Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Benim margarikotin pinoliye rakip yarismacilar ariyorum ondan cok kiziyor bana

Yarismamiza katilmak ister misin :)

Ilk 3 uyeye pro uyelik verilecek.

Birinci olan uyemize de hediye yolluyoruz :)

Konseptimiz

Kot pantolon kombinleri

Bana benden başka rakip olmaz marga'm. Kızları yoldan çıkarma bakayım

kız bu kilo verip almak değil, önceki gün çok yemişsem +600 g, yememişsem -600 g. ama tabi hep yersem o bir defalık gördüğüm +600ü sürekli görürsem noluyo? yağ oluyor işte onlar verilmiyor.

-kızlar nlp kitaplarım geldi.semra kozanklı -nlp ile öğrenmeyi öğrenmek ve başarmak-okumaya başladım, keşke akşam da okuyabilsem.

- salavatlarım bitti. acaba akrep ve aydinays 10,000 salavatı bitirdi mi ki?
- salatı tefriciye başladım. geçen yıl bir hastamız olmuştu. buaradan seldom 1400 civarı salavat vermişti. ben kaç tane okudun hatırlamıyorıum ama bitirmediğimi biliyorum, en azından seldomun veridklerini tamalicam. tefriciye alabilirsiniz, 50-100 de olsa duanız geçmiş olur.

-he bir de eve gidince phlipsin çorbacısını denicem. en üşendiğim şey çorba yapmak. çorbacıda bi numara yok diyebilirsiniz, su ısıtıcısının blenderlı hali ama ben elektrikli tencere kullanıyorum,zaman ayarlı olduğubndan başında beklemem gerekmiyor, çorbacıyı o yüzden severek kullanacağımı düşünüyorum, yorumlarımı yaparım yakında

okudum okudum anca bitti.piknikten geldik sesim tamamen gitti.yarini kendime ayirip hem evimi iyice topliycam hemde bitkilere sarilicam.
orda yediklerim kisir iki sigara boregi bir pogaca biskuvili pasta(bunu oglusuma birazini kendime almistim yemeyince ben yedim)gelince nescafemi ictim.
aksama nesfit yersem cok sıkinti olmaz İnsaallah

hedefcim corbaya tenceremi aldin cok alemsin.gule gule kullan canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…