Hoşbuldukk busabah 72.1 dim 1 dilim ekmek 1bardak süt yarım muz uedim öğle simit ayran kuşhan diyetine başladımhoşgeldiniz kızlar
yukarıları okudun mu sizin ekibi merak edttikBugün doğru düzgün kahvaltı yapamadım bir an önce öğlen yemeği saatinin gelmesini bekliyorum
olmaaaazzzz.....senden önce 62 yi ben görcem
2. takıma ilk ne zaman ve kaç kiloyla gelmiştin?Tamam 2 hafta sayfayı takip ediyorum. Spor ve kitap zaten olağan şeyler....
Listelerini paylaş demişsin, günlük menülerimi paylaşıyorum, değil mi?
ben yazmıstım ama canım2. takıma ilk ne zaman ve kaç kiloyla gelmiştin?
bu cuma kilo bildirmeyi de ihmal etme.
gamze için de aynı şey geçerli, takıma başlangıç kilosu ve hedef kilosu:
Hoşbuldukk busabah 72.1 dim 1 dilim ekmek 1bardak süt yarım muz uedim öğle simit ayran kuşhan diyetine başladım
hayır önce ben önce ben
62.......
ben yazmıstım ama canım
61,8 cıktım bu sabah daha once 62 yazmıstım
59 inşallah hedef
ben uzun suredır zayıflamaya ugrasıyorum 78 deb dustugum ıcın cok fazla hızlı kılo vermek ıstemıyorum o yuzden aranıza katıldım duzenlı bır sekılde 1,2 kılo daha vermek ve korumak bundan sonrası
haftada 1 gun yuzmeye gıdıyorum bu aralar spor cok yapamıyorum asıl sıkıntım sporla ramazan gelıyor bu durum daha azalacak gıbı
tutarını söylemiyim de uygun bence ücreti tahlillere gelince istiyor bende yaptırdım bütün tahlillerimi kolestrolüm yüksek çıkmıştı söylemişmiydim bilmiyorum.yağ oranımı ölçmüştü balık etlisin seni fit yapıcaz demişti.kız arkadaşım yakınımızdaki sağlık ocağından yaptırıp online bildirmişti.senin menün benim şimdiki tazıma ne kadar çok benziyordukan diyetinin meyveli ballısı benimkisi
ha tamam o zaman 2 kilon kaldı zannetmiştim
yani şöyle:
menü:
spor:40 dk eliptik
kitap:yüz yıllık yalnızlık (kitabın ismini belitrmen yeterli ama paylaşmak istediğin bişey varsa da yzarsın tabi)
malum diyet yapan insanlar çok fazla yemeğe konsantre oluyor, başka bir meşguliyet ve yaşamdan zevk alacak kaynak olarak kitap düşünülmüş...
tahlil falan istiyor mu bir de online danışmanlık ne kadar ki
5 yaprak sarmayla durabişlmişsin iyi yani
allah kabul etsin ve geçmiş olsun düşen vücut direncine
YEŞİL ÇAY, bu gün bol bol iç
bu hafta biraz sabret ilk haftam sıkı demişti.benim bu 2.haftam protein diyeti yapıyoruz.ve beraber bi kaç şeyde değişiklik yaptım benim istiğime göre hadi başla seni de sabırsızlıkla bekliyelim.bu arada sen tahlil yaptırdın mı önceden var olanları mı gösterdinyaaa hadi bakalım.kaç haftada listeye gircerm bakalım daha da önemlisi bu sefer sona gidecedk miyim yarı yol da dönecek miyim yine.
evet ya listeyi gönderdi zor gibi ama benim problemim abur cubur onları nasıl kesecem kesebilicek miyim bilmiyorum.kendimi bağımlı gibi hissediyorum ve korkuyorum yine beceremicem diye.
arkadşından bana da heber ver kaç kilo gitmiş.
siz durunnnnn önce ben görücem vee bayrama kadar 60 olacamolmaaaazzzz.....senden önce 62 yi ben görcem
bende kahvaltısında pekmez yedirin muhallebi lerinde katuyorum ama yeterli gelmedi demekki demir ilacını düzenli kullanmaya başladık gayet hareketli bir çocuk yasitlarina görede uzun bilemedim şimdi B12 nasıldı sizin oda düşük biraz bizdeCANIM BİZİM DEĞERLER İYİ Bİ SIKINTI YOK ZATEN BEN KAN İLACI HİÇ VERMEDİM HAKİKİ PEKMEZ VERDİM KAHVALTISI HER ZAMAN KATARIM TATLISINI FALAN ONDAN DOLAYI MAŞALLAHI VAR YANİGEÇMİŞ OLSUN BENCE SEN de pekmez kullan doktora götürme
tutarını söylemiyim de uygun bence ücreti tahlillere gelince istiyor bende yaptırdım bütün tahlillerimi kolestrolüm yüksek çıkmıştı söylemişmiydim bilmiyorum.yağ oranımı ölçmüştü balık etlisin seni fit yapıcaz demişti.kız arkadaşım yakınımızdaki sağlık ocağından yaptırıp online bildirmişti.
bu hafta biraz sabret ilk haftam sıkı demişti.benim bu 2.haftam protein diyeti yapıyoruz.ve beraber bi kaç şeyde değişiklik yaptım benim istiğime göre hadi başla seni de sabırsızlıkla bekliyelim.bu arada sen tahlil yaptırdın mı önceden var olanları mı gösterdin
siz durunnnnn önce ben görücem vee bayrama kadar 60 olacam
bende kahvaltısında pekmez yedirin muhallebi lerinde katuyorum ama yeterli gelmedi demekki demir ilacını düzenli kullanmaya başladık gayet hareketli bir çocuk yasitlarina görede uzun bilemedim şimdi B12 nasıldı sizin oda düşük biraz bizde
bak sen şu uhs ye....senin arkanda diyetisyenin varsa bizim de kapı gibi açlığa dayanıklı bünyelerimiz var kızıııımmmm
Bende 60 olacamtutarını söylemiyim de uygun bence ücreti tahlillere gelince istiyor bende yaptırdım bütün tahlillerimi kolestrolüm yüksek çıkmıştı söylemişmiydim bilmiyorum.yağ oranımı ölçmüştü balık etlisin seni fit yapıcaz demişti.kız arkadaşım yakınımızdaki sağlık ocağından yaptırıp online bildirmişti.
bu hafta biraz sabret ilk haftam sıkı demişti.benim bu 2.haftam protein diyeti yapıyoruz.ve beraber bi kaç şeyde değişiklik yaptım benim istiğime göre hadi başla seni de sabırsızlıkla bekliyelim.bu arada sen tahlil yaptırdın mı önceden var olanları mı gösterdin
siz durunnnnn önce ben görücem vee bayrama kadar 60 olacam
öyle çok şükür ama kilo alma korkusu yetiyor banazaten ucuna gelmişsin gamzecim.sıkıntılanma..ramazanın derdine biz düşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?