Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menümü paylaşayım
Sabah:1 yum .10 zytn.peynir.bir parça ekmk.
Daha sonra işyerinde 2 patça börek.1 kare çikolata.
Öğln:domtes çrb.az salata.balık.çok az helva
İkindi: sebebini anlayamadığım yeme isteği nedeniyle 1 avuçtan fazla leblebi ve 6 kayısı kurusu.

Akşam:1 kepçe mrcmk çrb.1 kase yoğrt.bol salata.

1 saat 15 dk yürüyüş

İlhan kim kız?
Marga kıyafet bölümünden tatlım. Bizden değil
İlahi yazacaktım ama otomatik olarak ilhan çıkmış
Benim margarikotin pinoliye rakip yarismacilar ariyorum ondan cok kiziyor bana

Yarismamiza katilmak ister misin :)

Ilk 3 uyeye pro uyelik verilecek.

Birinci olan uyemize de hediye yolluyoruz :)

Konseptimiz

Kot pantolon kombinleri
Vayyyy pinoli yarışmaya mı katıldı
Ilhan olacaktı o hay allah yine ilhan çıktı ilahi olacaktı o

Menüm

SABAH
Tereyağında 1.5 yumurta, 1 dilim ekmek

ARA
4-5 çatal pasta

ÖĞLEN
1/3 ekmeğe karışık tost, 1 bardak ayran

AKŞAM
Yok

SPOR
4 saat yürüyüş

Ben bu hafta çok garibim yeme konusunda..az mı yedim çok mu yedim..doydum mu doymadım mı hiç bilemedim.yarın sabh norml kahvaltu yapıp öğlen sadece süt akşam da sadece yoğurt yiyeceğim.cuma günü de dananın kuyruğunu göreceğiz yine.önümüzdeki hafta değil de bir sonraki hafta yine bir şok diyet yapacağım.bu arada benim boy 1.55 55 kg istiyorum da diğer gruplardaki bayanlar hedeflrini hep daha aşağı koymuşlar

:) selam guzeller ne cok cal cene yapmisiniz gene bende ombre yaptirmak isteyenlerdenim de benimde es soyleniyo
Bu hafta benden pek umut yok kilo veremedim gibi sizler iyi gidiyorsunuz umarim
Menum normal bi menu pek bisey yok kacamak ta yok su az ictim ama sporda yok bana bu aralar bi rahavet coktu hadi hayirlisi

kusme canim senin sac rengine ve boyuna 3 no. daha guzel gider.ben 12 senedir rofleli gezen bir olarak gozum hep sariya gider.ama yaklasik 10aydir ellemedim ombreli olmaya yaklastilar

Canım zaten ben de 3 numara diyecektim karışıklık oldu.

İlahi yazacaktım ama otomatik olarak ilhan çıkmış

Vayyyy pinoli yarışmaya mı katıldı

Ilhan olacaktı o hay allah yine ilhan çıktı ilahi olacaktı o

Henüz değil tatlım. Katılacağım. 14 kilo verdim hakkım değil mi tarz yarışmalara katılmak

topiği yine koparmak üzereyiz.

kız bu kilo verip almak değil, önceki gün çok yemişsem +600 g, yememişsem -600 g. ama tabi hep yersem o bir defalık gördüğüm +600ü sürekli görürsem noluyo? yağ oluyor işte onlar verilmiyor.
bende öyleyim yanlış bir şey yediysem hemen çok büyük değişiklik oluyor

kişisel gelişim kitapları mı okuyorsun bende çok severim okumayı, bu arada bende alabilirim salatı tefriciye ne zamana kadar okunması gerekiyor ?

Günaydın kızlar
akşam: 1 kepçe mercimek çorbası
1 kuru biber dolması yedim

dün ki kilom 58,7 ve bugün kü 57,9 :)
-800 leri gördüm ödem olduğunu hissediyordum sanırım onu verdim yarına kadar 600 gr versem listeye sabit kilo olsada girerim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…