Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tamam 2 hafta sayfayı takip ediyorum. Spor ve kitap zaten olağan şeyler....
Listelerini paylaş demişsin, günlük menülerimi paylaşıyorum, değil mi?
2. takıma ilk ne zaman ve kaç kiloyla gelmiştin?
bu cuma kilo bildirmeyi de ihmal etme.

gamze için de aynı şey geçerli, takıma başlangıç kilosu ve hedef kilosu:

2. takıma ilk ne zaman ve kaç kiloyla gelmiştin?
bu cuma kilo bildirmeyi de ihmal etme.

gamze için de aynı şey geçerli, takıma başlangıç kilosu ve hedef kilosu:
ben yazmıstım ama canım
61,8 cıktım bu sabah daha once 62 yazmıstım
59 inşallah hedef
ben uzun suredır zayıflamaya ugrasıyorum 78 deb dustugum ıcın cok fazla hızlı kılo vermek ıstemıyorum o yuzden aranıza katıldım duzenlı bır sekılde 1,2 kılo daha vermek ve korumak bundan sonrası
haftada 1 gun yuzmeye gıdıyorum bu aralar spor cok yapamıyorum asıl sıkıntım sporla ramazan gelıyor bu durum daha azalacak gıbı

zaten ucuna gelmişsin gamzecim.sıkıntılanma..ramazanın derdine biz düşelim

bugünkü menüyü de yazayım
sabah:
1 dilim ekmek
3-4 zeytin
az peynir
çay
öğle:
1 kepçe un çorbası
2 kadınbudu köfte
az yoğurt
saat 4:
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
akşam:
defalarca mutfağa girmece..napıyorsun burda yaaaa...çık dışarı yeme demece..açım açım diye sürünmece..evdekilere bol ikram hazırlamaca..zorla yedirmece..

tutarını söylemiyim de uygun bence ücreti tahlillere gelince istiyor bende yaptırdım bütün tahlillerimi kolestrolüm yüksek çıkmıştı söylemişmiydim bilmiyorum.yağ oranımı ölçmüştü balık etlisin seni fit yapıcaz demişti.kız arkadaşım yakınımızdaki sağlık ocağından yaptırıp online bildirmişti.

bu hafta biraz sabret ilk haftam sıkı demişti.benim bu 2.haftam protein diyeti yapıyoruz.ve beraber bi kaç şeyde değişiklik yaptım benim istiğime göre hadi başla seni de sabırsızlıkla bekliyelim.bu arada sen tahlil yaptırdın mı önceden var olanları mı gösterdin

olmaaaazzzz.....senden önce 62 yi ben görcem
siz durunnnnn önce ben görücem vee bayrama kadar 60 olacam

bende kahvaltısında pekmez yedirin muhallebi lerinde katuyorum ama yeterli gelmedi demekki demir ilacını düzenli kullanmaya başladık gayet hareketli bir çocuk yasitlarina görede uzun bilemedim şimdi B12 nasıldı sizin oda düşük biraz bizde

bak sen şu uhs ye....senin arkanda diyetisyenin varsa bizim de kapı gibi açlığa dayanıklı bünyelerimiz var kızıııımmmm

pekmez şekerden başka bişey değil kızlar..asıl kan yapan kısmı üzümün çekirdeği..ve malesef kazanda pekmez kaynayınca çekirdeği dipte kalıyor.kansızlık varsa mutlaka 3 değerli demir içeren ilaçlar kullanılmalı.bu kendimiz için de böyle..ayrıca b12 düşükse, bundan kaynaklı kansızlık olabilir.öncelik b12 yi yükseltmek..sonrasında eğer kan değerleri düzelmezse demir takviyesi yapmak lazım.

Bende 60 olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…