Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

menüm öğle
menekşe kepab(tavuk kıymadan yapılan adana vari) 2 parça
4 çatal bulgur
yarım kase şehriye çorba
yeşil salata

akşam
tavuk çorba
var
ama yemek yiyesim yok

Menekşe kebap nasıl bir şey ki?

b12sini hatırlamıyorum ama herşeyi gayet iyi yani canım bi sıkıntı yok bizde maşallah balık yedir canım bol bol ceviz fındık falan ben her zaman kahvaltısını rendeleyip koyarım
kahvaltımız
1 yumurta rendelenmiş
1 tatlı kaşığı pekmez
1 tatlı kaşığı tahin
3 cicibebe
1 kk dan az peynir
1 çay kaşığı bal
1 ceviz rendelenmiş
2 adet fındık rendelenmiş biz hergün bunu yiyoruz ve çokta seviyor maşallah bunu yemediği zaman hiç doymuyor doyuramıyorum yani
owwwww çok hoş bende isterim bende

BUGÜN
sabah: 150 ml süt/1 kibrit kutusu bal/ 3 dilim sucuk/ 1/2 yumurta/1 tk yulaf kepeği

ara:yeşil çay

öğlen:1 kase kiraz/1 kase yoğurt/ 2 yk yulaf

ara: yeşil çay

akşam???? oğlanın gösterisi var, saat 6-8 arası okulda oluruz, işten biraz erken çıkıp hazırlanırız, yemek yetişmez diye çocuklar için lahmacun söyledim, ben ne yicem1 lahmcaun diye niyetlensem hiç miktarı tutturamıyorum

2 lahmacun ye olur bence...

gelip okuyorum ama iki gundur yazamadim.ben dun hastalandigimda iki gundur tatli krizindeyim.oglen yemegi olarak sutlac yedim.aksama tatli yapicam evdekiler icin onu abartmam İnsaallah
aksam yemegim zeytinyagli fasulya salata

Selamlar
sabah: peynirli sandviç
ara: yeşil elma
öğle: meyveli yoğurt
ara: form bisküvi
akşam: cacık ve makarna
akşama kadar iyi gidiyorum akşam niye böyle of. mısır gevreğine başlamam lazım acilen

Kızlar bayagi yazamıyorum sadece okuyabiliyorum. Takımdan uzakta kaldım fakat kilo almadım. Veremedim de henüz sabitim. Dengeli değil de denkgele besleniyorum bu aralar maalesef.
Menümu yazayım

SABAH
2 minik Tulumba tatlısı

ÖĞLE
1.5 dilim irmikli bir tatlı, 1 minicik dilim kek, 3 adet peynirli milföy

AKŞAM
1 şu bardağı yulaf kepekli süt (17:00 da)

SPOR
3 saat yürüyüş

3 saat yürüyüş ne kız?

Herkese iyi geceler ben buralardayimda gunduz cok giremiyorum sim tableti okula goturuyo bu ara not sezonu malum telefondan yazilanlari okuyorum ama yazmakniskence benim telefon cok akillivdegil yani
Bugun heppara dokturmus en coknonun yazilarina guldum
Hedefcm deni peknhrsli gordum 62 istiyorum diye tutturmusun bakacaz artik once kim olacak
Yuzyollik yalnizlik benim ensevdigim kitaptir kitabi okurkan bir cocugun babannesinin kucukken ona anlatip sonra onun kendi hayal dunyasi ile birlestirip olaylaribanlattiginibunutma yoksa kitap sana cok sacma gelir bide kitabin basindaki soy agacini kitabi her okudugunda eline al yoksa kim kim diye cok karistirisin cunku hepsinin ismi ayni ana karakterim benim ursulaydi bende babanneme cok benzetirim onu mutlaka ojunmali cok iyi bi secim yapmisin
Bende bu a4ada odemimi attim bakacaz artik cumaya
Pinoli sen ne yiyosun cok merak ettim yarin menu paylasimi yaparmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…