Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menumuzu yazalim unutmadan
sabah kalkinca.1yesil elma.1cb pul biberli kefir

kahvalti.3yumurta ve 1yk yulaf kepeginden krep.12zeytin.1.5kk kasar peyniri.1/2kk bal

Spor:16dk eliptik+44dk yatay isiklet(resmen yatgigim yerden pedal cevirdim)
Ara.4g.bitter ile 1/2kup sekerli turk kahvesi

Kızlar bugünkü menum sabah 1 kase yoğurt
11 de 1yk yulaf kepegi 1 yumurta ile krep
Peynir zeytin salatalık 5 kayisi
4 te ıspanak kavurması patlıcan salatası Yoğurtlu 1 dlm eKmek
gün içinde 1 avuç içi kadar çiğ fındık yedim
Yeme isim bitti acikirsam ayran içiçe salatalık yiyen
Spor yapmadım daha yapınca girerim

sabah kalkinca.1yesil elma.1cb pul biberli kefir

kahvalti.3yumurta ve 1yk yulaf kepeginden krep.12zeytin.1.5kk kasar peyniri.1/2kk bal

Spor:16dk eliptik+44dk yatay bisiklet(resmen yatgigim yerden pedal cevirdim)
Ara.4g.bitter ile 1/2kup sekerli turk kahvesi
........
devami
oglen.ayder yolunda atistirma.kabuklu fistik ve antep fistigi
spor.dag-bayir tirmanma
saat5te.2alabalik kizartma.koca bir tabak tursu kavurma.salata.2dilim misir ekmegi.4kup seker
spor.15 dk yatay bisiklet
araogun.limonlu pul biberli 1cb kefir
cocuklara banyo yaptirmaca
yatis

Geziye gittin heralde insan gezinme yiyorum ne yaparsın hergün de gezmiyoruz ya yarın daha iyi olur bende bugün çocukları yıkadıktan sonra spor yapalım gelmedi

Iyi geceler ben daha yatamadim bol yuruyus yaptim su ictim cok abartmadan bu gunu tamamladim
Hedefcim sabah iyi gitmisin amapsonra bozmusun acik havada istahin acildi heralde
Ben bu hafta cok kilo verebilecegimi pek sanmiyorum cunku gecen hafta 1 kilonun ustunde verdim cok verdigimin ertesi hafta 300ile 500 gr arasi veriyorum bakalim artik yarin ve bu hafta hergun en az 1 saat yuruyus yapmayi planliyorum
Yeni gelen arkadaskar zuhal ve diger arkadas hosgeldiniz bende buraya geldigimde 72 kg dum gecen hafta 64 kg yu bile gordum sizde en yakin zamanda verirsiniz umarim

Hoşgeldin tatlım..

Uhs canım duydun zilin sesini..
evet duydum hedef bana umutsuz vaka dedi çok kırıldım.evet kendi çabalarımla bir yere gelemedim.inş sevgili diyetisenimle bu işi başarıcaz.

Ne kadaaaaaa cok sey yemisim....
sen yemeğe devam et tatlım uhs gelecekkkkkk önünden sana bay bayyyy deyip geçicek.

günaydın kızlar hafta sonu giremedim telefonumun int süresi bitmiş.cuma günü diyetisyenime gittim onun tartısına göre 68 kilo olmuşum (bir önceki hafta 70.2 idim onun tartısında)ama onun yanına gittiğimde sabah kahvaltımı öğle yemeğimi yemiştim.
yinede çok iyi dedi 2,2 kilo vermişsin süper dedi.bende çok sevindim
bu hafta protein diyeti uyguluyoruz
cumartesi ve pazar günü ona göre beslendim bugün orucum allah kabul ederse yarın kaldığımız yerden devam.
bu haftanın örnek menüsü yazayım
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 tam yumurta, 2 yumurtanın beyazı(ben 2 tam yumurta yiyorum israf olmasın diye)
2 light üçgen peynir,
domates salatalık yeşillik
arada 1 bardak light süt
öğlen 60 gram (et, balık,tavuk)
bol salata yoğurt
arada meyve
akşam 4 kaşık haşlanmış bakliyatla birlikte salata
arada 5 badem,1 kayısı

yeni gelen arkadaşlar birde siyahbeyazcım hoşgeldiniz hedef diyetisyen tavsiye etmiş bende ediyorum kendimi ilkokuldaki öğrenciler gibi hissediyorum öğretmenim ödev verdi bende bunu başarıyla yapıp yıldızlı 5 alıcam.benim diyetisyenim online danışmanlıkta yapıyor.onunla da görüşebilirsin instagram adresini vereyim. dyt.iremsen

Günaydın kızçeler,
hafta sonları evde internet kullanmadığım için paylaşımda bulunamıyorum
kandılınızı kutlarım bende bugün oruçluyum canlar dün pazardı biraz kaçırdım zati bugün cıksın acısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…