Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selam kızlar...akşam dışarı çıktık kocişten doğumgünğ hediyesi niyetine spor ayakkabası istedim.avmye gittik benimki wafle yiyelim mi dedi ben nazikçe reddettim.neyse gezdik dolaştık içimiz yandı .eve yakın bir bakkala yönelince hayırdır dedim kornet alıcam dedi ,ben de hem yemeyecrğim dedim "unuttum ben"dedi( benim diyet mevzusunu) ...almadı kendine de ve oğlana da ve benden özür diledi.kıyamam yaaa

Selam hepinize nasilsiniz hastalik devam sanirim acil sifalar diliyorum herkese
Sakin anne hos geldin baslangic kilolarimiz ayni bende 74 kg ile basladim simdi 66 kiloyum en yakin zamanda verirsin ins
Pinolicim benim havali arkadasim neden canin sikikkin
Hedefcim yaris devam ediyomu 66 nin altina dustunmu ben bu hafta malum hadta oncesindeyim sisliklerim var bu haftwyi sen alsan bile haftaya benim bu yaris uzatmaya gider canim
Yulafi ben hep tuketirim fakat bende ters etki yapiyo yedikten 2 saat sonra inanilmaz bi aclik cekiyorum

Menumude yazip kacayim kaptan sonra bu saatte niye uyanigim diye bana kiziyo
Sabah 2 dilim ekmek yok soyle yaziyorum bu tabiri cok tuttum dikkatli kahvalti
Oglen bi dilim ekmek peynir domates salatalik
Aksam 1 tabak turlu 2 kasik pilav 1 kase yogurt yarim elma
Spor magza magza dolastim kendime bir kot aldim artik malum genis geliyo su 2 lt

senin kocanın maşallahı var tebrik ediyorum
ben kocama sabah şöyle dedim:
" kocacım ben artık akşamları 18:30-19:30 arası yürüyüş yapıcam eve gelmiş olsan bile yürüyüşten dönmeyeceğim"
o bana ne dedi:
" olmazzzzz ben gelince evde olacaksınnnnn"
gülsem miii ağlasam mııı
tabi ben onu dinlemicem yürüyüşümü aksatmıcam

dikkat et kendine,senin rakip siyahbeyaz gelene kadar arayı kapat. o da nerdeki acaba?

göbek çevresini erittiği ispatlamış 1. besin yoğurt 2.si de yulafmışben de arada yiyorum çok sevmesem de,içine meyve doğrayınca güzel oluyor

doğum günün kutlu olsun,ayakkabılarıı da güle güle giy

dün oruçluydum, bu sabah da kiloma bakmama kararı aldımönemli olan diyet yapmam yarın için elimden geleni
yapıcam bgün
yulaf karın yağlarını eritiyo dense de evet glisemik indeksi de yüksekmiş, o yüzden şeker hassasiyetin varsa acıkabilirsin. belki öncesinde veya sonrasında sirkeli su kullanırsan daha tok kalırsın.

Siz kem gözlü değilsiniz ki sizin nazarınız değsin. İşyerindekiler canımı çok sıkıyor. Herkes mi fesat olur arkadan iş çevirmeye çalışır
tabi ki değiliz canım benim biz burda bi aileyiz aile içinde nazar olmaz anca sevgi nazarı olur kuzum o dediğinden her yerde var bizim burda da var her nekadar en kötüsünü(benim için en kötüsü) başka bi yere atamış olsalarda sürü halinde gerisi duruyo burda o yü<den dikkatli olacaksın canım
ne var sanki canım az beklese sen evde olunca noluyo anlam veremiyorum kardeşim benim bi arkadaşım var onunda eşi senin eşin gibi eve geldiğinde evde olmasın ve özellikle yemek hazır olmasın kıyametleri koparıyo allah yardımcıınız olsun canım ya çok şükür benim eşimde böyle değil melek gibi bi eşim var benim maşallah kocişime

sağolsun bana hep destek, bir de ben ne kadar kilo alırsam alayım ( gerçi hepsi doğum kiloları) hiçbir zaman olumsuz bir şey demedi bana gerçi deseydi fena olmazdı , bu hallere düşmezdim
yani bizlere özellikle de spor konusunda destek olmaları lazım çünkü hepimizin küçük çocukları var ve biz annelerin fit olması lazım

günaydın bebiş

ben de kot alayım diyorum ama 2 hafta daha sabredeceğim, bu sabah bir pantlon ütüledim, giydim bol ve iğrenç durdu başka bir şey giydim ben de, ütülemeyeydimm iyiydi

herkese gunaydinn.bugun yeni bir gun pazartesi degil rejim gunu degil ama saglikli yemeye baslama gunu.yuzlerce defa basladigin bugune tekrar farkli basliyorum okudugum yazidan cok etkilendim ramazana kadar bakalum ne olucak.
sabah ilik limonlu su
kahvalti kepek ekmek salatalik peynir domates 5 zeytin

dünkü menüm:
sahur: 1/2 yeşil elma,1d. tb ekmeği,1 dilim kaşar, 1 haş. yumurta, domates alatalıkj-2 zeytin

iftar:saat 8 gibi: 3 içli köfte, 5yk mantı, 1 yk dondurma (arkadaşın evindeydik) 1 küp şeker

......
bu sabah: 1 muz/1d tb ekmeği/1 yumurta/2 yk lor/ domates-biber
4343 yapıyorum

şu yazıyı bir daha göndersena. lin hatalı olacaksa ne aratacağımız söyle biz bulalım,merak ettim

amaaan ,öyle kuralları var mıdır, ben döndüğümde evde olsun diye yoksa bu cümle üzerine mi bunu söyledi ki?

olumsuz cümleyle değil de kendini olumlu cümleyle anlatabilirsin: 22eve gelmiş olsan bile yürüyüşten dönmeyeceğim" yerine '' günde 1 saat yürümeye başlıyorum, saat 18,:30-19:30 arasında'' desen belki ondan sonra eve geleceğini çakmazdı kendi dilinle kendini ele verme

allah seni iyi etsin hedef uhs de zaten aynısı yazdı
" kocacım ben artık akşamları 18:30-19:30 arası yürüyüş yapıcam eve gelmiş olsan bile yürüyüşten dönmeyeceğim" mavili kısmı belki söylemeseydi iyi olacaktı ama olan olmuş artık

her yerde huzursuzluk var malaesef. benim de vardı. iş yerimde 1 kişi ile merhaba merhaba diğeri ile selamlaşmıyoruz bile. keşke öyle olmasaydı ama o seviyeye geldi. biraz yaşam tarzımızdan kaynaklanıyor, hepmiz birbirimize karşı güvensiziz, kimin ne derdi var bilmiyoruz. aslında kötü niyetli söylenmeyen bir sözü bize göre kötü olarak algılayabiliyoruz. toplumsal ilişkilerimiz malaesef kötüye gidiyor. günü kurtarıyoruz, bakıyorumgeçmişe de ço bağlandığım insanlarla bile kopmuşuz, noluyo sonra en iyisi hiç samimi olmayayım diye düşünebiliyoruz.

kesinlikle canım

yoğurdu biliyordum ama yulafı senden öğrendim , göbek çevresi ve göbek erise dümdüz olsa süperrrrrr, doğumgünüm 26 sında...teşekkür ederim iyi dileklerin için

canım sen bayağı hızlı girdin bizi de motive ediyorsun, gerçi benim motivsyon zaten tavanda ama kilo verme çok yavaşladı bende 5li haneleri biran önce görmek istiyorum.

Eki Görüntüle 1534768

eliptik bisikletimi sabırsılıkla bekliyorum.
1300 kalorilik diyte+ yarım saat eliptik (250 kal) = ilk ay 4-5 kilo inşallah
güle güle kullan sende inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…