Geçmiş olsun canım..merhaba kızlar nasılsınız bakalım bayadır görüşemiyoruz giremedim baya
Kızım grip oldu boğaz enfeksiyonu oldu ateşimiz 40lara falan çıktı bende senelik iizn alıp evde kızıma baktım maşallah kızım toparlandı ama bu defada ben kötüyüm bir üşüme geliyo bana sanki derin dondurucunun içindeyim boaz ağrısı (benimde boğazım iltihaplanmış) gözüm hep yatakta sağolsun dün eşim kızımla ilgilendide bende azcık dinlenebildim ama bugün yine iş başı yaptık saat 4 ü iple çekiyorum yarında tatil hep uyuyacağım inşallah takipte olacağım
Allah kabul etsin canım..S.A. bacilarim.bugun orucluyum İnsaallah
sahur bir dilim tam bugday ekmek peynir zeytin domates 1 soda.biraz az oldu ama 18 dk. kala yemeye baslayinca bisey yapamadim
Tatlım şok diyetleri sık aralıklarla yapma, sonra böle yeme atakları yaşarsın.. Kendine bi düzen oluştur ve akşam menünü erken ye sonrası ise cıssssgünaydın fıstıklar....@anbuyanbu çok geçmiş olsun ... @pinoliciğim ben de 55 hatta mümknse 50 istiyorum... @umran63 geçmiş olsun canım( benim de küçük oğlum 4 gündür kusuyor, çok üzülüyorum yemeyi seven çocuk yiyemiyor yese bile boğazı gıcıklanıp kusuyor hem de oluk oluk )
evettttttt gelelim bana , cuma günü bir önceki haftaya göre +800 olduğum için çok moralim bozulmuştu, yeme atağı gibi bir şey oldu , bir de il dışına ablamlara yatılı misafirliğie gittik hamur işleri hakgetire , düzenim bozulunca diyetim de bozuluyor ama yılmak yokkkk.
aslında bu hafta 5 de 5 yada rusa başlayabilirdim de yarın resmi tatil evde olacağım ve uymakta zorlanacağım için bu haftayı es geçiyorum...es geçiyorum derken şok diyet hususunda ......
Ufff bi havalar bi havalarBenim boyum 172 tatlım.
Sana kolay gelsin canım.Günaydın kızlar hafta sonu yoğun geçti bi gün temizlik bi gün düğün derken hiç dinlenemedim yarın da temizlik yapıcam biraz ramazan gelmeden bitirmeye çalışıyorum bide yorganları kaldırıcam falan oo iş çok yani@umran_63 geçmiş olsun kuzucuğa Ya benimde boyum 1.61 ideal kilom 53 çıkıyor ben hala 57 lerdeyim üfff yaa
Kusmak ve hemen zayıflıyor olmaklosefar ogluna cok uzuldum canim gecmis olsun.kusunca hemen zayiflayip soluyolar Allah acil sifalar versin.
Kız pişmiş fasulyeye takıldım benbugun pismis kurufasulye var ama benim canim orucluyken herzamanki gibi kisir istiyo.
sartlar uyarsa yani sohbetten erken gelip pazar isini halledip halen halim olursa yaparim İnsaallah
Linke tıklayınca hata verdi yahuu42 Kilo Zayıflayan Güldemir'in Başarı Öyküsü | Kadınlar Kulübü - http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/42-kilo-zayiflayan
-guldemirin-basari-oykusu.262319/
kizlar bence okuyun
Ufff bi havalar bi havalar
Sana kolay gelsin canım.
Kusmak ve hemen zayıflıyor olmakyoooo ben bişii demedim yahuuu
Kız pişmiş fasulyeye takıldım benmenüde pişmemişte olabiliyormuki
Hayır hedef sana göre değil bu, uzak dur lütfenhmm
sabah: dikkatli kahvaltı
öğlen: 1yeşil elma-sade yulaf-light süt
akşam:1 kase çorba- az yemek
yeni diyetimiz bu olsun
kızlar,haftasonu arkadaşımın düğünü vardı. muğla köyceğizde , cumartesi ucakla gittim pazara döndüm. eşim ve çocuklar birlikte takıldılar,evde durmadılşar onlar da gitmişler gümüşhaneye kaynıma.
ayyy yol yorgunluğu olmasa benim için değişik bir tecrübe ve rahatlkık oldu. farklı ortam, eski arkadaşlarımı hatta komşumu gördüm. düğüne ıspartadaki komşum da gelmiş:) dejavu hilseri yaşadım sürekli.
arkama bakıp çocukları beklemeen kimseye laf anlatmak zorunda olmadan hareket etmek çok rahjattı, bu tarz gezileri sıksık yapma kararı aldım:) Ama eşim eve gelince çocuklara zor baktım, iyi ki abimlere gitmişim falan diyo, yani bi daha gitme bakamıyom demek istiyor
Mesajdamı atamıyorKombinleri paylaşıp fikir alamaz kuzum. Diskalifiye olur. Çünkü oylama var. Kim olduğu belli olur. Kim olduğunun belli olmaması gerek
Hayır hedef sana göre değil bu, uzak dur lütfensonra akşam patlatıcaksın bombayı Allah korusun
Yine abisine gitsin o zaman
Mesajdamı atamıyor
heee gittim,arkadaşımı everdim geldimben bu kıza diyordum seni esra erola çıkartacam diye,annesi bak gerek kalmadı şükür diyo:) aradan en az 6 yıl geçti, babası hala benim zaytin sevdiğimi unutmamış (nasıl iştahla yediysem ), bagajda yer varsa zeytin de gönderelim falan dediydi ama aksilik zeytin getiremedim ordan
Totem yapalım bari. Bizim oraya da gel beni de everBen seni zeytinlik bağışlarım
Valla 1 saat yürü demiş ya benim de kanım kaynadıKızlar Merhaba yine süper sohbetler var
Oncelikle geçmiş olsun çocuklarınıza
bugün diyetisyene gittim kan tahlillerimi verdim çarşamba sabah bakacak ona göre diyet verecek her hafta yada 15 güne bir gorusucez
hemen yürümeye başla günde 1 saat dedi
Bakalım diyetisyenime kanım kaynadi yeni mezun galiba çok heyecanlı ve istekli kendimi ona birakicam ne derse yapıcam
Ahahahaha işte bu son noktabenim yanımdakinin zeytinliği varmış...duyurulur
Bende çok şaşırdım gülme ile birlikte geçmiş olsunVallaha ben bir şey yapmıyorum
Bir de o gülme boyum için yaptığın yorumaydı yanlış anlaşılma olmasın lütfen. Geçmiş olsun deyip kahkaha atmak nasıl eğreti durmuş oradaİşte yazı dili böyle
Geleceğin zeytinyağı fabrikası böylece kurulmuş olurBenim de varSöyle de güçlerimizi birleştirelim
Canım başka bir tajımla arayı ısıttı isen amenna ama sırf hafta sonu paylaşım az oluyor diye takımdan ayrılınmaz.. Havalar ısındı kim pc başında durmak isterki üstelik hafta sonu hem temizlik hem gezmece hem çoluk çocuk hepsi bir arada.. Yinede ara ara da olsa gelmeye çalışıyoruz.. Tatlım bak bu saate kadar herkes gelmiş ama sen gelmemişsin..merhaba arkadaşlar ben takımda çok fazla motive olamıyorum haftasonu kaç kere geldim kimse yazmıyor kimseden ses çıkmıyor başka bir takımla devam etmek istiyorum hepiniz ideal kilonuza ulaşırsınız inşallah
Takipteyim canımLosefar yazını alıntı yapamadım ben kendi başıma diyet yapamadığı ma karar verdim siz çok destekçisi niz sağolun iyiki varsınız ama galiba beni doktor çözecek allahın izniyle
Melez??Yaa öyle demeyin lütfen. UtanırımHayatta en sevmediğim şeydir hava yapmak ve havalı insanlar.Allah hepimizi farklı farklı yaratmış işte. Ben melezim de ondan boyum uzun.
Yok canım yaa şaka yapıyorum.. Sen iki şeye aynı anda cevap yazmışsın.. Belli oluyor zaten sen merak yapma.Ellssa Allah'tan arkadaşlar benim içimi biliyorda artık o gülmenin başka bir şeye olduğunu anlamışlardır.Ne yapayım yazı dili böyle yanlış anlaşılmalara açık.
İşte buduurAyrıca zeytinliği olan çocukla evlenirsem zeytinyağınız benden kızlar
Canım başka bir tajımla arayı ısıttı isen amenna ama sırf hafta sonu paylaşım az oluyor diye takımdan ayrılınmaz.. Havalar ısındı kim pc başında durmak isterki üstelik hafta sonu hem temizlik hem gezmece hem çoluk çocuk hepsi bir arada.. Yinede ara ara da olsa gelmeye çalışıyoruz.. Tatlım bak bu saate kadar herkes gelmiş ama sen gelmemişsin..
Melez??
Ben böyle şeylere çok dikkat ederim de ondan. Bana yapılmasını istemediğim bir şeyi de başkasına yapmamYok canım yaa şaka yapıyorum.. Sen iki şeye aynı anda cevap yazmışsın.. Belli oluyor zaten sen merak yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?