evet canım kurubaklagil değişebilir(nohut,fasulye,mercimek...)beraberinde salata 2 bardak ayran bunu yazmışmıydım bilmiyorum 1 dilim çavdar ekmeği bütün hafta böyle yarın tam listeyi yazarım canımuhs listene baktım da her gün bu hafta aynı şeyi mi yiyorsun mesela akşam hep kurubaklagil mi oluyor
tatlım yaz geliyor hatta geldi bile bence artık yağlı yağlı görünmeyelim zayıflayalımtabi hatırladım canım.
hee ya kurduk düzeninmizi tek problem ben ve kilolarım
sağol kaptan.sen nasılsın.k,ilo almadın dimi..
kızz sen erimiş gitmişsin.maşallah yaaa.
ben de son dönem verdiğim tüm kiloları aldım yaaa..çom mutsuzum..
ben de gideyim mi.burası küçük bir şehir olduğundan fiyatı aylık 150 200 lira.uygun da ama cesaret edemiyorum .kararlı olamıyorum çünkü
kilolu değildi ama göbeği vardıammaaaaaannn, yazık olmuş kıyafetlere
terzin kilolu biri miydive sen kıyafetlerin büyük geldiğini söylerken havalı cümleler kurdun mu
sağol canımmmmm, şımarmayayım ben,diyetisyene gerek yok canım biz burdayız :))))hee ya kurduk düzeninmizi tek problem ben ve kilolarım
kızz sen erimiş gitmişsin.maşallah yaaa.
ben de gideyim mi.burası küçük bir şehir olduğundan fiyatı aylık 150 200 lira.uygun da ama cesaret edemiyorum .kararlı olamıyorum çünkü
rutin kontrol canım teş.ederimgeçmiş olsun,rutin kontrol mu yoksa şu geçen sefer antibiyotik kullanmıştınız o enkeksiyonun kontrolü mü?
gel canım her zaman beklerimEvet canım. Cesaretimi biraz toplayabilsem yanına geleceğim zaten de
seninde kandilin mübarek olsun canım
selam canım sana bişey sorucam bebeklerimiz aynı yaşta kan değerlerine baktırdın mı? bizim demirimiz biraz düşük çıktıgünaydın kızlar nasılsınız bakalım öncelikle tebrik ediyorum sizi cuma günü kızımın kontrolü vardı onu hastaneye götürdüm çok şükür bi sıkıntısı yok herşey yolunda yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz kızlar umarım hedeflediğiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız
kaydoldum senin diyetisyene.listemi gönderecek.evet canım kurubaklagil değişebilir(nohut,fasulye,mercimek...)beraberinde salata 2 bardak ayran bunu yazmışmıydım bilmiyorum 1 dilim çavdar ekmeği bütün hafta böyle yarın tam listeyi yazarım canım
tatlım yaz geliyor hatta geldi bile bence artık yağlı yağlı görünmeyelim zayıflayalım
benim göbeğim gidecek simitlerim gidecek inş
benim diyetisyeni yada başka bi diyetisyeni takip et instagramdan bayanların kaç kilo verdiklerini gösteren tartı fotoları beni çok motive ediyor
whuuuuuu hadi bakalım...kaydoldum senin diyetisyene.listemi gönderecek.
CANIM BİZİM DEĞERLER İYİ Bİ SIKINTI YOK ZATEN BEN KAN İLACI HİÇ VERMEDİM HAKİKİ PEKMEZ VERDİM KAHVALTISI HER ZAMAN KATARIM TATLISINI FALAN ONDAN DOLAYI MAŞALLAHI VAR YANİGEÇMİŞ OLSUN BENCE SEN de pekmez kullan doktora götürmeselam canım sana bişey sorucam bebeklerimiz aynı yaşta kan değerlerine baktırdın mı? bizim demirimiz biraz düşük çıktı
doktor hematoloji bölümüne gönderdi bana gereksiz geldi. Sizin nasıl çıktı? ve doktor bişey önerdi mi?
Ben de bir tane ucuz kot almayı istiyorum bolarırsa ( 5 kilo verdikten sonra) üzülmeyeyim diye.bu arada terziye akşamüstü uğradım şaheserlerini gösterdim....yaprıklarını tolere etmeye çalışmaya yeltendi ..ben ona tekrardan tadilat yaptırmayacağımı söyleyince paramı iade etmek istedi ben de olmax falan dedim sonra aldımSelam hepinize iyi haftalar diliyorum
Losefar gecmis olsun gitti kiyafetler desene en iyisi bi kac ana parca al canim bu gecis doneminde benimde pantolonlar bol geliyo gecen hafta bitane kot aldim nereye gitsem onu giyiyorum ustunu degistirince cok sikinti olmuyo bide tulum bulursam beni baya idare eder
Bende cumadan beri artidayim dikkat etmeme ragmen tartilmamak en iyisiaslinda amagunde 3 kere tartiliyorum ne olcam ben
Menumu yazayim
Sabah kalkinca 2 bardaj su 2 kasikta benim sirkeli karisimdan 1 haslama yumurta 1 dikim cavdar biraz oeynir vesebze
Oglen 1 kase yogurt 2 kasik pilav 1 tanedomates
Aksam 1 dolma6 tane sarma bol salata1 kaseyogurt
1 kucuj kurabiye
Spor nezamandir yapamiyodum bun 1 saat tempolu yuruyus yaptim
Su 2 kt simdilik
Hedefcim sende artidaymissin ne yalan spyleyeyim hic uzulmedim
ben öğlen araları yemek yemiyorm ya şu hurma diyetinden esinlenerek öğlenleri hurma ve yoğurt yiyeceğim bir hafta boyunca.geçen hafta öğlenleri yulaflı süt içmiştim işe yaramıştı umarım bu da yarar...
pantolonlarımı terziye vermiştim daraltsın diye ,mahvetmiş resmen amatörce dikiş dikm,ş o dakika elimde olsa onu parçalayabilirdim sanırım ,, akşam uğrayacağım ama
günaydın .. keşke 2 kilo olsa , ben şuan 61,9 kiloyum ama 3 güne regl olacağım o yüzden şiştim şuan..canım senin yanlış hatırlamıyorsam vermen gereken 2 kilon vardı. eğer öyleyse listeye girmeden bizimle devam edersin.
Umran dı sanırım, 2-3 kilo verip mezun olacaktı, öyle olmuyo diye zorla 5 kilo verdirdik
sevindim canım ilk hafta biraz zor ama sen başarırsın.iş arkadaşımda online danışmanı oldu yarın onun tartı günü bakalım ne yapacak seni de merakla bekliyorum.kaydoldum senin diyetisyene.listemi gönderecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?