Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

5 kilom var daha onu verdikten sonra belki bir 5 daha ,, niye ayrılmamı istemiyorsun zayıflamak için gaz mı veriyorum yoksa
tabi beni çok gaza getiriyorsun buraya geldiğimde benimle aynı kilolardaydın şimdi 60 lara düştün tebrikler
mesela haftaya tekrardan 5 günde 5 kilo diyeti yapayım diyorum 1 hafta yapayım 1 hafta normal besleneyim.bi atak göstereyim artık lütfennnnn

benim 1 tane oğlum var 20 aylık ama benim kocam çocuğa tek başına bakamıyor (beceremiyor)
örneğin markete gitsem yanlız beni sokakta bekliyorlar durmuyormuş dışarı çıkarıyormuşş
sen şanlısın kocan çocuklara bakar sende rahatlıkla yürüyüş yaparsın bende o fırsat yok anca eve gidiyorum yemek yapıyorum sonra eşim gelene kadar oğlumu alıyorum yanıma yürüyüşe çıkıyorum 30-40 dakika sonra dönüyoruz

bende yeni bi pantolon almıştım biraz dar geliyor ama nerden katılıyoruz yarışmaya

Çok şükür kızımın peşinde koşmaya borçluyum kilomu squat ı da 20. Günde sanırım bıraktım. Bu arada geçmiş olsun

eziyet değil de canım tabiki kilo sınırı yoktur kilo versem de katılsam daha iyi olmaz mı
katılacağım diye de bir şey yok ama bilmiyorum

Ben kadınların kilo yüzünden kendilerini böyle soyutlamalarına çok karşıyım. Önemli olan kilo değil kendine yakıştırabilmek. Mankenlik yarışması değil ki sonuçta. Geçen yarışmada birinci olacak olan arkadaş orta boylu ve hafif balık etliydi bence. Ama baya önde gidiyordu. Diskalifiye oldu.Katılmak zorunda değilsin tabiki. Hem katılma rakibelerim 1 kişi azalmış olur

Katılın ya çok eğlenceli
Fotoğrafımı öekip yollayamadığım için katılamadım henüz. Vakit bulabilsem gezmekten,alışverişten

ayyy o anne kız aynı giyinmek süper tatlı bir şey ya

yazarım da benim öyle belli bir markam yok tatlım. Hatta 30 liralık kotlarım var süper. Yalnız benim giyim tarzım biraz değişik sen giyer misin bilemedim biker tarzı, yırtık kotlar, boyfriendler filan. T shirt'lerim filan sırtı açık kolları yırtık

Menumu paylasayim
Sabah klasik kahvalti
Oglen arkadaslarla bulustuk 1 dolma 1 dilim borek biraz makarna yogurtlu
Aksam salata yogurt
Yarin neler olcak merakla bekliyorum
Kimler kombin yarismasina katiliyo bendemi katilsam ki

Selam millet..tabletten yazıyorum.alıntılayamıyorum sadece beğenebildim...halsizliğim arttı.dün yine izin alıp eve geldim.bugün rapor aldım.iki gün evde dinleneyim.diyete devam edemedim.üç günde 1 kilo diyeti oldu

Ben de menü yazayım...
Sabah:
1 poğaça
Çay
Öğle:
Erik,şeftali,çilek karışımı bir tabak meyve
Akşam:
2 kepçe çorba
1 kase yoğurt
Domates,salatalık vs

Menumu paylasayim
Sabah klasik kahvalti
Oglen arkadaslarla bulustuk 1 dolma 1 dilim borek biraz makarna yogurtlu
Aksam salata yogurt
Yarin neler olcak merakla bekliyorum
Kimler kombin yarismasina katiliyo bendemi katilsam ki

günaydın kızlar canım sıkıldı yine bir ileri bir geri offffffffffff

izne ayrıldığım hafta kilom:62,3
bu hafta:61,6
fark :0,7
%1,12 kaça bölüneceğini bilmiyorummmmmmmmm

günaydın kızlar canım sıkıldı yine bir ileri bir geri offffffffffff

izne ayrıldığım hafta kilom:62,3
bu hafta:61,6
fark :0,7
%1,12 kaça bölüneceğini bilmiyorummmmmmmmm

Neden üzüldün ki? Ne güzel vermişsin işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…