Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ya acaba saat 6 gibi bir de pul biberli yoğurt mu yesen, kıyamam sana, kilo vermeye katkısı olur zararı olmaz, nasıl olsa açlığı denedin bir de bunu dene
benim de metobolizmayı hızlandırıcı herşeyden yiyesim var da bırakınca falan olumsuz bir şey olmasından çekiniyorum...

16 kilo
çoğu gitmiş azı kalmış resmen
evet tatlım bundan sonrasını vermek (kalan5 ) daha zevkli olacak gibi.nerden nereyeeeeee

2 hafta takiptesin bebeğim. Listelerini paylaş, sporunu yap veee kitabını oku.
pardon ......bu aktiviteleri senden niye görmüyoruz acaba
1,2 kiloyu 3 haftada temiz verirsin canım, en önemlisi koruma koruma koruma......

zaten ucuna gelmişsin gamzecim.sıkıntılanma..ramazanın derdine biz düşelim
ramazan için acil önlem planları almalıyız, ben ençok sporumun aksamasından korkuyorum iftardan sonra eşim çocuklara bakar mı , benim halim kalır mı bir sürü korkularım var

bak sen şu uhs ye....senin arkanda diyetisyenin varsa bizim de kapı gibi açlığa dayanıklı bünyelerimiz var kızıııımmmm
hakketten ya sürekli açız, tok tutan hiçbirşey yok (ekmekten başka)

Ayyy keşke keşke de hamile olamıyorum bari 60 olayım demi. İlerde hamile olursam en azından zayıf bir hamile olurum.
tatlım bu mübarek günlerde herşey gönlünce olsun.

selam kızlar uzun zaman oldu görüşemedik, şehir dışındaydım döndüm ancak bakabiliorum foruma. cuma arkadaşlar kilomu yazmışlardı son duruma göre 71 kilo ile bu haftaya başlamıştım. hadi hayırlısı bakalım

bugün sabah şişkinlik vardı kahvaltı yapmadım uykum açılsın diye bi kahve içtim o kadar, öğlen yemekte brokoli, çorba, köfte ve biraz erişte yedim. tabiki ekmek yemedim, birazdan bi bitki çayı içicem, inşallah güzel sonuçlarla karşılaşırız. iş yerinde uzun süre müsait olamadığımdan aradaki yazışmalara sadece göz gezdirebildim, sorduğunuz bişey varsa ve görmediysem kusura bakmayın.

I love 62...came to me before hedef

let's go 62 , you're mine number seldom duymasın

neyse ki şehir dışındaymışsın...ben de dedim zorla diyet yapınca 1 hafta dayanılıyo herhalde
bize ilk hafta kilonu 70 civarı bildirmişsin bu cuma 71 mişsin 72den düştüm diyorsun ama karışık olmuş, kilo almış oluyorsun bu durumda

tartılmadığım için 70 civarı demiştim.70 üstünde olduğumu biliyordum ama 70-73 arasında bişey olması gerekiyordu. 72 70in civarında işte detoks yaptım perşembe günü, iyice temizlendi vücudum neyseki, şimdi bomba gibiyim

menüm:sabah:1 yum,8 zytn,2 parça peynir, tere, 2 lokma çokokrem
ara:çeyrek simit, 2 adet 9 kat gofret( işyerinden ikram)

öğlen:yulaflı yoğrt, 7 hurma

ara:birkaç leblebi

akşam :közlenmiş patlıcanlı-kıymalı-sarmısklı yoğrtlu yemek( adını bilmiyorum)

menüm öğle
menekşe kepab(tavuk kıymadan yapılan adana vari) 2 parça
4 çatal bulgur
yarım kase şehriye çorba
yeşil salata

akşam
tavuk çorba
var
ama yemek yiyesim yok

losefar canım senin boyun kaç ve şuan kaç kilosun. Yanlış hatırlamıyorsam seninle boylarımız aynıydı.

losefar canım senin boyun kaç ve şuan kaç kilosun. Yanlış hatırlamıyorsam seninle boylarımız aynıydı.
canım 1,55 boyum, cuma günü tartı sonucum da 60,6 idi

Eki Görüntüle 1546887

sizi bilmem ama ben akşama losefara gidiyorum..o yemeğin adı ali nazik canım..ve ben onu çok severim
ayyyyy evet işte bu , gel canım gel ...sen şimdi resmini koyunca ağzım sulandı....kıymasını nasıl yapacağımı bilmiyrdum bakarım tariflere

Öğlen mantar kavurması ve 1 dikim ekmek yedim aksama ne yesem bilmiyorum bu evin işi bitmiyor hala koltuk siliyorum

Çünkü ben alışverişlerdeyim artık. Arkadaşları da ben getirdiğim için yardımcı olmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…