Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar ne haber bugün diyetisyen gittim kilom yağ oranlarımı ölçüttürdüm.ama şimdi kilomu söylemek istemiyorum kaptanım kızabilir çünkü diyetisyene gidicem diye hafta sonu boşverdim birde misafir gelince kebap falan götürdüm ve o da kilo olarak geri döndü
diyetisyen hiç önemli değil bunların hepsini vericez dedi
veeeeee harikaaaaa!!!!!!! bir diyet koydu önüme
olsun ben o ne derse onu yapıcam akşam verdiği listedekileri almaya gidecem
yarın başlıcam allahın izniyle
ayrıntıları yaptıkça anlatalırım öptüm hepinizi görüşürüz

sağol canım evet salgın varmış bizide bulup yakaladı

sen böyle değildin ya nasıl böyl iştahın açıldı şaşırıyorum. diyetisyene gittin diye biliyordum ,yedim içtim diyetisyene gittim diyince bir daha şaşırdım. listenin ayrıntılarını da bilze paylaşırsın artıkın. veya dur güzel bir kilo ver diyet sırrını öyle paylaş ama paylaş merak ediyorum.
zaman zaman bahsettiğim kardeşim de diyetisyene gitti, o da diyet yapıyor.biz ablamla güya yarıştayız. şaka maka derken ramazana az kaldı. ramazan önce tartılacas diyorduk, kazanana diğeri çeyrek altın verecek

hedefffff gitti senin ceyrek altin desene :)
anam herkes hasta.gecmis olsun diyenlere cok tesekkur ederim.bugun kendimede 6 igne aldim.toptan iyilesicez İnsaallah.
benim diyet bu ara sallantida ama yazlik elbise almam lazim oyuzden bugun basliyorum tekrar

zadegan canim sen bir ana once basla kizinla iletisime.bizim ufaklikta oyle kusucak kadar agliyo istedigi olmayinca(tam gicik yani) adem gunes diye bir uzman pedagog var ben cok faydasini gordum cocuklarimda hem kitaplarini aldim hemde cumartesi pazar pazartesi burc fm. de programi var.10 da basliyo galiba 88.8 de cekiyo.netten bir arastir istersen daha yolun basindasin duzelir İnsaallah

menüm:
sabh:1 yum, 10zeytn,1 parçacık ekmk,2 burgu pynr,2 lokma çilk reçeli
ara:7-8 fıstık
öğln:yulaflı süt.
ara:1 yeşil elma
akşam:dövme çorbası yiyeceğim

45 dk yürüdüm+50 dk yürüyeceğim
su :2 lt içildi

Not:yulaflı süt gerçekten tok tutuyormuş anladım.

ben ablalrımdan kiloluydum diyete ilk başladığımda , şimdi biriyle aynı kilodayız diğerine daha 2 kilom var , ama ben onları sollayacağım inş

hmm anladım canım tabi sende kendince haklısın seni gidi seni ortalığı birbirine kat sonra yan çiz margacım görmesin bu yazıyı saçlarını yolar senin

Yok ya. Canım da sıkkın zaten. Hiç havamda değilim

oyy kuzuma kıyamam noldu nazara geldin bence ondan böyle oldun duruldun sen

Siz kem gözlü değilsiniz ki sizin nazarınız değsin. İşyerindekiler canımı çok sıkıyor. Herkes mi fesat olur arkadan iş çevirmeye çalışır

Evet beni de tok tutuyor baya tadı da fena değil sabah eti lilalif meyveli aldım bi sade bir meyveli devam edicem bakalım

aslında kendimi frenliyordum tatlım hafta sonu kız kardeşim geldi ankaradan hamile kendisi (hatta onu da diyetisyene götürdüm fazla kilo almasın diye) annem kız kardeşim geldi diye yaptı köfteleri kebapları haftaya da diyete başlayacaksınız yiyin dedi bende yedim valla pişmanda değilim vericem onların hepsini bir haftalık diyet verdi haftaya perşembe veya cuma günü tekrar gidicem haftaya verdiğim kiloya göre sanada diyet listesini yazarım canım

sen süpersin bence ya gerçekten miden küçülmüş bence

Siz kem gözlü değilsiniz ki sizin nazarınız değsin. İşyerindekiler canımı çok sıkıyor. Herkes mi fesat olur arkadan iş çevirmeye çalışır
artık bende kimseye güvenemiyorum hayatta
nasıl insanlar, nasıl yaşam tarzları çok acayip geliyor bazı şeyler

Yanlış anlamayın ama burdaki ortam yüzünden insanlardan tiksindim

Yanlış anlamayın ama burdaki ortam yüzünden insanlardan tiksindim
işyerindeki ortamından bahsediyorsun yanılmıyorsam bende öyleyim.
çok değişik insanlar var ya burnu havada olan var bencil olan var çok bilmiş var pimpirikli herşeyden korkan var.yanlış yolda olanlar var
ben " aaaaaa öylemi " dediğim çok şeyle karşılaşır oldum.

bende eskiden arkadaslari icin canini vericek hatta ailesine karsi cikicak kadar arkadas canlisiydim diyim ama en yakin arkadasim bildigim insanlardan bile onlarin gozunde okadar degerim olmadigini gordum yada ben cok deger verip baglandim bilemiyorum ama artik kimseyi okadar sevip baglanmiyorum.ailemden baska
vazgecilmezim yok artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…