- 14 Aralık 2014
- 470
- 485
- 48
- 43
[/QUOTE]zadegan
canim hafiz oldugundan bilirsin bir yanlisi gorunce elinle olmadi dilinle olmadi kalbinle duzeltmek lazim.pantalon giymek dinimize gore uygun degil canim.kadin kiligindaki erkege erkek kiligindaki kadina lanet edilmistir.ben bilmiyenler icin soyluyorum yoksa niyetim fetva vermek degil.sen dinen uygun olmadigini dusunmuyorum yazdigin icin yazma geregi duydum.ben uc ay oncesine kadar kot giyen ve hastasi olan biri olarak Kur'an hocam hem kendimin gunaha girdigini hem beni goren erkegin gunaha girdigini bide erkegi gunaha soktugum icin tekrar gunah yazildigini bide Efendimizin sefaat etmiycegini ogrenince giymekten vazgectim.sadece paylasmak istedim belki bilmiyenler vardir
canim etegi iskoclara elbiseyi arap erkeklerine ozenmek olarak goruyosan sana soyliycek bisey bulamiyorum.bize dusen Kur'an ahlakiyla ahlaklanip ona gore giyinmektir.sen daha iyi bilirsin ahzap suresinde nasil giyinmemiz getektigi aciklanmistir.ben sen hafiz oldugunu soyledigin icin bilmiyen insanlarin senin gorusun dogrultusunda hareket etmelerini istemedigimden yazma geregi duyuyorum.[/QUOTE]Öyle bir hadis var sahihtir fakat erkeğe benzemekten kasıtı pantolon olarak baz alırsak etek de giyemeyiz (İskoç erkekler etek giyer) elbise de giyemeyiz (arap erkekleri yaygın olarak entariyle dolaşır) pardesü giyemeyiz (özellikle fransız erkeklerinde diz boyu pardesü çok yaygındır) o halde kime göre ve neyi baz alarak pantolon giymek erkeğe benzer ?
canim benden iyi rakip olmaz.rakip dedigin seni gaza getirip rejime daha sıki sarilmani saglar.ben tam tersiyim malesef.Sonuclar hala aciklanmamis biz bu hafta neden bu kadar az kisi kalmisizanlayamadim
Ortalamamizda iyi degil haftaya daha hirsli olalim arkadaslar
Anbuyanbu ben merak ediyorum canim ne kadar kilo verdigini yeni gelen arkadaslar sizde kilo bildirimi yapin
Simdi kendime rakip ariyorum bakip geliyorum
Lusyen 2 haftaluk yarisalim.Benim kiloma en yakin hedef bu hafta yarisalimmi hedefcim ne dersin sen cabuk dusesin 65 ama senin ki buyuk ihtimalle odemdir olsun ben yinede kabul ediyorum yaris baslasin
Yüzü karalayabiliyor muyuz yoksa yüzümü açık mı olmak zorunda ? Renk kot olmasına sevindim çünkü mavi kot pek sevmiyorum
Pinoli sen gitme biyerlere beraber 58 li kilolarda takiliriz
Günaydın. Geçmiş olsun cnmmerhaba kızlar nasılsınız bakalım bayadır görüşemiyoruz giremedim baya
Kızım grip oldu boğaz enfeksiyonu oldu ateşimiz 40lara falan çıktı bende senelik iizn alıp evde kızıma baktım maşallah kızım toparlandı ama bu defada ben kötüyüm bir üşüme geliyo bana sanki derin dondurucunun içindeyim boaz ağrısı (benimde boğazım iltihaplanmış) gözüm hep yatakta sağolsun dün eşim kızımla ilgilendide bende azcık dinlenebildim ama bugün yine iş başı yaptık saat 4 ü iple çekiyorum yarında tatil hep uyuyacağım inşallah takipte olacağım
gecmis olsun canim.bizede hep boyle oluyo.ufaklikla birbirimize bulastirip duruyoruzmerhaba kızlar nasılsınız bakalım bayadır görüşemiyoruz giremedim baya
Kızım grip oldu boğaz enfeksiyonu oldu ateşimiz 40lara falan çıktı bende senelik iizn alıp evde kızıma baktım maşallah kızım toparlandı ama bu defada ben kötüyüm bir üşüme geliyo bana sanki derin dondurucunun içindeyim boaz ağrısı (benimde boğazım iltihaplanmış) gözüm hep yatakta sağolsun dün eşim kızımla ilgilendide bende azcık dinlenebildim ama bugün yine iş başı yaptık saat 4 ü iple çekiyorum yarında tatil hep uyuyacağım inşallah takipte olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?