Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben daha samsung dan başka telefon kullanmadım canım samsung dan çok da memnunum fakat biraz narin telefonlar haklısın ama yine gittim samsung aldım bu sefer gözün gibi bakacağım inşaallah

hayırlı olsun zadegancım.samsungun kullanışı bana da kolay geliyor

Sorma yaa nazar ettim hakkaten. Eski telefonunm suanki piyasa fiyati 800 tl. E 300 tl masraf çıkacaktı neredeyse yarısı napalım hayırlısı.
Kız bizim televizyonu vereyim size bizde seyreden yok tv ünitesi boş durması diye aksesuar olarak duruyor
Günaydın benimde bol geliyor hepsi terzi buluyum dedim eşim napıcan yeni al diyor ama bende 53 e düşüp öyle alıyım diye bekliyorum bişey alamıyorum yaaaa
Valla ben duramiyorum alıyorum hedef kiloda ulaşınca hepsi bol gelecek ama napayım
Kaç aylık oğlun canım?
Beni de alın beni de

Benim eşimin ailesi komple antepteler :)
sabah DİKKATLİ kahvaltı yaptım, az önce de yulaflı süt içtim, az da meyve .....Eğer bu hafta hatırı sayılır miktarda kilo verirsem müsebbibi yulafdırrrr merak ediyorum doğrusu.....
Seni takipteyim eğer iyi kilo verirsen yulaf tuketecegim ben de

Evvetttt. Kızlar haydi hepiniz Diyarbakıra...Burda Gurbette beni yalnız bırakmayın.

varım canım ama bu hafta en fazla ben verecem sanırım isterseniz haftaya başlayalım

hemşerim benim bende adanalıyım ve şuan adanadayım herkesi de beklerim
Canım annemler ilçede Kozan 'dalar Kayınvalidemler ve akrabaların diğerleri adanadalar

MENÜM

SABAH
1 şu bardağı süt ve küçücük bir dilim elmalı turta

ÖĞLE
150 gr ton balığı ve bi kase Mısırlı çoban salata

AKŞAM
1 şu bardağı ayran

SPOR
1.5 saat yürüyüş

Bugün ve yarın biraz az yiyeceğim nedense tartı hiç iç açıcı değil

beni görsün de sevdirmesin bakalım.

Ben daha samsung dan başka telefon kullanmadım canım samsung dan çok da memnunum fakat biraz narin telefonlar haklısın ama yine gittim samsung aldım bu sefer gözün gibi bakacağım inşaallah

Güle güle iyigünlerde kullan. Allah kaza bela vermesin bu sefer

atla canım.

seyretmeyelim diyoruz ama seyrediyoruz tv yi..illa o açık duracak. genelde çocuklardan bize sıra gelmiyor.bir ara mutfağa da kurmuştum şükür ondan kurtuldum,bir eve en fazla 1 tv yeterli, teşekkürler canım

Evvetttt. Kızlar haydi hepiniz Diyarbakıra...Burda Gurbette beni yalnız bırakmayın.
eşimin ataması var haziran sonunda belli oluyor, genelde doğu illeri, diyarbakır falan istemiyoruz ama belki de orası olur. hava alanı var diye teselli oluruz artıkın memeleketlere uzak olmak çook zor

bugün
sabah:1 yumurta +1 tk yulaf kepeğinden teryağda krep/ 1 muz+1sb süt/ 5 zeytin/ 1/4 dilim peynir
ara: yeşil çay
öğlen: yarım yemek tabağı karpuz/ 2 dilim peynir
spor:6 dk eliptik
ara: yeşil çay

Canım Diyarbakır a gelmenizi isterim güzel şehir bazen sıkıntılar olsa da şehir olarak çok güzel doğuda o kadar kötü şehirler var ki burası doğunun en iyi şehirlerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…