Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım önceki sayfaları okudun mu? Kot kombinleri yarışması var marga'nın. Kızı getirdim siteye ama hiçbirinizde tık çıkmadı
okudum canım da sitede yeniyim yarışma falan düzenlendiğini bilmiyordum yemek yarışmasını gördüm sadece
kıyafetle ilgili de varmış demekki
canım ben 80 kiloyla hangi kot yarışmasına katılayım şimdi kilo verirsem belki :)

kişisel gelişim kitapları mı okuyorsun bende çok severim okumayı, bu arada bende alabilirim salatı tefriciye ne zamana kadar okunması gerekiyor ?
bir zaman koyalım tabi, mayıs sonu olsun.şu an 2000 civarı oldu. ne kadar istersen alabilirsin.
kişisel gelişim kitapları çok iyi ya. mesla şu an elimdeki kitabı bir öğretmen yazmış. öğretmenliği seven daha iyi nasıl ders anlatabilirim önce kendime sonra öğrencilere nasıl daha fazydalı olabilirm diye dert edinen biri. böyle birini tanımak bile güzel. faydalı olabilmek için kitap çıkartma düşüncesini yerine getirmesi de bence en büyük başarılardan.
bir de evde bereketin formülü diye bir kitap okuyorum. dini bir kitap olacağını düşünerek almıştım meğer esnaflıktan holding kurmaya uzanan hayat hikayesini anlatan bir kitapmış. belki bilen vardır, Vanlılarmıi, Kuralkan ailesi...
En başta önsöze hayran kaldım. Diyordu ki batıda bir hatırat kültürü vardır, bizde pek yaygın değil yaşanılan tecrübelerin yazıya dökülmesi sonraki nesilller iiçin de faydalı olacaktır bu sebeple yazıyor yani. Gerçekten de kitabın içinde 1930-1960 yılları hakkında bilmediğimiz şeyler de var...sosyal-dini -siyasi...İlginç birşey mesela eskiden yetim kızla evlenen askere gitmezmiş, adamın annesi yetim olduğu için babsı askere gitmemiş. Vanda ermeniler ile çıkan çatışmalar yüzünden Urfa ya göçmüşler (babası veya dedesi zamanı).3 yıl sonra memleketelerine geri dönüp bir ermeni evine yerleşmişler. vs...

onun kiloyla ne alakası var canım. Bir kilo sınırımız yok. Kendine böyle eziyet etme

sorma ben de o kadar bakımsız ve özensizim ki yarışmayı duyunca ben ancak en iyi paça kategorisinde yarışabilirim dedim:) onu da paçam süper olduğundan falan değil kendim yaptığımdan. kıyafet elime ne gelirse biraz renk uyumuna , kırışığı var mı yok mu bakıp giyiyorum:)

S.A. bacilarim.hastayim bugun evde dinleniyim diyodumki karar degistirip temizlige basladim.gece mutfagi bitirdim bugunde silip supurursem oglenden sonra dinlenirim İnsaallah.
menumu yaziyim bakalim nekadar uyucam
sabah biraz beyaz ekmek(ekmegim kuflenmis yiyemedim)
zeytin peynir domates kayisili form cay
ara nescafe
oglen zeytinyagli fasulye iki salatalik
ara bilmiyorum
aksam semizotu cacik

losefar bennn kilo verene kadar lütfen bir yere gitme (kendimi gonca vuslateri gibi hissettim)

canım dikkat et kendine yorma kendini bol bol dinlenmeye çalış

ne haber kızlar nasıl gidiyor işler güçler ben yediklerime dikkat ediyorum dünde ne güzel göbeğim eriyor oley demiştim ama bugün yine şişkinlik var göbeğim şiş
hayırlısı bakalım
bugün oruç tutamadım yarına kısmetse tutucam
bugün yedikleri
sabah
1 dilim peynir 1 dilim ekmek domates salatalık çay
arada 1 salatalık
öğlen 3 köfte 4 kaşık barbunya şalgam
arada armut
akşam patlıcan tava (tadına bakarım) yoğurt
bol su yeşil çay

bizim bakıcı dra gidecek diye oğluşları işyerine getirdim büyük akıllı da(5,5 yaş) ufaklık 14 aylık olan odamı darma duman etti eve bıraktık ...eşimle gelirken işyerine 30 dklık mesafede beni bırak yürüyeceğim dedim.o da alıştı yaa hiçbişey demiyor kendimi yollara vuruyorum habire.....
menü bildirimimi yapıyorum:

sabah:sahanda yum, az peynir , az ekmek, 5 zeytin ,,az simit ( 3 cm anca:):):)

öğlen:2 minik şeftali ve küçük süt.

akşam :4 köfte(cevizden küçük büyüklükte) ve yoğurt yiyeceğim.

35 dk yürüdüm akşam 1 saat yürüyeceğim .

ve geri sayım başlayacak.ayyyy gerçekten burada olmak çok eğlenceli yaaaa ...cumaları iple çekiyoum

onun kiloyla ne alakası var canım. Bir kilo sınırımız yok. Kendine böyle eziyet etme
eziyet değil de canım tabiki kilo sınırı yoktur kilo versem de katılsam daha iyi olmaz mı
katılacağım diye de bir şey yok ama bilmiyorum

tatlım bu kombin yarışmasını nerden takip edeceğiz, bir de yeni kot alırsan bana marka ve modelini yazarmısın .alamk istiyorum ama çok fazla giy çıkar vaktim olmuyor.sözzzzz senle aynı gün giymeyeceğim

ben sabahları mıy mıy hazırlanırım ve bazen de giy çıkar yaparım eşim delirir, o sanırım 1 dkda giyiyor:):):)

500 tane alayım bitirebilirsem sonra tekrar alabilirim
evet kesinlikle öyle insan kitaplarla kendine gerçekten değişik bakış açıları katabiliyor ben kitap okumayı severim
kişisel gelişim sitelerini de takip ediyorum kesinlikle yazmak için yazan da çok faydalı olmak için yazan da öyle olunca insanın daha da hoşuna gidiyor okuma hevesi artıyor.
duymadım dediğin kitabı ama ilginç bir şeye benziyor

Henüz değil tatlım. Katılacağım. 14 kilo verdim hakkım değil mi tarz yarışmalara katılmak

topiği yine koparmak üzereyiz.
Neden katılmıyorsun o zaman ?
4 saat yürüyüş ne kız
Benim kızı sokağa arkadaşlarıyla oynamaya çıkardım 17:00 dan 20:30 a kadar peşinden koşturdum. Markette işim vardı yarım saat de öyle toplam 4 saat oldu

Canım önceki sayfaları okudun mu? Kot kombinleri yarışması var marga'nın. Kızı getirdim siteye ama hiçbirinizde tık çıkmadı
Katılsam mı acaba bilemedim

bana yarışma yapılması biraz ilginç geldi :) katılmam sanırım ben ama yemek yapma yarışmasına katılabilirim :) ilgi meselesi heralde
ben de çok kararsızım kıyafet konusunda bir türlü beğenemem giydiğimi

Kız şok oldum nedense ben senin çok bakımlı olduğunu düşünüyordum
Oğlanları işe götürmek de büyük cesaret cesaretindeb ötürü seni tebrik ediyorum

Aynen ben de giy çıkar giy çıkar kendim nihayet hazır olunca bu sefer kızımı giy çıkar giy çıkar (kızımla uyumlu benzer giyinmek çok hoşuma gidiyor) sonra ayakkabı çanta ayarla hem bana hem kızıma derken 1 saat buluyor hazırlanmamız ömrüm giyinirken geçiyor galiba

tebrikler valla ben gece düşünüyorum genelde sonra giyip çıkıyorum tabi zaman meselesi iyi de kilo verdin geriden gelirken 56 ları gördün ben tembelliğimden göremedim bir türlü squat nasıl gidiyor? ben tatil ve bacağımı incittiğimden yarım kaldı yine

uvvvv valla zormuş işin...

geçen tvde şeyda coşkun vardı squatı önermiyordu ,çok yapılınca kalçayla bacak bölgesindeki (tarif edemiyorum) çıkntı kalmıyor dedi dümdüz oluyormuş

uvvvv valla zormuş işin...

geçen tvde şeyda coşkun vardı squatı önermiyordu ,çok yapılınca kalçayla bacak bölgesindeki (tarif edemiyorum) çıkntı kalmıyor dedi dümdüz oluyormuş
bende izledim onu ya kimi sıkılaştırıyor diyor kimi şişiriyor diyor ne dedikleri belli olmuyor zaten 1 aylık program yapıcaktık ben 10 günde bıraktım ama sanki kalçam yukarı doğru kalkıyormuş gibi oldu 10 günde bile çünkü benim popom biraz düşük kalkık olmasını istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…