Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydınnnnn herkese, akşam kahvaltı ( peynir domates salatalık ve zeytin 2 dilimde kepekli ekmek) ve cay içtim olayı kapattımmm sabah sadece su içtim canım bir şey istemiyor

Kahvaltı yapmazsanız metabolizmanız yavaşlar

tamam olur canım ama birbirimizi hırslandıracak bir yarış olsun

7 aydır neden hasta olmuyorsun

mutlaka alacaktır afiyet olsun şimdiden doğum gününde kutlu olsun canım nice mutlu senelere
bir disiplin tuttursam hepinizi solda sıfır bırakıcam da işte henüz yok, yani olsun diye uğraşıyorum

Selam herkese neler yapiyosunuz rakibem bu hafta ne kafar verdin hic bisey demiyosun iyice meraklandim yani gecen hafta benimdi bu haftayi sen al uzatmaya gidelim
ekmeği kestiğim gün hılıca bir gitti, 65 kilonun başlarındayım:) sen kaç kilosun acaba
Uhs sen de gel yarisa
o da artık bizimle

kendi telefonuna nazar ettin telefon 500-600 liralıksa 300 lira masraf etmek bana da mantıklı gelmiyor. bizim bir eski laptopa 200 liralık bişey taktılar bize sormadan. tamirden aldık geldik 1 ay içinde tamamen iptal oldu. 300 liraya yaptırırsın da sonrasının garantisi yok malaesef.
bizim de lcd tv arızalanmış. temizliğin yapıldığı gün sabah çalışıyordu akşama açılmadı. elktrik alıyor fakat açma düğmesi çalışmıyor. nerdeyse bu tamir masrafı yüzünden çöpe koyacaktım tvyi istanbul izmir dışında neredeyse servis yok. kargolaması bile bi sürü para. zaten alalı 4 yıl oldu. neyse burda servisi yok ama herhang bir tamirciye göstericez. eski 32 ekran tüplü tvyi kurduk şimdilik.

senin de işin zor beee,kilo mu verdin derdin çoğaldı. başarı öykülerinde yazıyordu sanırım diyordu ki: şişman insanın giyeceği kıyafet bellidir, gideceği yere karar veremez. zayıf insan da ne giyeceğine karar veremez ama gideceği mekanlar bellidir. terzi işini gözünde büyütme kıyafetlerini topla götür bulursun bir terzi.

taze fasulye , karpuuuzzz akşama ne pişirsem diye düşünüyorum hep aynı şeyler aklıma geliyor ve sıkılıyorum, neden hiç fasulye düşünmüyorum ki veya neden karpuz aklıma gelmiyor. herkes menü yazınca bu açıdan güzel oluyor işte

Günaydın benimde bol geliyor hepsi terzi buluyum dedim eşim napıcan yeni al diyor ama bende 53 e düşüp öyle alıyım diye bekliyorum bişey alamıyorum yaaaa

Günaydın kızlar
Bugün ki menü:
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
domates biber salatalık

Öğle:
1 bardak yulaflı süt

Ara: elma

Akşam:
çorba ve ne yemek varsa

Oğlum bu aralar gece çok sık kalkıyor ya çok yorgunum ne zaman bitecek bu kalkmalar

günaydın millet; akşam 1 tabak taze fasülye, ekmek ve birazcık helva yedim.. 9 gibi de 2 minik nektari konu kapandı.

sabahda, abartısız bir kahvaltı yaptım kahve saatimi bekliorum şimdi. aslında süper gidiyo diyebilirim önceki ben e göre ama bide sporu ekleyebilirsem bu işin içine tam süper olacak

fıstık menülerin çok güzel bu hafta, gözümüzden kaçmıyor yani

Böyle zorla davet ettiririm kendimi Diyarbakır'a nasıl geleceğiz kız Ben yalnız gelemem
bak şimdi önce arabana biniyorsun kayseriye kadar geliyorsun (hem uzun yol tecrüben olur) kayseride beni alıyorsun ( 2 oğlanı bir de, arabana erkek binmiyorda bunlar minik teyzesi idare edecen) , ondan sonra dümene ben geçerim şayet yorulduysan .....kayseriden sonra yaklaşı 6 saatte diyarbakırda cemreciğimle buluşuyoruz.....................................

Kahvaltı yapmazsanız metabolizmanız yavaşlar
kısssss yine devrelerin karıştı ben kahvaltı yaptım zaten, işe hiçbirzman saatinde gelemem ama kahvaltımı hep yaparım(kendimi bildim bileli)

Aynen canım ya kıyafetler bayağı uğraştırıyor ama çok mutlu oluyorum, menüler hususunda da sana katılıyorum ben de hep aynı şeyleri düşünüyorum (eşim sebze sevmiyr, oğlum da doğru dürüst bişey yemyor) ortak yemekler sonsuz bir döngü şeklinde gidiyor:):):):)

Uhs sen de gel yarisa
varım canım ama bu hafta en fazla ben verecem sanırım isterseniz haftaya başlayalım

Adanalıyım aslen ama şuan diyarbakırdayım.
hemşerim benim bende adanalıyım ve şuan adanadayım herkesi de beklerim

iç anadolunun neresindesin canım ben nevşehiri çok merak ediyorum ama galiba oraya seneye gidicem orada 2-3 gün kalmak istıyorum.birde balona binmek istiyorum
bu sene gezi planımda gaziantep var
bu arada sen ne iş yapıyorsun tatlım kamudasın il il geziyorsun

günaydınnnnn herkese, akşam kahvaltı ( peynir domates salatalık ve zeytin 2 dilimde kepekli ekmek) ve cay içtim olayı kapattımmm sabah sadece su içtim canım bir şey istemiyor
akşam sağlıklı yemişsin de kahvaltısız olmaaaaaz

kızlar günaydın dün menüme yarım simit ekledim.kardeşimle 3-4 saat alışveriş gezisinden sonra oturup yemek yemeyede vakit olmayınca 1 simit alıp paylaştık
bugüne gelelim
sabah yumurta,domates,salatalık,lor peyniri,1 etimek
arada leblebi yiyorum şuan birde karışık bitki çayı içiyorum
öğlen salata yoğurt haslanmış sebze
arada 1 elma
akşam ne yiceğimi bilmiyorum ya patlıcan salatası yada haşlanmış sebze
1 saat yürüyüş bol su

tamam biz bu hafta lusyenle ödeşelim cuma sen de katıl bize. @anbuyanbu ya da rakip bulmak lazım 75-80 arası kim vardı burda hu huuuu

Kızz devreler karışmadı. Sana yazacaktım alıntıladım sonra unuttum. Üstüne onu alıntılayınca sana yazmış gibi oldu

Küçük erkekleri alıyorum arabaya. Ama severken bitirebilirim uyarmadı deme

ben kayserideyim canım ,Nevşehir de çok güzel bu arada...ilk görev yerim şırnaktı 4 sene kaldım , evlendim adanaya tayinim çıktı 4 sene de orada kaldım, mühendisim canım kamudayım ama tayin mecburiyetimiz yok biz kendi isteğimizle il değiştirdik, Adana'da yandık , Kayseri'de donduk ortasını bulamadık yani

tahmin ettim yanlış alıntıladığını , yersin tabii abimiz 5,5 yaşında da ufaklık 14 aylık tombik bir şey ama pek kendini sevdirmez bana yapışıyor birilerinin yanında, teyzeleri bile sevemedi huysuzu

Geçmiş olsun canım. Cana gelmesin. Üzülme Bence de eşin haklı. Ben sana samsung tavsiye etmem
Ben daha samsung dan başka telefon kullanmadım canım samsung dan çok da memnunum fakat biraz narin telefonlar haklısın ama yine gittim samsung aldım bu sefer gözün gibi bakacağım inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…