Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

buyuk oglan antibiyotik kucuk 6 igne aldi geldik.neysem Allah beterinden korusun.
hedefcim benim oruc borclari bitmedi daha.bide saban ayina girdikya ilk uc gun cok sevap kacirmiyim dedim.ikisi bir arada yaptim yani
aksama kisirrrrr yemezsem catlarim artik

Bi
z

Biz antibiyotik kullanmicaz diye belkide beyhude direniyoruz.disari ciktilar geldiler atesi iyice cikmis.kapida kustu.ates dusurucu verdim uyudu.uyandi ates daha da beter.esimi cagirdim dr.a gotur diye.bu arada sarmisakli ve tavuk suyuyla corba yaptim belki iyi gelir diye.şimdilik atesi düştü. Ne zamana kadar direnurim bilmiyorum yarin mesai var, bir mucize olsa da ilacsiz iyilesseler degil mi?

eveeet,bizim oğlan da deposilin iğne oldu antibiyotik aldı geldi, umarım bu kadarıyla kalır.

Nasıl dayanıyorsun yaa bir de çalışıyorsun.
Benim 2 yaş sendromu mu ne zıkkıma girmiş. Daha tercümesi hayatı bana zehr-ü zıkkım etme dönemine girmiş. Yemin ediyorum ben bu kadar bunaldığımı hatırlamıyorum. Ciddi ciddi tükenmişlik sendromuna girdim. Evde durmaz kesinlikle kapılarda ağlar gezmeye gitmek için. Çıkarırım dışarıya aslaaaaa elimi tutmaz kendi kafasına buyruk gider ben peşinden. Kafasına esti mi yolun ortasına oturur kalır mümkün değil kalkmaz oradan. Tatlı dilin çaresiz kaldığında zorla kaldırmaya kalksam iyice uzanıp avaz çıktığı kadar bağırıp kafasını şiddetle defalarca yere vurur. Daha da kaldırmaya kalksam elimi ısırır. Pitbull beslesem bu kadar ısırık darbem olmaz. Çantamda 100 çeşit mama taşısam yine de sokakta gördüğü bir çocuğun elindeki uyduruk manaya özenir. Marketten aynısı alsam istemez. Evde kaç eşya kırıldı zarar geldi haddi hesabı yok. Her yere tırmanuyor uzanamadığı yerlere sandalye taşıyıp çıkıyor. Aylardır bir kere eve ağlamadan giremedik. Çok doluyum çok.
Hangi siyasetçi 2 yaşındaki bebeklerin de aldırılabileceğini vaat ederse oyumu ona vereceğim

Canım yaa ciddi ciddi sana kargoyla kısır yollamayı düşünüyorum bir yiyemedin çok üzüldüm valla ya

Bebişi hasta olan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsunlar diliyorum

Slm kızlar..ne çok yazmışsınız.öncelikle pinoli ciğim geçmiş olsun ve gülme ikonunun birarada olmasına ben hiç takılmadım esprili biri olduğun belli.ben de severim espritüel insanları.mesela hedef56 nin yazdıklarına bauılıyorum her paylaşımında patlatıyor bombayı.....

Bugün çok yoruldum..hafta sonu il dışına çıktığımızdan çamaşır ve ev işleri hep kalmıştı.halıları yıkamaya verdim ev çırılçıplak kaldı sil süpür yaptım.şu an 3.tur çmaşır yıkanıyor.offf onları asmak,toplamak,ütüsünü kim yapacaksa artık..küçük oğlumun hastalığı geçti geçmedi arası birşey.kusması bitti sayılır ama çok huysuz.bugün baktım bir dişi daha patlamış huysuzluğu dişten sanırım.beni delirtti bugün.. bakıcıyla neler yapıyorlar hiç bilmiyorum umarım bu huysuzluklarına tahammül edebiliyordur...
Gelelim yemk mevzusuna sabah tost yedim hergün yediklerime ekstra olarak.akşam da piknik yaptık pirzola yedim.eşim ekmeğin ucunu bölmediği halde ben azcık yedim nd gerek vardı sanki.bir de canım çkk çekti ikş minik halley yedim.bu arada sanki ben de hasta oluoyum offfg pofffg

Kuzum son cümleni anlayamadım

Merhaba arkadaşlar hedef56 sağolsun beni topige kabul etti
Kuralları okudum ve aranıza geldim
Ben çok kilo alıp veren bir insanım en son 58 kilodayken infertilite için tedaviye başladık ve ilaçlardan dolayi 14 kilo aldum hatta en son 16 kilo ile kapattım 74.8 dim
Kullandığım hormonlar insulin düzeyini bozduğu Için birde insulin direnci teşhisi kondu ve glifor a başladım o yemeye rağmen glifor ile 70 kiloya düştüm
Takıldı kaldı tabi motivasyon yok hep Ağlıyorum
Tekrar 58; olmak istiyorum
Bu arda kurallar içinde bitki Çayı yazıyor şu an icemiyorum bebek istiyorum ve yasak malesef
Onun disinda hersey bana uygun umarım anlatısir mutlu oluruz :)
Boyum 160 kilo 70

Canım yaa ciddi ciddi sana kargoyla kısır yollamayı düşünüyorum bir yiyemedin çok üzüldüm valla ya
sagol canim kisirimi yaptim hemde kayinvalidemler var diye 5lt. lik kapta yaptim.onlarinda isi cikti gittiler.tum hafta kisirim var artik :) niyeyse iftarda birtek canim kisir istiyo cok acayip

hosgeldin canim

eveeet,bizim oğlan da deposilin iğne oldu antibiyotik aldı geldi, umarım bu kadarıyla kalır.
hedefcim ben artik en fazla 5 gun bekliyorum.baktim gecmiyo sonuc belli. benim ufaklik 25 gun once antibiyotik icmisti bir sisede sudafed bitirdi atlatamadi.ignelerle gecicek İnsaallah.dunde buyukle ayni bardaktan ictiler buyugun bogazlari hemen gitti.kuzum pazar gunude cok dondurma istemisti yiyipte hasya olsa daha az uzulucektim

kıx töbe de,dua yerine geçerse çok üzülürsün, espirisi bile olmaz 2 yaş sendromu 4 yaşa kadar sürebiliyormuş benim o huysuz oğlan var ya belki o da öyle bişey geçiriyor. önceden psikolojik rahatsız mı diye düşünüyordum şimdi ise 2 yaş sendromu da olabilir diyorum veya düzelecek bir durumu var. eskiden kesinlikle kulağına laf gitmezdi şimdi güç bela anlıyor huysuzluk ettikten 5-10 dk sonra özür diliyebiliyor. özür dilemeyi öğrettim çünkü sonra beni üzdüğü için veya kardeşini rahatsız ettiği için suçluluk duyuyor huysuzluğu artıyor, anca böyle rahatlatabiliyorum.
seninkisinin problemi biraz da tek çocuk olması ve sürekli beraber oynamnızdan kaynaklı. annemisin arkadaşı mı belli değil. ne kadar çok ağlarsa seni o kadar parmağında oynatabilieceğini biliyor ve senden itiraz istemiyor:) başka oyun arkadaşlarına ihtiyacınız var. market parkları veya haftada 1 yarım gün de olsa kreş deneyebilirsin. eskiden 13-15 aylık çocuk nasıl kreşe verlir derdim ki benimkiler 3 yaşında başladılar, artık eğitimini almış öğretmenlere güveniyorum.

yok o yemiştir kısırını bir yolunu bulup

hoş geldin, çoğumuz benzer kilolardayız seninle. hedeflerimiz de benzer. bazılarımız o hedeflere doğru yol aldı bile. 1,58 boyunda ve 73 kiloya emziklilikte çıkmış olsam bile uzuuuuuuuun zamandır 65-66 kilo civarında duruyorum .2 yıldır
ama şeytanın bacağını kırıcam
bitki çayı kullanamıyorum demişsin ya benim bildiğim çörek otu ve tarçın insülin direncini kırmak+hamile kalmak için öneriliyor. tabi doktoruna da uyman gerekir, sorabilirsin, tek kullandığın ilaç şeker ilacı ise sıkıntı yok da başka tedaviler alıyorsan doktor yasaklamış olabilir. bir de hamileliği öğrendiğin zaman bütün bitkileri bırakıyorsun, çörek otu doğumu kolaylaştırdığı için hamileikte önerilmiyor.
bu arada sen de erken gidicisin bakmışsın 2-3 ay sonra hamileyim diye ayrılıyorsun takımdan

sagol canim kisirimi yaptim hemde kayinvalidemler var diye 5lt. lik kapta yaptim.onlarinda isi cikti gittiler.tum hafta kisirim var artik :) niyeyse iftarda birtek canim kisir istiyo cok acayip
ben demiştim, benim ambum işini biliiiiir

yok kız benimkiler dondurma yedi ben iyi ki yedi diyemiyorum. geçen ay da dondurmadan sonra hasta olmuştu.5 gün iyi dayanıyorsun maşallah, baksana bizim anca 8 saat sürüyor bekleyişimiz

Sabah erkenden kalkıldı ve sabah sporu yapıldı

Heryerimden sular fışkırıyor, hemen duşa girmeliyim, hızla son yazdıklarınıza bakayımda..

Hoşgeldin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…