senin menün benim şimdiki tazıma ne kadar çok benziyorMenü sabah 2 yumurta 1yk yulaf kepegi krep
Peynir zeytin salatalık
Öğle 1elma 5 6 fındık birazda CIS yaptım yarın cezaliyim o yüzden
Aksam 1 şeftali portakal 4 kaşık sebzeli omlet
Spor 40 dk Leslie
Su 1.5 lt
ha tamam o zaman 2 kilon kaldı zannetmiştimgünaydın .. keşke 2 kilo olsa , ben şuan 61,9 kiloyum ama 3 güne regl olacağım o yüzden şiştim şuan..
Hedefim 50-52 kg olmak, yani nerdeyse 10-12 kg vermem lazım
yani şöyle:şimdi ben kuralları okudum , hepsi buna uyar ad anlamadığım kitap paylaşımı.. Tamam kitap okuyorum hatta şuan elimde yüzyıllık yalnızlık kitabı var ama nesini her gün paylaşacağım onu anlayamadım
tahlil falan istiyor mu bir de online danışmanlık ne kadar kisevindim canım ilk hafta biraz zor ama sen başarırsın.iş arkadaşımda online danışmanı oldu yarın onun tartı günü bakalım ne yapacak seni de merakla bekliyorum.
5 yaprak sarmayla durabişlmişsin iyi yaniBugünkü menüm;
Sabah; 2 tane haşlanmış yumurta beyazı+ 1 adet kırmızı biber
1 tane yeşil çay (11 gibi)
Öğlen; zeytin yağlı 5 adet yaprak sarma
1 tane şekersiz nescafe
akşam; yoğurt +1 tane meyve
toplam günde 2 lt su içiyorum
günaydın kızlar nasılsınız
dün akşam orucumu actım cok sukur ama grıp oldum ustune actıktan sonra yattım sabah kalktım basımı tartamıyorum cok hastayım
sabah
1,25 kandıl sımıtı ıle 4 zeytın cay bırazcık da beyaz peynır yedım
şimdi ben kuralları okudum , hepsi buna uyar ad anlamadığım kitap paylaşımı.. Tamam kitap okuyorum hatta şuan elimde yüzyıllık yalnızlık kitabı var ama nesini her gün paylaşacağım onu anlayamadım
canım kitap okumayı sevmeyen insanlara kitap alışkanlığını kazandırmak ve sevdirmek siz kitap severler paylaşımda bulanacaksınız ki benim gibi okumayı sevmeyenler ise sizlerden görüp heveslenip okumaya yönelecekşimdi ben kuralları okudum , hepsi buna uyar ad anlamadığım kitap paylaşımı.. Tamam kitap okuyorum hatta şuan elimde yüzyıllık yalnızlık kitabı var ama nesini her gün paylaşacağım onu anlayamadım
günaydın canım allah kabul etsin öncelikle geçmiş olsun da ayrıca :) şimdi nasılsıngünaydın kızlar nasılsınız
dün akşam orucumu actım cok sukur ama grıp oldum ustune actıktan sonra yattım sabah kalktım basımı tartamıyorum cok hastayım
sabah
dünden devam:bugünkü menüm:
sabah.2 haş yumurta/ 1/2 dilim kaşar/5 zeytin/1 tk bal ve yumurtanın üstünde zeytin yağı
ara:yeşil çay
........
öğlen:1 kase kiraz/2 salatalık/ maydanoz/ 1 kayısılı probiyotik yoğurt
(dünden beri +500 ,ödem atmam lazım)
62 kilooooooooo
senin menün benim şimdiki tazıma ne kadar çok benziyordukan diyetinin meyveli ballısı benimkisi
ha tamam o zaman 2 kilon kaldı zannetmiştim
yani şöyle:
menü:
spor:40 dk eliptik
kitap:yüz yıllık yalnızlık (kitabın ismini belitrmen yeterli ama paylaşmak istediğin bişey varsa da yzarsın tabi)
malum diyet yapan insanlar çok fazla yemeğe konsantre oluyor, başka bir meşguliyet ve yaşamdan zevk alacak kaynak olarak kitap düşünülmüş...
tahlil falan istiyor mu bir de online danışmanlık ne kadar ki
5 yaprak sarmayla durabişlmişsin iyi yani
allah kabul etsin ve geçmiş olsun düşen vücut direncine
YEŞİL ÇAY, bu gün bol bol iç
sağol canım ya aynıyım başım nasıl bır agır gelıyor vucuduma dırencım dustu herhaldecanım kitap okumayı sevmeyen insanlara kitap alışkanlığını kazandırmak ve sevdirmek siz kitap severler paylaşımda bulanacaksınız ki benim gibi okumayı sevmeyenler ise sizlerden görüp heveslenip okumaya yönelecek
Birde regl olacağım şişkinlik var diyosun lapa yapmanı öneririm arkadaşım
günaydın canım allah kabul etsin öncelikle geçmiş olsun da ayrıca :) şimdi nasılsın
lusyenciğim dünkü ödemin heeeeeepsini attığımı haber veririmSelam hepinize iyi haftalar diliyorum
Losefar gecmis olsun gitti kiyafetler desene en iyisi bi kac ana parca al canim bu gecis doneminde benimde pantolonlar bol geliyo gecen hafta bitane kot aldim nereye gitsem onu giyiyorum ustunu degistirince cok sikinti olmuyo bide tulum bulursam beni baya idare eder
Bende cumadan beri artidayim dikkat etmeme ragmen tartilmamak en iyisiaslinda amagunde 3 kere tartiliyorum ne olcam ben
Menumu yazayim
Sabah kalkinca 2 bardaj su 2 kasikta benim sirkeli karisimdan 1 haslama yumurta 1 dikim cavdar biraz oeynir vesebze
Oglen 1 kase yogurt 2 kasik pilav 1 tanedomates
Aksam 1 dolma6 tane sarma bol salata1 kaseyogurt
1 kucuj kurabiye
Spor nezamandir yapamiyodum bun 1 saat tempolu yuruyus yaptim
Su 2 kt simdilik
Hedefcim sende artidaymissin ne yalan spyleyeyim hic uzulmedim
beni de aranıza alır mısınız?
bende geldim benide aranıza alırmısınız kızlar
Nasıl vereceksin bize de şöyle
Merhaba kızlar yarından itibaren menu bildirimlerimle yanınızda olucam inşallah beraber güzel kilolar veririz
Mrb bende aranıza katılıyorum kilom 72.1
canım senin yanlış hatırlamıyorsam vermen gereken 2 kilon vardı. eğer öyleyse listeye girmeden bizimle devam edersin.
Umran dı sanırım, 2-3 kilo verip mezun olacaktı, öyle olmuyo diye zorla 5 kilo verdirdik
bugünkü menüm:
sabah.2 haş yumurta/ 1/2 dilim kaşar/5 zeytin/1 tk bal ve yumurtanın üstünde zeytin yağı
ara:yeşil çay
........
öğlen:1 kase kiraz/2 salatalık/ maydanoz/ 1 kayısılı probiyotik yoğurt
(dünden beri +500 ,ödem atmam lazım)
62 kilooooooooo
kaydoldum senin diyetisyene.listemi gönderecek.
olabilir canım geç saatte açılıyo zaten allah şifa versinEvet bugünde niyetlenecektim ama imkan olmadı bitkiçayları içeçeğim şimdi kendimi toparlamam için
sağol canım ya aynıyım başım nasıl bır agır gelıyor vucuduma dırencım dustu herhalde
Günaydın sabah ılık limonlu suyla başladık Bismillah 3 gün kaldı cumaya gayret gostermeliyim
günaydın .. keşke 2 kilo olsa , ben şuan 61,9 kiloyum ama 3 güne regl olacağım o yüzden şiştim şuan..
Hedefim 50-52 kg olmak, yani nerdeyse 10-12 kg vermem lazım
günaydın kızlar nasılsınız
sabah
benim bir bilgim yok maalesef canımYulaf sütü sordum ama cvp alamadım sıcak süte mi katiyoz soğuk sutemi
62 kilo musun
hayırlı olsun siyahbeyazcım.haftanın 1. sensin inşallah
whuuuuuu hadi bakalım...
sevindim canım ilk hafta biraz zor ama sen başarırsın.iş arkadaşımda online danışmanı oldu yarın onun tartı günü bakalım ne yapacak seni de merakla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?