Hımmmmm gelirim gelirim ..çağrıldığım yere üşenmemCanim misafir ol gel bana pastalar yapayim sana
Adanalıyım aslen ama şuan diyarbakırdayım.Hımmmmm gelirim gelirim ..çağrıldığım yere üşenmem..sen adanadamıydın malatyads mı ..yoksa hiçbirimiydi
canım yazık olmuş telfonuna , akıllıların tamiri pahalı maalesef .telefonun yeniymiş ben olsam tamir ettiririm.Kızlar dün benim telefon düştü lcd ekranı kırıldı yaaa. 2014 un 10. Ayında almıştım daha yeni sayılır.Ben de gittim telefoncuya ekran için 300 tl dedi. Ben de tamam dedim ama telefonum olmadığı için eşime haber vermedim. Akşam geldi dedim böyle böyle o da dedi ki 300 tl bi ekrana verecegime yeni telefon alırız. Bugün gidip kendime bi telefon alacağım. Ama karar veremiyorum note 2 mi alsam acaba
bi Dr amma çok yazmışsınız geçmişin cogunu okudum ama acele olduğu için cevap yazamadım.
hımmm oraya da gelebilirim canım , ben de 4 sene şırnakta çalıştım. Ayyy Diyarbakır dedin ya canım şimdi ciğer istediAdanalıyım aslen ama şuan diyarbakırdayım.
ayyy ne güzel olur ya siz gelin iç anadoluda buluşalım, ama ben pek marifetli değilimdir pasta börek işlerinde , ama çok iyi gezdiririm bir de çok güzel salata yaparımpinoli cim canım sende gel seni de beklerim. Kızlar en iyisi hepiniz toplanıp bana gelin hep beraber.
canım akşam yemeğinden sonra bişey yemek yokGünaydın..
Akşam; 1 tabak zeytinyağlı taze fasülye ve 2 kaşık yoğurt tükettim.. ve ondan 1 saat sonra 1 tabak karpuz yedim..
Sabah ise; bir tane rafadan yumurta ve 2 tane çeri domates yedim. 1 dilimde kızarmış tam buğday ekmeği..
Akşam yemeği dediğim saat zaten 5 buçuk 6 arası :) karpuzu da 7 gibi yesem zaten 2'den önce uyumuyorum süreklide koşturma halinde olduğumdan sıkıntısı yok olsa zaten bu kadar kiloyu veremezdimcanım akşam yemeğinden sonra bişey yemek yokbirde karpuz yani çokm tehlikeli uyumadan önce vücuduna bi çok şeker yüklemesi yapmışsın canım
selam kızlar, umarı herkesler iyidir.
sabah:yarım simit , 4-5 zeytin, domates, salatalık, 2 lokma tahin pekmez.
Ara:3 minik kare çikolata
öğlen:1 brdk yulaflı süt
Akşam :güveç yiyeceğim.
Birde bugün benim doğum günüm eğer eşim pasta alırsa pasta yerim almazsa canı sağolsun
Adanalıyım aslen ama şuan diyarbakırdayım.
eritmen iyi canım yoksa tüm gün yapılan verilen emek boşa gitcektiAkşam yemeği dediğim saat zaten 5 buçuk 6 arası :) karpuzu da 7 gibi yesem zaten 2'den önce uyumuyorum süreklide koşturma halinde olduğumdan sıkıntısı yok olsa zaten bu kadar kiloyu veremezdim
Kızlar dün benim telefon düştü lcd ekranı kırıldı yaaa. 2014 un 10. Ayında almıştım daha yeni sayılır.Ben de gittim telefoncuya ekran için 300 tl dedi. Ben de tamam dedim ama telefonum olmadığı için eşime haber vermedim. Akşam geldi dedim böyle böyle o da dedi ki 300 tl bi ekrana verecegime yeni telefon alırız. Bugün gidip kendime bi telefon alacağım. Ama karar veremiyorum note 2 mi alsam acaba
bi Dr amma çok yazmışsınız geçmişin cogunu okudum ama acele olduğu için cevap yazamadım.
Adanalıyım aslen ama şuan diyarbakırdayım.
pinoli cim canım sende gel seni de beklerim. Kızlar en iyisi hepiniz toplanıp bana gelin hep beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?