tamam teşekkürler,calmdolly 500 not edeyorum. dijital tesbih kesinlikle süper insanın tesbih çekesi geliyor500 tane alayım bitirebilirsem sonra tekrar alabilirim
evet kesinlikle öyle insan kitaplarla kendine gerçekten değişik bakış açıları katabiliyor ben kitap okumayı severim
kişisel gelişim sitelerini de takip ediyorum kesinlikle yazmak için yazan da çok faydalı olmak için yazan da öyle olunca insanın daha da hoşuna gidiyor okuma hevesi artıyor.
duymadım dediğin kitabı ama ilginç bir şeye benziyor
Kız şok oldum nedense ben senin çok bakımlı olduğunu düşünüyordum
Oğlanları işe götürmek de büyük cesaretcesaretindeb ötürü seni tebrik ediyorum
Aynen ben de giy çıkar giy çıkar kendim nihayet hazır olunca bu sefer kızımı giy çıkar giy çıkar (kızımla uyumlu benzer giyinmek çok hoşuma gidiyor) sonra ayakkabı çanta ayarla hem bana hem kızıma derken 1 saat buluyor hazırlanmamız ömrüm giyinirken geçiyor galiba
bir de yarım skuat var. tam adı bu mu bilmiyorum. sanki öne doğru kocaman adım atıyormuş gibi bişey.o daha kolaytebrikler valla ben gece düşünüyorum genelde sonra giyip çıkıyorum tabi zaman meselesiiyi de kilo verdin geriden gelirken 56 ları gördün ben tembelliğimden göremedim bir türlü squat nasıl gidiyor? ben tatil ve bacağımı incittiğimden yarım kaldı yine
uvvvv valla zormuş işin...
geçen tvde şeyda coşkun vardı squatı önermiyordu ,çok yapılınca kalçayla bacak bölgesindeki (tarif edemiyorum) çıkntı kalmıyor dedi dümdüz oluyormuş
Yüzdem 0,30 kIZLAR.Günaydın kızlarrrr. Nasılsınız bakalım gün içinde s izleri devamlı takip etsemde pek mesaj yazmaya zaman bulamıyorum okuyup hemen çıkıyorum. Bugün kilo bildirim günü ben uzun bir aradan sonra çok şükür basitlikten çıktım veee 200 gr. verebildim...
Önceki haftaki kilom 64,600gr.
Bu haftaki kilom 64,400gr.
Fark 200 gr.
Yüzdesini de hemen hesaplayıp yazacam.
Günaydın kızlarrrr. Nasılsınız bakalım gün içinde s izleri devamlı takip etsemde pek mesaj yazmaya zaman bulamıyorum okuyup hemen çıkıyorum. Bugün kilo bildirim günü ben uzun bir aradan sonra çok şükür basitlikten çıktım veee 200 gr. verebildim...
Önceki haftaki kilom 64,600gr.
Bu haftaki kilom 64,400gr.
Fark 200 gr.
Yüzdesini de hemen hesaplayıp yazacam.
Ayy evet bende kendimi alkışlamak istiyorum. Çünkü artık sabitlenip kalmıştım 65 kiloya nerdeyse bir aydır 65 kiloyum çok şükür artık 64 kiloyu gördüm ya ölsem de gam yemem. hayırlısı ile hedef kiloma ulaşıp mezun olsaydım...
Ayy evet bende kendimi alkışlamak istiyorum. Çünkü artık sabitlenip kalmıştım 65 kiloya nerdeyse bir aydır 65 kiloyum çok şükür artık 64 kiloyu gördüm ya ölsem de gam yemem. hayırlısı ile hedef kiloma ulaşıp mezun olsaydım...
Eki Görüntüle 1521214 Eki Görüntüle 1521215
İkiz Bebek Sahibi Olmanın 6 Yolu Tıklayınız
4
Melike Güner ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. Ece Vahapoğlu instagram hesabından paylaştı.
Melike Güner, anne oldu. Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ CEO’su Ali Haydar Bozkurt’la iki yıldır evli olan oyuncu, önceki gün ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. Biri kız biri erkek olan bebeklerin sağlık durumları iyi.
Günaydın kızlar
300 gram da ben vermişim henüz belirli bir listem yok spor da yapmayınca bu kadar ama haftaya en az 2 kilo vereceğim söz
tamam teşekkürler,calmdolly 500 not edeyorum. dijital tesbih kesinlikle süper insanın tesbih çekesi geliyor
ben fena bakımsızım, baksana sen de çok özenliymişsin. mesela ben seni hafız biliyorum ya kafamdaki imajın da siyah feraceli , en kötü ihtimalle kap giyen biri. kot kombinine nasıl ktılacak diye düşündüm ben de seni
ama bak kesinlikle losefar giyimine kuşamına dikket eder, stiletto ayakkabi filan diyodu
giyiniyorum çıkıyorum ayooool
bir de yarım skuat var. tam adı bu mu bilmiyorum. sanki öne doğru kocaman adım atıyormuş gibi bişey.o daha kolay
çok yapılınca, şeyda çoşkun herkesi kendisi gibi günde 7 saat yürüyor falan zannediyordu. alt tarafı günde 20 yapabiliyos
Ben kadınların kilo yüzünden kendilerini böyle soyutlamalarına çok karşıyım. Önemli olan kilo değil kendine yakıştırabilmek. Mankenlik yarışması değil ki sonuçta. Geçen yarışmada birinci olacak olan arkadaş orta boylu ve hafif balık etliydi bence. Ama baya önde gidiyordu. Diskalifiye oldu.Katılmak zorunda değilsin tabiki. Hem katılma rakibelerim 1 kişi azalmış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?