sağol canım evet salgın varmış bizide bulup yakaladıbenimde bebeğim 20 aylık ve yeni yeni başladı gezme isteği ağlamaları ama seninki kadar allah yardımcın olsun canım
hoşgeldin canım inş kilolarından kurtulur güzel bir bebek sahibi olursun
geçmiş olsun canım herkes hasta ya dikkat edin kendinize
sen böyle değildin ya nasıl böyl iştahın açıldı şaşırıyorum. diyetisyene gittin diye biliyordum ,yedim içtim diyetisyene gittim diyince bir daha şaşırdım. listenin ayrıntılarını da bilze paylaşırsın artıkın. veya dur güzel bir kilo ver diyet sırrını öyle paylaşkızlar ne haber bugün diyetisyen gittim kilom yağ oranlarımı ölçüttürdüm.ama şimdi kilomu söylemek istemiyorum kaptanım kızabilir çünkü diyetisyene gidicem diye hafta sonu boşverdim birde misafir gelince kebap falan götürdüm ve o da kilo olarak geri döndü
diyetisyen hiç önemli değil bunların hepsini vericez dedi
veeeeee harikaaaaa!!!!!!! bir diyet koydu önüme
olsun ben o ne derse onu yapıcam akşam verdiği listedekileri almaya gidecem
yarın başlıcam allahın izniyle
ayrıntıları yaptıkça anlatalırım öptüm hepinizi görüşürüz
ben ablalrımdan kiloluydum diyete ilk başladığımda , şimdi biriyle aynı kilodayız diğerine daha 2 kilom var , ama ben onları sollayacağım inşsen böyle değildin ya nasıl böyl iştahın açıldı şaşırıyorum. diyetisyene gittin diye biliyordum ,yedim içtim diyetisyene gittim diyince bir daha şaşırdım. listenin ayrıntılarını da bilze paylaşırsın artıkın. veya dur güzel bir kilo ver diyet sırrını öyle paylaşama paylaş merak ediyorum.
zaman zaman bahsettiğim kardeşim de diyetisyene gitti, o da diyet yapıyor.biz ablamla güya yarıştayız. şaka maka derken ramazana az kaldı. ramazan önce tartılacas diyorduk, kazanana diğeri çeyrek altın verecek
selam güzeller
hmm anladım canım tabi sende kendince haklısın seni gidi seni ortalığı birbirine kat sonra yan çizmargacım görmesin bu yazıyı saçlarını yolar senin
pinoli kız yukarıdaki şarkıyo sana hediye ediyorum: tabi zeytin verisyonuzeytinler olana kadar kalsaydın bariiiiii
oyy kuzuma kıyamam noldu nazara geldin bence ondan böyle oldun duruldun senYok ya. Canım da sıkkın zaten. Hiç havamda değilim
evet noldu ben de merak ettim
oyy kuzuma kıyamam noldu nazara geldin bence ondan böyle oldun duruldun sen
Evet beni de tok tutuyor baya tadı da fena değil sabah eti lilalif meyveli aldım bi sade bir meyveli devam edicem bakalımmenüm:
sabh:1 yum, 10zeytn,1 parçacık ekmk,2 burgu pynr,2 lokma çilk reçeli
ara:7-8 fıstık
öğln:yulaflı süt.
ara:1 yeşil elma
akşam:dövme çorbası yiyeceğim
45 dk yürüdüm+50 dk yürüyeceğim
su :2 lt içildi
Not:yulaflı süt gerçekten tok tutuyormuş anladım.
aslında kendimi frenliyordum tatlım hafta sonu kız kardeşim geldi ankaradan hamile kendisi (hatta onu da diyetisyene götürdüm fazla kilo almasın diye) annem kız kardeşim geldi diye yaptı köfteleri kebapları haftaya da diyete başlayacaksınız yiyin dedi bende yedim valla pişmanda değilim vericem onların hepsini bir haftalık diyet verdi haftaya perşembe veya cuma günü tekrar gidicem haftaya verdiğim kiloya göre sanada diyet listesini yazarım canımsen böyle değildin ya nasıl böyl iştahın açıldı şaşırıyorum. diyetisyene gittin diye biliyordum ,yedim içtim diyetisyene gittim diyince bir daha şaşırdım. listenin ayrıntılarını da bilze paylaşırsın artıkın. veya dur güzel bir kilo ver diyet sırrını öyle paylaşama paylaş merak ediyorum.
zaman zaman bahsettiğim kardeşim de diyetisyene gitti, o da diyet yapıyor.biz ablamla güya yarıştayız. şaka maka derken ramazana az kaldı. ramazan önce tartılacas diyorduk, kazanana diğeri çeyrek altın verecek
sen süpersin bence ya gerçekten miden küçülmüş bencemenüm:
sabh:1 yum, 10zeytn,1 parçacık ekmk,2 burgu pynr,2 lokma çilk reçeli
ara:7-8 fıstık
öğln:yulaflı süt.
ara:1 yeşil elma
akşam:dövme çorbası yiyeceğim
45 dk yürüdüm+50 dk yürüyeceğim
su :2 lt içildi
Not:yulaflı süt gerçekten tok tutuyormuş anladım.
artık bende kimseye güvenemiyorum hayattaSiz kem gözlü değilsiniz ki sizin nazarınız değsin. İşyerindekiler canımı çok sıkıyor. Herkes mi fesat olur arkadan iş çevirmeye çalışır
aslında kendimi frenliyordum tatlım hafta sonu kız kardeşim geldi ankaradan hamile kendisi (hatta onu da diyetisyene götürdüm fazla kilo almasın diye) annem kız kardeşim geldi diye yaptı köfteleri kebapları haftaya da diyete başlayacaksınız yiyin dedi bende yedim valla pişmanda değilim vericem onların hepsini bir haftalık diyet verdi haftaya perşembe veya cuma günü tekrar gidicem haftaya verdiğim kiloya göre sanada diyet listesini yazarım canım
sen süpersin bence ya gerçekten miden küçülmüş bence
artık bende kimseye güvenemiyorum hayatta
nasıl insanlar, nasıl yaşam tarzları çok acayip geliyor bazı şeyler
işyerindeki ortamından bahsediyorsun yanılmıyorsam bende öyleyim.Yanlış anlamayın ama burdaki ortam yüzünden insanlardan tiksindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?