sağol canım benimGünaydın. Geçmiş olsun cnm
teş.ederim canım sizede geçmiş olsun aynen ya yutkunamamak çok kötü anki biri boğazımı kesiyo gibigecmis olsun canim.bizede hep boyle oluyo.ufaklikla birbirimize bulastirip duruyoruz
teş.ederim canım sizede geçmiş olsun benim kızımda öyleydi bırak yemeyi su dahi içmek istemiyordu zorla veriyordum da çok şükür toparlayınca herşeyi yiyip içmeye başladıgünaydın fıstıklar....@anbuyanbu çok geçmiş olsun ... @pinoliciğim ben de 55 hatta mümknse 50 istiyorum... @umran63 geçmiş olsun canım( benim de küçük oğlum 4 gündür kusuyor, çok üzülüyorum yemeyi seven çocuk yiyemiyor yese bile boğazı gıcıklanıp kusuyor hem de oluk oluk )
evettttttt gelelim bana , cuma günü bir önceki haftaya göre +800 olduğum için çok moralim bozulmuştu, yeme atağı gibi bir şey oldu , bir de il dışına ablamlara yatılı misafirliğie gittik hamur işleri hakgetire , düzenim bozulunca diyetim de bozuluyor ama yılmak yokkkk.
aslında bu hafta 5 de 5 yada rusa başlayabilirdim de yarın resmi tatil evde olacağım ve uymakta zorlanacağım için bu haftayı es geçiyorum...es geçiyorum derken şok diyet hususunda ......
50 mi?günaydın fıstıklar....@anbuyanbu çok geçmiş olsun ... @pinoliciğim ben de 55 hatta mümknse 50 istiyorum... @umran63 geçmiş olsun canım( benim de küçük oğlum 4 gündür kusuyor, çok üzülüyorum yemeyi seven çocuk yiyemiyor yese bile boğazı gıcıklanıp kusuyor hem de oluk oluk )
evettttttt gelelim bana , cuma günü bir önceki haftaya göre +800 olduğum için çok moralim bozulmuştu, yeme atağı gibi bir şey oldu , bir de il dışına ablamlara yatılı misafirliğie gittik hamur işleri hakgetire , düzenim bozulunca diyetim de bozuluyor ama yılmak yokkkk.
aslında bu hafta 5 de 5 yada rusa başlayabilirdim de yarın resmi tatil evde olacağım ve uymakta zorlanacağım için bu haftayı es geçiyorum...es geçiyorum derken şok diyet hususunda ......
50 mi?50 kiloyu en son ortaokuldayken görmüştüm ben
ben de en son üniversitedeyken görmüştüm, canım benim boyum 1,55 aslında 55 kg olsam yeter de size baktım , boylarınız 1,65 küsür 55 olmaya çalışıyorsunuz ben de hırs yaptım yani
çok teşekkür ederim canım sanada kolay gelsin allah yardımcın olsunGünaydın kızlar hafta sonu yoğun geçti bi gün temizlik bi gün düğün derken hiç dinlenemedim yarın da temizlik yapıcam biraz ramazan gelmeden bitirmeye çalışıyorum bide yorganları kaldırıcam falan oo iş çok yani@umran_63 geçmiş olsun kuzucuğa Ya benimde boyum 1.61 ideal kilom 53 çıkıyor ben hala 57 lerdeyim üfff yaa
günaydın arkadaşlar...
Yaa ben tam 10 kombin yaptım. Işin kötü tarafı hiçbiri arasında karar veremiyorumTatlım o kadarını ben de bilmiyorum. Keşke yüzü karalayabilsek. Ama o zamanda bizim olduğumuzu nereden bilecekler. Bir maragaya sormak lazım
Sorma canım yaa benim kız da 3 GN önce o kadar çok kustu ki bu kadar kusmuk neresinden çıktı dedim. Üstünü değiştirdim bir daha üstünü değiştirdim bir daha çokk zorlandım ama geçti çok şükürgünaydın fıstıklar....@anbuyanbu çok geçmiş olsun ... @pinoliciğim ben de 55 hatta mümknse 50 istiyorum... @umran63 geçmiş olsun canım( benim de küçük oğlum 4 gündür kusuyor, çok üzülüyorum yemeyi seven çocuk yiyemiyor yese bile boğazı gıcıklanıp kusuyor hem de oluk oluk )
Benim de hedefim 50 ama ben minnak olduğum için anca :)50 mi?50 kiloyu en son ortaokuldayken görmüştüm ben
Öh maşallahBenim boyum 172 tatlım.
Üff ya o dip köşe temizliği ben de hiç sevmiyorumGünaydın kızlar hafta sonu yoğun geçti bi gün temizlik bi gün düğün derken hiç dinlenemedim yarın da temizlik yapıcam biraz ramazan gelmeden bitirmeye çalışıyorum bide yorganları kaldırıcam falan oo iş çok yani@umran_63 geçmiş olsun kuzucuğa Ya benimde boyum 1.61 ideal kilom 53 çıkıyor ben hala 57 lerdeyim üfff yaa
1,72 maşallah canım ya ,, ama 1,72'ye 55 nasıl duracak kemiklerin sayılmasın sonraBenim boyum 172 tatlım.
az kalmış senin 4 kilo nedir ki.......Günaydın kızlar hafta sonu yoğun geçti bi gün temizlik bi gün düğün derken hiç dinlenemedim yarın da temizlik yapıcam biraz ramazan gelmeden bitirmeye çalışıyorum bide yorganları kaldırıcam falan oo iş çok yani@umran_63 geçmiş olsun kuzucuğa Ya benimde boyum 1.61 ideal kilom 53 çıkıyor ben hala 57 lerdeyim üfff yaa
sağol canım ...soldu vallahilosefar ogluna cok uzuldum canim gecmis olsun.kusunca hemen zayiflayip soluyolar Allah acil sifalar versin.
geçmiş de neler oldu neler yorumlarını bekliyoruz canımayyy..bi geçmişi okuyayım geleyim..pek çok yazmışsınız yaa
farklı yerlerde birkaç kez tartıl canımKızlar bu sabah tartıldım 57.1 çıktı. Yani +500 müthiş canım sıkıldı hemen ardından bir daha tartıldım 56.7 yani +100
Acaba ilk çıktığım mı doğrudur 2. Mi?
öyle de gozumde buyuyor resmen o kadar kilo verdim 4 kilo çakılı kalmış gibi resmenaz kalmış senin 4 kilo nedir ki.......
2 side olsa önemli değil düşünme cumaya kadar verirsin bazen şişlik konum değiştik gösterebiliyorKızlar bu sabah tartıldım 57.1 çıktı. Yani +500 müthiş canım sıkıldı hemen ardından bir daha tartıldım 56.7 yani +100
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bayadır görüşemiyoruz giremedim baya
Kızım grip oldu boğaz enfeksiyonu oldu ateşimiz 40lara falan çıktı bende senelik iizn alıp evde kızıma baktım maşallah kızım toparlandı ama bu defada ben kötüyüm bir üşüme geliyo bana sanki derin dondurucunun içindeyim boaz ağrısı (benimde boğazım iltihaplanmış) gözüm hep yatakta sağolsun dün eşim kızımla ilgilendide bende azcık dinlenebildim ama bugün yine iş başı yaptık saat 4 ü iple çekiyorum yarında tatil hep uyuyacağım inşallah takipte olacağım
Yaa ben tam 10 kombin yaptım. Işin kötü tarafı hiçbiri arasında karar veremiyorum
Sorma canım yaa benim kız da 3 GN önce o kadar çok kustu ki bu kadar kusmuk neresinden çıktı dedim. Üstünü değiştirdim bir daha üstünü değiştirdim bir daha çokk zorlandım ama geçti çok şükür
Benim de hedefim 50 ama ben minnak olduğum için anca :)
Öh maşallah
Üff ya o dip köşe temizliği ben de hiç sevmiyorum
Kızlar bu sabah tartıldım 57.1 çıktı. Yani +500 müthiş canım sıkıldı hemen ardından bir daha tartıldım 56.7 yani +100
öyle de gozumde buyuyor resmen o kadar kilo verdim 4 kilo çakılı kalmış gibi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?