Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

uhs listene baktım da her gün bu hafta aynı şeyi mi yiyorsun mesela akşam hep kurubaklagil mi oluyor
evet canım kurubaklagil değişebilir(nohut,fasulye,mercimek...)beraberinde salata 2 bardak ayran bunu yazmışmıydım bilmiyorum 1 dilim çavdar ekmeği bütün hafta böyle yarın tam listeyi yazarım canım

tatlım yaz geliyor hatta geldi bile bence artık yağlı yağlı görünmeyelim zayıflayalım
benim göbeğim gidecek simitlerim gidecek inş
benim diyetisyeni yada başka bi diyetisyeni takip et instagramdan bayanların kaç kilo verdiklerini gösteren tartı fotoları beni çok motive ediyor

ammaaaaaannn, yazık olmuş kıyafetlere
terzin kilolu biri miydi ve sen kıyafetlerin büyük geldiğini söylerken havalı cümleler kurdun mu
kilolu değildi ama göbeği vardı

sağol canımmmmm, şımarmayayım ben,diyetisyene gerek yok canım biz burdayız :))))

menüm gelsin:
Sabah:1 yum, 7-6 zytn, 2parça peynir az ekmek 2 lokma bal.
Ara :sade Türk kahvesi
öğlen: yulaflı yoğurt ve 7 hurma
40 dk yürüdüm.

akşam:1 tabak kuru fasulye , turşu , belki salata da yaparım .ekmek yemeyeceğim.

iş çıkışı 1 saat yürüyeceğim su şu ana kadar 2 lt,1 kupa yeşil çay....

bugünkü menüm:
sabah.2 haş yumurta/ 1/2 dilim kaşar/5 zeytin/1 tk bal ve yumurtanın üstünde zeytin yağı
ara:yeşil çay
........
öğlen:1 kase kiraz/2 salatalık/ maydanoz/ 1 kayısılı probiyotik yoğurt
(dünden beri +500 ,ödem atmam lazım)

62 kilooooooooo

Son düzenleme:
selam canım sana bişey sorucam bebeklerimiz aynı yaşta kan değerlerine baktırdın mı? bizim demirimiz biraz düşük çıktı
doktor hematoloji bölümüne gönderdi bana gereksiz geldi. Sizin nasıl çıktı? ve doktor bişey önerdi mi?

kaydoldum senin diyetisyene.listemi gönderecek.

CANIM BİZİM DEĞERLER İYİ Bİ SIKINTI YOK ZATEN BEN KAN İLACI HİÇ VERMEDİM HAKİKİ PEKMEZ VERDİM KAHVALTISI HER ZAMAN KATARIM TATLISINI FALAN ONDAN DOLAYI MAŞALLAHI VAR YANİGEÇMİŞ OLSUN BENCE SEN de pekmez kullan doktora götürme

Slm kızlar hafta sonu abatmama rağmen az kilo almışım 72.5 ile diyete başladım.sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 bardak süt öğlen 1 kase çorba 1 dilim ekmek şimdi de yarım elma ve muz yedim akşam kuru fasulye var ekmek pilav yememem lazım.ayrıca okula yürüyerek gideceğim.giderken 20 dk dönüşte 30 dk yürüdüm

Selam hepinize iyi haftalar diliyorum
Losefar gecmis olsun gitti kiyafetler desene en iyisi bi kac ana parca al canim bu gecis doneminde benimde pantolonlar bol geliyo gecen hafta bitane kot aldim nereye gitsem onu giyiyorum ustunu degistirince cok sikinti olmuyo bide tulum bulursam beni baya idare eder
Bende cumadan beri artidayim dikkat etmeme ragmen tartilmamak en iyisiaslinda amagunde 3 kere tartiliyorum ne olcam ben
Menumu yazayim
Sabah kalkinca 2 bardaj su 2 kasikta benim sirkeli karisimdan 1 haslama yumurta 1 dikim cavdar biraz oeynir vesebze
Oglen 1 kase yogurt 2 kasik pilav 1 tanedomates
Aksam 1 dolma6 tane sarma bol salata1 kaseyogurt
1 kucuj kurabiye
Spor nezamandir yapamiyodum bun 1 saat tempolu yuruyus yaptim
Su 2 kt simdilik
Hedefcim sende artidaymissin ne yalan spyleyeyim hic uzulmedim

Ben de bir tane ucuz kot almayı istiyorum bolarırsa ( 5 kilo verdikten sonra) üzülmeyeyim diye.bu arada terziye akşamüstü uğradım şaheserlerini gösterdim....yaprıklarını tolere etmeye çalışmaya yeltendi ..ben ona tekrardan tadilat yaptırmayacağımı söyleyince paramı iade etmek istedi ben de olmax falan dedim sonra aldım
Canım ben geçen haftalarda sarma yemiştim beni o hafta mahvetti.kalorisi çk yüksekmiş

Canım denedigin şu yulaflı sütü nasıl uyguluyoruz sabah akşam ne yiyorsun ve 1 haftada kaç kılı verdin

Menü sabah 2 yumurta 1yk yulaf kepegi krep
Peynir zeytin salatalık
Öğle 1elma 5 6 fındık birazda CIS yaptım yarın cezaliyim o yüzden
Aksam 1 şeftali portakal 4 kaşık sebzeli omlet
Spor 40 dk Leslie
Su 1.5 lt

canım senin yanlış hatırlamıyorsam vermen gereken 2 kilon vardı. eğer öyleyse listeye girmeden bizimle devam edersin.
Umran dı sanırım, 2-3 kilo verip mezun olacaktı, öyle olmuyo diye zorla 5 kilo verdirdik
günaydın .. keşke 2 kilo olsa , ben şuan 61,9 kiloyum ama 3 güne regl olacağım o yüzden şiştim şuan..
Hedefim 50-52 kg olmak, yani nerdeyse 10-12 kg vermem lazım

şimdi ben kuralları okudum , hepsi buna uyar ad anlamadığım kitap paylaşımı.. Tamam kitap okuyorum hatta şuan elimde yüzyıllık yalnızlık kitabı var ama nesini her gün paylaşacağım onu anlayamadım

Bugünkü menüm;
Sabah; 2 tane haşlanmış yumurta beyazı+ 1 adet kırmızı biber
1 tane yeşil çay (11 gibi)
Öğlen; zeytin yağlı 5 adet yaprak sarma
1 tane şekersiz nescafe
akşam; yoğurt +1 tane meyve
toplam günde 2 lt su içiyorum

günaydın kızlar nasılsınız
dün akşam orucumu actım cok sukur ama grıp oldum ustune actıktan sonra yattım sabah kalktım basımı tartamıyorum cok hastayım
sabah
1,25 kandıl sımıtı ıle 4 zeytın cay bırazcık da beyaz peynır yedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…