Pembe ????ben de adaçayı gargarası iyi gelir diye biliyorum ama benim oğlan ağzına bile sürmez
dün gece konuşuyor ' anne sen bana ilaç yap içine pembe koy ama pindik koymaaa, elma koymaaa, portakal koymaaaa'yararlı diye onları vereceğimi biliyor pindik=fındık
çok sağol canım evet ya bebekle çok zorGünaydın kızlar dün benim için temizlikle geçti dinlenmek yerine daha da yoruldum
Bugün ki menüm
Sabah: 1 dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
3 zeytin
domates salatalık biber
öğle:
1 bardak yulaflı light sütlü
Ara:
1 yeşil elma
Akşam:
Çorba
Ne varsa azcık yemekten
Bakalım geçen hafta 2 günde iyi işe yaramıştı yulaf bu hafta nasıl olucak havalar sıcak olduğundan öğlen canım bişey istemiyor zaten
Bu aradaasivemai geçmiş olsun umarım sağlığına hemen kavuşursun bebekle çok zor oluyor hastalık
Çok geçmiş olsun canım..pinoli canım ya sanırım ben kombin yarışmasına katılamayacağım margaya söyler misin çok rahatsızım çünkü ne kombinim hazır nede ben
teşekkürler kaptanımÇok geçmiş olsun canım..
pinoli canım ya sanırım ben kombin yarışmasına katılamayacağım margaya söyler misin çok rahatsızım çünkü ne kombinim hazır nede ben
ben de dün çok yoruldum bugün de perdeler gitti temizlenmeye, cumaya da temizlikçi gelecek ondan sonra mis mis otururuz inş. ben 2 gün senin diyetten uygulayacağım. ptesi uygulamıştım.dün malum evdeyim diye uygulayamadım bugün ve yarın devam ederim.inş cumaya güzel birşeyler olur.bu arada yulafın miktarını söyleyebilirmisin cnm. 2 ymk kaşığı yeter mi????Günaydın kızlar dün benim için temizlikle geçti dinlenmek yerine daha da yoruldum
Bugün ki menüm
Sabah: 1 dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
3 zeytin
domates salatalık biber
öğle:
1 bardak yulaflı light sütlü
Ara:
1 yeşil elma
Akşam:
Çorba
Ne varsa azcık yemekten
Bakalım geçen hafta 2 günde iyi işe yaramıştı yulaf bu hafta nasıl olucak havalar sıcak olduğundan öğlen canım bişey istemiyor zaten
Bu aradaasivemai geçmiş olsun umarım sağlığına hemen kavuşursun bebekle çok zor oluyor hastalık
5333 değişik birşeye benziyor sen uygula da canım biz de senin menülerinden örnek alırızBende ilk menu bildirimi yapayım :)
Sabah 30 Dk yürüyüş yaptım ayca kaya nin 5333 kitabını aldim onu uygulamaya çalışıyorum
1 dilim ekmek (1 tahil)
1 yumurta (1 et)
1 yk çilek reçeli (1meyve)
5 zeytin (1 yag)
Bol domates biber salatalık
1 bardak çay
Öğlene karniyarik yapcam onun porsiyon ve ölçüsünü daha bilmiyorum kitabı dün aldım :)
bende de o kitap var, hiç fark etmedim karnıyarık tarifi de mi vardıBende ilk menu bildirimi yapayım :)
Sabah 30 Dk yürüyüş yaptım ayca kaya nin 5333 kitabını aldim onu uygulamaya çalışıyorum
1 dilim ekmek (1 tahil)
1 yumurta (1 et)
1 yk çilek reçeli (1meyve)
5 zeytin (1 yag)
Bol domates biber salatalık
1 bardak çay
Öğlene karniyarik yapcam onun porsiyon ve ölçüsünü daha bilmiyorum kitabı dün aldım :)
yarım su bardağından biraz fazla yulafla hazırlıyorum ben inşallah güzel sonuçlar alırız sonuçları merak ediyorumben de dün çok yoruldum bugün de perdeler gitti temizlenmeye, cumaya da temizlikçi gelecek ondan sonra mis mis otururuz inş. ben 2 gün senin diyetten uygulayacağım. ptesi uygulamıştım.dün malum evdeyim diye uygulayamadım bugün ve yarın devam ederim.inş cumaya güzel birşeyler olur.bu arada yulafın miktarını söyleyebilirmisin cnm. 2 ymk kaşığı yeter mi????
Daha yemek kitabını almadım şu an sadece ilk kitabını aldım gidişat nasıl olursa ona göre alacagim5333 değişik birşeye benziyor sen uygula da canım biz de senin menülerinden örnek alırız
Canim yemek kitabı değil birde tarif kitabı vardı ama mantık belli yağ oranını geçmemek olduğu için eşimin yemeğini yağlı kendi yemeğimi 1 yk yağ ile yaptım ☺☺bende de o kitap var, hiç fark etmedim karnıyarık tarifi de mi vardı
Ayrıca zeytinliği olan çocukla evlenirsem zeytinyağınız benden kızlar
3 gundur yazamıyorum kimse beni merak etmemişbende 19 mayıs tatilini degerlendirip sehir dışına ablamların yanına gittim tatilim süper geciyo cok fazla abartmadım normal yedim umarım kilo almamısımdır Hedefcim yarışımızı unutmadım canım 2 hafta olmasıda iyi olmus rakibine kilon hakkında bildirim yaparmısın acaba ben kilomu bilmiyorum ablamın tartısı bozuk eve gidince bi süprız le karsılasmam inş
bi arkadaşımız ayrılmış aramızdan pek te haksız sayılmaz yanı haftasonu bızım topik sahra çölü gibi
pinoli ne çok hava attınbenim de boyum 1.72 canım
55 cokta olmaz manken gibiolursun
herkese gunaydin.bugun tatil gunu kimsecikler olmaz.benim buyuk kuzu atesli gece uyumadi bekliyorum biraz uyusun bize doktor yolu gozukuyo.
gelelim rejime
dun iftar bir kase corba yarim kase kurufasulye bir kase cacik biraz kasar ekmek
ara bir kase kiraz
sahur peynirli iki yumurta bir kase cacik bir muz bir cilek
Merhaba arkadaşlarhedef56 sağolsun beni topige kabul etti
Kuralları okudum ve aranıza geldim
Ben çok kilo alıp veren bir insanım en son 58 kilodayken infertilite için tedaviye başladık ve ilaçlardan dolayi 14 kilo aldum hatta en son 16 kilo ile kapattım 74.8 dim
Kullandığım hormonlar insulin düzeyini bozduğu Için birde insulin direnci teşhisi kondu ve glifor a başladım o yemeye rağmen glifor ile 70 kiloya düştüm
Takıldı kaldı tabi motivasyon yok hep Ağlıyorum
Tekrar 58; olmak istiyorum
Bu arda kurallar içinde bitki Çayı yazıyor şu an icemiyorum bebek istiyorum ve yasak malesef
Onun disinda hersey bana uygun umarım anlatısir mutlu oluruz :)
Boyum 160 kilo 70
hımmmmmm çok fazla değil mi ya sonra bi sakıncası olmasın ??? ben de az önce içtim sütle yulaf,,,sanırım yulafın midede şişmesi için çok su içmemiz gerekiyor..yarım su bardağından biraz fazla yulafla hazırlıyorum ben inşallah güzel sonuçlar alırız sonuçları merak ediyorum
4 kaşık o zamanyarım su bardağından biraz fazla yulafla hazırlıyorum ben inşallah güzel sonuçlar alırız sonuçları merak ediyorum
hmm anladım canım tabi sende kendince haklısın seni gidi seni ortalığı birbirine kat sonra yan çizTatlım bir şey söylememize gerek yok. Ben de katılmıyacağım büyük ihtimal. Resimler filan silinmiyor malum. E bende sitede kalsın istemiyorum. Öyle ya da böyle erkekler de bir şekilde buraya giriyor.Ve resimler herkese açık oluyor. Yüzün gözükmüyor ama olsun.
hayranlarımdan tribün kuracam
kız seni merak etmez olur muyuz.ama tatillerde herkes kayıp..ondandır
geçmiş olsun canım..ayrıca tüm bebelere geçmiş olsun..küçük çocuk zor beee...bi çocuğun en güzel zamanları 14 ünden sonrası..
hoşgeldin canım..hedef sağolsun..birer ikişer bizleri buraya topladı..en kısa zamanda istediğin kiloya inersin inşallah
benimde bebeğim 20 aylık ve yeni yeni başladı gezme isteği ağlamaları ama seninki kadar allah yardımcın olsun canımNasıl dayanıyorsun yaa bir de çalışıyorsun.
Benim 2 yaş sendromu mu ne zıkkıma girmiş. Daha tercümesi hayatı bana zehr-ü zıkkım etme dönemine girmiş. Yemin ediyorum ben bu kadar bunaldığımı hatırlamıyorum. Ciddi ciddi tükenmişlik sendromuna girdim. Evde durmaz kesinlikle kapılarda ağlar gezmeye gitmek için. Çıkarırım dışarıya aslaaaaa elimi tutmaz kendi kafasına buyruk gider ben peşinden. Kafasına esti mi yolun ortasına oturur kalır mümkün değil kalkmaz oradan. Tatlı dilin çaresiz kaldığında zorla kaldırmaya kalksam iyice uzanıp avaz çıktığı kadar bağırıp kafasını şiddetle defalarca yere vurur. Daha da kaldırmaya kalksam elimi ısırır. Pitbull beslesem bu kadar ısırık darbem olmaz. Çantamda 100 çeşit mama taşısam yine de sokakta gördüğü bir çocuğun elindeki uyduruk manaya özenir. Marketten aynısı alsam istemez. Evde kaç eşya kırıldı zarar geldi haddi hesabı yok. Her yere tırmanuyor uzanamadığı yerlere sandalye taşıyıp çıkıyor. Aylardır bir kere eve ağlamadan giremedik. Çok doluyum çok.
Hangi siyasetçi 2 yaşındaki bebeklerin de aldırılabileceğini vaat ederse oyumu ona vereceğim
hoşgeldin canım inş kilolarından kurtulur güzel bir bebek sahibi olursunMerhaba arkadaşlarhedef56 sağolsun beni topige kabul etti
Kuralları okudum ve aranıza geldim
Ben çok kilo alıp veren bir insanım en son 58 kilodayken infertilite için tedaviye başladık ve ilaçlardan dolayi 14 kilo aldum hatta en son 16 kilo ile kapattım 74.8 dim
Kullandığım hormonlar insulin düzeyini bozduğu Için birde insulin direnci teşhisi kondu ve glifor a başladım o yemeye rağmen glifor ile 70 kiloya düştüm
Takıldı kaldı tabi motivasyon yok hep Ağlıyorum
Tekrar 58; olmak istiyorum
Bu arda kurallar içinde bitki Çayı yazıyor şu an icemiyorum bebek istiyorum ve yasak malesef
Onun disinda hersey bana uygun umarım anlatısir mutlu oluruz :)
Boyum 160 kilo 70
geçmiş olsun canım herkes hasta ya dikkat edin kendinizeGünaydın kızlar nasılsınız bakalım pinoli yıkıyosun ortalığı bakıyorum daah kızlar ah biliyosunuz rahatsızdım biraz dün boğazlarım iyice şişip küçük dilimde balon gibi oldu mu ne yutkuna biliyorum nede boğazdan nefes verebiliyorum ölüyorum sandım hemen acile gittik ateş 39larda hemen bi iğne yaptılar sonrasında 1000lik agumentin yazdı doktor birde boğaz spreyi ço kötü yapmışsın boğazını iyice tahriş olmuş dedi üst damak kısmım hep kan toplamış ki okadar da sıcak şeyler yiyip içmeye çalıştım ama işte gece uyurken ne olduysa olmuş şimdide kızıma üzülüyorum 1000 lik antibiyotik içiyorum kızıımda beni emiyo dün emzirmek istemedim gece 12 ye kadar oturdu taki emene kadar emdiği gibi pat uykuya daldı napcam ben şimdi ki kızım da geçen hafta antibiyotik kullanmıştı benimki ise ağır gelecek ona ne yapmam lazım
pinoli pinoli sabah sabah sen beni güldürdün allahta seni güldürsün
@anbuyanbu canım çok büyük geçmiş olsun benim kızım da antibiyotikle düzeldi allahtan iğne vermedi bize doktor yoksa ben yaptıramazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?