Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın. Geçmiş olsun cnm
sağol canım benim

gecmis olsun canim.bizede hep boyle oluyo.ufaklikla birbirimize bulastirip duruyoruz
teş.ederim canım sizede geçmiş olsun aynen ya yutkunamamak çok kötü anki biri boğazımı kesiyo gibi

teş.ederim canım sizede geçmiş olsun benim kızımda öyleydi bırak yemeyi su dahi içmek istemiyordu zorla veriyordum da çok şükür toparlayınca herşeyi yiyip içmeye başladı

50 mi? 50 kiloyu en son ortaokuldayken görmüştüm ben

ben de en son üniversitedeyken görmüştüm, canım benim boyum 1,55 aslında 55 kg olsam yeter de size baktım , boylarınız 1,65 küsür 55 olmaya çalışıyorsunuz ben de hırs yaptım yani

Benim boyum 172 tatlım.

Günaydın kızlar hafta sonu yoğun geçti bi gün temizlik bi gün düğün derken hiç dinlenemedim yarın da temizlik yapıcam biraz ramazan gelmeden bitirmeye çalışıyorum bide yorganları kaldırıcam falan oo iş çok yani @umran_63 geçmiş olsun kuzucuğa Ya benimde boyum 1.61 ideal kilom 53 çıkıyor ben hala 57 lerdeyim üfff yaa

çok teşekkür ederim canım sanada kolay gelsin allah yardımcın olsun

bugun pismis kurufasulye var ama benim canim orucluyken herzamanki gibi kisir istiyo.
sartlar uyarsa yani sohbetten erken gelip pazar isini halledip halen halim olursa yaparim İnsaallah

Tatlım o kadarını ben de bilmiyorum. Keşke yüzü karalayabilsek. Ama o zamanda bizim olduğumuzu nereden bilecekler. Bir maragaya sormak lazım
Yaa ben tam 10 kombin yaptım. Işin kötü tarafı hiçbiri arasında karar veremiyorum
Sorma canım yaa benim kız da 3 GN önce o kadar çok kustu ki bu kadar kusmuk neresinden çıktı dedim. Üstünü değiştirdim bir daha üstünü değiştirdim bir daha çokk zorlandım ama geçti çok şükür
50 mi? 50 kiloyu en son ortaokuldayken görmüştüm ben
Benim de hedefim 50 ama ben minnak olduğum için anca :)
Benim boyum 172 tatlım.
Öh maşallah
Üff ya o dip köşe temizliği ben de hiç sevmiyorum

Kızlar bu sabah tartıldım 57.1 çıktı. Yani +500 müthiş canım sıkıldı hemen ardından bir daha tartıldım 56.7 yani +100
Acaba ilk çıktığım mı doğrudur 2. Mi?

Benim boyum 172 tatlım.
1,72 maşallah canım ya ,, ama 1,72'ye 55 nasıl duracak kemiklerin sayılmasın sonra

az kalmış senin 4 kilo nedir ki.......

losefar ogluna cok uzuldum canim gecmis olsun.kusunca hemen zayiflayip soluyolar Allah acil sifalar versin.
sağol canım ...soldu vallahi

ayyy..bi geçmişi okuyayım geleyim..pek çok yazmışsınız yaa
geçmiş de neler oldu neler yorumlarını bekliyoruz canım

Kızlar bu sabah tartıldım 57.1 çıktı. Yani +500 müthiş canım sıkıldı hemen ardından bir daha tartıldım 56.7 yani +100
2 side olsa önemli değil düşünme cumaya kadar verirsin bazen şişlik konum değiştik gösterebiliyor

geçmiş olsun kuzuna..sana da canım..

zadegan kombinlerin resmini bizimle paylaşsana..senin kuzuna da geçmiş olsun canım

2 doğruduren iyi sonuç neredeyse orada tartıl.ben öyle yapıyorum.elimde tartı geziyorum evde

lösefarcım senin kuzuna da geçmiş olsun.çocuklarda böyle viral bir salgın var diyorlar..demek ki doğru..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…