Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herkese gunaydin ilik suyumu icip gune basliycam.yarin İnsaallah alic sirkesi alip suyuma katicam.varislerim gittikce artiyo iyi geldigini okumustum biyerde.
menumu hic yazmiyim bugunde tartilmadim ama bugun artik tatli yemiycem İnsaallah.buara arkadaslarim hemen hergun geldi oyuzden fazlaca kacirdim

Aksam.1/2lahmacun.booool yesillik.1sb kefir/4dilim pastirma/az yulafli krep/1/2 kk bal/20kadar kiraz

Tabi saat 5ten onceydi yemek.
Spor.sadece 10dk bisiklet

BUGUN
SABAH:1tk bal.5kiraz
Spor.40dk eliptik
Kahvalti.1.5kk kkaşar peyniri/6zeytin/5sucuk/1/2 yumurta/1kk bal

o zamannnn ne yapıyoruz hasta olmuyoruzz iyileşiyoruz ve diyet moduna giriyoruz.

günaydın kızlar

dün akşam
3 ymk kaşığı kuru fasulye ve 3 yemek kasıgı pılav yogurt ve ev yapımı pudıng

sabah 1 kandil simiti yine az peynir ve 4 zeytin ıhlamur ile beraber
öğle
türlü ve yrm kase corba

akşam
tavuksuyu corba 1 kase

hala hastayım yorgunum

günaydın şeker kızlar....yazdıklarınızı okudum hızlıca, @pinoliciğim bak @anbuyanbu da ne yediğini merak etmiş
bu arada alışverişlerdeyim demişsin ya kıyafet falan mı ????? @hedefciğim seni tebrik ederim 1/2 lahmacun gerçekten süper, senin ablanlarla olan iddia ne zman sonlanıyordu??? @hepberacığım ali nazik süperdi ekmek yememek için kendimi çok zorladım ama ekmeksz gitmiyordu yaaaa,,,,, SaskinAnne losefar benim nickim bizde dün akşam ali nazik vardı da arkadaşlar onu diyorlardı...

günaydın canlarım..

bugünkü menüm; sabah 2 tane haşlanmış yumurta beyazı+domates+kırmızı biber
öğlen; zeytinyağlı fasülye
öğleden sonra; 1 kase yoğurt
akşam; sadece meyve
günlük 2-2,5lt su
ve gün içinde 2 adet yeşil çay

Dün akşam 1 saat 15 dakika yürüdüm 4 km..
okuduğum kitap; yüzyıllık yalnızlık (32 sayfa)

kızlar günaydın öncelikle kız arkadaşımdan başlamak istiyorum 2 kilo vermiş bir haftada diyetinde çok disiplinliydi ama yürüyüşü pek sevmiyo plateste yapıyo zaman buldukça bu halde 2 kilo gitti.doktor ona bu hafta apayrı bi diyet vermiş b12 eksliğim varbenim o yüzden olabilir dedi
bana gelince sabah tartıldım 66 kiloyum geçen cuma 66,5 kiloydum
adet dönemi öncesindeyim o yüzden az gittiğini düşünüyorum inş cumaya kadar bi 0,5 kilo kadar gider
bugün menüye gelelim
sabah
2 yumurta 1 üçgen peynir domates salatalık 2 etimek
arada az leblebi çay su
öğlen haşlanmış tavuk salata ayran 1 etimek
arada elma
akşam barbunyalı salata ayran 1 etimek
bol su 1 saat yürüyüş

Bu arada hanımlar bu sabah tartıldım 62,1 kg yim ama cuma günü regl olacağım o yüzden şişkinliğim çok..
Ama ben 3 gün önce tartıldığımda daha regl şişkinliğim yoktu 61,7 kg idim..Başlangıç olarak 61,7kg baz alıyorum..

hani bana sormamış ki @anbuyanbu
Evet canım kıyafet alıyorum. Ben daralttırmıyorum. 30 liraya enfes kotlar var. Marka takıntınız yoksa öneririm. Benim her renk, her desen oldu artık.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım.

paylaşmam bana ne. Sonra siz de havalanırsınız

Selamlar
sabah: peynirli sandviç
ara: yeşil elma
öğle: meyveli yoğurt
ara: form bisküvi
akşam: cacık ve makarna
akşama kadar iyi gidiyorum akşam niye böyle of. mısır gevreğine başlamam lazım acilen

meggie daha sık gel ve böyle menülerini paylaş, bu hafta geç oldu bunu söylemek için ama kilo almak yok diyecektim.
mısır gegreği yerine yulaf ezmesi kullan daha doğal sonuçtabak seni geçtim benevet evet ben birini geçtim

o nasıl menü öööyle, tatlı yiyip durmuşsun

yüzyıllık yalnızlığı merak ettim şimdi.romanlardan çok cabuk sıkılırım kişisel gelişim ve polisiye benim tarzım. polisiyeden bile sıkılıyorum eğer tasvirleri abartırlarsa.
geçen bir yazı okudum, depresyon ile ilgiliydi...işte vücutta seratoninin az salgılanması durumu nedir niye olur ki bende böyle bişey mi var psikologa mı gitsem diye düşünüyordum ciddi ciddi, hani mutsuzum diye tatlıya saldırıyoruz ya
hangi besinler iyi gelir diye araştırırken bir bilgiye rastladım, diyordu ki: seratonin eksikliği beynin 2 yarım küresinin dengesiz kullanılması ile oluşur. örneğin kişi sadece sağ beynini kullanıyorsa o yüzden beynin hem sağ hem sol beynini bir arada kullanılması tavsiye ediliyordu. biz galiba beynin sol lobunu ihmal ediyormuşuz. roman okumayı tavsiye etmiş, okurken sağ hayal ederken solu mu ne kullanıyormuşuz...karıştırrabilirim. kitap okumak bu işe yararken tv seyretmek zaten görüntüyü verdiği için bu etkiyi aypmıyormuş hani hep acıkınca müzik dinleyin falan denir ya işte bu beynin kullanılan yeri ve seratonin ile ilgili olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…