Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar dün akşam üstü yine eski kıyafet denemeleri yaptım .resmi nikahın kıyıldığı gün giydiğim cici bir takım vardı şükür ki içine sığdım, tayinim çıksın diye düğünden 2 ay önce kıyılmıştı nikahım neyse sadede geleceğim nişan ve kına da giydiğim abiyeyi de deneyeyim dedim amaaaaaaaa femuarları kapanmadı ve kapanması imkansız gibi birşeydi.....ve kafam çokkkk karıştı neyse takımın içine girerken abiyelere nasıl giremedim bilmiyorum.artık nasıl stresli bir dönem olmuşsa kilolarım al gülüm ver gülüm olmuşçok yakında gelinliğimi de deneyeceğim

demek şistediğim o zaten, o bir tane olumsuzluk eki herşeyi mahvediyor
1. si dönmeyeceğim
2. olumsuzluk da 'sen dönmüş olsan bile' ba ba ba ba meydan okuma var resmen burada

demek şistediğim o zaten, o bir tane olumsuzluk eki herşeyi mahvediyor
1. si dönmeyeceğim
2. olumsuzluk da 'sen dönmüş olsan bile' ba ba ba ba meydan okuma var resmen burada
şimdi anlaşmazlık kalktı ortadan canım evet katılıyorum sana

aman maşallah diyelim..

aynen lusyen..ben de yulaf yedikten sonra çok acıkıyorum.yorumlara bakınca kendimden utanmıştım..ama tek değilmişim

yok benim eşim senin arkadaşınınki gibi değil çalışmıyorken bile akşam yemeklerini hiç sıkıntı etmedi .yürüyüşe de belki düzeni bozulacak eve geldiğinde karısını göremicek o yüzden ilk tepsidir diyorum.

Eki Görüntüle 1534768

eliptik bisikletimi sabırsılıkla bekliyorum.
1300 kalorilik diyte+ yarım saat eliptik (250 kal) = ilk ay 4-5 kilo inşallah
ne kadara alıyorsun bende istiyorum kış için yürüyüş yapamadığım zamanlarda evde bununla çalışmak istiyorum.sen al kullan tavsiye edersen bende alırım

kızlar dün doktorda tartıldım 70 kiloyum sabah aç karnına tartıldım 68 kiloyum hangisi doğru bilmiyorum ve bugün diyetimin ilk günü
sabah
domates salatalık lor peyniri 2 etimek
arada 3 kayısı yoğurt yulaf karışımı,ödem çayı,bolsu(ama ben karışımdan 3 kaşık yiyebildim yulaf pek hoşuma gitmedi)
öğlen haşlanmış sebze salata
yulaflı yoğurt 2 etimek bol salata
arada 2 meyve
akşam öğlenle aynı
20,00 gibi 1 bardak tarçınlı süt

ben daha acıkmadım öğle yemeği için bakalım diyetisyenim verdiği 1 haftalık diyet bu
1 saat tempolu yürüyüş var

ödem çayı tarifim = 1 elma,1 limon,1 demet maydonoz,1 tutam kiraz sapı,1 tutam mısır piskülü,taza zencefil
2 litre suda kaynatıp günde 3-4 bardak içiyoruz.
ben sevdim lezzetli tavsiye ederim
galiba bu hafta tuzumuzdan ödemimizden kurtuluyoruz haftaya perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

670 liraya en bilinen siteden aldım (hb). 280 liradan başlıyor fiyatlar ama o önünde yuvarlak çark gibi bişey olanlardan istemedim, arkadaşımın vardı uçak motoru gibi ses yapıyordu zaten koşu bandını ses yüzündne kullanamıyorum. bunu salona koyarım, üstüne çocuklar çıksa da devrilmedikçe tehlike olmaz diye düşünüyorum.

değişiiiik, yulaf kullanayım diyorum diyorum erteliyorum. yemekteki yoğurt ile olabilir evet
kilon ikisi de doğrudur, 68 sabah açkarna kilon 70 de kıyafetli ve tok halin olabilir. 1 gün diyetle de bir miktar ödem gitmiş olabilir

merhaba ben geldim 1.57 boy 70 civarı kilo, tam kilomu yarın sabah yazıcam. 52 olmak istiyorum.
hoşgeldin. ben e 1,57 66,5 kiloyum. benzer boy ve kiloda arkadaşlarımız mevcut. diğer 3 arkadaşın nerde acaba? güzelmiş işyeri arkadaşları olarak diyet yapmak, biz de tam bugün işyerinde samimi dostluklar olmadığından yakınıyorduk, tesadüf oldu.
takım kurallarımız ilk sayfada yazıyor. ilk 2 hafta deneme haftası, takıma katılımınız olursa 3. hafta listeye girebiliyorsunuz. başarılar

Evet canım iş ortamından bahsediyorum. Ama ben artık olan hiç bir şeye aaa demiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…