Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hoş geldin aramıza canım benim de boyum 1.60. Boyu 1.72olan arkadaşlar hava atarken sen de bize destek olursun
sagol canim kisirimi yaptim hemde kayinvalidemler var diye 5lt. lik kapta yaptim.onlarinda isi cikti gittiler.tum hafta kisirim var artik :) niyeyse iftarda birtek canim kisir istiyo cok acayip
Afiyet bal şeker olsun inan kendim yemiş gibi sevindim :)
Hayır canım benim kızımın oyun arkadaşları var fakat hepsi kızımdan büyük. Yani kızım hep idare edilsin onun dediği yapılsın alıştı. Tek çocuk olmasından dolayı huysuz olduğunu düşünmekte haklısın fakat sadece tek çocuk olsa iyi benim annemle babamın tek torunu ve uzuun süre de tek torun olarak kalacak. Sonra ben okula giderken kızı halasına bırakıyorum. Yani kızımı, halası eniştesini ile birlikte 1 saat görseniz bu ne böyle yaa dersiniz. Kızım gık dese 80 yaşındaki ablamın kayınvalidesi bile emre amade oluyor. Diyorum ki görümceme 'abla nolur bu kadar her dediğini yapmayın sonra ben zorlanıyorum' tamam diyorlar sonra yine aynı. Ha Allah razı olsub o olmasa okula gidemem ama biraz kurallar koysa keşke.Pastel boyayla ev duvarlarını bile boyamak serbest halasında. E noluyor ben izin vermeyince bı sefer ben kötü polis oluyorum. Napacağım bilmiyorum. Hele Bi 3 yaşını doldursun benim okul bitsin de kızımın tahrip olan huyunu düzeltmek için Pedagog a götüreceğim galiba

Tarçın bal çörek otu çoook yedim pek faydasını göremedim şimdi bitkilerden uzağım sadece aloevera içeceğim var o da yeni geldi yumurtlama sonrası düşük tehlikesi yaptığı için onu şu an kullanmıyorum
Asıl hamilelikte diyet yapmam laZim

Hoş geldin aramıza canım benim de boyum 1.60. Boyu 1.72olan arkadaşlar hava atarken sen de bize destek olursun
Hoş buldum :) merak etme yerden bitme olabiliriz ama daha genç duruyoruz uzun boylulara göre :) :)

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım pinoli yıkıyosun ortalığı bakıyorum da ah kızlar ah biliyosunuz rahatsızdım biraz dün boğazlarım iyice şişip küçük dilimde balon gibi oldu mu ne yutkuna biliyorum nede boğazdan nefes verebiliyorum ölüyorum sandım hemen acile gittik ateş 39larda hemen bi iğne yaptılar sonrasında 1000lik agumentin yazdı doktor birde boğaz spreyi ço kötü yapmışsın boğazını iyice tahriş olmuş dedi üst damak kısmım hep kan toplamış ki okadar da sıcak şeyler yiyip içmeye çalıştım ama işte gece uyurken ne olduysa olmuş şimdide kızıma üzülüyorum 1000 lik antibiyotik içiyorum kızıımda beni emiyo dün emzirmek istemedim gece 12 ye kadar oturdu taki emene kadar emdiği gibi pat uykuya daldı napcam ben şimdi ki kızım da geçen hafta antibiyotik kullanmıştı benimki ise ağır gelecek ona ne yapmam lazım

Buyrun gelin. Evlenmeme bile gerek yok. Siz gelin ben z.yağını veririm. Çok veremem ama
pinoli pinoli sabah sabah sen beni güldürdün allahta seni güldürsün
@anbuyanbu canım çok büyük geçmiş olsun benim kızım da antibiyotikle düzeldi allahtan iğne vermedi bize doktor yoksa ben yaptıramazdım

teş.ler kaptanım

hoş geldin cnm umarım sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya ulaşabilirsin...arkadaşlara dememiş ama ben diyeyim biraz kendini tanıtırmısın

sagol canim kisirimi yaptim hemde kayinvalidemler var diye 5lt. lik kapta yaptim.onlarinda isi cikti gittiler.tum hafta kisirim var artik :) niyeyse iftarda birtek canim kisir istiyo cok acayip
afiyet olsun canım, 5 lt yi gözümde canlandıramadım desem yalan olmaz....

canım çok geçmiş olsun dr emzirdiğini biliyordur zaten ona göre vermiştir antibiyotiği, bi de bebişler büyüdü ya ben çok fazla etkilendiklerini düşünmüyorum.seninel bebişlerimiz yaşıt ya ondan diyorum.ocak ayına kadar baş ağrılarımda pa...'dan başka ağrı kesici almıyordum ama o da geçirmiyordu hatta yılbaşı gecesi başağrımdan acile gitmiştik.... acildeki dr pa.... dışında diğer ağrıkesicileri de alabilirsin dedi bana( şu keskin olanlardan ap..maj....dik...gibi) neyse ...bana mantıksız gelmiştin sonra çocuk drna danıştım o da bana diğer ağrıkesicilerden alabileceğimi söyledi ... öyle işte...çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ...mezun olmasamıydın

o zaman kızın haklı kesintisiz ilgi istemekte

bana doktorum ilk 16 hafta kilo almana gerek yok demişti, sen de almamaya çalışırsın ama vermek için uğraşmak da doğru olmaz.

Canım güzel duan için teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bu arada geçmiş olsun. Boğaz iltihaplarında sıcak içmek iltihabı dağıtır diye biliyorum.

SaskinAnne hoşgeldin arkadaşım. Arkadaşların laf çarptırdığı "UZUN BOYLU HAVA ATAN " zat ben oluyorum
Tanışalım.

geçmiş olsun ikinize de. kızın kaç aylıktı, doğum gününü yeniş yaptın yaşını doldurdu diye hatırlıyorum,emzikli bile olsan 1 yaş sonrası için ilaç tercihleri biraz daha rahat yapılabiliyor. doktora bebek emziriyorum diyince kaç aylık demişti 18 diyince o bebek değil demişti nasıl olsa o bile artık xxxx ilÇLARINI KULLANIYOR SEN DE KULLANABİLİRSİN DEMİŞTİ.

çok sağol canım mezun oldum ama iyice zayıfladım şuan 55 de düştüm cts gününden bu yana sadece günde 2 kase çorba içiyorum başka da hiç bişey yiyip içemiyorum birde kızımda tam toparlanmadığı için benden de ilgi bekliyo onunla uğraş işe gel vs vs derken 55 oldum ama gören ruh gibisin diyo bide seste olmayınca ne dediğim den bişey anlamıyolar nede halimden ah ah :cry.
Canım güzel duan için teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bu arada geçmiş olsun. Boğaz iltihaplarında sıcak içmek iltihabı dağıtır diye biliyorum.
ciddi misin bende bolbol sıcaak çorba sıcak su ve bitki çayları tüketmeye çalışıyorum
teş.ederim hedefcim evet 1 yaşını geçti 13,5 aylık bende 1 yaştan sonra ıkıntı olmaz diye biliyorum ama daha kızım tam bırakmadan ilacı benim başlamam ve benden de ona geçmesi üzüyo beni ama napayım artık rabbim herşeyin hayırlısı versin vardır bundan da bi hikmet
bu arada siz neden ilaçların adını tam yazmadınız ben yazdım ama yazılmamasımı gerekiyo

ben de adaçayı gargarası iyi gelir diye biliyorum ama benim oğlan ağzına bile sürmez
dün gece konuşuyor ' anne sen bana ilaç yap içine pembe koy ama pindik koymaaa, elma koymaaa, portakal koymaaaa' yararlı diye onları vereceğimi biliyor pindik=fındık

yok unuttum adını temel fıkrası gibi oldu hatırla oni hatırla onii, bilsem yazacam yani

Ben doktorların yalancısıyım. Benim ne zaman bademciklerim şişse sakın sıcak bir şeyler yiyip içmeyin der.Ama bilemedim

bende çok yaptım kendime adaçayından gargara benim bildiğimde öyle yapın derler ama
Ben doktorların yalancısıyım. Benim ne zaman bademciklerim şişse sakın sıcak bir şeyler yiyip içmeyin der.Ama bilemedim
ya aslında kimsenin suçu değil bu olayda suçlu olan üsttler bizleri deneme tahtası gibi kullanıyolar hangisi iyi gelirse o yöntemi denyecekler eee iyi gelmeyip daha da kötü olan insanlara nolacak ???? hemen ceap vereyim elimizden geleni yaptık allah rahmet eylesin işte biz insanların canları bu kadar ucuz yani dene kullan at....

Her kafadan bir ses çıkıyor işte

pinoli canım ya sanırım ben kombin yarışmasına katılamayacağım margaya söyler misin çok rahatsızım çünkü ne kombinim hazır nede ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…