Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba arkadaşlar ben takımda çok fazla motive olamıyorum haftasonu kaç kere geldim kimse yazmıyor kimseden ses çıkmıyor başka bir takımla devam etmek istiyorum hepiniz ideal kilonuza ulaşırsınız inşallah

Losefar yazını alıntı yapamadım ben kendi başıma diyet yapamadığı ma karar verdim siz çok destekçisi niz sağolun iyiki varsınız ama galiba beni doktor çözecek allahın izniyle

Geçmiş olsun canım..
S.A. bacilarim.bugun orucluyum İnsaallah
sahur bir dilim tam bugday ekmek peynir zeytin domates 1 soda.biraz az oldu ama 18 dk. kala yemeye baslayinca bisey yapamadim
Allah kabul etsin canım..
Tatlım şok diyetleri sık aralıklarla yapma, sonra böle yeme atakları yaşarsın.. Kendine bi düzen oluştur ve akşam menünü erken ye sonrası ise cıssss

Benim boyum 172 tatlım.
Ufff bi havalar bi havalar
Sana kolay gelsin canım.
losefar ogluna cok uzuldum canim gecmis olsun.kusunca hemen zayiflayip soluyolar Allah acil sifalar versin.
Kusmak ve hemen zayıflıyor olmak yoooo ben bişii demedim yahuuu
bugun pismis kurufasulye var ama benim canim orucluyken herzamanki gibi kisir istiyo.
sartlar uyarsa yani sohbetten erken gelip pazar isini halledip halen halim olursa yaparim İnsaallah
Kız pişmiş fasulyeye takıldım ben menüde pişmemişte olabiliyormuki

Ufff bi havalar bi havalar

Sana kolay gelsin canım.

Kusmak ve hemen zayıflıyor olmak yoooo ben bişii demedim yahuuu

Kız pişmiş fasulyeye takıldım ben menüde pişmemişte olabiliyormuki

Yaa öyle demeyin lütfen. Utanırım Hayatta en sevmediğim şeydir hava yapmak ve havalı insanlar.Allah hepimizi farklı farklı yaratmış işte. Ben melezim de ondan boyum uzun.

hmm
sabah: dikkatli kahvaltı
öğlen: 1yeşil elma-sade yulaf-light süt
akşam:1 kase çorba- az yemek
yeni diyetimiz bu olsun
Hayır hedef sana göre değil bu, uzak dur lütfen sonra akşam patlatıcaksın bombayı Allah korusun
Yine abisine gitsin o zaman
Kombinleri paylaşıp fikir alamaz kuzum. Diskalifiye olur. Çünkü oylama var. Kim olduğu belli olur. Kim olduğunun belli olmaması gerek
Mesajdamı atamıyor

Hayır hedef sana göre değil bu, uzak dur lütfen sonra akşam patlatıcaksın bombayı Allah korusun

Yine abisine gitsin o zaman

Mesajdamı atamıyor

Özel mesaj atarsa o yolladığı kombinlerden birini giyerse ve onu belli edecek herhangi bir imada bulunulursa diskalifiye oluyor. Geçen yarışmada kızın biri diskalifiye oldu. Hem de açık ara öndeydi.

Ay senle yemek masasına oturduğumu düşündüm en iyisi biz sadece kahvaltı msasında birlikte yiyelim
Totem yapalım bari. Bizim oraya da gel beni de ever Ben seni zeytinlik bağışlarım
Ooo zeytinlik, hedeeef duydun zilin sesini
Valla 1 saat yürü demiş ya benim de kanım kaynadı
benim yanımdakinin zeytinliği varmış...duyurulur
Ahahahaha işte bu son nokta
Bende çok şaşırdım gülme ile birlikte geçmiş olsun pehh
Benim de var Söyle de güçlerimizi birleştirelim
Geleceğin zeytinyağı fabrikası böylece kurulmuş olur

Ellssa Allah'tan arkadaşlar benim içimi biliyorda artık o gülmenin başka bir şeye olduğunu anlamışlardır.Ne yapayım yazı dili böyle yanlış anlaşılmalara açık.

Canım başka bir tajımla arayı ısıttı isen amenna ama sırf hafta sonu paylaşım az oluyor diye takımdan ayrılınmaz.. Havalar ısındı kim pc başında durmak isterki üstelik hafta sonu hem temizlik hem gezmece hem çoluk çocuk hepsi bir arada.. Yinede ara ara da olsa gelmeye çalışıyoruz.. Tatlım bak bu saate kadar herkes gelmiş ama sen gelmemişsin..

Losefar yazını alıntı yapamadım ben kendi başıma diyet yapamadığı ma karar verdim siz çok destekçisi niz sağolun iyiki varsınız ama galiba beni doktor çözecek allahın izniyle
Takipteyim canım

Ellssa Allah'tan arkadaşlar benim içimi biliyorda artık o gülmenin başka bir şeye olduğunu anlamışlardır.Ne yapayım yazı dili böyle yanlış anlaşılmalara açık.
Yok canım yaa şaka yapıyorum.. Sen iki şeye aynı anda cevap yazmışsın.. Belli oluyor zaten sen merak yapma.

başka bir takımı biraz daha kendime yakın buldum diyelim, biraz farklı şeyler düşünmüştüm istediğim gibi olmadı takımda
belki de benle alakalıdır ama teşekkür ederim her şey için

Yok canım yaa şaka yapıyorum.. Sen iki şeye aynı anda cevap yazmışsın.. Belli oluyor zaten sen merak yapma.
Ben böyle şeylere çok dikkat ederim de ondan. Bana yapılmasını istemediğim bir şeyi de başkasına yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…