tabi beni çok gaza getiriyorsun buraya geldiğimde benimle aynı kilolardaydın şimdi 60 lara düştün tebrikler5 kilom var daha onu verdikten sonra belki bir 5 daha ,, niye ayrılmamı istemiyorsun zayıflamak için gaz mı veriyorum yoksa
benim 1 tane oğlum var 20 aylık ama benim kocam çocuğa tek başına bakamıyor (beceremiyor)bizim bakıcı dra gidecek diye oğluşları işyerine getirdim büyük akıllı da(5,5 yaş) ufaklık 14 aylık olan odamı darma duman etti eve bıraktık ...eşimle gelirken işyerine 30 dklık mesafede beni bırak yürüyeceğim dedim.o da alıştı yaa hiçbişey demiyor kendimi yollara vuruyorum habire.....
menü bildirimimi yapıyorum:
sabah:sahanda yum, az peynir , az ekmek, 5 zeytin ,,az simit ( 3 cm anca:):):)
öğlen:2 minik şeftali ve küçük süt.
akşam :4 köfte(cevizden küçük büyüklükte) ve yoğurt yiyeceğim.
35 dk yürüdüm akşam 1 saat yürüyeceğim .
ve geri sayım başlayacak.ayyyy gerçekten burada olmak çok eğlenceli yaaaa ...cumaları iple çekiyoum
tatlım bu kombin yarışmasını nerden takip edeceğiz, bir de yeni kot alırsan bana marka ve modelini yazarmısın .alamk istiyorum ama çok fazla giy çıkar vaktim olmuyor.sözzzzz senle aynı gün giymeyeceğim
ben sabahları mıy mıy hazırlanırım ve bazen de giy çıkar yaparım eşim delirir, o sanırım 1 dkda giyiyor:):):)
Çok şükür kızımın peşinde koşmaya borçluyum kilomu squat ı da 20. Günde sanırım bıraktım.tebrikler valla ben gece düşünüyorum genelde sonra giyip çıkıyorum tabi zaman meselesiiyi de kilo verdin geriden gelirken 56 ları gördün ben tembelliğimden göremedim bir türlü squat nasıl gidiyor? ben tatil ve bacağımı incittiğimden yarım kaldı yine
eziyet değil de canım tabiki kilo sınırı yoktur kilo versem de katılsam daha iyi olmaz mı
katılacağım diye de bir şey yok ama bilmiyorum
Neden katılmıyorsun o zaman ?
Benim kızı sokağa arkadaşlarıyla oynamaya çıkardım 17:00 dan 20:30 a kadar peşinden koşturdum. Markette işim vardı yarım saat de öyle toplam 4 saat oldu
Katılsam mı acaba bilemedim
Aynen ben de giy çıkar giy çıkar kendim nihayet hazır olunca bu sefer kızımı giy çıkar giy çıkar (kızımla uyumlu benzer giyinmek çok hoşuma gidiyor) sonra ayakkabı çanta ayarla hem bana hem kızıma derken 1 saat buluyor hazırlanmamız ömrüm giyinirken geçiyor galiba
tatlım bu kombin yarışmasını nerden takip edeceğiz, bir de yeni kot alırsan bana marka ve modelini yazarmısın .alamk istiyorum ama çok fazla giy çıkar vaktim olmuyor.sözzzzz senle aynı gün giymeyeceğim
ben sabahları mıy mıy hazırlanırım ve bazen de giy çıkar yaparım eşim delirir, o sanırım 1 dkda giyiyor:):):)
Aynen ben de bayılıyorum hazır pek bulamadığım için mecburen çoğu şeyi diktirmek zorunda kalıyorum ama olsun değerayyy o anne kız aynı giyinmek süper tatlı bir şey ya
Aynen canım yaAynen ben de bayılıyorum hazır pek bulamadığım için mecburen çoğu şeyi diktirmek zorunda kalıyorum ama olsun değer
Menumu paylasayim
Sabah klasik kahvalti
Oglen arkadaslarla bulustuk 1 dolma 1 dilim borek biraz makarna yogurtlu
Aksam salata yogurt
Yarin neler olcak merakla bekliyorum
Kimler kombin yarismasina katiliyo bendemi katilsam ki
Maşallah suphanallah tü tü tüKızlarrrr ben söylemeyi unuttum. Bu hafta 300 gram yağdan olmak üzere 500 gram vermişimmmm.
günaydın kızlar canım sıkıldı yine bir ileri bir geri offffffffffff
izne ayrıldığım hafta kilom:62,3
bu hafta:61,6
fark :0,7
%1,12 kaça bölüneceğini bilmiyorummmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?