Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

1 tatlı kaşığı maya,1 aspirin,yarım limon suyu ile macun gibi karıştırılır.bu karışım oğlumun ergenlik sivilcelerini bitirdi akrepcim.bu da benim mayalı tarifim

Ya aslında ben izne felan ayrılmamıştım ama bir yanlış anlaşılma sonucu izinli yazılmışım ama neyse hayırlısı bakalım burda önemli olan kilo vermemiz değil mi.

Hedefcim doğru biliyorsun hafızam zaten. Ama renk renk pardesüler ayakkabılar çantalar eşarpları görünce kendimden geçiyorum. Ve misal dizlerime kadar uzanan bir pardesü giydiğim zaman altına giyeceğim pantolonun bir sakıncası olacağını (dinen) pek düşünmüyorum. Ve siyahı hiç sevmem çok nadir kullanırım. Yaşıma uygun cıvıl cıvıl tesettür giyim takılıyorum yani
Günlük harcadığın ve aldığın kalori miktarını hesapla 10 GN boyunca falan harcadığın kalori aldığın kaloriden yüksekse ve kilo veremiyorsan metabolik bir sorun var demektir.
Bu hafta barajı aşamayacağız galiba

Teşekkürler canım demek ikimizde yarım bıraktık peki etkisini hissettin mi yada ölçtün mü kalçanı

Sıkınca belli olan selülitlerim bitti neredeyse onu haricinde pek bir fark göremedim ama benim anne tarafımdan ırsi olarak popolarımız dik ve dolgundur. 5 kilo olsak 4 ü popo ve bacak bölgesine 1 i karın bölgesine gider. Belki o yüzden squat pek farketmedi
Bu hafta hedef göçürtmüş ortalamayı
canım kahve çekti..başka isteyen var mı
Sütlü bol köpüklü az şekerli
Durumlar pek iyi degil gibi olsunhaftaya daha iyi olur yanliz cuma gunu tartidan sonra bana bi rahatlama geliyo cuma gununu biraz kacamak yaparak geciriyorum aramizda kalsin ama kaptanimiz duymasin
Cuma günleri kaçamak yaptığım haftalar en az 500 gr verdiğim farkettim çünkü kaçamağım acısıyla geri kalan 6 gün kendimi dağa bayıra vuruyorum pişmanlıktan

Ben şu kot pantolon yarışmasına Katılacağım galiba. Bugün yeni tunik ayakkabı çanta eşarp falan aldım.
Bir de renkli kot oluyor mu illa mavi mi olması şart?
Bir de kombini tek başına mı çekip koyacağız fotoğrafı yoksa kendi üzerimizde mi?

***2.TAKIM 413.ETAP***

lusyen32 ( 66,3 /66,0 / 0,3 / 0,45 %)
pinoli ( 59,4 / / / %)sabit
hedef52 (65,4 /66,4 / -1,0 / -1,53%)
Zadegan ( 57.1/ 56,6/ 0,5 / 0,88 %)
Meggieee(64,8/ / / %) Sabit
Hepbera(64,5/63,5 /1,0 /1,55 %)

2.takim ortalamasi : % 0,23

Güle güle kullan canım. Renkli kot oluyor.Kendi üzerimizde çekeceğiz. Yalnı tarihi yazacağız bir kağıda ve kadınlar kulübü diye yazı olması şart

Benim yayık ve düşük popom yarın tekrardan başlıycam inşallah bu sefer kararlıyım bitirmeye tam ramazanın başında bitmiş olur hem tekrar ölçüyüm kalçamı bakalım ne olucak

benim dediğim squat bu
yarım squat değilmiş herhalde adı
bu daha kolay:)

Benim yayık ve düşük popom yarın tekrardan başlıycam inşallah bu sefer kararlıyım bitirmeye tam ramazanın başında bitmiş olur hem tekrar ölçüyüm kalçamı bakalım ne olucak
Hadi inşallah kolay gelsin gitgide zorlaşıyor

Güle güle kullan canım. Renkli kot oluyor.Kendi üzerimizde çekeceğiz. Yalnı tarihi yazacağız bir kağıda ve kadınlar kulübü diye yazı olması şart
Yüzü karalayabiliyor muyuz yoksa yüzümü açık mı olmak zorunda ? Renk kot olmasına sevindim çünkü mavi kot pek sevmiyorum

zadegan
canim hafiz oldugundan bilirsin bir yanlisi gorunce elinle olmadi dilinle olmadi kalbinle duzeltmek lazim.pantalon giymek dinimize gore uygun degil canim.kadin kiligindaki erkege erkek kiligindaki kadina lanet edilmistir.ben bilmiyenler icin soyluyorum yoksa niyetim fetva vermek degil.sen dinen uygun olmadigini dusunmuyorum yazdigin icin yazma geregi duydum.ben uc ay oncesine kadar kot giyen ve hastasi olan biri olarak Kur'an hocam hem kendimin gunaha girdigini hem beni goren erkegin gunaha girdigini bide erkegi gunaha soktugum icin tekrar gunah yazildigini bide Efendimizin sefaat etmiycegini ogrenince giymekten vazgectim.sadece paylasmak istedim belki bilmiyenler vardir[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…