Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın kızlar bugün den itibaren menümü paylaşmaya başlıyorum ve sporumada başlıyorum. Sabah tartıda 58.7 leri görünce tabi kaç haftadır dikkat etmedim sonucu böyle olucağı belliydi 57 leri görünce cozuttum.
Sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
1 salatalık
3 çeri domates
1 kibrit kutusu peynir
4 zeytin

Öğle de
yulaf light süt

ara
1 elma

düşünüyorum akşama annem ne yaptı bilmiyorum ama az yiycem

Maşallah valla 1 günde 800 gr süper darısı başımıza

hayır, korkudan değil bence,pinolinin gönlü takımı kendisinden başkasının karıştırmasına izin vermiyordur

eşinin terfisi hayırlı olsun canım. Kilo için tebrikler

ne güzelya piknik falan iyi eğlenceler. bu arada kızartma falan yemeseydin canım.

çok alınganım anbu. 2 noluyu beğenmediniz mi siz şimdi. Küserim bak
biz hangisini beğenirsek beğenelim kuaför kafasına göre yapar zaten

Evet hatırladım yakın zamanda temislik için görüşmüştün birisiyle.bizim bu derdimiz ne olacak biliyorum pazar günü çamaşır yıkıyorum derlenmesi toplanması 3 günü buluyor offff pofffff.....ama dediğin gibi bakıcı temizlikçiden daha önemli.Bir de canım senin çocuklar tam gün mü gidiyor kreş ya da okula

peeeeh menüye bakbu diyet reçetesi, yemekte ne yedin ben onu merak ettim
başka bişi yemedim de bu sabah biraz cozuttum , evde rutin kahvaltımı yapmıştım, 1yum, peynir 10 zytn azcık ekmek...ama işyerinde kahvaltıya davet ettiler 2 parça börek yedim(1 karenin yarısını düşünün) daha sonra bir arkadaş çikolata ikram etti kare bitter yedim ...ayyy bu milletin ağzı boş durmuyor

Amin canım. Allah hepimizin neşesini daim kılsın.Saçım için de teşekkür ederim
@Margarikotin'i severim bilirsin. Ama katılacak insan sayısını çoğaltıyor. Şansımız azalıyor

hayır, korkudan değil bence,pinolinin gönlü takımı kendisinden başkasının karıştırmasına izin vermiyordur
aşkolsun cuma günü ben mi karıştırdım. P.tesi de ben karıştırmadım. Ben sadece dün karıştırdım bir de saç meselesinde

2 numara değil zaten 3 numara olacaktı tatlım.Karıştırdım.Senin soruna 2 nolu şık dedim. Ordan bir kargaşa çıktı

2 numaralı saç güzelmiş ama esmerlere buğday tenlilere gitmez ya çok istediğim bi saç rengi ama bana gitmez bende yapacak olursam 3 nolu saçı tercih ederdim ten rengimden dolayı

Aynen canım ben de buğday tenliyim. 3 numara hoş durur gibi geldi.

selam kızlar...dün uğrayamadım.üşüttüm galiba..dökülüyordum.izin aldım.evde uyudum bütün gün.bugün ilaçlarla falan daha iyiyim..

tam gün benimkiler. sabah 8 akşam 5-6 , genelde 5 gibi alıyorum çocukları.

selam kızlar...dün uğrayamadım.üşüttüm galiba..dökülüyordum.izin aldım.evde uyudum bütün gün.bugün ilaçlarla falan daha iyiyim..
geçmiş olsun, kedine iyi bak ... ortya bi laf attın gittin, sen bizim kızın fotoğraflarını yeni imajını göster sizin oğlana , bu saç rengi nasıl filan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…