- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Ayyy keşke keşke de hamile olamıyorum bari 60 olayım demi. İlerde hamile olursam en azından zayıf bir hamile olurum.sen 60 olma..hamile ol
benim de metobolizmayı hızlandırıcı herşeyden yiyesim var da bırakınca falan olumsuz bir şey olmasından çekiniyorum...ya acaba saat 6 gibi bir de pul biberli yoğurt mu yesen, kıyamam sana, kilo vermeye katkısı olur zararı olmaz, nasıl olsa açlığı denedin bir de bunu dene
evet tatlım bundan sonrasını vermek (kalan5 ) daha zevkli olacak gibi.nerden nereyeeeeee16 kilo
çoğu gitmiş azı kalmış resmen
pardon ......bu aktiviteleri senden niye görmüyoruz acaba2 hafta takiptesin bebeğim. Listelerini paylaş, sporunu yap veee kitabını oku.
1,2 kiloyu 3 haftada temiz verirsin canım, en önemlisi koruma koruma koruma......ben yazmıstım ama canım
61,8 cıktım bu sabah daha once 62 yazmıstım
59 inşallah hedef
ben uzun suredır zayıflamaya ugrasıyorum 78 deb dustugum ıcın cok fazla hızlı kılo vermek ıstemıyorum o yuzden aranıza katıldım duzenlı bır sekılde 1,2 kılo daha vermek ve korumak bundan sonrası
haftada 1 gun yuzmeye gıdıyorum bu aralar spor cok yapamıyorum asıl sıkıntım sporla ramazan gelıyor bu durum daha azalacak gıbı
ramazan için acil önlem planları almalıyız, ben ençok sporumun aksamasından korkuyorum iftardan sonra eşim çocuklara bakar mı , benim halim kalır mı bir sürü korkularım varzaten ucuna gelmişsin gamzecim.sıkıntılanma..ramazanın derdine biz düşelim
hakketten ya sürekli açız, tok tutan hiçbirşey yok (ekmekten başkabak sen şu uhs ye....senin arkanda diyetisyenin varsa bizim de kapı gibi açlığa dayanıklı bünyelerimiz var kızıııımmmm
tatlım bu mübarek günlerde herşey gönlünce olsun.Ayyy keşke keşke de hamile olamıyorum bari 60 olayım demi. İlerde hamile olursam en azından zayıf bir hamile olurum.
I love 62...came to me before hedef
selam kızlar uzun zaman oldu görüşemedik, şehir dışındaydım döndüm ancak bakabiliorum foruma. cuma arkadaşlar kilomu yazmışlardı son duruma göre 71 kilo ile bu haftaya başlamıştım. hadi hayırlısı bakalım
bugün sabah şişkinlik vardı kahvaltı yapmadım uykum açılsın diye bi kahve içtim o kadar, öğlen yemekte brokoli, çorba, köfte ve biraz erişte yedim. tabiki ekmek yemedim, birazdan bi bitki çayı içicem, inşallah güzel sonuçlarla karşılaşırız. iş yerinde uzun süre müsait olamadığımdan aradaki yazışmalara sadece göz gezdirebildim, sorduğunuz bişey varsa ve görmediysem kusura bakmayın.
ama insan görümcesine böyle yaparmı hiç..düğün öncesi gerginliği sanırsam
losefar canım senin boyun kaç ve şuan kaç kilosun. Yanlış hatırlamıyorsam seninle boylarımız aynıydı.menüm:sabah:1 yum,8 zytn,2 parça peynir, tere, 2 lokma çokokrem
ara:çeyrek simit, 2 adet 9 kat gofret( işyerinden ikram)
öğlen:yulaflı yoğrt, 7 hurma
ara:birkaç leblebi
akşam :közlenmiş patlıcanlı-kıymalı-sarmısklı yoğrtlu yemek( adını bilmiyorum)
menüm öğle
menekşe kepab(tavuk kıymadan yapılan adana vari) 2 parça
4 çatal bulgur
yarım kase şehriye çorba
yeşil salata
akşam
tavuk çorba
var
ama yemek yiyesim yok
canım 1,55 boyum, cuma günü tartı sonucum da 60,6 idilosefar canım senin boyun kaç ve şuan kaç kilosun. Yanlış hatırlamıyorsam seninle boylarımız aynıydı.
ayyyyy evet işte bu , gel canım gel ...sen şimdi resmini koyunca ağzım sulandı....kıymasını nasıl yapacağımı bilmiyrdum bakarım tariflereEki Görüntüle 1546887
sizi bilmem ama ben akşama losefara gidiyorum..o yemeğin adı ali nazik canım..ve ben onu çok severim
Hım tamam canım çok Teşekkür ederim.canım 1,55 boyum, cuma günü tartı sonucum da 60,6 idi
ayyyyy evet işte bu , gel canım gel ...sen şimdi resmini koyunca ağzım sulandı....kıymasını nasıl yapacağımı bilmiyrdum bakarım tariflere
gel canım ama ben işte yedim o garip kebabıgamzene mi gitsem acep..menekşe kebabı
Sen benimle dalga geç sonra insan görümcesine böyle yapar mı hiç de sonra
Öğlen mantar kavurması ve 1 dikim ekmek yedim aksama ne yesem bilmiyorum bu evin işi bitmiyor hala koltuk siliyorum
benim de metobolizmayı hızlandırıcı herşeyden yiyesim var da bırakınca falan olumsuz bir şey olmasından çekiniyorum...
evet tatlım bundan sonrasını vermek (kalan5 ) daha zevkli olacak gibi.nerden nereyeeeeee
pardon ......bu aktiviteleri senden niye görmüyoruz acaba
1,2 kiloyu 3 haftada temiz verirsin canım, en önemlisi koruma koruma koruma......
ramazan için acil önlem planları almalıyız, ben ençok sporumun aksamasından korkuyorum iftardan sonra eşim çocuklara bakar mı , benim halim kalır mı bir sürü korkularım var
hakketten ya sürekli açız, tok tutan hiçbirşey yok (ekmekten başka)
tatlım bu mübarek günlerde herşey gönlünce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?