Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın kızlar dün benim için temizlikle geçti dinlenmek yerine daha da yoruldum
Bugün ki menüm
Sabah: 1 dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
3 zeytin
domates salatalık biber
öğle:
1 bardak yulaflı light sütlü
Ara:
1 yeşil elma
Akşam:
Çorba
Ne varsa azcık yemekten

Bakalım geçen hafta 2 günde iyi işe yaramıştı yulaf bu hafta nasıl olucak havalar sıcak olduğundan öğlen canım bişey istemiyor zaten
Bu arada asivemai geçmiş olsun umarım sağlığına hemen kavuşursun bebekle çok zor oluyor hastalık

Pembe ????

çok sağol canım evet ya bebekle çok zor

Bende ilk menu bildirimi yapayım :)
Sabah 30 Dk yürüyüş yaptım ayca kaya nin 5333 kitabını aldim onu uygulamaya çalışıyorum
1 dilim ekmek (1 tahil)
1 yumurta (1 et)
1 yk çilek reçeli (1meyve)
5 zeytin (1 yag)
Bol domates biber salatalık
1 bardak çay

Öğlene karniyarik yapcam onun porsiyon ve ölçüsünü daha bilmiyorum kitabı dün aldım :)

pinoli canım ya sanırım ben kombin yarışmasına katılamayacağım margaya söyler misin çok rahatsızım çünkü ne kombinim hazır nede ben

Tatlım bir şey söylememize gerek yok. Ben de katılmıyacağım büyük ihtimal. Resimler filan silinmiyor malum. E bende sitede kalsın istemiyorum. Öyle ya da böyle erkekler de bir şekilde buraya giriyor.Ve resimler herkese açık oluyor. Yüzün gözükmüyor ama olsun.

ben de dün çok yoruldum bugün de perdeler gitti temizlenmeye, cumaya da temizlikçi gelecek ondan sonra mis mis otururuz inş. ben 2 gün senin diyetten uygulayacağım. ptesi uygulamıştım.dün malum evdeyim diye uygulayamadım bugün ve yarın devam ederim.inş cumaya güzel birşeyler olur.bu arada yulafın miktarını söyleyebilirmisin cnm. 2 ymk kaşığı yeter mi????

5333 değişik birşeye benziyor sen uygula da canım biz de senin menülerinden örnek alırız

bende de o kitap var, hiç fark etmedim karnıyarık tarifi de mi vardı

yarım su bardağından biraz fazla yulafla hazırlıyorum ben inşallah güzel sonuçlar alırız sonuçları merak ediyorum

5333 değişik birşeye benziyor sen uygula da canım biz de senin menülerinden örnek alırız
Daha yemek kitabını almadım şu an sadece ilk kitabını aldım gidişat nasıl olursa ona göre alacagim
bende de o kitap var, hiç fark etmedim karnıyarık tarifi de mi vardı
Canim yemek kitabı değil birde tarif kitabı vardı ama mantık belli yağ oranını geçmemek olduğu için eşimin yemeğini yağlı kendi yemeğimi 1 yk yağ ile yaptım ☺☺

Ayrıca zeytinliği olan çocukla evlenirsem zeytinyağınız benden kızlar

kız seni merak etmez olur muyuz.ama tatillerde herkes kayıp..ondandır

geçmiş olsun canım..ayrıca tüm bebelere geçmiş olsun..küçük çocuk zor beee...bi çocuğun en güzel zamanları 14 ünden sonrası..

hoşgeldin canım..hedef sağolsun..birer ikişer bizleri buraya topladı..en kısa zamanda istediğin kiloya inersin inşallah

yarım su bardağından biraz fazla yulafla hazırlıyorum ben inşallah güzel sonuçlar alırız sonuçları merak ediyorum
hımmmmmm çok fazla değil mi ya sonra bi sakıncası olmasın ??? ben de az önce içtim sütle yulaf,,,sanırım yulafın midede şişmesi için çok su içmemiz gerekiyor..

hmm anladım canım tabi sende kendince haklısın seni gidi seni ortalığı birbirine kat sonra yan çiz margacım görmesin bu yazıyı saçlarını yolar senin

hayranlarımdan tribün kuracam ama bu gidişle herkes gidecek ben yoluma başka adaylarla devam edecem

benimde bebeğim 20 aylık ve yeni yeni başladı gezme isteği ağlamaları ama seninki kadar allah yardımcın olsun canım

hoşgeldin canım inş kilolarından kurtulur güzel bir bebek sahibi olursun

geçmiş olsun canım herkes hasta ya dikkat edin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…