Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tamam teşekkürler,calmdolly 500 not edeyorum. dijital tesbih kesinlikle süper insanın tesbih çekesi geliyor

Kız şok oldum nedense ben senin çok bakımlı olduğunu düşünüyordum

Oğlanları işe götürmek de büyük cesaret cesaretindeb ötürü seni tebrik ediyorum

ben fena bakımsızım, baksana sen de çok özenliymişsin. mesela ben seni hafız biliyorum ya kafamdaki imajın da siyah feraceli , en kötü ihtimalle kap giyen biri. kot kombinine nasıl ktılacak diye düşündüm ben de seni
ama bak kesinlikle losefar giyimine kuşamına dikket eder, stiletto ayakkabi filan diyodu

giyiniyorum çıkıyorum ayooool

bir de yarım skuat var. tam adı bu mu bilmiyorum. sanki öne doğru kocaman adım atıyormuş gibi bişey.o daha kolay

uvvvv valla zormuş işin...

geçen tvde şeyda coşkun vardı squatı önermiyordu ,çok yapılınca kalçayla bacak bölgesindeki (tarif edemiyorum) çıkntı kalmıyor dedi dümdüz oluyormuş

çok yapılınca, şeyda çoşkun herkesi kendisi gibi günde 7 saat yürüyor falan zannediyordu. alt tarafı günde 20 yapabiliyos

kızlar günaydın ben yine 67 kiloyum
ben anlamıyorum diyet listemin dışına çıkmıyorum. her gün en az bir yarım saat yürüyüş yapma fırsatı buluyorum bari gram gitse hafta içi gitmişti tekrar geldi
dün akşam bi diyetisyenle facebookta görüşme fırsatı buldum pazartesi için randevu aldım. inş sadece diyet listesi verip göndermez.

Canim sabirli ol demekki kilon sabirleniyo arada hepimize oluyo benim onerdigim karisi yap kilo vermen durduysa cok iyi geliyo

Günaydın. Ben bu hafta sabitim kızlar 59,4. Maalesef ödem topladım yine. Adetten önceki hafta böyle balon gibi geziyorum ortada. Oysaki ben bu hafta 2 kilo verip takımın puanını yükseltecektim.

Ya bende de durum pek iyi degil gecen hafta 1.2 kilo vermistim bu hafta az vermem normal sadece 300 gr gitmis gecen hafta 66.3 bu hafta duz 66 kiloyum

bu geçen hafta

2.TAKIM 412.ETAP***ikinci
usagisan( 62 / / / % ) kilosu sabit izne ayrıldı
lusyen32 ( 67 /66,3 / 0,7/ % 0,52) % si 2 ye bölündü
pinoli ( 60,2 /59,4 / 0,8/ %1,33)
hedef52 (65,3 /65,4 /-0,1 /-0,15 % )
Zadegan (57,9 / 57.1/0.8 / 1.38%)
Meggieee(65,3 /64,8/ 0,5/ % 0,77)
Hepbera(64,8/64,5/0,3/%0,08) 406.etaptan bildirimde bulunup izne ayrılan üye geri döndü %si 6 ya bölündü

2.takim ortalamasi : %0,56

***2.TAKIM 413.ETAP***
lusyen32 ( 66,3 / / / %)
pinoli ( 59,4 / / / %)
hedef52 (65,4 / / / %)
Zadegan ( 57.1/ / / %)
Meggieee(64,8/ / / %)
Hepbera(64,5/ / / %)
2.takim ortalamasi : %

Günaydın kızlarrrr. Nasılsınız bakalım gün içinde s izleri devamlı takip etsemde pek mesaj yazmaya zaman bulamıyorum okuyup hemen çıkıyorum. Bugün kilo bildirim günü ben uzun bir aradan sonra çok şükür basitlikten çıktım veee 200 gr. verebildim...
Önceki haftaki kilom 64,600gr.
Bu haftaki kilom 64,400gr.
Fark 200 gr.
Yüzdesini de hemen hesaplayıp yazacam.

***2.TAKIM 413.ETAP***
lusyen32 ( 66,3 /66,0 / 0,3 / 0,45 %)
pinoli ( 59,4 / / / %)sabit
hedef52 (65,4 /66,4 / -1,0 / -1,53%)
Zadegan ( 57.1/ 56,6/ 0,5 / 0,88 %)
Meggieee(64,8/ / / %)
Hepbera(64,5/ / / %)
2.takim ortalamasi : %

Yüzdem 0,30 kIZLAR.

Ben mezun olmak istemiyorum. Sizi çok seviyorum ve eğleniyorum sizinle. Ama üzülme ben de 63'te 1,5 ay takılıp kalmıştım

dr.lar dizisinden tanır ve severim kendini. onun da ikiz olmuş. bu ünlüler de ne kadaaar çok ikiz doğuruyo maşşallah. gülben ergen-tuba büyüküstün-deniz uğur +vilma enes şimdi de dr. dizisinin zenanı ...daha da var.Tek sorun hepsinin kilolarından kurtulmuş olmaları
not: ikiz bebek sahibi olmanın 6 yolunu okumadım, bilmiyorum abuk subuk bişeyyazıyosa ben ve ailemle hiç ilgisi yoktur:)

Günaydın kızlar
Dünkü Menüm:
Sabah: çavdar ekmeğine tost
3 çeri domates
1 salatalık

Ara: 1 kurabiye

Öğle: light sütlü yulaf

Ara: 1 elma 3 form biskuvi

Akşam: 1 kepçe mercimek çorba
1 biber dolma
2 yemek kaşığı ıspanak

Dünkü Kilom: 57,9 du bugün 57,5 çıktım iki günde 1,200 verdim.
Ama izne ayrıldığımda 57,3 tüm sanırım listeye giremiyorum.
İzne Ayrılmadan: 57,3
Bugün:57,5

tamam ben de not ettim 500 :) evet aynen öyle oluyor bir de ben çok okumaktan salatı tefriciyeyi ezbere biliyorum
okuması güzel oluyor

squat sanırım aynı yazmışsın bir şey olmaz :) ben yapacaktım onu ama önermediler fazla kilo olunca değil de sıkılaşmak için tercih ediliyormuş

yok canım soyutlamıyorum inanki ben kendimi beğenirim hatta topuklu giydiğimde çok da kilolu görünmüyorum
katılasım gelmedi sadece daha içime sinen bir yarışma olursa birlikte katılırız olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…