Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

@hedefcim dün öğlen dışarıda kavurma yedim, yulaflı sütü bugün içtim...ama çarş. ve perş öğlen içeceğim yine .

Facebook hesabım yok.Diğerlerini kullanmaktan hoşlanmıyorum.
Grubun neşe kaynağı hepimiziz.
en iyisini yapıyosun canım ya inan tam bi bağımlılık ben kullanıyorum ama uyumadan önce bile acaba ne var ne yok diye illa bi bakıcam yani
hepinize toplu cevap verecektim beceremedim..kızlar çok teşekkür ederim , iyi ki varsınız ,,iyi ki tandım sizleri

en iyisini yapıyosun canım ya inan tam bi bağımlılık ben kullanıyorum ama uyumadan önce bile acaba ne var ne yok diye illa bi bakıcam yani

Ben insanların özelinin bu kadar ortada olmasına karşıyım. Oraya gittim yapıştır foto, bunu yedim yapıştır foto, evlendim foto, doğurdum foto.

tamam olur canım ama birbirimizi hırslandıracak bir yarış olsun

7 aydır neden hasta olmuyorsun

mutlaka alacaktır afiyet olsun şimdiden doğum gününde kutlu olsun canım nice mutlu senelere

anammmm hedefcim inan disari cikmadan kalem kagit bekledim.eve gelincede baktim gormedim heralde.hem ben sana kusermiyim hic

Doğum günün kutlu olsun canım

Selam herkese neler yapiyosunuz rakibem bu hafta ne kafar verdin hic bisey demiyosun iyice meraklandim yani gecen hafta benimdi bu haftayi sen al uzatmaya gidelim

Tekrar teşekkğr ederim kızlar.eşimin başı ağrıdığı için pasta almaya gitmemiş hali yokmuş.biraz üzüldümpasta yiyecem diye yarım saat öğlen 1.5 saat de iş çıkışı yürümüştüm oysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…