- 19 Eylül 2013
- 618
- 422
- 53
İyiyim kuşcukMemnun musun geldiğine?
hımmm bbravo valla.il hafta öden atıci gibi geldi bana.çünkü süt yoğurt peynirr dışında hiç protwein yok ben de bu hafta.hadi bakalım ben de başladım inşallah muvaffak olurum bu seferkızlar günaydın öncelikle kız arkadaşımdan başlamak istiyorum 2 kilo vermiş bir haftada diyetinde çok disiplinliydi ama yürüyüşü pek sevmiyo plateste yapıyo zaman buldukça bu halde 2 kilo gitti.doktor ona bu hafta apayrı bi diyet vermiş b12 eksliğim varbenim o yüzden olabilir dedi
bana gelince sabah tartıldım 66 kiloyum geçen cuma 66,5 kiloydum
adet dönemi öncesindeyim o yüzden az gittiğini düşünüyorum inş cumaya kadar bi 0,5 kilo kadar gider
bugün menüye gelelim
sabah
2 yumurta 1 üçgen peynir domates salatalık 2 etimek
arada az leblebi çay su
öğlen haşlanmış tavuk salata ayran 1 etimek
arada elma
akşam barbunyalı salata ayran 1 etimek
bol su 1 saat yürüyüş
evet kesinlikle memnunum canım. Burası baya faal..
Bu arada az önce hastalandı2 gün önce oldum
pinoli kuzum bak bu nasıl
Eki Görüntüle 1546920
hahhaaaaaa:))))))))))))))))))biyologtan vazgeçtim.dur ben sana ali ağaoğlunu falan ayarlayayım
gaz verme...gaz verme
Losefar ne canım Aman Allahimmmm ne kaçırdım bennn bilmiyorumm
Evde yalnız Ali nazik bu nasıl mümkün olabilir :) eşim evde değil bir çorba yapanim olsa kapı pencere açık temizlik yapınca Boğazım acimaya basladi
günaydın kızlar
dün akşam
3 ymk kaşığı kuru fasulye ve 3 yemek kasıgı pılav yogurt ve ev yapımı pudıng
sabah 1 kandil simiti yine az peynir ve 4 zeytin ıhlamur ile beraber
öğle
türlü ve yrm kase corba
akşam
tavuksuyu corba 1 kase
hala hastayım yorgunum
Öğğğk sabah sabah midemi bulandırdın hepbera
yok okumadım.. ne oldu kiyukarıları okudun mu sizin ekibi merak edttik
Bu arada hanımlar bu sabah tartıldım 62,1 kg yim ama cuma günü regl olacağım o yüzden şişkinliğim çok..
Ama ben 3 gün önce tartıldığımda daha regl şişkinliğim yoktu 61,7 kg idim..Başlangıç olarak 61,7kg baz alıyorum..
kıvanç tatlıtuğu da tanıyorum ama o, ali kadar zengin değil..varsın az olsun ama benim olsun diyorsan başka tabi
Ben sarışın sevmem şekerim
günaydın canımGünaydın çıtır arkadaşlarım
hahhaaaaaa:))))))))))))))))))biyologtan vazgeçtim.dur ben sana ali ağaoğlunu falan ayarlayayım
gaz verme...gaz verme
inşallah canımkoltuk sildim yorgunum diyordun ya.losefar alinazik yapacaktı.ona gidelim demiştim..geçti artık.akşam hepsini ekmekle silmiş süpürmüş
geçmiş olsun canım.tavuksuyu çorbayı da içmişsin iyileşirsin artık
herkese gunaydin ilik suyumu icip gune basliycam.yarin İnsaallah alic sirkesi alip suyuma katicam.varislerim gittikce artiyo iyi geldigini okumustum biyerde.
menumu hic yazmiyim bugunde tartilmadim ama bugun artik tatli yemiycem İnsaallah.buara arkadaslarim hemen hergun geldi oyuzden fazlaca kacirdim
bizim iddia 12 haziran cuma, yani gelecek hafta cuma, ramazan öncesi bitirleim demiştik sonra gene başlarız, yumurta kapıya dayanınca bi eteklerimiz tutuştugünaydın şeker kızlar....yazdıklarınızı okudum hızlıca, @pinoliciğim bak @anbuyanbu da ne yediğini merak etmiş
bu arada alışverişlerdeyim demişsin ya kıyafet falan mı ????? @hedefciğim seni tebrik ederim 1/2 lahmacun gerçekten süper, senin ablanlarla olan iddia ne zman sonlanıyordu??? @hepberacığım ali nazik süperdi ekmek yememek için kendimi çok zorladım ama ekmeksz gitmiyordu yaaaa,,,,,@SaskinAnne losefar benim nickim bizde dün akşam ali nazik vardı da arkadaşlar onu diyorlardı...
Günaydın çıtır arkadaşlarım
Bu arada hanımlar bu sabah tartıldım 62,1 kg yim ama cuma günü regl olacağım o yüzden şişkinliğim çok..
Ama ben 3 gün önce tartıldığımda daha regl şişkinliğim yoktu 61,7 kg idim..Başlangıç olarak 61,7kg baz alıyorum..
hani bana sormamış ki @anbuyanbu
Evet canım kıyafet alıyorum. Ben daralttırmıyorum. 30 liraya enfes kotlar var. Marka takıntınız yoksa öneririm. Benim her renk, her desen oldu artık.
hımmm bbravo valla.il hafta öden atıci gibi geldi bana.çünkü süt yoğurt peynirr dışında hiç protwein yok ben de bu hafta.hadi bakalım ben de başladım inşallah muvaffak olurum bu sefer
Ya diğer taraf bir acayip 1 gün geliyorlar sonra kimseler yok. Kimin gelip gittiği belli değil.Buradaki arkadaşlarım çok disiplinli ve şekerler
gaz verme...gaz verme
bence 62.1 i başlangıç kabul et.daha fazla kilo vermiş gibi olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?