demek şistediğim o zaten, o bir tane olumsuzluk eki herşeyi mahvediyorallah seni iyi etsin hedef uhs de zaten aynısı yazdı
" kocacım ben artık akşamları 18:30-19:30 arası yürüyüş yapıcam eve gelmiş olsan bile yürüyüşten dönmeyeceğim" mavili kısmı belki söylemeseydi iyi olacaktı ama olan olmuş artık
demek şistediğim o zaten, o bir tane olumsuzluk eki herşeyi mahvediyor
1. si dönmeyeceğim
2. olumsuzluk da 'sen dönmüş olsan bile' ba ba ba ba meydan okuma var resmen burada
şimdi anlaşmazlık kalktı ortadan canım evet katılıyorum sanademek şistediğim o zaten, o bir tane olumsuzluk eki herşeyi mahvediyor
1. si dönmeyeceğim
2. olumsuzluk da 'sen dönmüş olsan bile' ba ba ba ba meydan okuma var resmen burada
Selam kızlar...akşam dışarı çıktık kocişten doğumgünğ hediyesi niyetine spor ayakkabası istedim.avmye gittik benimki wafle yiyelim mi dedi ben nazikçe reddettim.neyse gezdik dolaştık içimiz yandı .eve yakın bir bakkala yönelince hayırdır dedim kornet alıcam dedi ,ben de hem yemeyecrğim dedim "unuttum ben"dedi( benim diyet mevzusunu) ...almadı kendine de ve oğlana da ve benden özür diledi.kıyamam yaaa
demek şistediğim o zaten, o bir tane olumsuzluk eki herşeyi mahvediyor
1. si dönmeyeceğim
Selam hepinize nasilsiniz hastalik devam sanirim acil sifalar diliyorum herkese
Sakin anne hos geldin baslangic kilolarimiz ayni bende 74 kg ile basladim simdi 66 kiloyum en yakin zamanda verirsin ins
Pinolicim benim havali arkadasim neden canin sikikkin
Hedefcim yaris devam ediyomu 66 nin altina dustunmu ben bu hafta malum hadta oncesindeyim sisliklerim var bu haftwyi sen alsan bile haftaya benim bu yaris uzatmaya gider canim
Yulafi ben hep tuketirim fakat bende ters etki yapiyo yedikten 2 saat sonra inanilmaz bi aclik cekiyorum
yok benim eşim senin arkadaşınınki gibi değil çalışmıyorken bile akşam yemeklerini hiç sıkıntı etmedi .yürüyüşe de belki düzeni bozulacak eve geldiğinde karısını göremicek o yüzden ilk tepsidir diyorum.tabi ki değiliz canım benim biz burda bi aileyiz aile içinde nazar olmaz anca sevgi nazarı olurkuzum o dediğinden her yerde var bizim burda da var her nekadar en kötüsünü(benim için en kötüsü) başka bi yere atamış olsalarda sürü halinde gerisi duruyo burda o yü<den dikkatli olacaksın canım
ne var sanki canım az beklese sen evde olunca noluyo anlam veremiyorum kardeşim benim bi arkadaşım var onunda eşi senin eşin gibi eve geldiğinde evde olmasın ve özellikle yemek hazır olmasın kıyametleri koparıyo allah yardımcıınız olsun canım ya çok şükür benim eşimde böyle değil melek gibi bi eşim var benim maşallah kocişime
ne kadara alıyorsun bende istiyorum kış için yürüyüş yapamadığım zamanlarda evde bununla çalışmak istiyorum.sen al kullan tavsiye edersen bende alırımEki Görüntüle 1534768
eliptik bisikletimi sabırsılıkla bekliyorum.
1300 kalorilik diyte+ yarım saat eliptik (250 kal) = ilk ay 4-5 kilo inşallah
670 liraya en bilinen siteden aldım (hb). 280 liradan başlıyor fiyatlar ama o önünde yuvarlak çark gibi bişey olanlardan istemedim, arkadaşımın vardı uçak motoru gibi ses yapıyordu zaten koşu bandını ses yüzündne kullanamıyorum. bunu salona koyarım, üstüne çocuklar çıksa da devrilmedikçe tehlike olmaz diye düşünüyorum.yok benim eşim senin arkadaşınınki gibi değil çalışmıyorken bile akşam yemeklerini hiç sıkıntı etmedi .yürüyüşe de belki düzeni bozulacak eve geldiğinde karısını göremicek o yüzden ilk tepsidir diyorum.
ne kadara alıyorsun bende istiyorum kış için yürüyüş yapamadığım zamanlarda evde bununla çalışmak istiyorum.sen al kullan tavsiye edersen bende alırım
değişiiiik, yulaf kullanayım diyorum diyorum erteliyorum. yemekteki yoğurt ile olabilir evetkızlar dün doktorda tartıldım 70 kiloyum sabah aç karnına tartıldım 68 kiloyum hangisi doğru bilmiyorum ve bugün diyetimin ilk günü
sabah
domates salatalık lor peyniri 2 etimek
arada 3 kayısı yoğurt yulaf karışımı,ödem çayı,bolsu(ama ben karışımdan 3 kaşık yiyebildim yulaf pek hoşuma gitmedi)
öğlen haşlanmış sebze salata
yulaflı yoğurt 2 etimek bol salata
arada 2 meyve
akşam öğlenle aynı
20,00 gibi 1 bardak tarçınlı süt
ben daha acıkmadım öğle yemeği için bakalım diyetisyenim verdiği 1 haftalık diyet bu
1 saat tempolu yürüyüş var
hoşgeldin. ben e 1,57 66,5 kiloyum. benzer boy ve kiloda arkadaşlarımız mevcut. diğer 3 arkadaşın nerde acaba? güzelmiş işyeri arkadaşları olarak diyet yapmak, biz de tam bugün işyerinde samimi dostluklar olmadığından yakınıyorduk, tesadüf oldu.merhaba ben geldim 1.57 boy 70 civarı kilo, tam kilomu yarın sabah yazıcam. 52 olmak istiyorum.
işyerindeki ortamından bahsediyorsun yanılmıyorsam bende öyleyim.
çok değişik insanlar var ya burnu havada olan var bencil olan var çok bilmiş var pimpirikli herşeyden korkan var.yanlış yolda olanlar var
ben " aaaaaa öylemi " dediğim çok şeyle karşılaşır oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?