Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

geçen hafta iki gün yulafla 1.200 verdim ama tatil dönüşü + larımı verdim. Bu hafta gene yapıcam tartıdan 2 gün bakalım ne olucak sonuç havada ısındı canım bişey istemiyor yemek falan
bizim niye haberimiz yok yulaftantatlım cidden nasıl yaptın yulafı ben de depresyondayım....

bizim niye haberimiz yok yulaftantatlım cidden nasıl yaptın yulafı ben de depresyondayım....
menü lerimi yazmıştım canım sen kaçırmışsın
Sadece iş yerinde öğle yemeği yemedim yarım bardak lilalif sade yulafa light sütle yedim bir tanede yeşil elma
sabah dikkatli kahvaltı yaptım akşam da çorba ve akşam ne yemek varsa az yedim
Bu şekilde verdim ama tatil dönüşü ödem de vardı vücudumda onu verdim sanırım

al benden de o kadar...ben de öyleyim. bu çocuklar bizi delirtecek bazen sesimi kasete alsam da nefesimi tüketmesem mi diyorum,hadi hadi demekten yoruluyorum.

hmm
sabah: dikkatli kahvaltı
öğlen: 1yeşil elma-sade yulaf-light süt
akşam:1 kase çorba- az yemek
yeni diyetimiz bu olsun

kızlar,haftasonu arkadaşımın düğünü vardı. muğla köyceğizde , cumartesi ucakla gittim pazara döndüm. eşim ve çocuklar birlikte takıldılar,evde durmadılşar onlar da gitmişler gümüşhaneye kaynıma.
ayyy yol yorgunluğu olmasa benim için değişik bir tecrübe ve rahatlkık oldu. farklı ortam, eski arkadaşlarımı hatta komşumu gördüm. düğüne ıspartadaki komşum da gelmiş:) dejavu hilseri yaşadım sürekli.
arkama bakıp çocukları beklemeen kimseye laf anlatmak zorunda olmadan hareket etmek çok rahjattı, bu tarz gezileri sıksık yapma kararı aldım:) Ama eşim eve gelince çocuklara zor baktım, iyi ki abimlere gitmişim falan diyo, yani bi daha gitme bakamıyom demek istiyor

Kombinlerde pişti olmayalım
bu ifadeye bayılıyorum ben.Maşallah de nazar değmesin boyuma

Bu arada çoookk geçmiş olsun.

Kombinleri paylaşıp fikir alamaz kuzum. Diskalifiye olur. Çünkü oylama var. Kim olduğu belli olur. Kim olduğunun belli olmaması gerek

Köyceğiz'e mi gittin?

Köyceğiz'e mi gittin?
heee gittim,arkadaşımı everdim geldimben bu kıza diyordum seni esra erola çıkartacam diye,annesi bak gerek kalmadı şükür diyo:) aradan en az 6 yıl geçti, babası hala benim zaytin sevdiğimi unutmamış(nasıl iştahla yediysem), bagajda yer varsa zeytin de gönderelim falan dediydi ama aksilik zeytin getiremedim ordan

Totem yapalım bari. Bizim oraya da gel beni de ever Ben seni zeytinlik bağışlarım

Kızlar Merhaba yine süper sohbetler var
Oncelikle geçmiş olsun çocuklarınıza
bugün diyetisyene gittim kan tahlillerimi verdim çarşamba sabah bakacak ona göre diyet verecek her hafta yada 15 güne bir gorusucez
hemen yürümeye başla günde 1 saat dedi
Bakalım diyetisyenime kanım kaynadi yeni mezun galiba çok heyecanlı ve istekli kendimi ona birakicam ne derse yapıcam

hmm
sabah: dikkatli kahvaltı
öğlen: 1yeşil elma-sade yulaf-light süt
akşam:1 kase çorba- az yemek
yeni diyetimiz bu olsun
bana da pek bir sıcak geldi bu diyet, bu gün sabah dikkatli kahvaltı yaptım zaten , öğlende 1 tane elma yedim( şu anda da yiyorum) akşam da süt içeyim bir tane de elma ....yarın tatil ya o beni korkutuyor...

Bu arada çoookk geçmiş olsun.
sağol tatlım
sen dönmeseydin zeytinleri gönderseydin
Totem yapalım bari. Bizim oraya da gel beni de ever Ben seni zeytinlik bağışlarım

sorma canım hedefle pinoli gelip ortalığı karıştırıp gidiyorlar
anacım diyetisyene ne gerek var biz burada ne güne duruyoruz

sağol canım allah razı olsun

Vallaha ben bir şey yapmıyorum
Bir de o gülme boyum için yaptığın yorumaydı yanlış anlaşılma olmasın lütfen. Geçmiş olsun deyip kahkaha atmak nasıl eğreti durmuş orada İşte yazı dili böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…