- 26 Eylül 2014
- 1.766
- 1.527
- 63
- 30
Hoş geldin aramıza canım benim de boyum 1.60. Boyu 1.72olan arkadaşlar hava atarken sen de bize destek olursunMerhaba arkadaşlarhedef56 sağolsun beni topige kabul etti
Kuralları okudum ve aranıza geldim
Ben çok kilo alıp veren bir insanım en son 58 kilodayken infertilite için tedaviye başladık ve ilaçlardan dolayi 14 kilo aldum hatta en son 16 kilo ile kapattım 74.8 dim
Kullandığım hormonlar insulin düzeyini bozduğu Için birde insulin direnci teşhisi kondu ve glifor a başladım o yemeye rağmen glifor ile 70 kiloya düştüm
Takıldı kaldı tabi motivasyon yok hep Ağlıyorum
Tekrar 58; olmak istiyorum
Bu arda kurallar içinde bitki Çayı yazıyor şu an icemiyorum bebek istiyorum ve yasak malesef
Onun disinda hersey bana uygun umarım anlatısir mutlu oluruz :)
Boyum 160 kilo 70
Afiyet bal şeker olsun inan kendim yemiş gibi sevindim :)sagol canim kisirimi yaptim hemde kayinvalidemler var diye 5lt. lik kapta yaptim.onlarinda isi cikti gittiler.tum hafta kisirim var artik :) niyeyse iftarda birtek canim kisir istiyo cok acayip
Hayır canım benim kızımın oyun arkadaşları var fakat hepsi kızımdan büyük. Yani kızım hep idare edilsin onun dediği yapılsın alıştı. Tek çocuk olmasından dolayı huysuz olduğunu düşünmekte haklısın fakat sadece tek çocuk olsa iyi benim annemle babamın tek torunu ve uzuun süre de tek torun olarak kalacak. Sonra ben okula giderken kızı halasına bırakıyorum. Yani kızımı, halası eniştesini ile birlikte 1 saat görseniz bu ne böyle yaa dersiniz. Kızım gık dese 80 yaşındaki ablamın kayınvalidesi bile emre amade oluyor. Diyorum ki görümceme 'abla nolur bu kadar her dediğini yapmayın sonra ben zorlanıyorum' tamam diyorlar sonra yine aynı. Ha Allah razı olsub o olmasa okula gidemem ama biraz kurallar koysa keşke.Pastel boyayla ev duvarlarını bile boyamak serbest halasında. E noluyor ben izin vermeyince bı sefer ben kötü polis oluyorum. Napacağım bilmiyorum. Hele Bi 3 yaşını doldursun benim okul bitsin de kızımın tahrip olan huyunu düzeltmek için Pedagog a götüreceğim galibakıx töbe de,dua yerine geçerse çok üzülürsün, espirisi bile olmaz2 yaş sendromu 4 yaşa kadar sürebiliyormuş benim o huysuz oğlan var ya belki o da öyle bişey geçiriyor. önceden psikolojik rahatsız mı diye düşünüyordum şimdi ise 2 yaş sendromu da olabilir diyorum veya düzelecek bir durumu var. eskiden kesinlikle kulağına laf gitmezdi şimdi güç bela anlıyor huysuzluk ettikten 5-10 dk sonra özür diliyebiliyor. özür dilemeyi öğrettim çünkü sonra beni üzdüğü için veya kardeşini rahatsız ettiği için suçluluk duyuyor huysuzluğu artıyor, anca böyle rahatlatabiliyorum.
seninkisinin problemi biraz da tek çocuk olması ve sürekli beraber oynamnızdan kaynaklı. annemisin arkadaşı mı belli değil. ne kadar çok ağlarsa seni o kadar parmağında oynatabilieceğini biliyor ve senden itiraz istemiyor:) başka oyun arkadaşlarına ihtiyacınız var. market parkları veya haftada 1 yarım gün de olsa kreş deneyebilirsin. eskiden 13-15 aylık çocuk nasıl kreşe verlir derdim ki benimkiler 3 yaşında başladılar, artık eğitimini almış öğretmenlere güveniyorum.
yok o yemiştir kısırını bir yolunu bulup
hoş geldin, çoğumuz benzer kilolardayız seninle. hedeflerimiz de benzer. bazılarımız o hedeflere doğru yol aldı bile. 1,58 boyunda ve 73 kiloya emziklilikte çıkmış olsam bile uzuuuuuuuun zamandır 65-66 kilo civarında duruyorum .2 yıldır
ama şeytanın bacağını kırıcam
bitki çayı kullanamıyorum demişsin ya benim bildiğim çörek otu ve tarçın insülin direncini kırmak+hamile kalmak için öneriliyor. tabi doktoruna da uyman gerekir, sorabilirsin, tek kullandığın ilaç şeker ilacı ise sıkıntı yok da başka tedaviler alıyorsan doktor yasaklamış olabilir. bir de hamileliği öğrendiğin zaman bütün bitkileri bırakıyorsun, çörek otu doğumu kolaylaştırdığı için hamileikte önerilmiyor.
bu arada sen de erken gidicisin bakmışsın 2-3 ay sonra hamileyim diye ayrılıyorsun takımdan
ben demiştim, benim ambum işini biliiiiir