menüm öğle
menekşe kepab(tavuk kıymadan yapılan adana vari) 2 parça
4 çatal bulgur
yarım kase şehriye çorba
yeşil salata
akşam
tavuk çorba
var
ama yemek yiyesim yok
olur mu hiç kuzucum..seninle dalga geçer miyim hiç..hadi gel barışalım..tamam benden sana barışma hediyesi 2 bilezik..çalgıcılar da benden
b12sini hatırlamıyorum ama herşeyi gayet iyi yani canım bi sıkıntı yok bizde maşallah balık yedir canım bol bol ceviz fındık falan ben her zaman kahvaltısını rendeleyip koyarımbende kahvaltısında pekmez yedirin muhallebi lerinde katuyorum ama yeterli gelmedi demekki demir ilacını düzenli kullanmaya başladık gayet hareketli bir çocuk yasitlarina görede uzun bilemedim şimdi B12 nasıldı sizin oda düşük biraz bizde
owwwww çok hoş bende isterim bende
canım şirket yemeği iş yerinde catreing firmasından sağlanıyor orda böyle garip yemek isimleri varMenekşe kebap nasıl bir şey ki?
Öğlen mantar kavurması ve 1 dikim ekmek yedim aksama ne yesem bilmiyorum bu evin işi bitmiyor hala koltuk siliyorum
2 lahmacun ye olur bence...BUGÜN
sabah: 150 ml süt/1 kibrit kutusu bal/ 3 dilim sucuk/ 1/2 yumurta/1 tk yulaf kepeği
ara:yeşil çay
öğlen:1 kase kiraz/1 kase yoğurt/ 2 yk yulaf
ara: yeşil çay
akşam???? oğlanın gösterisi var, saat 6-8 arası okulda oluruz, işten biraz erken çıkıp hazırlanırız, yemek yetişmez diye çocuklar için lahmacun söyledim, ben ne yicem1 lahmcaun diye niyetlensem hiç miktarı tutturamıyorum
Çünkü ben alışverişlerdeyim artık.Arkadaşları da ben getirdiğim için yardımcı olmaya çalışıyorum.
canım şirket yemeği iş yerinde catreing firmasından sağlanıyor orda böyle garip yemek isimleri var
aslı tavuk kıymasından adana yapmışlar
Losefar ne canım Aman Allahimmmm ne kaçırdım bennn bilmiyorummben losefara gidiyorum.sen de gel canım..
Evde yalnız Ali nazik bu nasıl mümkün olabilir :) eşim evde değil bir çorba yapanim olsa kapı pencere açık temizlik yapınca Boğazım acimaya basladiali nazik öneriyoruz
Canım yarım porsiyon tavuk salata 2 haftalık diyet bakabilirsinkuşhan nerelerde acep.adam kayboldu gitti..
akşam listede ne var zuhalcim
Kızlar bayagi yazamıyorum sadece okuyabiliyorum. Takımdan uzakta kaldım fakat kilo almadım. Veremedim de henüz sabitim. Dengeli değil de denkgele besleniyorum bu aralar maalesef.
Menümu yazayım
SABAH
2 minik Tulumba tatlısı
ÖĞLE
1.5 dilim irmikli bir tatlı, 1 minicik dilim kek, 3 adet peynirli milföy
AKŞAM
1 şu bardağı yulaf kepekli süt (17:00 da)
SPOR
3 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?