Hoşgelmişsin canım takımımıza... Bu yarışma ve kombin işleri dikkatimi çektiBenim margarikotinpinoliye rakip yarismacilar ariyorum ondan cok kiziyor bana
Yarismamiza katilmak ister misin :)
Ilk 3 uyeye pro uyelik verilecek.
Birinci olan uyemize de hediye yolluyoruz :)
Konseptimiz
Kot pantolon kombinleri
Teşekkürler canım demek ikimizde yarım bıraktıkÇok şükür kızımın peşinde koşmaya borçluyum kilomu squat ı da 20. Günde sanırım bıraktım.Bu arada geçmiş olsun
Öne doğru yapılan daha zor geliyor bana çünkü kemiklerim çok ince bacaklarım titriyor ondatamam teşekkürler,calmdolly 500 not edeyorum. dijital tesbih kesinlikle süper insanın tesbih çekesi geliyor
ben fena bakımsızım, baksana sen de çok özenliymişsin. mesela ben seni hafız biliyorum ya kafamdaki imajın da siyah feraceli , en kötü ihtimalle kap giyen biri. kot kombinine nasıl ktılacak diye düşündüm ben de seni
ama bak kesinlikle losefar giyimine kuşamına dikket eder, stiletto ayakkabi filan diyodu
giyiniyorum çıkıyorum ayooool
bir de yarım skuat var. tam adı bu mu bilmiyorum. sanki öne doğru kocaman adım atıyormuş gibi bişey.o daha kolay
çok yapılınca, şeyda çoşkun herkesi kendisi gibi günde 7 saat yürüyor falan zannediyordu. alt tarafı günde 20 yapabiliyos
Canım bende burdan ayrılmak istemiyorum hem mezun olsam da ayrılmam ama en azından hedeflediğim kiloma ulaştım diye mutlu olurum.Ben mezun olmak istemiyorum. Sizi çok seviyorum ve eğleniyorum sizinle.Ama üzülme ben de 63'te 1,5 ay takılıp kalmıştım
Canım bende burdan ayrılmak istemiyorum hem mezun olsam da ayrılmam ama en azından hedeflediğim kiloma ulaştım diye mutlu olurum.
bende giremiyorum dimi kaptanım 200 gr fazlalığım olduğu için***2.TAKIM 413.ETAP***
lusyen32 ( 66,3 /66,0 / 0,3 / 0,45 %)
pinoli ( 59,4 / / / %)sabit
hedef52 (65,4 /66,4 / -1,0 / -1,53%)
Zadegan ( 57.1/ 56,6/ 0,5 / 0,88 %)
Meggieee(64,8/ / / %) Sabit
Hepbera(64,5/ / / %)
2.takim ortalamasi : %
Hedef naptınn
İzinli kızlardan losefar ve cemre sizleri ancak haftaya alabiliyorum, süreniz o zaman bitiyor..
Hepber 1 kilo gitmiş diyordu ama bugün içinmi bildirmişti acaba yoksa gelecekmi..
Bekleyelim bakalım
günaydınlar..hayırlı cumalar olsun hepimize ve kandiliniz kutlu olsun kızlar..
bu sabah tartıldım kilom : 63.5
senin adına çok sevindim. herhalde mutluluktan uçacağım kilo 62,9 dur benimAyy evet bende kendimi alkışlamak istiyorum. Çünkü artık sabitlenip kalmıştım 65 kiloya nerdeyse bir aydır 65 kiloyum çok şükür artık 64 kiloyu gördüm ya ölsem de gam yemem. hayırlısı ile hedef kiloma ulaşıp mezun olsaydım...
nasıl oldun ablacık?
mezun olsan da gelirsin buaralara ,sen duramazsın bizsizBen mezun olmak istemiyorum. Sizi çok seviyorum ve eğleniyorum sizinle.Ama üzülme ben de 63'te 1,5 ay takılıp kalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?