hepinize toplu cevap verecektim beceremedim..kızlar çok teşekkür ederim , iyi ki varsınız ,,iyi ki tandım sizleri
en iyisini yapıyosun canım ya inan tam bi bağımlılık ben kullanıyorum ama uyumadan önce bile acaba ne var ne yok diye illa bi bakıcam yaniFacebook hesabım yok.Diğerlerini kullanmaktan hoşlanmıyorum.
Grubun neşe kaynağı hepimiziz.
hepinize toplu cevap verecektim beceremedim..kızlar çok teşekkür ederim , iyi ki varsınız ,,iyi ki tandım sizleri
en iyisini yapıyosun canım ya inan tam bi bağımlılık ben kullanıyorum ama uyumadan önce bile acaba ne var ne yok diye illa bi bakıcam yani
tamam olur canım ama birbirimizi hırslandıracak bir yarış olsunyemek dökmek günah ama fazla yemek de günah kendimi böyle ikna ediyorum. eşim zapzayıf o artanlardan bir tane yemez, sökülmesin diye önüne koyarım gene yemez. dün akşamki patlıcanın yarısını eşime ayırdım gönülsüz gönülsüz çünkü hepsini ben yemek istiyordumsaat 8,30dan sonra geldiler eve patlıcanı bitirmemiş gıcık, yemiceğini bilsem ben yiyecektim
bizim evde neredeyse hergün pilav makarna pişiyor,çocuklu ev ne de olsa. ve ben makarnaya bayılırım çok da güzel yaparımama makarnayla pilavla olmuyo beaa...çocuklardan artanları poşete koyuyorum, muhakkak her sofradan bi sürü şey artıyor, 1 hafta falan küflenmesin diye buzdolabının alt rafında birktiriyorum, tabi buzdolabında yer tutuyor ama atmamk için bulduğum çare bu, sonra onları tavukçunun kapısının önüne koyuyorum. şükür ki tavukçumuz sütçümüz var yakınlarda. annemler başka şehirde onlar da parkta güvercinlere veriyorlar.
bugün canım bişey hazırlamak istemedi eşime simit aldırdım ama ben yemedimha evde duruyor nazar değmesin bana da gidip yemiyim benim canıı da sen karnabahar çektirttin lusyen ile yarışımıza sen de katıl aynı kilolardayız
7 aydır neden hasta olmuyorsunGünaydın kızlar
Dün biraz kek pasta dolma kaçırdım
adet kanamam oldu biraz ama sabaha olmadım yine 7 aydır olmayınca böyle oldu sanırım ve yüzüklerim parmağımdan zor çıkıyor fena bir şişlik var tabi bu tartıyada yansımışinşallah cumaya düzelirim
mutlaka alacaktır afiyet olsun şimdiden doğum gününde kutlu olsun canım nice mutlu senelereselam kızlar, umarı herkesler iyidir.
sabah:yarım simit , 4-5 zeytin, domates, salatalık, 2 lokma tahin pekmez.
Ara:3 minik kare çikolata
öğlen:1 brdk yulaflı süt
Akşam :güveç yiyeceğim.
Birde bugün benim doğum günüm eğer eşim pasta alırsa pasta yerim almazsa canı sağolsun
bende dün öğlen yemek yedim bugün gene yulafıma döndüm inşallah bu hafta güzel sonuçlar alırız@hedefcim dün öğlen dışarıda kavurma yedim, yulaflı sütü bugün içtim...ama çarş. ve perş öğlen içeceğim yine .
3 aylık iğne korunma iğnesi sonucu adetim kesildi. Baktım baya etkilemeye başladı beni bıraktım iğne vurulmayı7 aydır neden hasta olmuyorsun
Ben insanların özelinin bu kadar ortada olmasına karşıyım. Oraya gittim yapıştır foto, bunu yedim yapıştır foto, evlendim foto, doğurdum foto.
sagol canim Allah razi olsun.bu sene faranjit senem oldu Allah beterinden korusungeçmiş olsun canım yaaa...kendini toparlayamadın bi türlü..bu arada orucunu da Allah kabul etsin
Doğum günün kutlu olsun canımselam kızlar, umarı herkesler iyidir.
sabah:yarım simit , 4-5 zeytin, domates, salatalık, 2 lokma tahin pekmez.
Ara:3 minik kare çikolata
öğlen:1 brdk yulaflı süt
Akşam :güveç yiyeceğim.
Birde bugün benim doğum günüm eğer eşim pasta alırsa pasta yerim almazsa canı sağolsun
Canim misafir ol gel bana pastalar yapayim sanaTekrar teşekkğr ederim kızlar.eşimin başı ağrıdığı için pasta almaya gitmemiş hali yokmuş.biraz üzüldümpasta yiyecem diye yarım saat öğlen 1.5 saat de iş çıkışı yürümüştüm oysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?