Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar nasılsınız bakalım öncelikle tebrik ediyorum sizi cuma günü kızımın kontrolü vardı onu hastaneye götürdüm çok şükür bi sıkıntısı yok herşey yolunda yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz kızlar umarım hedeflediğiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız

demek sonraki hafta 300-500 veriyorsun
ben dünkü turşu kavurma yüzünden +500 ile başlıyorum haftaya sevinebilrsin

Günaydın kızlar kalorisi günler diliyorum
günaydın, teşekkürler, ben de bol sporlu günler diliyorum

umutsuz vakaydı dedim bi kerem, geçmiş zaman kullandım

listelerini kopyalıyorum elimin alktında bulunsuntakip ediliyorsun canım

hmmm baktım,umarım bana da lazım olmaz

herkesin kandili kutlu olsun, oruç tutanların oruçlarını da ,Allah kabul etsin

günaydın kızlar, yeni bir haftaya merhaba.....

sana günaydın canım

geçmiş olsun,rutin kontrol mu yoksa şu geçen sefer antibiyotik kullanmıştınız o enkeksiyonun kontrolü mü?

bugünkü menüm:
sabah.2 haş yumurta/ 1/2 dilim kaşar/5 zeytin/1 tk bal ve yumurtanın üstünde zeytin yağı
ara:yeşil çay

ben öğlen araları yemek yemiyorm ya şu hurma diyetinden esinlenerek öğlenleri hurma ve yoğurt yiyeceğim bir hafta boyunca.geçen hafta öğlenleri yulaflı süt içmiştim işe yaramıştı umarım bu da yarar...
pantolonlarımı terziye vermiştim daraltsın diye ,mahvetmiş resmen amatörce dikiş dikm,ş o dakika elimde olsa onu parçalayabilirdim sanırım ,, akşam uğrayacağım ama

Günaydın.. Ben bu hafta regl olacağım. Bu hafta geçsin haftaya yarışmada varım hemde kuralları okuyayım olur mu?
Şimdiden çok teşekkür ederim

Günaydın.. Ben bu hafta regl olacağım. Bu hafta geçsin haftaya yarışmada varım hemde kuralları okuyayım olur mu?
Şimdiden çok teşekkür ederim
canım senin yanlış hatırlamıyorsam vermen gereken 2 kilon vardı. eğer öyleyse listeye girmeden bizimle devam edersin.
Umran dı sanırım, 2-3 kilo verip mezun olacaktı, öyle olmuyo diye zorla 5 kilo verdirdik

ammaaaaaannn, yazık olmuş kıyafetlere
terzin kilolu biri miydi ve sen kıyafetlerin büyük geldiğini söylerken havalı cümleler kurdun mu

tabi hatırladım canım.
hee ya kurduk düzeninmizi tek problem ben ve kilolarım

Hoşgeldin tatlım..

Uhs canım duydun zilin sesini..
sağol kaptan.sen nasılsın.k,ilo almadın dimi..

Selam millet herkes musmutlu bu hafta...ben de dahil olmak üzere haftasonu abartmamamızı umuyorum.akşam mantı ve mercmk çorb var ama ben mantıdan 3 kaşık alacağım sadece.haftaya 5li haneler görmem lazummmm
kızz sen erimiş gitmişsin.maşallah yaaa.

siyahbeyazcim hosgeldin canim.kilonu cokkkk merak ettim.sen benimkini tahmin bile edemezsin uctu gitti
herkes cok guzel kilo vermis kutlarim.ben buhafta kotuyum kilomu haftaya yazicam İnsaallah
ben de son dönem verdiğim tüm kiloları aldım yaaa..çom mutsuzum..

ben de gideyim mi.burası küçük bir şehir olduğundan fiyatı aylık 150 200 lira.uygun da ama cesaret edemiyorum .kararlı olamıyorum çünkü

Günaydın kızlar hafta sonu giremedim pek
geçen hafta güzel bir sonuç almışız darısı bu haftanın başına Hafta sonu biraz kaçamaklı geçti Oğlumda sağolsun beni çok yordu ya yürümeyi çözdü iyice durmadan koşuyor ordan oraya dışarı çıkıncada kucağımdan inmiyor Biraz halsizim inşallah hasta falan olmam
Herkese hayırlı kandillerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…