Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Çok küçük farklarla 3. Olmusuz yaa azcık daha verseydik 3 nazar boncuğu alacaktık ama ne yapalım önümüzdeki haftalar artık

Kaptanın dereceye girdik ya notamiz silindi mi?
Evet canım hem silindi hem de karne notumuz yüseldi..

hoşgeldin cnm

sen de hoşgeldin

Hoşgeldiniz kızlar..
Alırız tabiki neden olmasın..
Tanıtın bakalım kendinizi.. Kaç kilosunuz, hedef kilonuz ne, boy kaç?

dünkü menüm
kalkınca:2 nektarin
Spor:35 dk eliptik bisiklet
Bu sabah:1 kase mercimek çorba/1yumurtdan az yulaf kepeği ile krep/3 zetin/3 burgu peynir
Ara: kahve
Öğlen: 1 bardak kefir/kavurma
yürüyüş:30 dk.

ara:1 iare b,tter/3 kare fıstıklı çukulata
akşam: 1 elma, 20 fıstık,1 bardak ayran,2 yk kısır, 1 kk bal (yemek yiyemedim atıştırdım)
gece: 15 kadar çilek

-----------------------
bu sabah: 1 sarmısak yuttum,elma sirkeli su,
1 elma ve 1 çb kefir süt karışımı+ zencefil
spor: 40 dk. eliptik bisiklet
kahvaltı: 1,5 yumurta 1,5 yk yulaf kepeğinden dukan krebi, 1 dilim kaşar,2 burgu peynir, domates, 1 kk bal, 7 zeytin

.......................
bu arada benim ufaklığın teki dukan krebime dadandı ilk yemek istediğinde terddüt ettim sonuçta içinde aşırı kepek olmadıktan sonra yiyebilir diye düşündüm, e yumurta yemiş oluyo zaten tereyağda yapıyorum3 gündür beraber yiyoruz krepleri ,bugün yetmedi bi daha istedi öbür huysuz da gidiyor simit yiyorAllahtan o da meyveyi güzel yiyor

kızlar cezamız silindi hepinizi tebrik ediyorum
bu bir takım işi hepimiz birlikte başardık kilo alan arkadaşlar az daha kilo alsalardı 0,87 ile aldığımız 3. lüğü 0,82 ile ardımızda bekleyen takıma kaptırırdık ve cezamız silinmezdi. napıyoruz ? bu hafta kilo alanlar ve kilosunu koruyanlar önümüzdeki hafta takımı göğüslüyor , kilo verenler gene kilo vermek için çabalıyor veee gene derece yapıyoruz inşallah

kilonu korumaya mı çalışıyorsun yoksa daha verecek kilon var mı? çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim
Cnm aslında daha vermek ıstemıyorum ama onumuz ramazan olduğu ıcın 2 kılo daha verip korumaya devam etmelıyım hep burda başarı hikayelerini okudum yoruldugum zaman yavaş vermek ıstedım bu sefer cunku oncelerı hep verdıgım kılo fazlasıyla aldım bu sefer sonuc o olmaması ıcın ugrasıyorum etrafımdakı bazı çekemeyen şahıslar beklemede kılo almam ıcın artık cok kotu hırs oldu bu konuda bende

en güzeli yavaş ve sağlıklı vermek. spor da yapıyor musun?

dün akşam arkadaşıma davetliydim
1 lahmacun 1 bardak ayran ve keşkül yedım
ama buna bıle sevınıyorum lahmacunu zor yedım başka zaman olsa 3 lahmacun rahat gıderdı

en güzeli yavaş ve sağlıklı vermek. spor da yapıyor musun?
evet canım yapıyordum bu aralar bıraktım oglumun sunnet dugunu vardı sımdı kılodan bıraz sarkmalar oldu sıkılaşmak ıcın yuzmeye başladım sımdı haftada bır gun gıdıyorum platese başlayacgım ama ıkı haftadır ısten gıdemedım
sen kac kılo verdın canım hedefın kac

şey ıııı kemmmm kümmmm(takıma girmeden önce kilom 72,9a kadar çıkmıştı)takıma 68,5 ile gelmiştim temmuzdan 2 yıl olacak neredeyse yerimde sayıyorum. bir ara 63e kadar düşmüştüm sonra 67 ye kadar çıktım 64-67 arasında in çık yapıyorum maalesef bu cuma 64,7ydim amaşeytanın bacağını kırmaya çalışıyorum. diyemem ki diyet yapıyorum da kilo veremiyorum; 1,5 hafta diyet veya sağlıklı beslenmeyse 2-3 hafta motivasyonsuz geçiyor.derken verdiklerimi alıyorum. spora pek vakit ayıramıyordum. yeni eliptik bisiklet aldım bakalım 1 haftadır onu kullanıyorum, hamur işini kestim...diyetle yerimde sayıyorsam sporla veririm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…