- 14 Aralık 2014
- 470
- 485
- 48
- 43
sagol canimGeçmiş olsun...
zbuyuk oglan antibiyotik kucuk 6 igne aldi geldik.neysem Allah beterinden korusun.
hedefcim benim oruc borclari bitmedi daha.bide saban ayina girdikya ilk uc gun cok sevap kacirmiyim dedim.ikisi bir arada yaptim yani
aksama kisirrrrr yemezsem catlarim artik
Nasıl dayanıyorsun yaa bir de çalışıyorsun.20 dk. kadar önce eşim surat asarak dışarı çıktısaat 12de lunaparka götürecektik çocukları çünkü oğlumun sınıf arkadaşlarına öyle demiştik. ikizlerin teki tutturdu çıkalım diye eşim biri ile kendini evden dışarı atmaya çalışırken 2si daha takıldı peşlerine, pijamalarla nereye gidiyorlarsa...gerçi pijama ile gitselerde eşimin umrunda değil kıyafetlerini değiştiirken büyükle küçük kafa kafaya tokuştu ağlamaya başladılar...daire kapısı ardına kadar açık çocuğun teki kapıda bekliyor, tayt ve tşirt ile dolaşan ben kapının önünden geçemiyorum. tabi bendeki görüntü bilgisayarın başından totosunu kaldırmayan sorumsuz anne görüntüsü...eşim eline aldı ayakkabıları mutfağın ortasında çocuğa ayakkabı giydiriyor, ben de söylendim hah burda giysin ayakkabıları diye, o da bana söylendi büyük oğlanın pantolonunun paçası kısa görünüyordu doğru düzgün pantolon alalım sana diye. gider şimdi 6 yaş yazıyor diye küçük pantolon alır gelir yaşı 6 ama gelişimi 7 yaş.bunu düşünmez bana laf diyo...bense gidip arka odaya haftasonu yıkayıp kurutup üst üste yığdığım en az 5 makinelik çamaşırın derdindeyim. katlanacak, ütülenecekleri ayıracam ama inşallah kadın yarın gelir.
kafasında huni olan smiley olsa onu kullanırdım
Canım yaa ciddi ciddi sana kargoyla kısır yollamayı düşünüyorum bir yiyemedin çok üzüldüm valla yabuyuk oglan antibiyotik kucuk 6 igne aldi geldik.neysem Allah beterinden korusun.
hedefcim benim oruc borclari bitmedi daha.bide saban ayina girdikya ilk uc gun cok sevap kacirmiyim dedim.ikisi bir arada yaptim yani
aksama kisirrrrr yemezsem catlarim artik
Kuzum son cümleni anlayamadımNasıl dayanıyorsun yaa bir de çalışıyorsun.
Benim 2 yaş sendromu mu ne zıkkıma girmiş. Daha tercümesi hayatı bana zehr-ü zıkkım etme dönemine girmiş. Yemin ediyorum ben bu kadar bunaldığımı hatırlamıyorum. Ciddi ciddi tükenmişlik sendromuna girdim. Evde durmaz kesinlikle kapılarda ağlar gezmeye gitmek için. Çıkarırım dışarıya aslaaaaa elimi tutmaz kendi kafasına buyruk gider ben peşinden. Kafasına esti mi yolun ortasına oturur kalır mümkün değil kalkmaz oradan. Tatlı dilin çaresiz kaldığında zorla kaldırmaya kalksam iyice uzanıp avaz çıktığı kadar bağırıp kafasını şiddetle defalarca yere vurur. Daha da kaldırmaya kalksam elimi ısırır. Pitbull beslesem bu kadar ısırık darbem olmaz. Çantamda 100 çeşit mama taşısam yine de sokakta gördüğü bir çocuğun elindeki uyduruk manaya özenir. Marketten aynısı alsam istemez. Evde kaç eşya kırıldı zarar geldi haddi hesabı yok. Her yere tırmanuyor uzanamadığı yerlere sandalye taşıyıp çıkıyor. Aylardır bir kere eve ağlamadan giremedik. Çok doluyum çok.
Hangi siyasetçi 2 yaşındaki bebeklerin de aldırılabileceğini vaat ederse oyumu ona vereceğim
Geçmiş olsun canım.eveeet,bizim oğlan da deposilin iğne oldu antibiyotik aldı geldi, umarım bu kadarıyla kalır.
sagol canim kisirimi yaptim hemde kayinvalidemler var diye 5lt. lik kapta yaptim.onlarinda isi cikti gittiler.tum hafta kisirim var artik :) niyeyse iftarda birtek canim kisir istiyo cok acayipCanım yaa ciddi ciddi sana kargoyla kısır yollamayı düşünüyorum bir yiyemedin çok üzüldüm valla ya
hosgeldin canimMerhaba arkadaşlarhedef56 sağolsun beni topige kabul etti
Kuralları okudum ve aranıza geldim
Ben çok kilo alıp veren bir insanım en son 58 kilodayken infertilite için tedaviye başladık ve ilaçlardan dolayi 14 kilo aldum hatta en son 16 kilo ile kapattım 74.8 dim
Kullandığım hormonlar insulin düzeyini bozduğu Için birde insulin direnci teşhisi kondu ve glifor a başladım o yemeye rağmen glifor ile 70 kiloya düştüm
Takıldı kaldı tabi motivasyon yok hep Ağlıyorum
Tekrar 58; olmak istiyorum
Bu arda kurallar içinde bitki Çayı yazıyor şu an icemiyorum bebek istiyorum ve yasak malesef
Onun disinda hersey bana uygun umarım anlatısir mutlu oluruz :)
Boyum 160 kilo 70
hedefcim ben artik en fazla 5 gun bekliyorum.baktim gecmiyo sonuc belli. benim ufaklik 25 gun once antibiyotik icmisti bir sisede sudafed bitirdi atlatamadi.ignelerle gecicek İnsaallah.dunde buyukle ayni bardaktan ictiler buyugun bogazlari hemen gitti.kuzum pazar gunude cok dondurma istemisti yiyipte hasya olsa daha az uzulucektimeveeet,bizim oğlan da deposilin iğne oldu antibiyotik aldı geldi, umarım bu kadarıyla kalır.
Nasıl dayanıyorsun yaa bir de çalışıyorsun.
Benim 2 yaş sendromu mu ne zıkkıma girmiş. Daha tercümesi hayatı bana zehr-ü zıkkım etme dönemine girmiş. Yemin ediyorum ben bu kadar bunaldığımı hatırlamıyorum. Ciddi ciddi tükenmişlik sendromuna girdim. Evde durmaz kesinlikle kapılarda ağlar gezmeye gitmek için. Çıkarırım dışarıya aslaaaaa elimi tutmaz kendi kafasına buyruk gider ben peşinden. Kafasına esti mi yolun ortasına oturur kalır mümkün değil kalkmaz oradan. Tatlı dilin çaresiz kaldığında zorla kaldırmaya kalksam iyice uzanıp avaz çıktığı kadar bağırıp kafasını şiddetle defalarca yere vurur. Daha da kaldırmaya kalksam elimi ısırır. Pitbull beslesem bu kadar ısırık darbem olmaz. Çantamda 100 çeşit mama taşısam yine de sokakta gördüğü bir çocuğun elindeki uyduruk manaya özenir. Marketten aynısı alsam istemez. Evde kaç eşya kırıldı zarar geldi haddi hesabı yok. Her yere tırmanuyor uzanamadığı yerlere sandalye taşıyıp çıkıyor. Aylardır bir kere eve ağlamadan giremedik. Çok doluyum çok.
Hangi siyasetçi 2 yaşındaki bebeklerin de aldırılabileceğini vaat ederse oyumu ona vereceğim
yok o yemiştir kısırını bir yolunu bulupCanım yaa ciddi ciddi sana kargoyla kısır yollamayı düşünüyorum bir yiyemedin çok üzüldüm valla ya
hoş geldin, çoğumuz benzer kilolardayız seninle. hedeflerimiz de benzer. bazılarımız o hedeflere doğru yol aldı bile. 1,58 boyunda ve 73 kiloya emziklilikte çıkmış olsam bile uzuuuuuuuun zamandır 65-66 kilo civarında duruyorum .2 yıldırMerhaba arkadaşlarhedef56 sağolsun beni topige kabul etti
Ben çok kilo alıp veren bir insanım en son 58 kilodayken infertilite için tedaviye başladık ve ilaçlardan dolayi 14 kilo aldum hatta en son 16 kilo ile kapattım 74.8 dim
Kullandığım hormonlar insulin düzeyini bozduğu Için birde insulin direnci teşhisi kondu ve glifor a başladım o yemeye rağmen glifor ile 70 kiloya düştüm
Bu arda kurallar içinde bitki Çayı yazıyor şu an icemiyorum bebek istiyorum ve yasak malesef
Boyum 160 kilo 70
ben demiştim, benim ambum işini biliiiiirsagol canim kisirimi yaptim hemde kayinvalidemler var diye 5lt. lik kapta yaptim.onlarinda isi cikti gittiler.tum hafta kisirim var artik :) niyeyse iftarda birtek canim kisir istiyo cok acayip
yok kız benimkiler dondurma yedi ben iyi ki yedi diyemiyorum. geçen ay da dondurmadan sonra hasta olmuştu.5 gün iyi dayanıyorsun maşallah, baksana bizim anca 8 saat sürüyor bekleyişimizhedefcim ben artik en fazla 5 gun bekliyorum.baktim gecmiyo sonuc belli. benim ufaklik 25 gun once antibiyotik icmisti bir sisede sudafed bitirdi atlatamadi.ignelerle gecicek İnsaallah.dunde buyukle ayni bardaktan ictiler buyugun bogazlari hemen gitti.kuzum pazar gunude cok dondurma istemisti yiyipte hasya olsa daha az uzulucektim
Hoşgeldin canım..Merhaba arkadaşlarhedef56 sağolsun beni topige kabul etti
Boyum 160 kilo 70
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?