Canım takımdan uzaklaşan her yüz kişiden en az 99 u kilo alıyor ben de dahil.İyi akşamlar
Öncelikle bugünkü menüm: sabah bir sandviç peynirli
öğle: iki ızgara tavuk ve cacık
akşam: 2 kase çorba
Özür diliyorum 1 haftadır midemle ilgili problemlerden dolayı diyeti aksattım 500 gr artıdayım cuma bu hafta 64.500ü görmek için elimden geleni yapıcam motivasyonum düştü resmen vücudum ödem topladı şiştim resmen çok su içiyorum ama bilmiyorum neden böyle midemden mi bilmiyorum
E nasıl bari sessiz mi istediğin gibi bisiklet sırf sessiz diye istiyordun ya sen ondan merak ettimEliptik bisikletim dun demonte halde geldi,esim de sehir disindaydi kendim kurmak zorunda kaldim
Dunku sporum oydu 3saati buldu kurmasi
Bugun de 45 dk. Yaptim sporumu
Bir de limon.maydanoz elma.kiraz sapi havlican zencefil ile cay yaptim yarin da onu icicem
Vayyyy 5 yen sonra yemedin demekiyi geceler arkadaşlar
Tipik bir cts. Günü
Yalnuzca spor yaptim ve 5ten sonra yemedim:)
Sen onu tel başına nasıl kurdun. Ben evlenmeden önce babama aldırmıştım Eliptik bisiklet abimle babam ikisi 1 saate kurmuşlardı ki babam Mobilyacı kurma monte işlerini bilir yaniEliptik bisikletim dun demonte halde geldi,esim de sehir disindaydi kendim kurmak zorunda kaldim
Bir de limon.maydanoz elma.kiraz sapi havlican zencefil ile cay yaptim yarin da onu icicem
Selam kızlar.ben de bugün cısss şeyler yedim.ikindi gibi magnum, akşam çiğköfte,üstüne yarım kadayıf dolması ve 1 kase çekirdek.ama midem çok kötü oldu ve sonrasında çıkardım.sanırım ben de az yemeye alıştım hatta arkadaşlar sen bu yıl ramazanda zorlanmazsın diye takılıyorlar
Ben bu hafta 5de 5 diyetini yapacağım cuma günü tartıda sonucu görmek için yarın başlayayım diyorum ama ailece güzel bir kahvaltı yapmayı da istiyorum ....kararsızım....bu hafta benle 5de5 yapmak isteyen varmı???
Ilk basta parcalari vidalari gorunce gozum korktu amabir an once kullanma hevesyle kurdum.E nasıl bari sessiz mi istediğin gibi bisiklet sırf sessiz diye istiyordun ya sen ondan merak ettim
evet yaa işten güçten ve çocuklardan amcak fırsat bulduk..benim ufaklığın bir sıkıntısı var ama çözemedik dün de dr götürdük.sıkıntısı ya karın ağrıdı ya da diş.bizi mahfetti sürekli ağlıyor....Ilk basta parcalari vidalari gorunce gozum korktu amabir an once kullanma hevesyle kurdum.
Evet cok sessiz.biraz kollarindan vida yerlerinden tikirti geliyor onun icin de vidalarini iyi sıkı n diyorlar.
Internetten ucuz diye demonte urun ala ala ustalastikbu gunlere iyle geldim
L losefar masallah gece yarisi butuun cocuklu bayanlar burda.kotusu herkes gunah cikartiyo.ben de onumuzdeki hafta hatta yarin hixli biseye badliyim fiyorum ki rus diyeti daha sevimli geliyor bana.bu hafta hizli kilo verirsek notamiz kalkar
Kuzu yaa ben aslında isterim fakat asla kuralı diyetler ve tek tip beslenme yapamıyorumSelam kızlar.ben de bugün cısss şeyler yedim.ikindi gibi magnum, akşam çiğköfte,üstüne yarım kadayıf dolması ve 1 kase çekirdek.ama midem çok kötü oldu ve sonrasında çıkardım.sanırım ben de az yemeye alıştım hatta arkadaşlar sen bu yıl ramazanda zorlanmazsın diye takılıyorlar
Ben bu hafta 5de 5 diyetini yapacağım cuma günü tartıda sonucu görmek için yarın başlayayım diyorum ama ailece güzel bir kahvaltı yapmayı da istiyorum ....kararsızım....bu hafta benle 5de5 yapmak isteyen varmı???
Geçmiş olsun canım.İyi akşamlar
Öncelikle bugünkü menüm: sabah bir sandviç peynirli
öğle: iki ızgara tavuk ve cacık
akşam: 2 kase çorba
Özür diliyorum 1 haftadır midemle ilgili problemlerden dolayı diyeti aksattım 500 gr artıdayım cuma bu hafta 64.500ü görmek için elimden geleni yapıcam motivasyonum düştü resmen vücudum ödem topladı şiştim resmen çok su içiyorum ama bilmiyorum neden böyle midemden mi bilmiyorum
Sen kurarken çocuklar naptı, düşünemiyorumEliptik bisikletim dun demonte halde geldi,esim de sehir disindaydi kendim kurmak zorunda kaldim
Canım neden zorladınki mideni... Mide doymuş ama beynin kısıtlandığı için ye komutu vermiş, yazık...Selam kızlar.ben de bugün cısss şeyler yedim.ikindi gibi magnum, akşam çiğköfte,üstüne yarım kadayıf dolması ve 1 kase çekirdek.ama midem çok kötü oldu ve sonrasında çıkardım.sanırım ben de az yemeye alıştım hatta arkadaşlar sen bu yıl ramazanda zorlanmazsın diye takılıyorlar
Bu hafta verin haftaya alın, yok öyle yağmaIlk basta parcalari vidalari gorunce gozum korktu amabir an once kullanma hevesyle kurdum.
Evet cok sessiz.biraz kollarindan vida yerlerinden tikirti geliyor onun icin de vidalarini iyi sıkı n diyorlar.
Internetten ucuz diye demonte urun ala ala ustalastikbu gunlere iyle geldim
L losefar masallah gece yarisi butuun cocuklu bayanlar burda.kotusu herkes gunah cikartiyo.ben de onumuzdeki hafta hatta yarin hixli biseye badliyim fiyorum ki rus diyeti daha sevimli geliyor bana.bu hafta hizli kilo verirsek notamiz kalkar
Gördünmü bak!
evet yaa işten güçten ve çocuklardan amcak fırsat bulduk..benim ufaklığın bir sıkıntısı var ama çözemedik dün de dr götürdük.sıkıntısı ya karın ağrıdı ya da diş.bizi mahfetti sürekli ağlıyor....
hedef56 ciğim aslında rus da bana daha kolay gibi geliyor da bu 5de5 doyjncaya kadar yeme olayı cazip geliyor.
Sakın zadegan sakınKuzu yaa ben aslında isterim fakat asla kuralı diyetler ve tek tip beslenme yapamıyorum
Aslında bu hafta 55 i ucundan görmek istiyorum ama
Günaydın canımGünaydın.
81 kg ile yarisa basliyorum.insallah hedefime kavusurum :)
Yok kaptanım başlamayacağım zaten şok diyeti geçti rus diyetinden ağzım yandı. Bana en iyi diyet akşam yemeği yemeyip bol hareket edin bol su içmek bunu öğrendimGördünmü bak!
Doyuncaya kadar! Sihirli cümle.. Vücudu fazla aç bırakınca beyniniz vücudun doymasını istiyor, yapmayın böyle şok diyetler.. Lütfen arkadaşlar..
Haftanın 7 günü düzenli olsun beslenme düzeniniz..
Sakın zadegan sakın
Bu şekilde devam et yazlnız hafta sonlarında dahil olsun bu düzene..
Günaydın canım
Hedefine istersen tabiki ulaşırsın canım.. Bende 80 kiloyla başlamıştım..
Bu arada hoşgeldin takımımıza.. Sen hangi takımdasın?
Hoş geldinGünaydın.
Günaydın.
Gördünmü bak!
Doyuncaya kadar! Sihirli cümle.. Vücudu fazla aç bırakınca beyniniz vücudun doymasını istiyor, yapmayın böyle şok diyetler.. Lütfen arkadaşlar..
Haftanın 7 günü düzenli olsun beslenme düzeniniz..
Sakın zadegan sakın
Bu şekilde devam et yazlnız hafta sonlarında dahil olsun bu düzene..
Günaydın canım
Hedefine istersen tabiki ulaşırsın canım.. Bende 80 kiloyla başlamıştım..
Bu arada hoşgeldin takımımıza.. Sen hangi takımdasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?