Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hımmm bbravo valla.il hafta öden atıci gibi geldi bana.çünkü süt yoğurt peynirr dışında hiç protwein yok ben de bu hafta.hadi bakalım ben de başladım inşallah muvaffak olurum bu sefer

evet kesinlikle memnunum canım. Burası baya faal..
Bu arada az önce hastalandı 2 gün önce oldum

Ya diğer taraf bir acayip 1 gün geliyorlar sonra kimseler yok. Kimin gelip gittiği belli değil.Buradaki arkadaşlarım çok disiplinli ve şekerler

koltuk sildim yorgunum diyordun ya.losefar alinazik yapacaktı.ona gidelim demiştim..geçti artık.akşam hepsini ekmekle silmiş süpürmüş

geçmiş olsun canım.tavuksuyu çorbayı da içmişsin iyileşirsin artık

bence 62.1 i başlangıç kabul et.daha fazla kilo vermiş gibi olursun

sen de ekmek ve tatlıyı kesip yulafa geç takıl bize hayatını yaşa

bizim iddia 12 haziran cuma, yani gelecek hafta cuma, ramazan öncesi bitirleim demiştik sonra gene başlarız, yumurta kapıya dayanınca bi eteklerimiz tutuştu

Günaydın çıtır arkadaşlarım

günaydın canım ,bana dedin herhalde

ben 61,7 diye not aldım çoktan

hani bana sormamış ki @anbuyanbu
Evet canım kıyafet alıyorum. Ben daralttırmıyorum. 30 liraya enfes kotlar var. Marka takıntınız yoksa öneririm. Benim her renk, her desen oldu artık.

zayıf olmanın en güzel yanı ucuza ve kaliteli giyinebilmek

hımmm bbravo valla.il hafta öden atıci gibi geldi bana.çünkü süt yoğurt peynirr dışında hiç protwein yok ben de bu hafta.hadi bakalım ben de başladım inşallah muvaffak olurum bu sefer

taylan kümeli diyetleri yapmış kişisin sana zor gelmez

Ya diğer taraf bir acayip 1 gün geliyorlar sonra kimseler yok. Kimin gelip gittiği belli değil.Buradaki arkadaşlarım çok disiplinli ve şekerler

ben mesela

hahhaaaaaa:))))))))))))))))))biyologtan vazgeçtim.dur ben sana ali ağaoğlunu falan ayarlayayım

gaz verme...gaz verme

ali ağaoğlu muuu

bence 62.1 i başlangıç kabul et.daha fazla kilo vermiş gibi olursun

hile yyyyoooook

günaydın kızlarr, biz burdayız can havliyle kilo vermeye çalışıorum, seyahatte fazla kaçırmışım onu vücudumdan atmam lazım 2 güne, sabahki menüm yoğurt sadece bu sebeple, dün akşamda yogurdun içine nesfit koyup yedim mmmmm güzeldi. şuan kahvemi yudumluyorum. gelin beraber içelim. hedef56 msmaskelibalo pardon beybi sen yan masadasın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…