İlahi yazacaktım ama otomatik olarak ilhan çıkmışİlhan kim kız?
Marga kıyafet bölümünden tatlım. Bizden değil
Vayyyy pinoli yarışmaya mı katıldıBenim margarikotinpinoliye rakip yarismacilar ariyorum ondan cok kiziyor bana
Yarismamiza katilmak ister misin :)
Ilk 3 uyeye pro uyelik verilecek.
Birinci olan uyemize de hediye yolluyoruz :)
Konseptimiz
Kot pantolon kombinleri
Ilhan olacaktı oilhan kim kız
İlahi yazacaktım ama otomatik olarak ilhan çıkmış
Vayyyy pinoli yarışmaya mı katıldı
Ilhan olacaktı ohay allah yine ilhan çıktı ilahi olacaktı o
Kuzuuu 4 saat nasıl yürüdünMenüm
SABAH
Tereyağında 1.5 yumurta, 1 dilim ekmek
ARA
4-5 çatal pasta
ÖĞLEN
1/3 ekmeğe karışık tost, 1 bardak ayran
AKŞAM
Yok
SPOR
4 saat yürüyüş
kusme canim senin sac rengine ve boyuna 3 no. daha guzel gider.ben 12 senedir rofleli gezen bir olarak gozum hep sariya gider.ama yaklasik 10aydir ellemedim ombreli olmaya yaklastilar
Pinoli degilm bennnnn
İlahi yazacaktım ama otomatik olarak ilhan çıkmış
Vayyyy pinoli yarışmaya mı katıldı
Ilhan olacaktı ohay allah yine ilhan çıktı ilahi olacaktı o
Menüm
SABAH
Tereyağında 1.5 yumurta, 1 dilim ekmek
ARA
4-5 çatal pasta
ÖĞLEN
1/3 ekmeğe karışık tost, 1 bardak ayran
AKŞAM
Yok
SPOR
4 saat yürüyüş
bende öyleyim yanlış bir şey yediysem hemen çok büyük değişiklik oluyorkız bu kilo verip almak değil, önceki gün çok yemişsem +600 g, yememişsem -600 g. ama tabi hep yersem o bir defalık gördüğüm +600ü sürekli görürsem noluyo? yağ oluyor işte onlar verilmiyor.
-kızlar nlp kitaplarım geldi.semra kozanklı -nlp ile öğrenmeyi öğrenmek ve başarmak-okumaya başladım, keşke akşam da okuyabilsem.
- salavatlarım bitti. acaba akrep ve aydinays 10,000 salavatı bitirdi mi ki?
- salatı tefriciye başladım. geçen yıl bir hastamız olmuştu. buaradan seldom 1400 civarı salavat vermişti. ben kaç tane okudun hatırlamıyorıum ama bitirmediğimi biliyorum, en azından seldomun veridklerini tamalicam. tefriciye alabilirsiniz, 50-100 de olsa duanız geçmiş olur.
-he bir de eve gidince phlipsin çorbacısını denicem. en üşendiğim şey çorba yapmak. çorbacıda bi numara yok diyebilirsiniz, su ısıtıcısının blenderlı haliama ben elektrikli tencere kullanıyorum,zaman ayarlı olduğubndan başında beklemem gerekmiyor, çorbacıyı o yüzden severek kullanacağımı düşünüyorum, yorumlarımı yaparım yakında
Henüz değil tatlım. Katılacağım. 14 kilo verdim hakkım değil mi tarz yarışmalara katılmak
topiği yine koparmak üzereyiz.
Günaydın kızlar
tarz yarışmalar ne acaba ? bu arada 14 kilo mu verdin maşallah süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?