Maşallah valla 1 günde 800 gr süperdünkü kilom:66,5
bu sabah:65,7
kaç gündür cozurtuyordum dün öğlen de fenaydım. neyse toparladım inşallah
dünkü menüm
Sabah: kaymak-reçel
öğlen: 1 dürüm tavuk döner/300 ml ayran
akşam: marul ve 1 lokma bulgur pilavı
hayır, korkudan değil bence,pinolinin gönlü takımı kendisinden başkasının karıştırmasına izin vermiyordurgünaydın kızlar dün yoktum neler olmuş neler
L losefar canım 2. şıkkı tercih etmen lazım kesinlikle
@lusyen32 canım maşallah çok tatlısın
pinoli kuzum süpersin ya senin yazıları okudukça gülme krizlerine girdim rabbim neşeni hiç bozmasın haaa bu arda saçını unuttum sanma çok güzel olmuş hoşuma gitti neden @Margarikotin e engel oluyorsun kızcağız işini yapıyor.korktun dimi başkaları da katılır diye
hayır, korkudan değil bence,pinolinin gönlü takımı kendisinden başkasının karıştırmasına izin vermiyordur
eşinin terfisi hayırlı olsun canım. Kilo için tebriklerBu sabah ziller takıp oynayasım var yaa bu hafta hiç menü paylaşmadım çünkü çok saçma sapan beslendim mesela kahvaltıdan sonra birşey yemeyip akşam pasta gibi (eşimin terfi kutlaması vardı) bir gün çok yedim bir gün hiçbirşey falan biraz moralim bozuktu ne yediğimi bilmiyorum yani ama ama ama bu sabah tartıldım ve 56.6 rakamını gördüm 500 gr eksideyimAkşamları kızımı sokağa çıkarıp peşinden en az 1.5-2 saat koşturmanın faydası sanırsam canım kızım benim topu bir atıyor Bayır aşağı koştur bakalım koştur ama artık zevkle koşacağım sanırım
ne güzelya piknik falan iyi eğlenceler. bu arada kızartma falan yemeseydin canım.gelelim menuye
aksam biraz kizartma ve tavuk yedim
sabah yarim lt. limonlu suyumu ictim kahvalti etmem gibi bogazim fena.dun antibiyotige basladim yine.bu sene hastalik senem oldu.ama neysem Rabbim dermansiz dert vermesin.
bugun piknik var.isteksiz ve halsiz nasil olucak hiccccccc bilmiyorum ama kuzumuda bensiz yolliyamam.aksama gelip okurum yazdiklarinizi İnsaallaah :)
biz hangisini beğenirsek beğenelim kuaför kafasına göre yapar zatençok alınganım anbu. 2 noluyu beğenmediniz mi siz şimdi. Küserim bak
Evet hatırladım yakın zamanda temislik için görüşmüştün birisiyle.bizim bu derdimiz ne olacak biliyorum pazar günü çamaşır yıkıyorum derlenmesi toplanması 3 günü buluyor offff pofffff.....ama dediğin gibi bakıcı temizlikçiden daha önemli.Bir de canım senin çocuklar tam gün mü gidiyor kreş ya da okulatartılma konusunda haklısın ama yapamıyorum,motive olmadığım için en azından kilo aldığımı göreyim diye tartılıyorum. arka arkaya + rakamları görürsem o kilo epey bir kalıcı oluyor.
sen bakıcı araya dur ben de temizlikçi arıyorum. biriyle anlaşmıştık ama sonraki hasta kayınbabası ameliyat oldu gelemedi, araya zaman girince beni istemiyorsun zannettim başkasına söz verdim dedi falan 1 ayda topu topu 2 defa geldi. kadın zaten yoğun oraya buraya giden biri benim eve zor vakit ayırıyor. bi de arada iletişimsizlik oldu , en son bari haber vereyim, yanloış anlamasın gelsin dedim, sabah arıyor ki evine hırsız gelmiş vs. bugünkü temizliğe gene gelemeyecekti aradı sabah geleyim dedi...böyle işte. benim insanlarla iletişimim çok iyi değildir, karşılıklı iş yapmayı pek bilmem,yaparsam karşılıksız yaparım o yüzden karşılığında iş-para-saygı gibi şeyler gerektiren idareclik gibi işlerde kendimi başarılı da bulmam. İnsan işyerinde sorumluluk almaktan kaçabilir ama evin idaresi kadının elinde. bir şekilde ufaktan başlayıp insanları tanıyacak, ihtiyaçlarımızı karşılayamazsan değşikliğe gideceğiz. hayat okulu devam ediyor.
tabi bakıcı değştirmek temizlikçi değiştirmeye benzemez, ama bu sürede çocuk da büyüyor yavaç yavaş kreşe gidecek kıvama gelecek...Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi
başka bişi yemedim de bu sabah biraz cozuttum , evde rutin kahvaltımı yapmıştım, 1yum, peynir 10 zytn azcık ekmek...ama işyerinde kahvaltıya davet ettiler 2 parça börek yedim(1 karenin yarısını düşünün) daha sonra bir arkadaş çikolata ikram etti kare bitter yedim ...ayyy bu milletin ağzı boş durmuyorpeeeeh menüye bakbu diyet reçetesi, yemekte ne yedin ben onu merak ettim
günaydın kızlar dün yoktum neler olmuş neler
L losefar canım 2. şıkkı tercih etmen lazım kesinlikle
@lusyen32 canım maşallah çok tatlısın
pinoli kuzum süpersin ya senin yazıları okudukça gülme krizlerine girdim rabbim neşeni hiç bozmasın haaa bu arda saçını unuttum sanma çok güzel olmuş hoşuma gitti neden @Margarikotin e engel oluyorsun kızcağız işini yapıyor.korktun dimi başkaları da katılır diye
hayır, korkudan değil bence,pinolinin gönlü takımı kendisinden başkasının karıştırmasına izin vermiyordur
Amin canım. Allah hepimizin neşesini daim kılsın.Saçım için de teşekkür ederim
@Margarikotin'i severim bilirsin. Ama katılacak insan sayısını çoğaltıyor. Şansımız azalıyor
eşinin terfisi hayırlı olsun canım. Kilo için tebrikler
ne güzelya piknik falan iyi eğlenceler. bu arada kızartma falan yemeseydin canım.
biz hangisini beğenirsek beğenelim kuaför kafasına göre yapar zaten
Evet hatırladım yakın zamanda temislik için görüşmüştün birisiyle.bizim bu derdimiz ne olacak biliyorum pazar günü çamaşır yıkıyorum derlenmesi toplanması 3 günü buluyor offff pofffff.....ama dediğin gibi bakıcı temizlikçiden daha önemli.Bir de canım senin çocuklar tam gün mü gidiyor kreş ya da okula
başka bişi yemedim de bu sabah biraz cozuttum , evde rutin kahvaltımı yapmıştım, 1yum, peynir 10 zytn azcık ekmek...ama işyerinde kahvaltıya davet ettiler 2 parça börek yedim(1 karenin yarısını düşünün) daha sonra bir arkadaş çikolata ikram etti kare bitter yedim ...ayyy bu milletin ağzı boş durmuyor
2 numaralı saç güzelmiş ama esmerlere buğday tenlilere gitmez ya çok istediğim bi saç rengi ama bana gitmezben 3 numaralı resimdekinden yaptıracağım 2 hafta sonra.@Zadegan. Ombre bu tatlım
2 numaralı saç güzelmiş ama esmerlere buğday tenlilere gitmez ya çok istediğim bi saç rengi ama bana gitmezbende yapacak olursam 3 nolu saçı tercih ederdim ten rengimden dolayı
evet canım 3 numara idealAynen canım ben de buğday tenliyim. 3 numara hoş durur gibi geldi.
evet canım 3 numara ideal
tam gün benimkiler. sabah 8 akşam 5-6 , genelde 5 gibi alıyorum çocukları.eşinin terfisi hayırlı olsun canım. Kilo için tebrikler
ne güzelya piknik falan iyi eğlenceler. bu arada kızartma falan yemeseydin canım.
biz hangisini beğenirsek beğenelim kuaför kafasına göre yapar zaten
Evet hatırladım yakın zamanda temislik için görüşmüştün birisiyle.bizim bu derdimiz ne olacak biliyorum pazar günü çamaşır yıkıyorum derlenmesi toplanması 3 günü buluyor offff pofffff.....ama dediğin gibi bakıcı temizlikçiden daha önemli.Bir de canım senin çocuklar tam gün mü gidiyor kreş ya da okula
başka bişi yemedim de bu sabah biraz cozuttum , evde rutin kahvaltımı yapmıştım, 1yum, peynir 10 zytn azcık ekmek...ama işyerinde kahvaltıya davet ettiler 2 parça börek yedim(1 karenin yarısını düşünün) daha sonra bir arkadaş çikolata ikram etti kare bitter yedim ...ayyy bu milletin ağzı boş durmuyor
selam kızlar...dün uğrayamadım.üşüttüm galiba..dökülüyordum.izin aldım.evde uyudum bütün gün.bugün ilaçlarla falan daha iyiyim..
geçmiş olsun, kedine iyi bak ... ortya bi laf attın gittin, sen bizim kızın fotoğraflarını yeni imajını göster sizin oğlana , bu saç rengi nasıl filan diyeselam kızlar...dün uğrayamadım.üşüttüm galiba..dökülüyordum.izin aldım.evde uyudum bütün gün.bugün ilaçlarla falan daha iyiyim..
baaaak baaaaak ilgiye baaaakŞeker ablam hoşgeldin. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?