pardon canım o zaman beni aliağadan alUnutmadım. Nereden alalım dedim cnm?
Pardon ya ben ozaman 73 kg dum diger gruptaydim yani yine karistirdim
pardon canım o zaman beni aliağadan al
Evet canım hem silindi hem de karne notumuz yüseldi..Çok küçük farklarla 3. Olmusuz yaa azcık daha verseydik 3 nazar boncuğu alacaktık ama ne yapalım önümüzdeki haftalar artık
Kaptanın dereceye girdik ya notamiz silindi mi?
Aha günah kecisini buldukBen geçen hafta yazabilseydim 2'ye bölünmeyecekti. Ve biz 2. olacaktık.Hep benim yüzümden
Bi dahaki karne ne zaman kaptanım?Evet canım hem silindi hem de karne notumuz yüseldi..
hoşgeldin cnm
sen de hoşgeldin
Hoşgeldiniz kızlar..
Alırız tabiki neden olmasın..
Tanıtın bakalım kendinizi.. Kaç kilosunuz, hedef kilonuz ne, boy kaç?
Canım hedef kilon kaç ve daha önce herhangi bir takım katılmışmıydın?
Canım aynı soru senin içimde geçerli..
hoşbulduk canım hedef kilom 59 ve sonrası koruma tabiki cuma yarışmalarında değil ama kalori arkadasıma yazıyorum sadece canım 60-69 katılmadan burada bulduk kendımızı
Arkadaslar hosgeldiniz iyi yapmisiniz pinoli sizi ordan alip getirmis 2 haftada ben takilmistim 60-69 kilo grubuna ama hic hayat yotu orda takimlar cok daha farkli oluyo sizde takip ettikce goreceksiniz farki
hoşbulduk canım inşallah güzel olcak sonuc ben kasımden berı dıyet yapıyorum 78 den 62 -61 kadar düştüm tartıda bunu korumak istiyorum o yüzdende motiveye ihtiyacım var
kilonu korumaya mı çalışıyorsun yoksa daha verecek kilon var mı? çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim50 gr ekmek ile kaşarlı yağsız tost yedim ve kendime geldim kızlar
Cnm aslında daha vermek ıstemıyorum ama onumuz ramazan olduğu ıcın 2 kılo daha verip korumaya devam etmelıyım hep burda başarı hikayelerini okudum yoruldugum zaman yavaş vermek ıstedım bu sefer cunku oncelerı hep verdıgım kılo fazlasıyla aldım bu sefer sonuc o olmaması ıcın ugrasıyorum etrafımdakı bazı çekemeyen şahıslar beklemede kılo almam ıcın artık cok kotu hırs oldu bu konuda bendekilonu korumaya mı çalışıyorsun yoksa daha verecek kilon var mı? çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim
en güzeli yavaş ve sağlıklı vermek. spor da yapıyor musun?Cnm aslında daha vermek ıstemıyorum ama onumuz ramazan olduğu ıcın 2 kılo daha verip korumaya devam etmelıyım hep burda başarı hikayelerini okudum yoruldugum zaman yavaş vermek ıstedım bu sefer cunku oncelerı hep verdıgım kılo fazlasıyla aldım bu sefer sonuc o olmaması ıcın ugrasıyorum etrafımdakı bazı çekemeyen şahıslar bekleme kılo almam ıcın artık cok kotu hırs oldu bu konuda bende
evet canım yapıyordum bu aralar bıraktım oglumun sunnet dugunu vardı sımdı kılodan bıraz sarkmalar oldu sıkılaşmak ıcın yuzmeye başladım sımdı haftada bır gun gıdıyorum platese başlayacgım ama ıkı haftadır ısten gıdemedımen güzeli yavaş ve sağlıklı vermek. spor da yapıyor musun?
şey ıııı kemmmm kümmmmevet canım yapıyordum bu aralar bıraktım oglumun sunnet dugunu vardı sımdı kılodan bıraz sarkmalar oldu sıkılaşmak ıcın yuzmeye başladım sımdı haftada bır gun gıdıyorum platese başlayacgım ama ıkı haftadır ısten gıdemedım
sen kac kılo verdın canım hedefın kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?