Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

62 kilo musun

hayırlı olsun siyahbeyazcım.haftanın 1. sensin inşallah

yok canım 62 kiloyu hasretle bekliyorum ,bunu boool bool kendime ve size hatırlatacağım

Yulaf sütü sordum ama cvp alamadım sıcak süte mi katiyoz soğuk sutemi

soğuk sıcak ferk etmez nasıl seversen. yarım su bardağı kadar yulaf ve 1 su bardağı süt öğlen yemeği yerine yeniyor.

geri dönmicez bu sefer öyle başlamamak lazım. seni çok hazırlıksız gördüm yani beyin olaraktoparla kendiniiiiii
ben de ücret vs. sormuştum,tahlil falan istedi mi demiştim

kızlar 4lü kızlar vardı maskelibalo volgar falan nerde bu kızlar

evet ya noldu onlar. dün volgarzu geldi, zerecali sanki cts gelmişti, maskelibalo dan şüphem yok o devam eder de projektorhu huuuuu projektor duy beniiii,arkandan konuşucam yoksaaaaa

cumadan beri akşam yemeğini kaldırdım.saat 4 te 1 haşlanmış yumurta yiyorum.1 bardak süt içiyorum.finish...ama 3 gündür tartılıyorum tık yok..menü yazayım...dünkü menüm......
sabah:
ekmeğin burnuna az peynir
çay ve işe koşturmaca
öğle:
yarım tabak taze fasülye
yoğurt
saat 4:
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt

firar mı ettiler yoksa bizimi beğenmediler

firar mı ettiler yoksa bizimi beğenmediler
kız biz bi harikayız neyimizi beğenmiceklerdiyetse diyet sporsa spor, paylaşımsa paylaşım üstüne bir de derecemiz var bu hafta birazdan gelirler bence maseklibalonun kilo verdiğini gördüler, biz de diyet yapalım dediler, ilk hafta aşkları söndü bencegörücez bakalım kim gidecek kim devam edecek SURVİVOR'a

Canım denedigin şu yulaflı sütü nasıl uyguluyoruz sabah akşam ne yiyorsun ve 1 haftada kaç kılı verdin
ben geçen hafta öğlenleri 200 ml süte 4-5 kaşık civarı karıştırıp içtim , süt bitince bardağın dibinde kalanların üstüne de su ekledim içtim, acıkıyormuydum???? tabiki evet ....çok acıktığımda da abartmamak kaydıyla birkaç leblebi atıyordum ağzıma, ben geçen hafta 600 gr verdim., bu aradakusura bakma tatlım cevap biraz gecikti evden yazamadım....

ya acaba saat 6 gibi bir de pul biberli yoğurt mu yesen, kıyamam sana, kilo vermeye katkısı olur zararı olmaz, nasıl olsa açlığı denedin bir de bunu dene

günaydın .. keşke 2 kilo olsa , ben şuan 61,9 kiloyum ama 3 güne regl olacağım o yüzden şiştim şuan..
Hedefim 50-52 kg olmak, yani nerdeyse 10-12 kg vermem lazım
Verirsin canım yeterki motivasyonun iyi olsun, ben buraya geldiğimde 21 kg fazlam vardı 16'sı gitti

ee peki ben şimdi haftaya mı başlıyorum, cuma regl olacağım.. Pazartesi bitmiş olurum, nasıl yapayım yönlendirebilir misiniz?

Gunaydinnnn
Hafta sonu hastaydim çok fena regl patlaması yaşadım dün biraz iyiydim yat yat Duramadim kalktım temizlik yaptım eşimin doğum günüydü pasta yaptım akşam kandil programı izledim
Adet olmamdan dolayi Karnım davul gibi daha yeni kahvaltı yaptim 1 dilim ekmek 1 sosis 1 peynir yedim şimdi market alisverisine gidiyorum hepinizi optummm

ohhh..iyi ki temizlik yapmışsın..hem temizsin hem de spor gibi olmuş

Tamam 2 hafta sayfayı takip ediyorum. Spor ve kitap zaten olağan şeyler....
Listelerini paylaş demişsin, günlük menülerimi paylaşıyorum, değil mi?

Evet canım aynen menülerini paylaş. Yaptığın sporu da yazmayı unutma. her gün paylaşım yapmaya devam et.Kitaptan da kaç sayfa okuduğunu yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…