Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar dün benim telefon düştü lcd ekranı kırıldı yaaa. 2014 un 10. Ayında almıştım daha yeni sayılır. Ben de gittim telefoncuya ekran için 300 tl dedi. Ben de tamam dedim ama telefonum olmadığı için eşime haber vermedim. Akşam geldi dedim böyle böyle o da dedi ki 300 tl bi ekrana verecegime yeni telefon alırız. Bugün gidip kendime bi telefon alacağım. Ama karar veremiyorum note 2 mi alsam acaba

bi Dr amma çok yazmışsınız geçmişin cogunu okudum ama acele olduğu için cevap yazamadım.

canım yazık olmuş telfonuna , akıllıların tamiri pahalı maalesef .telefonun yeniymiş ben olsam tamir ettiririm.

Adanalıyım aslen ama şuan diyarbakırdayım.
hımmm oraya da gelebilirim canım , ben de 4 sene şırnakta çalıştım. Ayyy Diyarbakır dedin ya canım şimdi ciğer istedi
pinoli cim canım sende gel seni de beklerim. Kızlar en iyisi hepiniz toplanıp bana gelin hep beraber.
ayyy ne güzel olur ya siz gelin iç anadoluda buluşalım, ama ben pek marifetli değilimdir pasta börek işlerinde , ama çok iyi gezdiririm bir de çok güzel salata yaparım

günaydın herkese, umarım herkes iyidir.bu sabah yine giy çıkar yaptım 3 etek , bir takım , 1 pantolon , 2 gömlek denedikten sonra nihayet bişeyler giydim. benim sağlam bir terzi bulmam lazım.... ya da biraz daha beklemem ama ben kalan kilomu verincye kadar kış gelir:):):):):)

canım akşam yemeğinden sonra bişey yemek yok birde karpuz yani çokm tehlikeli uyumadan önce vücuduna bi çok şeker yüklemesi yapmışsın canım

canım akşam yemeğinden sonra bişey yemek yok birde karpuz yani çokm tehlikeli uyumadan önce vücuduna bi çok şeker yüklemesi yapmışsın canım
Akşam yemeği dediğim saat zaten 5 buçuk 6 arası :) karpuzu da 7 gibi yesem zaten 2'den önce uyumuyorum süreklide koşturma halinde olduğumdan sıkıntısı yok olsa zaten bu kadar kiloyu veremezdim

nice yıllara losefar..pastayı yiyememişin ama olsun sevdiklerin yanında

Adanalıyım aslen ama şuan diyarbakırdayım.

bu yaz diyarbakıra gelebilirim. sana da uğrarım inş

dün
SABAH:1 nektarin/1,5 çb muzlu kefir/1 tk çilek reçeli zencefil ile smoothy
2 burgu peynir
ara:maden suyu

öğlen: 5 köfte/300 ml ayran/turşu yeşillik/2 kayısı
ara: 3 ceviz/1 elma
akşam:1 muz/1 su bardağı süt/ ton balıklı salata/1 lokma simit/7 zeytin/1 minik kare bitter
....
bugün
sabah:1 yumurta +1 tk yulaf kepeğinden teryağda krep/ 1 muz+1sb süt/ 5 zeytin/ 1/4 dilim peynir

Akşam yemeği dediğim saat zaten 5 buçuk 6 arası :) karpuzu da 7 gibi yesem zaten 2'den önce uyumuyorum süreklide koşturma halinde olduğumdan sıkıntısı yok olsa zaten bu kadar kiloyu veremezdim
eritmen iyi canım yoksa tüm gün yapılan verilen emek boşa gitcekti

Geçmiş olsun canım. Cana gelmesin. Üzülme Bence de eşin haklı. Ben sana samsung tavsiye etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…