saclar uzun belki ondandir
hedeffffffff senle benim ver al durumu ne olucak boyle.omur boylemi gecicek bacim?
gelelim menuye
aksam biraz kizartma ve tavuk yedim
sabah yarim lt. limonlu suyumu ictim kahvalti etmem gibi bogazim fena.dun antibiyotige basladim yine.bu sene hastalik senem oldu.ama neysem Rabbim dermansiz dert vermesin.
bugun piknik var.isteksiz ve halsiz nasil olucak hiccccccc bilmiyorum ama kuzumuda bensiz yolliyamam.aksama gelip okurum yazdiklarinizi İnsaallaah :)
Okul gezisi mi ne güzel yaaagelelim menuye
aksam biraz kizartma ve tavuk yedim
sabah yarim lt. limonlu suyumu ictim kahvalti etmem gibi bogazim fena.dun antibiyotige basladim yine.bu sene hastalik senem oldu.ama neysem Rabbim dermansiz dert vermesin.
bugun piknik var.isteksiz ve halsiz nasil olucak hiccccccc bilmiyorum ama kuzumuda bensiz yolliyamam.aksama gelip okurum yazdiklarinizi İnsaallaah :)
Saçta mı 2 no yoksa bakıcıda mı 2 noçok alınganım anbu. 2 noluyu beğenmediniz mi siz şimdi. Küserim bak
Teşekkür ederim canım SağolÖncelikle kilon için sonra eşinin terfisi için tebrikler canımArtık yediklerimizi dengelemeyi öğrendik sanırım.
tartılma konusunda haklısın ama yapamıyorum,motive olmadığım için en azından kilo aldığımı göreyim diye tartılıyorum. arka arkaya + rakamları görürsem o kilo epey bir kalıcı oluyor.Ombre yeni moda sanırım arkadaşlar dediler yaptur diye....
kadın haberlere dalarsa zaten mevlam kayıra olur resmen.
Kızzzz hamilelik ne alaka
gerçekten de sekil sanırım bu da hwrgün fön ister
noktasına virgülüne kadar aynı düşünüyürum.2.olacak gibi Allah çocuklarımın yüzüne baksın.adanadayken oğlumun bakıcısı vardı benim için annemden öte diyebilirim..herkeste onu arıyorum yaaa
Canım sen niye hergün tartılıyorsun yaaa.cumadan cumaya daha disiplin oluyor bence
peeeeh menüye bakMenüm.
Sbh:sahanda yum.9-10 zeytn.bir prça peynir.
Öğlen:1 elma 1avuç lblbi
Akşm_yum salatası.10 zeytin.1 dilim ekmk
Okul gezisi mi ne güzel yaaa
Saçta mı 2 no yoksa bakıcıda mı 2 no
Teşekkür ederim canım Sağol
Ve aleyküm selam canımselam soylersin kaptancim burdaki yoklugunu ben cok hissediyorum.ama kilomu soyleme tabiki
seldomu ben de merak ediyorum verdi kiloları gitti, bi daha da uğramıyor...acaba diyorum gene sağlık sıkıntıları mı oldu...
pinoli sen ambuyanbu ile tanıştın mı kız ayyyynen sennaz iyi de ayol evlendikten sonra kocalar naz mı çeker...o yüzden bekarken hele nişanlıyken falan nazlanabildiğin kadar nazlan
hangi karışımdı bu şu yeşil kahve ve yeşil çaylı olan mı?
he bak zaten başka bir huyun yüzünden benzetmiştim ambuya ama bu huyun daha fazla benziyor
1 sarmayı 1 yemek kaşığı pilav gibi düşün, acını hafifletebildim mi
rus diyetinin et gününde yapmıştımalt tarafı etli çorba
Zaten her sabah 1 çay kaşığı kuru maya yutmak da çok iyi geliyor vücuda.geçmiş olsun ambu,çok sık hasta olmuyor musun?
benim oğlanlar da malum çok sık antibiyotik kullanıyorlar, bitkisel şeylerin bazılarını içiremiyorum,baktım ki benimkiler
ilaç delisi, yıllardır bildiğim ama nedense hiç kullanmadığım bir ürün vardı,duymuşsunzudur belki immuneks şurup, onu aldırdım eşime, birinin boğazı çok kötüydü orta düzeyde bir antibiyotik kullandı, öbürü ilaç kullanmadı sadece bu şurupla atlattık son hastalığı. antibiyotik kullananın da ateşi 40a yaklaşmıştı, genelde ağır antibiyoik kullanmadan iyileşmez, bu destek işe yaradı bence. sen de deneyebilirsin. farklı markaların immün sistemi kuvvetlendirici ürünleri var, gıda takviyesi.
ekmek mayasının hücre duvarından yapılıyormuş.
E ben de hedefe dedin sandım dıTanışmadım ama yazıyorumNazlıyım ben nazımı çekmiyecek erkeği de istemem Kıskancım bir de .En çok beni sevin başka kimseyi sevmeyin. Kız ben hepbera 'nın listelerinden bahsetmiştim .Etli çorbayı o yapmamış mıydı? Bak yine konular çorba olmak üzere
Oooo
Bu sabah ziller takıp oynayasım var yaa bu hafta hiç menü paylaşmadım çünkü çok saçma sapan beslendim mesela kahvaltıdan sonra birşey yemeyip akşam pasta gibi (eşimin terfi kutlaması vardı) bir gün çok yedim bir gün hiçbirşey falan biraz moralim bozuktu ne yediğimi bilmiyorum yani ama ama ama bu sabah tartıldım ve 56.6 rakamını gördüm 500 gr eksideyimAkşamları kızımı sokağa çıkarıp peşinden en az 1.5-2 saat koşturmanın faydası sanırsam canım kızım benim topu bir atıyor Bayır aşağı koştur bakalım koştur ama artık zevkle koşacağım sanırım
herkese gunaydin.kizlar cok vaktim olmamasina ragmen gecmis konusmalari heleki karisikliklari okiyim diye merakla aciyorum sayfalari.hepiniz cok sekersiniz.
ben gecen konulara yorum yapamadim ama herkesle ayni fikirdeyim
bakici bencede 2 no. olsun.daha senle konusurken ilgisiz biri cocuklarla yalnizken nekadar ilgilenicekki
pinolicim bende zegedan gibi 2 noyu begendim.bwnimde saclar uzun belki ondandir
hedeffffffff senle benim ver al durumu ne olucak boyle.omur boylemi gecicek bacim?
çok alınganım anbu. 2 noluyu beğenmediniz mi siz şimdi. Küserim bak
E ben de hedefe dedin sandım dı
Oooo
tebrik ederim eşini de seni de. krizleri fırsata çevirmişsin resmen, tavan patırtısından kaçarken kilo vermişsin
hepsi 2 no olsun
kim ne sorarasa cevabı 2 no olsunBundan sonra fikrimizi soraraken kabul edilebilecek seçeneklşeri 2 numaraya koyun veya fikir sormayın pinolinin yaptıracağı saç rengi ve losefarın bakıcısının hangisi olacağı konusuna karar vermeden yeni bir konu danışmayı yasaklıyorum
heh tam da ben bu buluşma nasıl olacak onu merak ediyordum
dünkü kilom:66,5
bu sabah:65,7
kaç gündür cozurtuyordum dün öğlen de fenaydım. neyse toparladım inşallah
dünkü menüm
Sabah: kaymak-reçel
öğlen: 1 dürüm tavuk döner/300 ml ayran
akşam: marul ve 1 lokma bulgur pilavı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?