Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bu sabah: 1 sarmısak ,elma sirkeli su,
1 elma ve 1 çb kefir süt karışımı+ zencefil
spor: 40 dk. eliptik bisiklet
kahvaltı: 1,5 yumurta 1,5 yk yulaf kepeğinden dukan krebi, 1 dilim kaşar,2 burgu peynir, domates, 1 kk bal, 7 zeytin

öğlen: 2 dolu kase yulaflı mercimek çorba
ara: 1 elma,1 nektarin, 1,5 çb kefir, 1 tk bal, 1yk yulaf
akşam: 3 kase bezelyeli lahana çorba (unsuz)/1 çb pul biberli kefir
akşam saat 17,30da mutfak kapanmıştır
spor toplam 70 dakika (60dk eliptik+10 dk yatay bisiklet)

62 kiloyu bir an önce görmek istiyorum

............................
öğlen veya ikindi için planımız balık yemeye gitmekti eşim 12de gelirim dedi gitti bir işi vardı, ben 12de gelmeyeceğini biliyordum ama akşam saat 6ya kadar gecikeceğini düşünmemiştimsinşr bozucuydu , yemek yapsam mı şimdi gelir yemeğe gider miyiz diye bekledim durdum. çocukların öğlen yemeğini evde bulunanlarla geçiştitdim kendime de lahana çorbası hazırladım b planı olarak. eşim geldikten sonra dışarı çıkıp balık alıp geldim, çocuklara balık yaptım.ben yemedim yarın balık yemeye gidesim var...nasip bakalım

13. TUR / İKİNCİ HAFTA

1. TAKIM
BAŞARILI

2. TAKIM
414. Etap => 0,28% => 1. NOTA
415. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ

3. TAKIM
BAŞARILI

4. TAKIM

414. Etap => 0,23% => 1. NOTA
415. Etap => ETAP İKİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ

5. TAKIM

BAŞARILI

6. TAKIM

414. Etap => 0,28% => 1. NOTA

7. TAKIM
BAŞARILI

8. TAKIM

BAŞARILI

9. TAKIM

BAŞARILI

14. TAKIM

BAŞARILI

Selam haftasonunuz iyi geciyodur umarim yeni gelenler var hosgelmisler
Rakibem sen ne yapiyosun anlayamadim butun diyetleri karistirip ortaya bisey cikarmissin degisik ilgiyle takip ediyorum
Ben bugun doner durum yedim keskede yemeseydim hedefin ne yedigini gorsem yermiydim hic

son sorum 2 haftalık deneme süresinde yarışmaya dahilmiyim baktım da genelinin kilosu az benim 12 kg vermem gerek gaza gelmeliyimm

Canım her hafta aldığımız sonuç yüzdesi karne notumuza tesir ediyor..Yüzdemiz ne kadar yüksek olursa o kadar güzel olucaktır..

Bu nasıl bir ruh halidir, yoksa senin bebişlermi yaptı?
Benim huysuz yapti.kizgin yuz en favorisi

Ohh maşallah, hoş geldiniz..
Davetmi aldınız, kendiliğinizdenmi geldiniz?
Yeni uye epey cagirdim diye ara vermistim dayanamdim 2kisi gorunce gene cagirdim:)bazilari 90kilo civarini cagiriyor hizli veriyor diye bem 70likleri gorunce dayanamiyorum

Ben bi ekmek hamur isi yemiyorum.yulaf kepegi ve yulaf kullaniyom yeri e ta u a artmadan.petekli bal da yiyom valla:)
Bbu hafta gece de yexim meyve falan dun aksami erken bigirdim.aksama dimkat edince gwrcekten daha iyi.spor da yapinca fazla yedigim bal meyve bitter cukulata kuruyemis gibi seyleri vucut da goguruyor sanki.
se inle iddiamiz var.ablamla da buyuk iddia 12hazira da sonlaniyor.kazanmam lazim.sonra ramazan haziran sonunda kurs vs.bunlara hazirlanmak lazim

son sorum 2 haftalık deneme süresinde yarışmaya dahilmiyim baktım da genelinin kilosu az benim 12 kg vermem gerek gaza gelmeliyimm
kural olarak 2cuma kilo bildirir takima devam ediyor ve kilo veriyorsan 3.cuma listeye girersin.bu asamada verdigin kilolar senin karnene yansir.aklina takilan sorulari sorabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…