62 kilo musun
hayırlı olsun siyahbeyazcım.haftanın 1. sensin inşallah
Yulaf sütü sordum ama cvp alamadım sıcak süte mi katiyoz soğuk sutemi
yaaa hadi bakalım.kaç haftada listeye gircerm bakalım daha da önemlisi bu sefer sona gidecedk miyim yarı yol da dönecek miyim yine.
evet ya listeyi gönderdi zor gibi ama benim problemim abur cubur onları nasıl kesecem kesebilicek miyim bilmiyorum.kendimi bağımlı gibi hissediyorum ve korkuyorum yine beceremicem diye.
arkadşından bana da heber ver kaç kilo gitmiş.
kızlar 4lü kızlar vardı maskelibalo volgar falan nerde bu kızlar
firar mı ettiler yoksa bizimi beğenmedileryok canım 62 kiloyu hasretle bekliyorum ,bunu boool bool kendime ve size hatırlatacağım
soğuk sıcak ferk etmez nasıl seversen. yarım su bardağı kadar yulaf ve 1 su bardağı süt öğlen yemeği yerine yeniyor.
geri dönmicez bu seferöyle başlamamak lazım. seni çok hazırlıksız gördüm yani beyin olarak toparla kendiniiiiii
ben de ücret vs. sormuştum,tahlil falan istedi mi demiştim
evet ya noldu onlar. dün volgarzu geldi, zerecali sanki cts gelmişti, maskelibalo dan şüphem yok o devam eder de projektorhu huuuuu projektor duy beniiii,arkandan konuşucam yoksaaaaa
kız biz bi harikayız neyimizi beğenmiceklerfirar mı ettiler yoksa bizimi beğenmediler
ben geçen hafta öğlenleri 200 ml süte 4-5 kaşık civarı karıştırıp içtim , süt bitince bardağın dibinde kalanların üstüne de su ekledim içtim, acıkıyormuydum???? tabiki evet ....çok acıktığımda da abartmamak kaydıyla birkaç leblebi atıyordum ağzıma, ben geçen hafta 600 gr verdim., bu aradakusura bakma tatlım cevap biraz gecikti evden yazamadım....Canım denedigin şu yulaflı sütü nasıl uyguluyoruz sabah akşam ne yiyorsun ve 1 haftada kaç kılı verdin
ya acaba saat 6 gibi bir de pul biberli yoğurt mu yesen, kıyamam sana, kilo vermeye katkısı olur zararı olmaz, nasıl olsa açlığı denedin bir de bunu denecumadan beri akşam yemeğini kaldırdım.saat 4 te 1 haşlanmış yumurta yiyorum.1 bardak süt içiyorum.finish...ama 3 gündür tartılıyorum tık yok..menü yazayım...dünkü menüm......
sabah:
ekmeğin burnuna az peynir
çay ve işe koşturmaca
öğle:
yarım tabak taze fasülye
yoğurt
saat 4:
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
Verirsin canım yeterki motivasyonun iyi olsun, ben buraya geldiğimde 21 kg fazlam vardı 16'sı gittigünaydın .. keşke 2 kilo olsa , ben şuan 61,9 kiloyum ama 3 güne regl olacağım o yüzden şiştim şuan..
Hedefim 50-52 kg olmak, yani nerdeyse 10-12 kg vermem lazım
evet devamsızların sayısı arttı. @anbuyanbu nun da cuma kilo bildirmediği benim gözümden kaçmadıZadegan da görünmüyor iki gündür merak ettim...
16 kiloVerirsin canım yeterki motivasyonun iyi olsun, ben buraya geldiğimde 21 kg fazlam vardı 16'sı gitti
yok kuzum kitap resmini demek istememiştim aslında,kurallarda kitap okuyun anlatın gibi bir cümle gördüm ona şaşmıştım sorun değil, sayfa sayısını yazarım.Kitabın resminideğil tabiki kuzum. Kaç sayfa okuduğunu yazacaksın.
yok kuzum kitap resmini demek istememiştim aslında,kurallarda kitap okuyun anlatın gibi bir cümle gördüm ona şaşmıştım sorun değil, sayfa sayısını yazarım.
ee peki ben şimdi haftaya mı başlıyorum, cuma regl olacağım.. Pazartesi bitmiş olurum, nasıl yapayım yönlendirebilir misiniz?
2 hafta takiptesin bebeğim. Listelerini paylaş, sporunu yap veee kitabını oku.
ya acaba saat 6 gibi bir de pul biberli yoğurt mu yesen, kıyamam sana, kilo vermeye katkısı olur zararı olmaz, nasıl olsa açlığı denedin bir de bunu dene
Gunaydinnnn
Hafta sonu hastaydim çok fena regl patlaması yaşadım dün biraz iyiydim yat yat Duramadim kalktım temizlik yaptım eşimin doğum günüydü pasta yaptım akşam kandil programı izledim
Adet olmamdan dolayi Karnım davul gibi daha yeni kahvaltı yaptim 1 dilim ekmek 1 sosis 1 peynir yedim şimdi market alisverisine gidiyorum hepinizi optummm
Tamam 2 hafta sayfayı takip ediyorum. Spor ve kitap zaten olağan şeyler....
Listelerini paylaş demişsin, günlük menülerimi paylaşıyorum, değil mi?
2 hafta takiptesin bebeğim. Listelerini paylaş, sporunu yap veee kitabını oku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?