Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Linke tıklayınca hata verdi yahuu
kaptancim bende kimse umursamadi demistim ama herkesin okumasini isterdim.insanin rejime bakisi degisiyo nefis yazilmis
bide kaptancim pismis kurufasulye derken dunden pisirmistim hazirdi yani.menu belli demek istedim.zaten kisirida yetistiremedim ((

3 gundur yazamıyorum kimse beni merak etmemişbende 19 mayıs tatilini degerlendirip sehir dışına ablamların yanına gittim tatilim süper geciyo cok fazla abartmadım normal yedim umarım kilo almamısımdır Hedefcim yarışımızı unutmadım canım 2 hafta olmasıda iyi olmus rakibine kilon hakkında bildirim yaparmısın acaba ben kilomu bilmiyorum ablamın tartısı bozuk eve gidince bi süprız le karsılasmam inş
bi arkadaşımız ayrılmış aramızdan pek te haksız sayılmaz yanı haftasonu bızım topik sahra çölü gibi
pinoli ne çok hava attın benim de boyum 1.72 canım
55 cokta olmaz manken gibi olursun

arkadaşlar sizlerde vücut kitle indekslerinizi paylaşırmısınız
Benimki 22.3 cıktı ideal kilom 63 mus yani 3 kg kalmiş bence bunun 5 kg altı ideal kilo

geçmişi okudum Zedeganı göremedim nerelerdesin sorun yok inş
Hasta olan kuzulara ve annelerede çoook geçmiş olsun

Boyla hava mı olur kız Hem ben şu an da manken gibiyim zaten (Alın size hava )

bak ben cts sabah 8de yola çıktım ikindi 4te düğün evindeydim,gece yarısına kadar düğün koşturmacası pazar sabah 5,30 da kalkış...uçakta telefonlar kapalı gene de dönüş yolunda hava alanında mesaj yazmıştım

herkese gunaydin.bugun tatil gunu kimsecikler olmaz.benim buyuk kuzu atesli gece uyumadi bekliyorum biraz uyusun bize doktor yolu gozukuyo.
gelelim rejime
dun iftar bir kase corba yarim kase kurufasulye bir kase cacik biraz kasar ekmek
ara bir kase kiraz
sahur peynirli iki yumurta bir kase cacik bir muz bir cilek

farklı yerlerde birkaç kez tartıl canım
2 side olsa önemli değil düşünme cumaya kadar verirsin bazen şişlik konum değiştik gösterebiliyor
Bu sabah tartıldım +400 deyim yani ilk çıktığım doğruymuş maalesef ama cumaya kadar en azından sabit olacağım inşallah hedefe yaklaştıkça bu kilolar neden böyle inatlaşıypr yaa
Kombinleri paylaşıp kimlik belirtmek yasak canım zaten vazgeçtim Yarışmadan
geçen hafta iki gün yulafla 1.200 verdim ama tatil dönüşü + larımı verdim. Bu hafta gene yapıcam tartıdan 2 gün bakalım ne olucak sonuç havada ısındı canım bişey istemiyor yemek falan
Yaa aynı olay bende de var. Havalar ısındıkça yemek yemek istemiyorum iştah sıfır ama sürekli dondurma ve soğuk gazlı içecekler istiyorum :)

Buyrun gelin. Evlenmeme bile gerek yok. Siz gelin ben z.yağını veririm. Çok veremem ama
hem zaytin yağı veririm diyosun hem de çok istemeyin diyosun, biz de sana enişte adayı buluruz ama tanıştırmayız
sen iyisi mi hepbera nın damat adayı ile yoluna devam etben hepbera nın adayını destekliyorum oyum ona

kilomu söyliyim 66,5. pazartesi sabah 67,5 ile döndüm de bu sabah 66,5 (şükür). cumaya kadar inşallah son aldığım kiloyu da veririm.
benim aşırı yemek yememin stresten olduğunu düşünüyorum. bitkisel şeylerle, sporla ve nefes egzersizleriyle durumu çözemezsem psikolga gidecem. bu arada evde eliptik bisiklet eksikti onu da alıyorumkoşu bandı hem tehlikeli hem de ses çıkartıyor, trambolin de gacır gucur ediyo,inşallah bu eliptik bisiklet ses çıkartmaz, özellikle sıfır ses diye yorum yaptıkları için aldım. koşu bandınnı da kardeşime gönderirim bundan memnun kalırsam.
genellikle sabah 6da kalkıyorum bazen 5 te, çocuklar uyanmadan spor yapayım diyorum koşu bandı çocuklaın odasında, ve alt kata ses gidecek diye kullanamıyorumdum.
benim boyum 1,57, benden kitle indeksim 27,0= hafif toplu,balık etli

sen neredeyse ideal kilodasıninşallah hepimiz mutlu olacağımız kiloyu yakalar ve sağlıklı kilomuzu bir ömür boyu koruruz

oğlum yaptı

al benden de o kadar...ben de öyleyim. bu çocuklar bizi delirtecek bazen sesimi kasete alsam da nefesimi tüketmesem mi diyorum,hadi hadi demekten yoruluyorum.
Hedef senin 4 tane miydi 3 mü?
benim yanımdakinin zeytinliği varmış...duyurulur

Totem yapalım bari. Bizim oraya da gel beni de ever Ben seni zeytinlik bağışlarım
Kız senin başın bağlı değil miydi zaten evlenmeden boşandın mı yoksa hepbera nın kardeşinden

yeni keşfim: yeşil elmanın soğuk gazlı içeceğe benzediği.tavsiye ederim

geçmiş olsun. benim 15 günde bir hastalanan oğlan gene bu sabah ateşli uyandı. çok hafif Allah'tan. pazar günü dondurma istemişlerdi dedim hasta olurlar diye ama eşim izin verdi. ben giderken diğerinin ağzı kokuyordu bu hastalanacak diyordum, şimdi ikisi de hastalık sınırındalar. şu immun sistemi kuvvetlendiren gıda takviyesinden 2 ölçek vererek umarım durumu kurtarabiliriz.
bu arada kilo aldım falan diyorsun da epey de oruç tuttun

kaptancim bende kimse umursamadi demistim ama herkesin okumasini isterdim.insanin rejime bakisi degisiyo nefis yazilmis
bide kaptancim pismis kurufasulye derken dunden pisirmistim hazirdi yani.menu belli demek istedim.zaten kisirida yetistiremedim ((
Ben de anında tıkladım hata verdi. Daha önce de pinoli de kombin yarışmasının linkini atmıştı ona tıkladığımda o da hata vermişti. Ben de herhalde mobilden girdiğim için hata oluyor zannettim
geçmişi okudum Zedeganı göremedim nerelerdesin sorun yok inş
Hasta olan kuzulara ve annelerede çoook geçmiş olsun
Yok kız bizim apartmana nalet bir ısı yalıtımı yapılıyor döne döne aynı pisliklerini temizliyorum geçen balkonumdan bir çuval moloz attım yine yarım çuval çıkar. Camlar mermerler hak getire. Bi de tek ısı yalıtımı değşl ki anacım. Apartman herşeyiyle komple baştan aşağı yenileniyor bi de ben en üst katta oturuyorum çatı da baştan yapılıyor tüm pislik benim camlara haftada 4-5 kere cam siliyorum iyice bunaldım. Şimdi diyeceksiniz ki temizleme hepsi bitsin bir kere temizlersin ama öyle olmuyor anında temizlemeyince o inşaat bilmemneleri kuruyor 5 kat zahmetle temizleniyor. Sen de bir dokundun bin ah işittin haa
yeni keşfim: yeşil elmanın soğuk gazlı içeceğe benzediği.tavsiye ederim
Nasıl yani
3 ama 4 şiddetinde mızlıyorum
Kız bana bir tane yetiyor hatta bazen artıyor çalışmamama rağmen 3 tane çocuğum olsa antidepresanla yaşarım herhalde tebrik ediyorum seni

20 dk. kadar önce eşim surat asarak dışarı çıktı saat 12de lunaparka götürecektik çocukları çünkü oğlumun sınıf arkadaşlarına öyle demiştik. ikizlerin teki tutturdu çıkalım diye eşim biri ile kendini evden dışarı atmaya çalışırken 2si daha takıldı peşlerine, pijamalarla nereye gidiyorlarsa...gerçi pijama ile gitselerde eşimin umrunda değilkıyafetlerini değiştiirken büyükle küçük kafa kafaya tokuştu ağlamaya başladılar...daire kapısı ardına kadar açık çocuğun teki kapıda bekliyor, tayt ve tşirt ile dolaşan ben kapının önünden geçemiyorum. tabi bendeki görüntü bilgisayarın başından totosunu kaldırmayan sorumsuz anne görüntüsü...eşim eline aldı ayakkabıları mutfağın ortasında çocuğa ayakkabı giydiriyor, ben de söylendim hah burda giysin ayakkabıları diye, o da bana söylendi büyük oğlanın pantolonunun paçası kısa görünüyordu doğru düzgün pantolon alalım sana diye. gider şimdi 6 yaş yazıyor diye küçük pantolon alır geliryaşı 6 ama gelişimi 7 yaş.bunu düşünmez bana laf diyo...bense gidip arka odaya haftasonu yıkayıp kurutup üst üste yığdığım en az 5 makinelik çamaşırın derdindeyim. katlanacak, ütülenecekleri ayıracam ama inşallah kadın yarın gelir.
kafasında huni olan smiley olsa onu kullanırdım

Geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…