Benim margarikotinpinoliye rakip yarismacilar ariyorum ondan cok kiziyor bana
Yarismamiza katilmak ister misin :)
Ilk 3 uyeye pro uyelik verilecek.
Birinci olan uyemize de hediye yolluyoruz :)
Konseptimiz
Kot pantolon kombinleri
Bak hem gel selam ver diyor hemde kovuyooo aaaaaşşşit yürü bakayım sen topiğine. Burası bizim çöplük
Olurlar olurlarBana benden başka rakip olmaz marga'm. Kızları yoldan çıkarma bakayım
Olurlar olurlar
Rakiplerinden biri ya bensem haBenim tarz arkadaşım kovar mıyım hiç seni. Ama rakibeleri çoğaltıyorsun oluyor mu?
Kala kaldin oylee haaaaaa.
Bende kilo vermekle ugrasiyorum 58 olmusum yineEvet margam kalakaldım. Hem sen bu hafta 1 kilo veremeyenleri yarıışmaya alma (coşku vermek adına)
Bende kilo vermekle ugrasiyorum 58 olmusum yine
kız bu kilo verip almak değil, önceki gün çok yemişsem +600 g, yememişsem -600 g. ama tabi hep yersem o bir defalık gördüğüm +600ü sürekli görürsem noluyo? yağ oluyor işte onlar verilmiyor.Bildiğimiz kuru maya mı ? Ne gibi faydaları var?
Pinoli 3 nolu saçı beğenmişti ama ben ve sanırım losefar 2 notu beğenmiştik.
Çok hızlı veriyorsun sonra birden alıyorsun senin metabolizman bir tıp tezine konu olmalı.
1.64 canimmBoy kaç ki?
ilhan kim kızHuy Meselesi kim ki çıkaramadım?
Nerelerdesin sevgili gelinin hasretle seni andı durdu buralarda
Ilhan
kusme canim senin sac rengine ve boyuna 3 no. daha guzel gider.ben 12 senedir rofleli gezen bir olarak gozum hep sariya gider.ama yaklasik 10aydir ellemedim ombreli olmaya yaklastilarçok alınganım anbu. 2 noluyu beğenmediniz mi siz şimdi. Küserim bak
Benim margarikotinpinoliye rakip yarismacilar ariyorum ondan cok kiziyor bana
Yarismamiza katilmak ister misin :)
Ilk 3 uyeye pro uyelik verilecek.
Birinci olan uyemize de hediye yolluyoruz :)
Konseptimiz
Kot pantolon kombinleri
gecmis olsun canim.Allah acil sifalar versinselam kızlar...dün uğrayamadım.üşüttüm galiba..dökülüyordum.izin aldım.evde uyudum bütün gün.bugün ilaçlarla falan daha iyiyim..
Pinoli degilm bennnnnpinoli pinoli pinoli
hedefcim corbaya tenceremi aldin cok alemsin.gule gule kullan canim-kızlar nlp kitaplarım geldi.semra kozanklı -nlp ile öğrenmeyi öğrenmek ve başarmak-okumaya başladım, keşke akşam da okuyabilsem.
- salavatlarım bitti. acaba akrep ve aydinays 10,000 salavatı bitirdi mi ki?
- salatı tefriciye başladım. geçen yıl bir hastamız olmuştu. buaradan seldom 1400 civarı salavat vermişti. ben kaç tane okudun hatırlamıyorıum ama bitirmediğimi biliyorum, en azından seldomun veridklerini tamalicam. tefriciye alabilirsiniz, 50-100 de olsa duanız geçmiş olur.
-he bir de eve gidince phlipsin çorbacısını denicem. en üşendiğim şey çorba yapmak. çorbacıda bi numara yok diyebilirsiniz, su ısıtıcısının blenderlı haliama ben elektrikli tencere kullanıyorum,zaman ayarlı olduğubndan başında beklemem gerekmiyor, çorbacıyı o yüzden severek kullanacağımı düşünüyorum, yorumlarımı yaparım yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?