Zuhal senle durumumuz aynı bende 65 le hamile kaldım doğumdan sonra 84 tüm 69 a kadar indim bir daha 74 oldumMrb bende aranıza katılıyorum kilom 72.1
Merhaba kızlar yarından itibaren menu bildirimlerimle yanınızda olucam inşallah beraber güzel kilolar veririz
hoşgeldiniz kızlar, fahmuh kilonu yazmamışsın.Mrb bende aranıza katılıyorum kilom 72.1
Canım her hafta aldığımız sonuç yüzdesi karne notumuza tesir ediyor..Yüzdemiz ne kadar yüksek olursa o kadar güzel olucaktır..Aha günah kecisini buldukyuklenin pinoli ye
Bi dahaki karne ne zaman kaptanım?
Merhaba kızlar yarından itibaren menu bildirimlerimle yanınızda olucam inşallah beraber güzel kilolar veririz
Mrb bende aranıza katılıyorum kilom 72.1
Hmm hedef çağırmiş anlaşıldı :)hoşgeldiniz kızlar, fahmuh kilonu yazmamışsın.
bir de hedef kilolarınızı yazar mısınız?
Zati hep bana yükleniyorsunuz burdaAha günah kecisini buldukyuklenin pinoli ye
Bi dahaki karne ne zaman kaptanım?
sorma canım bende bi ara 77 olmuştum sonra 70 e kadar indim ama şimdi 72.1 hedefim 60 kilo olmak seninhedef kaç ?boyum 1.58Zuhal senle durumumuz aynı bende 65 le hamile kaldım doğumdan sonra 84 tüm 69 a kadar indim bir daha 74 oldum
Benim huysuz yapti.kizgin yuz en favorisiCanım her hafta aldığımız sonuç yüzdesi karne notumuza tesir ediyor..Yüzdemiz ne kadar yüksek olursa o kadar güzel olucaktır..
Bu nasıl bir ruh halidir, yoksa senin bebişlermi yaptı?
Yeni uye epey cagirdim diye ara vermistim dayanamdim 2kisi gorunce gene cagirdim:)bazilari 90kilo civarini cagiriyor hizli veriyor diye bem 70likleri gorunce dayanamiyorumOhh maşallah, hoş geldiniz..
Davetmi aldınız, kendiliğinizdenmi geldiniz?
Ben bi ekmek hamur isi yemiyorum.yulaf kepegi ve yulaf kullaniyom yeri e ta u a artmadan.petekli bal da yiyom valla:)Selam haftasonunuz iyi geciyodur umarim yeni gelenler var hosgelmisler
Rakibem sen ne yapiyosun anlayamadim butun diyetleri karistirip ortaya bisey cikarmissin degisik ilgiyle takip ediyorum
Ben bugun doner durum yedim keskede yemeseydim hedefin ne yedigini gorsem yermiydim hic
kural olarak 2cuma kilo bildirir takima devam ediyor ve kilo veriyorsan 3.cuma listeye girersin.bu asamada verdigin kilolar senin karnene yansir.aklina takilan sorulari sorabilirsin...son sorum 2 haftalık deneme süresinde yarışmaya dahilmiyim baktım da genelinin kilosu az benim 12 kg vermem gerek gaza gelmeliyimm
Bir de deneme surecinde 5 ,izinden kilo alip donen bekleme asamasinda 2-3 uyemiz var,onlarin kilosu size daha yakin ,biz de cesit coookson sorum 2 haftalık deneme süresinde yarışmaya dahilmiyim baktım da genelinin kilosu az benim 12 kg vermem gerek gaza gelmeliyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?