Iyi geceler ben daha yatamadim bol yuruyus yaptim su ictim cok abartmadan bu gunu tamamladim
Hedefcim sabah iyi gitmisin amapsonra bozmusun acik havada istahin acildi heralde
Ben bu hafta cok kilo verebilecegimi pek sanmiyorum cunku gecen hafta 1 kilonun ustunde verdim cok verdigimin ertesi hafta 300ile 500 gr arasi veriyorum bakalim artik yarin ve bu hafta hergun en az 1 saat yuruyus yapmayi planliyorum
Yeni gelen arkadaskar zuhal ve diger arkadas hosgeldiniz bende buraya geldigimde 72 kg dum gecen hafta 64 kg yu bile gordum sizde en yakin zamanda verirsiniz umarim
günaydın, teşekkürler, ben de bol sporlu günler diliyorumGünaydın kızlar kalorisi günler diliyorum
umutsuz vakaydı dedim bi kerem, geçmiş zaman kullandımevet duydum hedef bana umutsuz vaka dedi çok kırıldım.evet kendi çabalarımla bir yere gelemedim.inş sevgili diyetisenimle bu işi başarıcaz.
sen yemeğe devam et tatlım uhs gelecekkkkkk önünden sana bay bayyyy deyip geçicek.
günaydın kızlar hafta sonu giremedim telefonumun int süresi bitmiş.cuma günü diyetisyenime gittim onun tartısına göre 68 kilo olmuşum (bir önceki hafta 70.2 idim onun tartısında)ama onun yanına gittiğimde sabah kahvaltımı öğle yemeğimi yemiştim.
yinede çok iyi dedi 2,2 kilo vermişsin süper dedi.bende çok sevindim
bu hafta protein diyeti uyguluyoruz
cumartesi ve pazar günü ona göre beslendim bugün orucum allah kabul ederse yarın kaldığımız yerden devam.
bu haftanın örnek menüsü yazayım
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 tam yumurta, 2 yumurtanın beyazı(ben 2 tam yumurta yiyorum israf olmasın diye)
2 light üçgen peynir,
domates salatalık yeşillik
arada 1 bardak light süt
öğlen 60 gram (et, balık,tavuk)
bol salata yoğurt
arada meyve
akşam 4 kaşık haşlanmış bakliyatla birlikte salata
arada 5 badem,1 kayısı
hmmm baktım,umarım bana da lazım olmazyeni gelen arkadaşlar birde siyahbeyazcım hoşgeldiniz hedef diyetisyen tavsiye etmiş bende ediyorum kendimi ilkokuldaki öğrenciler gibi hissediyorum öğretmenim ödev verdi bende bunu başarıyla yapıp yıldızlı 5 alıcam.benim diyetisyenim online danışmanlıkta yapıyor.onunla da görüşebilirsin instagram adresini vereyim. dyt.iremsen
Günaydın kızçeler,
hafta sonları evde internet kullanmadığım için paylaşımda bulunamıyorum
kandılınızı kutlarım bende bugün oruçluyum canlar dün pazardı biraz kaçırdım zati bugün cıksın acısı
günaydın kızlar, yeni bir haftaya merhaba.....
geçmiş olsun,rutin kontrol mu yoksa şu geçen sefer antibiyotik kullanmıştınız o enkeksiyonun kontrolü mü?günaydın kızlar nasılsınız bakalım öncelikle tebrik ediyorum sizi cuma günü kızımın kontrolü vardı onu hastaneye götürdüm çok şükür bi sıkıntısı yok herşey yolunda yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz kızlar umarım hedeflediğiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız
olur canım tabi ne demek tabiki ilk durak benim en yakın benim sana çünkü
Canım hedef kilon kaç ve daha önce herhangi bir takım katılmışmıydın?
Canım aynı soru senin içimde geçerli..
Canım kural gereği 15 günü doldurman lazım...
Senden daha da aktif olmanı istiyorum..
uhs listene baktım da her gün bu hafta aynı şeyi mi yiyorsun mesela akşam hep kurubaklagil mi oluyorhayırlı kandiller kızlar
canım senin yanlış hatırlamıyorsam vermen gereken 2 kilon vardı. eğer öyleyse listeye girmeden bizimle devam edersin.Günaydın.. Ben bu hafta regl olacağım. Bu hafta geçsin haftaya yarışmada varım hemde kuralları okuyayım olur mu?
Şimdiden çok teşekkür ederim
Günaydın.. Ben bu hafta regl olacağım. Bu hafta geçsin haftaya yarışmada varım hemde kuralları okuyayım olur mu?
Şimdiden çok teşekkür ederim
ammaaaaaannn, yazık olmuş kıyafetlereben öğlen araları yemek yemiyorm ya şu hurma diyetinden esinlenerek öğlenleri hurma ve yoğurt yiyeceğim bir hafta boyunca.geçen hafta öğlenleri yulaflı süt içmiştim işe yaramıştı umarım bu da yarar...
pantolonlarımı terziye vermiştim daraltsın diye ,mahvetmiş resmen amatörce dikiş dikm,ş o dakika elimde olsa onu parçalayabilirdim sanırım ,, akşam uğrayacağım ama
Ben hiç terzıye götürmedim o sıkıntıları yasamamak ıcın en ıyısı dolabı değiştirmek dedim ve değiştirdimammaaaaaannn, yazık olmuş kıyafetlere
terzin kilolu biri miydive sen kıyafetlerin büyük geldiğini söylerken havalı cümleler kurdun mu
tabi hatırladım canım.Kız tüp bebekler çok akıllı oluyor ama yani bugüne kadar tanıdığım tüm tüp çocuklar büyümüste kuculmus gibi. En kaliteli spremleri kullanıyorlar ya ondan herhalde
Beni hatırladın mi 7-8 ay önce takma gelip sporla bobreklerimi sakatlayip izne çıkmak zorunda kalmıştım
hee ya kurduk düzeninmizi tek problem ben ve kilolarımhala burdayız evetsiz gelemeden gitmiyim dedim sırf o yüzden yani
uhs de 2 hafta önce diyetisyene başladı, o bi gelsin sen de heveslenirsin. arada ondan da ilham alıyoruz,sen de başlayabilirsin.
naptın taşındın mı ,evinin düzenini kurdun mu,kocişine kavauştun mu, çocuklar kreş bakıcı napıyorsun?
sağol kaptan.sen nasılsın.k,ilo almadın dimi..Hoşgeldin tatlım..
Uhs canım duydun zilin sesini..
kızz sen erimiş gitmişsin.maşallah yaaa.Selam millet herkes musmutlu bu hafta...ben de dahil olmak üzere haftasonu abartmamamızı umuyorum.akşam mantı ve mercmk çorb var ama ben mantıdan 3 kaşık alacağım sadece.haftaya 5li haneler görmem lazummmm
ben de son dönem verdiğim tüm kiloları aldım yaaa..çom mutsuzum..siyahbeyazcim hosgeldin canim.kilonu cokkkk merak ettim.sen benimkini tahmin bile edemezsin uctu gitti
herkes cok guzel kilo vermis kutlarim.ben buhafta kotuyum kilomu haftaya yazicam İnsaallah
evet duydum hedef bana umutsuz vaka dedi çok kırıldım.evet kendi çabalarımla bir yere gelemedim.inş sevgili diyetisenimle bu işi başarıcaz.
sen yemeğe devam et tatlım uhs gelecekkkkkk önünden sana bay bayyyy deyip geçicek.
yeni gelen arkadaşlar birde siyahbeyazcım hoşgeldiniz hedef diyetisyen tavsiye etmiş bende ediyorum kendimi ilkokuldaki öğrenciler gibi hissediyorum öğretmenim ödev verdi bende bunu başarıyla yapıp yıldızlı 5 alıcam.benim diyetisyenim online danışmanlıkta yapıyor.onunla da görüşebilirsin instagram adresini vereyim. dyt.iremsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?