canım yazık olmuş telfonuna , akıllıların tamiri pahalı maalesef .telefonun yeniymiş ben olsam tamir ettiririm.
hımmm oraya da gelebilirim canım , ben de 4 sene şırnakta çalıştım. Ayyy Diyarbakır dedin ya canım şimdi ciğer istedi
ayyy ne güzel olur ya siz gelin iç anadoluda buluşalım, ama ben pek marifetli değilimdir pasta börek işlerinde , ama çok iyi gezdiririm bir de çok güzel salata yaparım
günaydınnnnn herkese, akşam kahvaltı ( peynir domates salatalık ve zeytin 2 dilimde kepekli ekmek) ve cay içtim olayı kapattımmm sabah sadece su içtim canım bir şey istemiyor
günaydın kızlar
Tamam canım beklerim.nice yıllara losefar..pastayı yiyememişin ama olsun sevdiklerin yanında
bu yaz diyarbakıra gelebilirim. sana da uğrarım inş
bir disiplin tuttursam hepinizi solda sıfır bırakıcam da işte henüz yok, yani olsun diye uğraşıyorumtamam olur canım ama birbirimizi hırslandıracak bir yarış olsun
7 aydır neden hasta olmuyorsun
mutlaka alacaktır afiyet olsun şimdiden doğum gününde kutlu olsun canım nice mutlu senelere
ekmeği kestiğim gün hılıca bir gitti, 65 kilonun başlarındayım:) sen kaç kilosun acabaSelam herkese neler yapiyosunuz rakibem bu hafta ne kafar verdin hic bisey demiyosun iyice meraklandim yani gecen hafta benimdi bu haftayi sen al uzatmaya gidelim
o da artık bizimleUhs sen de gel yarisa
kendi telefonuna nazar ettinKızlar dün benim telefon düştü lcd ekranı kırıldı yaaa. 2014 un 10. Ayında almıştım daha yeni sayılır.Ben de gittim telefoncuya ekran için 300 tl dedi. Ben de tamam dedim ama telefonum olmadığı için eşime haber vermedim. Akşam geldi dedim böyle böyle o da dedi ki 300 tl bi ekrana verecegime yeni telefon alırız. Bugün gidip kendime bi telefon alacağım. Ama karar veremiyorum note 2 mi alsam acaba
bi Dr amma çok yazmışsınız geçmişin cogunu okudum ama acele olduğu için cevap yazamadım.
senin de işin zor beee,kilo mu verdin derdin çoğaldıgünaydın herkese, umarım herkes iyidir.bu sabah yine giy çıkar yaptım 3 etek , bir takım , 1 pantolon , 2 gömlek denedikten sonra nihayet bişeyler giydim. benim sağlam bir terzi bulmam lazım.... ya da biraz daha beklemem ama ben kalan kilomu verincye kadar kış gelir:):):):):)
taze fasulye , karpuuuzzzGünaydın..
Akşam; 1 tabak zeytinyağlı taze fasülye ve 2 kaşık yoğurt tükettim.. ve ondan 1 saat sonra 1 tabak karpuz yedim..
Sabah ise; bir tane rafadan yumurta ve 2 tane çeri domates yedim. 1 dilimde kızarmış tam buğday ekmeği..
bazen su fazla içince iştahım gidiyor ama galete zeytin peynir yedim öğlene kadar dükkanı kapattım : )Kahvaltı yapmazsanız metabolizmanız yavaşlar
Günaydın benimde bol geliyor hepsi terzi buluyum dedim eşim napıcan yeni al diyorgünaydın herkese, umarım herkes iyidir.bu sabah yine giy çıkar yaptım 3 etek , bir takım , 1 pantolon , 2 gömlek denedikten sonra nihayet bişeyler giydim. benim sağlam bir terzi bulmam lazım.... ya da biraz daha beklemem ama ben kalan kilomu verincye kadar kış gelir:):):):):)
fıstık menülerin çok güzel bu hafta, gözümüzden kaçmıyor yanidün
SABAH:1 nektarin/1,5 çb muzlu kefir/1 tk çilek reçeli zencefil ile smoothy
2 burgu peynir
ara:maden suyu
öğlen: 5 köfte/300 ml ayran/turşu yeşillik/2 kayısı
ara: 3 ceviz/1 elma
akşam:1 muz/1 su bardağı süt/ ton balıklı salata/1 lokma simit/7 zeytin/1 minik kare bitter
....
bugün
sabah:1 yumurta +1 tk yulaf kepeğinden teryağdakrep/ 1 muz+1sb süt/ 5 zeytin/ 1/4 dilim peynir
bak şimdi önce arabana biniyorsun kayseriye kadar geliyorsun (hem uzun yol tecrüben olur) kayseride beni alıyorsun ( 2 oğlanı bir de, arabana erkek binmiyorda bunlar minik teyzesi idare edecen) , ondan sonra dümene ben geçerim şayet yorulduysan .....kayseriden sonra yaklaşı 6 saatte diyarbakırda cemreciğimle buluşuyoruz.....................................Böyle zorla davet ettiririm kendimiDiyarbakır'a nasıl geleceğiz kız Ben yalnız gelemem
kısssss yine devrelerin karıştı ben kahvaltı yaptım zaten, işe hiçbirzman saatinde gelemem ama kahvaltımı hep yaparım(kendimi bildim bileli)Kahvaltı yapmazsanız metabolizmanız yavaşlar
Aynen canım ya kıyafetler bayağı uğraştırıyor ama çok mutlu oluyorum, menüler hususunda da sana katılıyorum ben de hep aynı şeyleri düşünüyorum (eşim sebze sevmiyr, oğlum da doğru dürüst bişey yemyor) ortak yemekler sonsuz bir döngü şeklinde gidiyor:):):):)bir disiplin tuttursam hepinizi solda sıfır bırakıcam da işte henüz yok, yani olsun diye uğraşıyorum
ekmeği kestiğim gün hılıca bir gitti, 65 kilonun başlarındayım:) sen kaç kilosun acaba
o da artık bizimle
kendi telefonuna nazar ettintelefon 500-600 liralıksa 300 lira masraf etmek bana da mantıklı gelmiyor. bizim bir eski laptopa 200 liralık bişey taktılar bize sormadan. tamirden aldık geldik 1 ay içinde tamamen iptal oldu. 300 liraya yaptırırsın da sonrasının garantisi yok malaesef.
bizim de lcd tv arızalanmış. temizliğin yapıldığı gün sabah çalışıyordu akşama açılmadı. elktrik alıyor fakat açma düğmesi çalışmıyor. nerdeyse bu tamir masrafı yüzünden çöpe koyacaktım tvyiistanbul izmir dışında neredeyse servis yok. kargolaması bile bi sürü para. zaten alalı 4 yıl oldu. neyse burda servisi yok ama herhang bir tamirciye göstericez. eski 32 ekran tüplü tvyi kurduk şimdilik.
senin de işin zor beee,kilo mu verdin derdin çoğaldı. başarı öykülerinde yazıyordu sanırım diyordu ki: şişman insanın giyeceği kıyafet bellidir, gideceği yere karar veremez. zayıf insan da ne giyeceğine karar veremez ama gideceği mekanlar bellidir. terzi işini gözünde büyütme kıyafetlerini topla götür bulursun bir terzi.
taze fasulye , karpuuuzzzakşama ne pişirsem diye düşünüyorum hep aynı şeyler aklıma geliyor ve sıkılıyorum, neden hiç fasulye düşünmüyorum ki veya neden karpuz aklıma gelmiyor. herkes menü yazınca bu açıdan güzel oluyor işte
varım canım ama bu hafta en fazla ben verecem sanırım isterseniz haftaya başlayalımUhs sen de gel yarisa
hemşerim benim bende adanalıyım ve şuan adanadayım herkesi de beklerimAdanalıyım aslen ama şuan diyarbakırdayım.
iç anadolunun neresindesin canım ben nevşehiri çok merak ediyorum ama galiba oraya seneye gidicem orada 2-3 gün kalmak istıyorum.birde balona binmek istiyorum
canım yazık olmuş telfonuna , akıllıların tamiri pahalı maalesef .telefonun yeniymiş ben olsam tamir ettiririm.
hımmm oraya da gelebilirim canım , ben de 4 sene şırnakta çalıştım. Ayyy Diyarbakır dedin ya canım şimdi ciğer istedi
ayyy ne güzel olur ya siz gelin iç anadoluda buluşalım, ama ben pek marifetli değilimdir pasta börek işlerinde , ama çok iyi gezdiririm bir de çok güzel salata yaparım
akşam sağlıklı yemişsin de kahvaltısız olmaaaaazgünaydınnnnn herkese, akşam kahvaltı ( peynir domates salatalık ve zeytin 2 dilimde kepekli ekmek) ve cay içtim olayı kapattımmm sabah sadece su içtim canım bir şey istemiyor
tamam biz bu hafta lusyenle ödeşelim cuma sen de katıl bize. @anbuyanbu ya da rakip bulmak lazım 75-80 arası kim vardı burda hu huuuuvarım canım ama bu hafta en fazla ben verecem sanırım isterseniz haftaya başlayalım
hemşerim benim bende adanalıyım ve şuan adanadayım herkesi de beklerim
iç anadolunun neresindesin canım ben nevşehiri çok merak ediyorum ama galiba oraya seneye gidicem orada 2-3 gün kalmak istıyorum.birde balona binmek istiyorum
bu sene gezi planımda gaziantep var
bu arada sen ne iş yapıyorsun tatlım kamudasın il il geziyorsun
Kızz devreler karışmadı. Sana yazacaktım alıntıladım sonra unuttum. Üstüne onu alıntılayınca sana yazmış gibi oldufıstık menülerin çok güzel bu hafta, gözümüzden kaçmıyor yani
bak şimdi önce arabana biniyorsun kayseriye kadar geliyorsun (hem uzun yol tecrüben olur) kayseride beni alıyorsun ( 2 oğlanı bir de, arabana erkek binmiyorda bunlar minik teyzesi idare edecen) , ondan sonra dümene ben geçerim şayet yorulduysan .....kayseriden sonra yaklaşı 6 saatte diyarbakırda cemreciğimle buluşuyoruz.....................................
kısssss yine devrelerin karıştı ben kahvaltı yaptım zaten, işe hiçbirzman saatinde gelemem ama kahvaltımı hep yaparım(kendimi bildim bileli)
Aynen canım ya kıyafetler bayağı uğraştırıyor ama çok mutlu oluyorum, menüler hususunda da sana katılıyorum ben de hep aynı şeyleri düşünüyorum (eşim sebze sevmiyr, oğlum da doğru dürüst bişey yemyor) ortak yemekler sonsuz bir döngü şeklinde gidiyor:):):):)
canım çok odaklanma açlığa aklına getirme aklında oldukça daha çok kötü olursun daha çok acıkırsınŞimdiden çok acıktımmmmmm.....
ben kayserideyim canım ,Nevşehir de çok güzel bu arada...ilk görev yerim şırnaktı 4 sene kaldım , evlendim adanaya tayinim çıktı 4 sene de orada kaldım, mühendisim canım kamudayım ama tayin mecburiyetimiz yok biz kendi isteğimizle il değiştirdik, Adana'da yandık , Kayseri'de donduk ortasını bulamadık yanivarım canım ama bu hafta en fazla ben verecem sanırım isterseniz haftaya başlayalım
hemşerim benim bende adanalıyım ve şuan adanadayım herkesi de beklerim
bu sene gezi planımda gaziantep var
bu arada sen ne iş yapıyorsun tatlım kamudasın il il geziyorsun
tahmin ettim yanlış alıntıladığını , yersin tabii abimiz 5,5 yaşında da ufaklık 14 aylık tombik bir şey ama pek kendini sevdirmez bana yapışıyor birilerinin yanında, teyzeleri bile sevemedi huysuzuKızz devreler karışmadı. Sana yazacaktım alıntıladım sonra unuttum. Üstüne onu alıntılayınca sana yazmış gibi oldu
Küçük erkekleri alıyorum arabaya. Ama severken bitirebilirim uyarmadı deme
Ben daha samsung dan başka telefon kullanmadım canım samsung dan çok da memnunum fakat biraz narin telefonlar haklısın ama yine gittim samsung aldım bu sefer gözün gibi bakacağım inşaallahGeçmiş olsun canım. Cana gelmesin. ÜzülmeBence de eşin haklı. Ben sana samsung tavsiye etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?