Haklısın valla insan gece uyumayinca sürekli yorgun, mutsuz, halsiz ve agresif oluyor. Rabbim ne güzel gece uykusu yaratmış fakat bizim bebisler sabote ediyor. Olsun bugünler de geçen deyip sabretmekten başka yapacak birşeyimiz yok ne yazık ki...evet küçük ama hem iş hem uykusuzluk biraz yordu 2 gün izinliyim evde dinlenicem inşallah
Sizleri gördükçe imreniyorum yaa diyet motivasyonum yerlerde suan adapte olamıyorum aklıma çeşit çeşit yemek geliyor. Nasıl atacağım bu ölü toprağı üzerinden yaaBu öğlen 2 adet köfte bir tabak salata yedim
Amin inşaallah canım :)Güle güle iyigünlerde kullan. Allah kaza bela vermesin bu sefer
Kız antep demişken geçen yaz antepe tatile gittik kayinvalidemlerr o meşhur bakır carsisinda gezdim gezdim de bir tane birsey almadım ya ona yanıyorum. En azından bir bakır ayna tarak takımı alaydim. Benim kız gezerken bi cigirmaya başlamıştı apar topar eve dönmüştükAntep'in hamamları. Tey tey tey
O neresi kiKozanda
banada verirmisin yemeğin tarifini canımBugun cok kosturdum yemege misafirlerim vardi
Menumu yaxayim
Sabah dikkatli kahvalti
Oglen 1 kucuk tabak zeytin yagli yesil fasulye 2 kasik bulgur pilavi
Aksam 1 kase cacik ide 1 porsiyon oatlican kebabi ben antepte universtedeyken ogrenmistim bu yemegi tamamen diyet bi yemek kizartma falan degil
2 tane de mercimek kofte
Su 2 lt spor bolca temizlik
Doğru söylüyorsun fakat yavaş kilo vermemin diğer bi sebebi de benim bu en son yıllar önce bu kilolarda olmam. Ilkokul 5. Sınıfta 50 kiloydum ben düşün. Kilo verme geçmişimi istatistik olarak degerlendirdigimde 2 hafta 200-300 gr civarı az veriyorum 3. Hafta ise yarım kilodan fazla. Buna göre bu hafta da az versem haftaya fazla vermem gerekiyor. Ve bir de abur cubur a çok düşkün olmam ve hayatımdan cikaramamam da bunu etkiliyor tabiiSelam guzeller gecmisi okudum basliyorum
Zedegan telin hayirli olsun sabah sabah elmali turtada yemek nerden cikti cok az yiyosun metabolizman yavaslamis olabilir salatalik domates ye kahvaltilarda yumurta mutlaka ye okadar yuruyosun giden cok az bence daha bol sebze yemelisin
Hedefcim senide cok iddali gordum hepinizi solda sifir birakirim falan cok iyi gaz oldu bana
Pinoli diyarbakira giderken benide alin oyle gecelim
Hedef bugunku sporuna 6 dk eliptik bisiklet yazmisin yazarken usenmedinmi
Yeni gelen arkadaslar iyi gidiyosunuz yanliz cok fazla aciktim diyosunuz yemeyi cok faxla dusunmeyin hayatimizin bu evresinde yemegi arka planlara atiyoruz yasamak icin yiyoruz yani
Lusyen32 cim bana dabanada verirmisin yemeğin tarifini canım
O neresi ki o_O[/QUOTE .!.:İlçesi canım kayınvalidemler adana merkezde ptt evlerinde oturuyorlar
Günaydın :) nasıl oldun iyileştin mi ?Günaydın
Hal-i hazırda hedefine en yakın pinoli var sanırım ama o artık çok yavaş kilo kaybediyor (gaza getireyim azcık )günaydın prensesler, umarım herkes iyidir, dün akşam geçmiş doğumgünü pastamı yesem de motivasyonum süperrrrrrrrr( pasta yenildikten sonra trombolinde 150 kez zıplandı) , eski kıyafetlerime birer birer girmeye başladım 38ler oluyor sıra 36 larda....hepimizin kilosu yaklaştı birbirine bakalım seldom ve ümrandan sonra ilk mezun kim olacak.....
Canım gurbet sayılır 5 saatlik yol sadece izinlerde gidebiliyorum.Gurbet el deyince ailen çok uzakta zannettim. Yakın sayilirlarmis o zaman.
çok şükür canım daha iyiyim ilaç kullandıktan sonra vücutta ki iltihapı gözlerimden atmaya başladım 2 3 gün gözlerim çok kötüydü ama çok şükür toparladım artk daha iyiyim canım teşekkür ederimGünaydın :) nasıl oldun iyileştin mi ?
günaydın canım afiyet olsun bende merak içerisindeyim bakalım kim mezuniyeti kucaklayacakgünaydın prensesler, umarım herkes iyidir, dün akşam geçmiş doğumgünü pastamı yesem de motivasyonum süperrrrrrrrr( pasta yenildikten sonra trombolinde 150 kez zıplandı) , eski kıyafetlerime birer birer girmeye başladım 38ler oluyor sıra 36 larda....hepimizin kilosu yaklaştı birbirine bakalım seldom ve ümrandan sonra ilk mezun kim olacak.....
bu nasıl menüSabah: sandviç
Ara: sütlü kahve
Öğle: kızartma (aylardır yemiyordum midemi fena ağrıttı)
Bu yüzden akşam: nescafe sadece
Selam guzeller gecmisi okudum basliyorum
Zedegan telin hayirli olsun sabah sabah elmali turtada yemek nerden cikti cok az yiyosun metabolizman yavaslamis olabilir salatalik domates ye kahvaltilarda yumurta mutlaka ye okadar yuruyosun giden cok az bence daha bol sebze yemelisin
Hedefcim senide cok iddali gordum hepinizi solda sifir birakirim falan cok iyi gaz oldu bana
Pinoli diyarbakira giderken benide alin oyle gecelim
Hedef bugunku sporuna 6 dk eliptik bisiklet yazmisin yazarken usenmedinmi
Yeni gelen arkadaslar iyi gidiyosunuz yanliz cok fazla aciktim diyosunuz yemeyi cok faxla dusunmeyin hayatimizin bu evresinde yemegi arka planlara atiyoruz yasamak icin yiyoruz yani
Bende 64 kg ile 65 arasinda gidip geliyorum
Herkesin kilosu birbirine yaklasti iyice
bence sengünaydın prensesler, umarım herkes iyidir, dün akşam geçmiş doğumgünü pastamı yesem de motivasyonum süperrrrrrrrr( pasta yenildikten sonra trombolinde 150 kez zıplandı) , eski kıyafetlerime birer birer girmeye başladım 38ler oluyor sıra 36 larda....hepimizin kilosu yaklaştı birbirine bakalım seldom ve ümrandan sonra ilk mezun kim olacak.....
67,5-68 gibi bişeydiHal-i hazırda hedefine en yakın pinoli var sanırım ama o artık çok yavaş kilo kaybediyor (gaza getireyim azcık )
Seldom kaç kiloyla mezun oldu arkadaşlar bilen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?