BUGÜN
sabah: 150 ml süt/1 kibrit kutusu bal/ 3 dilim sucuk/ 1/2 yumurta/1 tk yulaf kepeği
ara:yeşil çay
öğlen:1 kase kiraz/1 kase yoğurt/ 2 yk yulaf
ara: yeşil çay
akşam???? oğlanın gösterisi var, saat 6-8 arası okulda oluruz, işten biraz erken çıkıp hazırlanırız, yemek yetişmez diye çocuklar için lahmacun söyledim, ben ne yicem1 lahmcaun diye niyetlensem hiç miktarı tutturamıyorum
o zamannnn ne yapıyoruz hasta olmuyoruzz iyileşiyoruz ve diyet moduna giriyoruz.herkese gunaydin ilik suyumu icip gune basliycam.yarin İnsaallah alic sirkesi alip suyuma katicam.varislerim gittikce artiyo iyi geldigini okumustum biyerde.
menumu hic yazmiyim bugunde tartilmadim ama bugun artik tatli yemiycem İnsaallah.buara arkadaslarim hemen hergun geldi oyuzden fazlaca kacirdim
günaydın şeker kızlar....yazdıklarınızı okudum hızlıca, @pinoliciğim bak @anbuyanbu da ne yediğini merak etmiş
bu arada alışverişlerdeyim demişsin ya kıyafet falan mı ????? @hedefciğim seni tebrik ederim 1/2 lahmacun gerçekten süper, senin ablanlarla olan iddia ne zman sonlanıyordu??? @hepberacığım ali nazik süperdi ekmek yememek için kendimi çok zorladım ama ekmeksz gitmiyordu yaaaa,,,,,SaskinAnne losefar benim nickim bizde dün akşam ali nazik vardı da arkadaşlar onu diyorlardı...
Nasıl gidiyor?günaydınnnnnnn
Nasıl gidiyor?
İyiyim kuşcukiyi gidiyor, yemek yeme düzenim aynı bozmadım rejimi...
Sadece regl olacağımdan dolayı şişkinliğim var hepsi bu.Sen nasılsın cancik
Geçmiş olsun canım.günaydın kızlar
dün akşam
3 ymk kaşığı kuru fasulye ve 3 yemek kasıgı pılav yogurt ve ev yapımı pudıng
sabah 1 kandil simiti yine az peynir ve 4 zeytin ıhlamur ile beraber
öğle
türlü ve yrm kase corba
akşam
tavuksuyu corba 1 kase
hala hastayım yorgunum
Herkese iyi geceler ben buralardayimda gunduz cok giremiyorum sim tableti okula goturuyo bu ara not sezonu malum telefondan yazilanlari okuyorum ama yazmakniskence benim telefon cok akillivdegil yani
Bugun heppara dokturmus en coknonun yazilarina guldum
Hedefcm deni peknhrsli gordum 62 istiyorum diye tutturmusun bakacaz artik once kim olacak
Yuzyollik yalnizlik benim ensevdigim kitaptir kitabi okurkan bir cocugun babannesinin kucukken ona anlatip sonra onun kendi hayal dunyasi ile birlestirip olaylaribanlattiginibunutma yoksa kitap sana cok sacma gelir bide kitabin basindaki soy agacini kitabi her okudugunda eline al yoksa kim kim diye cok karistirisin cunku hepsinin ismi ayni ana karakterim benim ursulaydi bende babanneme cok benzetirim onu mutlaka ojunmali cok iyi bi secim yapmisin
Bende bu a4ada odemimi attim bakacaz artik cumaya
Pinoli sen ne yiyosun cok merak ettim yarin menu paylasimi yaparmisin
Selamlar
sabah: peynirli sandviç
ara: yeşil elma
öğle: meyveli yoğurt
ara: form bisküvi
akşam: cacık ve makarna
akşama kadar iyi gidiyorum akşam niye böyle of. mısır gevreğine başlamam lazım acilen
Kızlar bayagi yazamıyorum sadece okuyabiliyorum. Takımdan uzakta kaldım fakat kilo almadım. Veremedim de henüz sabitim. Dengeli değil de denkgele besleniyorum bu aralar maalesef.
Menümu yazayım
SABAH
2 minik Tulumba tatlısı
ÖĞLE
1.5 dilim irmikli bir tatlı, 1 minicik dilim kek, 3 adet peynirli milföy
AKŞAM
1 şu bardağı yulaf kepekli süt (17:00 da)
SPOR
3 saat yürüyüş
Herkese iyi geceler ben buralardayimda gunduz cok giremiyorum sim tableti okula goturuyo bu ara not sezonu malum telefondan yazilanlari okuyorum ama yazmakniskence benim telefon cok akillivdegil yani
Bugun heppara dokturmus en coknonun yazilarina guldum
Hedefcm deni peknhrsli gordum 62 istiyorum diye tutturmusun bakacaz artik once kim olacak
Yuzyollik yalnizlik benim ensevdigim kitaptir kitabi okurkan bir cocugun babannesinin kucukken ona anlatip sonra onun kendi hayal dunyasi ile birlestirip olaylaribanlattiginibunutma yoksa kitap sana cok sacma gelir bide kitabin basindaki soy agacini kitabi her okudugunda eline al yoksa kim kim diye cok karistirisin cunku hepsinin ismi ayni ana karakterim benim ursulaydi bende babanneme cok benzetirim onu mutlaka ojunmali cok iyi bi secim yapmisin
Bende bu a4ada odemimi attim bakacaz artik cumaya
Pinoli sen ne yiyosun cok merak ettim yarin menu paylasimi yaparmisin
benim menünün ikiziKizlar net yoktu giremedim
Menü sabah sütlü kahve
Öğle yulaf kepegi krep 1tk bal
Kaşar salata
Aksam salata 1 Baget 1 portakal
Spor 30 dk plates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?