kaptancim bende kimse umursamadi demistim ama herkesin okumasini isterdim.insanin rejime bakisi degisiyo nefis yazilmisLinke tıklayınca hata verdi yahuu
bak evlenirsen bunu hepimiz hatirlatiriz ona gore.uzun boylu melez ve zeytinligin oldugundan seni hemencek buluruz :)Rabbim bana daha çok versin ben de hep dağıtayım
Buyrun gelin. Evlenmeme bile gerek yok. Siz gelin ben z.yağını veririm. Çok veremem amabak evlenirsen bunu hepimiz hatirlatiriz ona gore.uzun boylu melez ve zeytinligin oldugundan seni hemencek buluruz :)
3 gundur yazamıyorum kimse beni merak etmemişbende 19 mayıs tatilini degerlendirip sehir dışına ablamların yanına gittim tatilim süper geciyo cok fazla abartmadım normal yedim umarım kilo almamısımdır Hedefcim yarışımızı unutmadım canım 2 hafta olmasıda iyi olmus rakibine kilon hakkında bildirim yaparmısın acaba ben kilomu bilmiyorum ablamın tartısı bozuk eve gidince bi süprız le karsılasmam inş
bi arkadaşımız ayrılmış aramızdan pek te haksız sayılmaz yanı haftasonu bızım topik sahra çölü gibi
pinoli ne çok hava attınbenim de boyum 1.72 canım
55 cokta olmaz manken gibiolursun
bak ben cts sabah 8de yola çıktım ikindi 4te düğün evindeydim,gece yarısına kadar düğün koşturmacası pazar sabah 5,30 da kalkış...uçakta telefonlar kapalı gene de dönüş yolunda hava alanında mesaj yazmıştımCanım başka bir tajımla arayı ısıttı isen amenna ama sırf hafta sonu paylaşım az oluyor diye takımdan ayrılınmaz.. Havalar ısındı kim pc başında durmak isterki üstelik hafta sonu hem temizlik hem gezmece hem çoluk çocuk hepsi bir arada.. Yinede ara ara da olsa gelmeye çalışıyoruz.. Tatlım bak bu saate kadar herkes gelmiş ama sen gelmemişsin..
farklı yerlerde birkaç kez tartıl canım
Bu sabah tartıldım +400 deyim yani ilk çıktığım doğruymuş maalesef2 side olsa önemli değil düşünme cumaya kadar verirsin bazen şişlik konum değiştik gösterebiliyor
Kombinleri paylaşıp kimlik belirtmek yasak canım zaten vazgeçtim Yarışmadangeçmiş olsun kuzuna..sana da canım..
zadegan kombinlerin resmini bizimle paylaşsana..senin kuzuna da geçmiş olsun canım
2 doğruduren iyi sonuç neredeyse orada tartıl.ben öyle yapıyorum.elimde tartı geziyorum evde
lösefarcım senin kuzuna da geçmiş olsun.çocuklarda böyle viral bir salgın var diyorlar..demek ki doğru..
Yaa aynı olay bende de var. Havalar ısındıkça yemek yemek istemiyorum iştah sıfır ama sürekli dondurma ve soğuk gazlı içecekler istiyorum :)geçen hafta iki gün yulafla 1.200 verdim ama tatil dönüşü + larımı verdim. Bu hafta gene yapıcam tartıdan 2 gün bakalım ne olucak sonuç havada ısındı canım bişey istemiyor yemek falan
hem zaytin yağı veririm diyosun hem de çok istemeyin diyosun, biz de sana enişte adayı buluruz ama tanıştırmayızBuyrun gelin. Evlenmeme bile gerek yok. Siz gelin ben z.yağını veririm. Çok veremem ama
3 gundur yazamıyorum kimse beni merak etmemişbende 19 mayıs tatilini degerlendirip sehir dışına ablamların yanına gittim tatilim süper geciyo cok fazla abartmadım normal yedim umarım kilo almamısımdır Hedefcim yarışımızı unutmadım canım 2 hafta olmasıda iyi olmus rakibine kilon hakkında bildirim yaparmısın acaba ben kilomu bilmiyorum ablamın tartısı bozuk eve gidince bi süprız le karsılasmam inş
bi arkadaşımız ayrılmış aramızdan pek te haksız sayılmaz yanı haftasonu bızım topik sahra çölü gibi
pinoli ne çok hava attınbenim de boyum 1.72 canım
55 cokta olmaz manken gibiolursun
Hedef senin 4 tane miydi 3 mü?al benden de o kadar...ben de öyleyim. bu çocuklar bizi delirtecekbazen sesimi kasete alsam da nefesimi tüketmesem mi diyorum,hadi hadi demekten yoruluyorum.
benim yanımdakinin zeytinliği varmış...duyurulur
Kız senin başın bağlı değil miydi zaten evlenmeden boşandın mı yoksa hepbera nın kardeşindenTotem yapalım bari. Bizim oraya da gel beni de everBen seni zeytinlik bağışlarım
yeni keşfim: yeşil elmanın soğuk gazlı içeceğe benzediği.tavsiye ederimBu sabah tartıldım +400 deyim yani ilk çıktığım doğruymuş maalesefama cumaya kadar en azından sabit olacağım inşallah hedefe yaklaştıkça bu kilolar neden böyle inatlaşıypr yaa
Kombinleri paylaşıp kimlik belirtmek yasak canım zaten vazgeçtim Yarışmadan
Yaa aynı olay bende de var. Havalar ısındıkça yemek yemek istemiyorum iştah sıfır ama sürekli dondurma ve soğuk gazlı içecekler istiyorum :)
geçmiş olsun. benim 15 günde bir hastalanan oğlan gene bu sabah ateşli uyandı. çok hafif Allah'tan. pazar günü dondurma istemişlerdi dedim hasta olurlar diye ama eşim izin verdi. ben giderken diğerinin ağzı kokuyordu bu hastalanacak diyordum, şimdi ikisi de hastalık sınırındalar. şu immun sistemi kuvvetlendiren gıda takviyesinden 2 ölçek vererek umarım durumu kurtarabiliriz.herkese gunaydin.bugun tatil gunu kimsecikler olmaz.benim buyuk kuzu atesli gece uyumadi bekliyorum biraz uyusun bize doktor yolu gozukuyo.
gelelim rejime
dun iftar bir kase corba yarim kase kurufasulye bir kase cacik biraz kasar ekmek
ara bir kase kiraz
sahur peynirli iki yumurta bir kase cacik bir muz bir cilek
3 ama 4 şiddetinde mızlıyorumHedef senin 4 tane miydi 3 mü?
Kız senin başın bağlı değil miydi zaten evlenmeden boşandın mı yoksa hepbera nın kardeşinden
Ben de anında tıkladım hata verdi. Daha önce de pinoli de kombin yarışmasının linkini atmıştı ona tıkladığımda o da hata vermişti. Ben de herhalde mobilden girdiğim için hata oluyor zannettimkaptancim bende kimse umursamadi demistim ama herkesin okumasini isterdim.insanin rejime bakisi degisiyo nefis yazilmis
bide kaptancim pismis kurufasulye derken dunden pisirmistim hazirdi yani.menu belli demek istedim.zaten kisirida yetistiremedim((
Yok kız bizim apartmana nalet bir ısı yalıtımı yapılıyor döne döne aynı pisliklerini temizliyorum geçen balkonumdan bir çuval moloz attım yine yarım çuval çıkar. Camlar mermerler hak getire. Bi de tek ısı yalıtımı değşl ki anacım. Apartman herşeyiyle komple baştan aşağı yenileniyor bi de ben en üst katta oturuyorum çatı da baştan yapılıyor tüm pislik benim camlara haftada 4-5 kere cam siliyorum iyice bunaldım. Şimdi diyeceksiniz ki temizleme hepsi bitsin bir kere temizlersin ama öyle olmuyor anında temizlemeyince o inşaat bilmemneleri kuruyor 5 kat zahmetle temizleniyor. Sen de bir dokundun bin ah işittin haageçmişi okudum Zedeganı göremedim nerelerdesin sorun yok inş
Hasta olan kuzulara ve annelerede çoook geçmiş olsun
Nasıl yaniyeni keşfim: yeşil elmanın soğuk gazlı içeceğe benzediği.tavsiye ederim
Kız bana bir tane yetiyor hatta bazen artıyor çalışmamama rağmen 3 tane çocuğum olsa antidepresanla yaşarım herhalde3 ama 4 şiddetinde mızlıyorum
20 dk. kadar önce eşim surat asarak dışarı çıktıBen de anında tıkladım hata verdi. Daha önce de pinoli de kombin yarışmasının linkini atmıştı ona tıkladığımda o da hata vermişti. Ben de herhalde mobilden girdiğim için hata oluyor zannettim
Yok kız bizim apartmana nalet bir ısı yalıtımı yapılıyor döne döne aynı pisliklerini temizliyorum geçen balkonumdan bir çuval moloz attım yine yarım çuval çıkar. Camlar mermerler hak getire. Bi de tek ısı yalıtımı değşl ki anacım. Apartman herşeyiyle komple baştan aşağı yenileniyor bi de ben en üst katta oturuyorum çatı da baştan yapılıyor tüm pislik benim camlara haftada 4-5 kere cam siliyorum iyice bunaldım. Şimdi diyeceksiniz ki temizleme hepsi bitsin bir kere temizlersin ama öyle olmuyor anında temizlemeyince o inşaat bilmemneleri kuruyor 5 kat zahmetle temizleniyor. Sen de bir dokundun bin ah işittin haa
Nasıl yani
Kız bana bir tane yetiyor hatta bazen artıyor çalışmamama rağmen 3 tane çocuğum olsa antidepresanla yaşarım herhaldetebrik ediyorum seni
herkese gunaydin.bugun tatil gunu kimsecikler olmaz.benim buyuk kuzu atesli gece uyumadi bekliyorum biraz uyusun bize doktor yolu gozukuyo.
gelelim rejime
dun iftar bir kase corba yarim kase kurufasulye bir kase cacik biraz kasar ekmek
ara bir kase kiraz
sahur peynirli iki yumurta bir kase cacik bir muz bir cilek
Hedef senin 4 tane miydi 3 mü?
Kız senin başın bağlı değil miydi zaten evlenmeden boşandın mı yoksa hepbera nın kardeşinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?