Sabah normal kahvaltı yapıp öğlen de nesfit yrmiştim.süt iznimden dolayı 15.30 da çıkıp 45-50 dk yürüyüp sonra otobüse binip eve geliyorum hafta içi....bugün otobüste bir uyku bastırdı gözlerimi açamadım rus diyeti yaptığımda da böyle olmuştum.kızlar bu tansiyonun düşmesi mi oluyor???
nazlıyım kız ben. Sizin oğlan çeker mi ki beni?
Aynennn öyle yaptım kaptanım. Siz bu satırları yazarken ben saçlarımı küllü açık kumral-dore karışımına boyatıyordum.
herkese gunaydin.dun aksam corba taze fasulya ve salatayla gun kapattim.
sabahda canim kahvalti istemedi nesfitimi yedim cay faslini iki saat sonra kayinvalidemle yapicam İnsaallah.ama bogazim dpktorsuz gecmiycek gibi bugun giderim heralde yarin piknik var toparlanmam lazim cunkum
Tanışmadım ama yazıyorumNazlıyım ben nazımı çekmiyecek erkeği de istemem Kıskancım bir de .En çok beni sevin başka kimseyi sevmeyin. Kız ben hepbera 'nın listelerinden bahsetmiştim .Etli çorbayı o yapmamış mıydı? Bak yine konular çorba olmak üzere
bu arada kızlar, benim bakıcım boyun fıtığı münasebetiyle işten ayrılacak ...ben harıl harı bakıcı arıyorum şu an iki kişi arasında kararsızım ben anlatayım siz de yorum yaparsanız memnun olurum.....
1) 50'li yaşlarda tecrübesi yok kendi torunlarına bakmış, bir kreşte daha önce çalıştığını söyledi kreşi sorduğumda ismini söylemedi.eşinden boşanmış 2 kızı var kızları yetişkin.2 çocuk +yemek yapmanı istiyorum dedim,yemek yapmaya mırın kırın etti sonra da'' mantı yapacak değilim ya bi çorba bi pilav yaparım '' dedi, bir de ben konuşurken bana dikkatini vermiyordu tvdeki haberlere yorum yapıyordu:):):):)::)
2)40'lı yaşlarda tecrübesi var, işyerinden birinin tanıdığı, kendinin 3 çocuğu var,22-18-10 yaşlarında yemek yaparım dedi vs vs.
Şeker ablam hoşgeldin. Geçmiş olsun
geçmiş olsun, kedine iyi bak ... ortya bi laf attın gittin, sen bizim kızın fotoğraflarını yeni imajını göster sizin oğlana , bu saç rengi nasıl filan diye
bende bakıyorum canım ombre resimlerine bir tane beğendim yaptırıcamben tam hedefime ulaştıktan sonra hem pantolon almaya başlayacağım hem de ombre yaptıracağım:)
amaaaan ne çok yazmışsınız..oku oku bitmedi...
hoşbuldum şirinem
hahhaaaaa...saçını göstereyim..kız nerde derse ne diyeyimbu öngörüşme..saçını beğenenlere yüzünü de gösteriyoruz falannnn
yaa ben bu sabah tartıldım 63.5 çıktım.çok az değil mi..hani her güne 1 kiloydu
Bildiğimiz kuru maya mı ? Ne gibi faydaları var?Zaten her sabah 1 çay kaşığı kuru maya yutmak da çok iyi geliyor vücuda.
Pinoli 3 nolu saçı beğenmişti ama ben ve sanırım losefar 2 notu beğenmiştik.tebrik ederim eşini de seni de. krizleri fırsata çevirmişsin resmen, tavan patırtısından kaçarken kilo vermişsin
hepsi 2 no olsun
kim ne sorarasa cevabı 2 no olsunBundan sonra fikrimizi soraraken kabul edilebilecek seçeneklşeri 2 numaraya koyun veya fikir sormayın pinolinin yaptıracağı saç rengi ve losefarın bakıcısının hangisi olacağı konusuna karar vermeden yeni bir konu danışmayı yasaklıyorum
heh tam da ben bu buluşma nasıl olacak onu merak ediyordum
Çok hızlı veriyorsun sonra birden alıyorsun senin metabolizman bir tıp tezine konu olmalı.dünkü kilom:66,5
bu sabah:65,7
kaç gündür cozurtuyordum dün öğlen de fenaydım. neyse toparladım inşallah
dünkü menüm
Sabah: kaymak-reçel
öğlen: 1 dürüm tavuk döner/300 ml ayran
akşam: marul ve 1 lokma bulgur pilavı
Amin canım. Allah hepimizin neşesini daim kılsın.Saçım için de teşekkür ederim
Huy Meselesi 'i severim bilirsin. Ama katılacak insan sayısını çoğaltıyor. Şansımız azalıyor
Nerelerdesin sevgili gelinin hasretle seni andı durdu buralardaselam kızlar...dün uğrayamadım.üşüttüm galiba..dökülüyordum.izin aldım.evde uyudum bütün gün.bugün ilaçlarla falan daha iyiyim..
Ilhanamaaaan ne çok yazmışsınız..oku oku bitmedi...
hoşbuldum şirinem
hahhaaaaa...saçını göstereyim..kız nerde derse ne diyeyimbu öngörüşme..saçını beğenenlere yüzünü de gösteriyoruz falannnn
şekerin düşmüş olabilir..bu sabah benim de başıma geldi..malesef çikolata yiyince kendime geldim..
amaaannn çeksin..erkeklerin başka işi ne
güle güle kullan canım.düğün için saç hazır
geçmiş olsun anbuyanbucum
kız ne etli çorbası..hadi...uzak dur benden
kesinlikle 2 numara losefar...ilki ölmüş zaten..cesedini sürüyor ortalıkta
Saçlar başlar kız beğendirmeler ay çok tatlı siniz yaaaa
Benim diyeti m çok güzel gidiyor allah kısmet ederse yarın ve cuma günü oruçlu olacam ne zaman kilo bildiriminde bulunayim kaptanım
Becerebilirsem bende size saç modeli gösterim yaptiracagim
Bildiğimiz kuru maya mı ? Ne gibi faydaları var?
Pinoli 3 nolu saçı beğenmişti ama ben ve sanırım losefar 2 notu beğenmiştik.
Çok hızlı veriyorsun sonra birden alıyorsun senin metabolizman bir tıp tezine konu olmalı.
Huy Meselesi kim ki çıkaramadım?
Nerelerdesin sevgili gelinin hasretle seni andı durdu buralarda
Ilhan
Sag ust tarafta yer alan kullanici isminize tiklayin.Nasıl resim eklicem ben kızlar
Benim margarikotinHuy Meselesi kim ki çıkaramadım?
Nerelerdesin sevgili gelinin hasretle seni andı durdu buralarda
Ilhan
Sag ust tarafta yer alan kullanici isminize tiklayin.
Onunuze bir panel acilacak.
O panalde avatar yazan kisma tiklayin ve resmi yukleyip tamam diyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?