Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

şekerin düşmüş olabilir..bu sabah benim de başıma geldi..malesef çikolata yiyince kendime geldim..

nazlıyım kız ben. Sizin oğlan çeker mi ki beni?

amaaannn çeksin..erkeklerin başka işi ne

Aynennn öyle yaptım kaptanım. Siz bu satırları yazarken ben saçlarımı küllü açık kumral-dore karışımına boyatıyordum.

güle güle kullan canım.düğün için saç hazır

geçmiş olsun anbuyanbucum

kız ne etli çorbası..hadi...uzak dur benden

kesinlikle 2 numara losefar...ilki ölmüş zaten..cesedini sürüyor ortalıkta

amaaaan ne çok yazmışsınız..oku oku bitmedi...

Şeker ablam hoşgeldin. Geçmiş olsun

hoşbuldum şirinem

geçmiş olsun, kedine iyi bak ... ortya bi laf attın gittin, sen bizim kızın fotoğraflarını yeni imajını göster sizin oğlana , bu saç rengi nasıl filan diye

hahhaaaaa...saçını göstereyim..kız nerde derse ne diyeyimbu öngörüşme..saçını beğenenlere yüzünü de gösteriyoruz falannnn

yaa ben bu sabah tartıldım 63.5 çıktım.çok az değil mi..hani her güne 1 kiloydu

aynen öyle, biraz heyecanlı olsun yavaş yavaş tanıştıralım merak etsin, meraktan çatlasın
bak bir deney vardı, deneyin amacı başkaydı diye hatırlıyorum, bir asma köprünün üstünde genç bir kadın yoldan geçen erkeklerle anket yapıyor ve daha sonrası telefon numarasını veriyor araştırma için, ama erkeklerin kadını arama sebepleri aşık olmalarıköprü yüksek adrenalin temiz hava derken duygular karışıyor, aşk böyle bişey. kimyasal yani

yaa ben bu sabah tartıldım 63.5 çıktım.çok az değil mi..hani her güne 1 kiloydu

takriben 6 gün önce takıma giremiyom diye sızlanıyordun şimdi 63,5 i mi beğenmiyon

Saçlar başlar kız beğendirmeler ay çok tatlı siniz yaaaa
Benim diyeti m çok güzel gidiyor allah kısmet ederse yarın ve cuma günü oruçlu olacam ne zaman kilo bildiriminde bulunayim kaptanım
Becerebilirsem bende size saç modeli gösterim yaptiracagim

Zaten her sabah 1 çay kaşığı kuru maya yutmak da çok iyi geliyor vücuda.
Bildiğimiz kuru maya mı ? Ne gibi faydaları var?
Pinoli 3 nolu saçı beğenmişti ama ben ve sanırım losefar 2 notu beğenmiştik.
Çok hızlı veriyorsun sonra birden alıyorsun senin metabolizman bir tıp tezine konu olmalı.

Amin canım. Allah hepimizin neşesini daim kılsın.Saçım için de teşekkür ederim
Huy Meselesi 'i severim bilirsin. Ama katılacak insan sayısını çoğaltıyor. Şansımız azalıyor
Huy Meselesi kim ki çıkaramadım?
selam kızlar...dün uğrayamadım.üşüttüm galiba..dökülüyordum.izin aldım.evde uyudum bütün gün.bugün ilaçlarla falan daha iyiyim..
Nerelerdesin sevgili gelinin hasretle seni andı durdu buralarda
Ilhan

Çeksin tabi. Çekmezse de çeksin gitsin
ya sen iskenderler filan yiyordun ya hatlar karıştı benim o yüzden :)

Kıskandın di mi?

hepbera şeker ablam nasıl kıskanıyollaa bizi görüyor musun? Oysaki sen benim ilk göz ağrımsın. hedef56 'yle. Kimse yerinizi alamaz.

Huy Meselesi kim ki çıkaramadım?

Nerelerdesin sevgili gelinin hasretle seni andı durdu buralarda

Ilhan
Benim margarikotin pinoliye rakip yarismacilar ariyorum ondan cok kiziyor bana

Yarismamiza katilmak ister misin :)

Ilk 3 uyeye pro uyelik verilecek.

Birinci olan uyemize de hediye yolluyoruz :)

Konseptimiz

Kot pantolon kombinleri

Alın kızlar size marga'yı bile getirdim. Yin gari. Daha ne istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…