günaydın canım
ben sadece arkadaşıma örnek resim göndermiştim
Evet canım buradaki en çıtır arkadaşım sensinsen de ekmek ve tatlıyı kesip yulafa geç takıl bize hayatını yaşa
bizim iddia 12 haziran cuma, yani gelecek hafta cuma, ramazan öncesi bitirleim demiştik sonra gene başlarız, yumurta kapıya dayanınca bi eteklerimiz tutuştu
günaydın canım ,bana dedin herhalde
ben 61,7 diye not aldım çoktan
zayıf olmanın en güzel yanı ucuza ve kaliteli giyinebilmek
taylan kümeli diyetleri yapmış kişisin sana zor gelmez
ben mesela
ali ağaoğlu muuu
hile yyyyoooook
günaydın günaydın canım coşturmuşsun gene buralarıGünaydın çıtır arkadaşlarım
evet ya bugün de ben karıştırmışım kim merak etti diyehani bana sormamış ki @anbuyanbu
Evet canım kıyafet alıyorum. Ben daralttırmıyorum. 30 liraya enfes kotlar var. Marka takıntınız yoksa öneririm. Benim her renk, her desen oldu artık.
en disiplinli benimYa diğer taraf bir acayip 1 gün geliyorlar sonra kimseler yok. Kimin gelip gittiği belli değil.Buradaki arkadaşlarım çok disiplinli ve şekerler
alemsiniz yaaaa iyi güldümhahhaaaaaa:))))))))))))))))))biyologtan vazgeçtim.dur ben sana ali ağaoğlunu falan ayarlayayım
gaz verme...gaz verme
ben de bu sabah bir kaç galeta (kepekli) 5-6 tane de siyah ve yeşil zeytin yedim o kadar. bu yüzden çok acım...
günaydın günaydın canım coşturmuşsun gene buraları
evet ya bugün de ben karıştırmışım kim merak etti diye.ben de dün iki tane kot aldım ... eeeee sana sorduk bacım yırtık pırtık kotlardan bahsettin , işyerinde yırtık kot nasıl giyeceğim ben, 30 tllik kotlar nerde söyle bakimmm , içim kıpır kıpır ufff yeni şeyler giyesim var....
en disiplinli benim
alemsiniz yaaaa iyi güldüm
Bir şeyin güzel olması için illa dünyanın parasını vermemize gerek yok benceGünaydın kızlar geçmişi okudum şöyle bir
Alışverişler yapılıyormuş bende pantolon istiyordum en sonunda buldum uygun fiyatlı birini 19,90 aldım lacivert kumaş krem bide 26,90 aldım
Ama marka değil tabii ki önceden 40 beden giyiyordum baktım 38 beden yok rafta 40 ı denedim annamm zor girdim içine ne oluyor dedim şiştim mi kilo verdim neden bedenim küçülmemiş diye sinir oldum eve gittim 40 beden eski pantolonlarımla ölçtüm 2 parmak darlar sonrasoğuk terleri attım üstümden
Bu aralar ne bulsam yedim yaaannem hasta oğlum diş çıkarıyor heralde yine uyumuyor
Öyle tabi uygun fiyata bişey bulunca benBir şeyin güzel olması için illa dünyanın parasını vermemize gerek yok bencegüle güle giyin. Bu arada her markanın kalıbı farklı. Bazısı küçücük bazısı bosbol
bende geçen ay yaptım alışveriş tüm dolabımı değiştirdim dediğin gibi günlük kullanımada o kadar para vermenın anlamı yok ozel zaman olur da neyse ufacık ufacık pantolonlara sıgıyorummBir şeyin güzel olması için illa dünyanın parasını vermemize gerek yok bencegüle güle giyin. Bu arada her markanın kalıbı farklı. Bazısı küçücük bazısı bosbol
1.5 saatini koşu bandında yürüdüm. 1.5 saat de kızımın sokakta peşinde koştum 3 saat oldu toplam3 saat yürüyüş ne kız?
Paylaşım yoksa kesin ciss yiyordurHerkese iyi geceler ben buralardayimda gunduz cok giremiyorum sim tableti okula goturuyo bu ara not sezonu malum telefondan yazilanlari okuyorum ama yazmakniskence benim telefon cok akillivdegil yani
Bugun heppara dokturmus en coknonun yazilarina guldum
Hedefcm deni peknhrsli gordum 62 istiyorum diye tutturmusun bakacaz artik once kim olacak
Yuzyollik yalnizlik benim ensevdigim kitaptir kitabi okurkan bir cocugun babannesinin kucukken ona anlatip sonra onun kendi hayal dunyasi ile birlestirip olaylaribanlattiginibunutma yoksa kitap sana cok sacma gelir bide kitabin basindaki soy agacini kitabi her okudugunda eline al yoksa kim kim diye cok karistirisin cunku hepsinin ismi ayni ana karakterim benim ursulaydi bende babanneme cok benzetirim onu mutlaka ojunmali cok iyi bi secim yapmisin
Bende bu a4ada odemimi attim bakacaz artik cumaya
Pinoli sen ne yiyosun cok merak ettim yarin menu paylasimi yaparmisin
Ya o yulaf kepekli krebi bugün denedim ben de hiiicc hoşuma gitmedi yaa nasıl yiyorsunuz. Ama yulaf kepegini sütle karıştırınca güzel oldu :)Kizlar net yoktu giremedim
Menü sabah sütlü kahve
Öğle yulaf kepegi krep 1tk bal
Kaşar salata
Aksam salata 1 Baget 1 portakal
Spor 30 dk plates
Menun gayet kontrollügünaydın canlarım..
bugünkü menüm; sabah 2 tane haşlanmış yumurta beyazı+domates+kırmızı biber
öğlen; zeytinyağlı fasülye
öğleden sonra; 1 kase yoğurt
akşam; sadece meyve
günlük 2-2,5lt su
ve gün içinde 2 adet yeşil çay
Dün akşam 1 saat 15 dakika yürüdüm 4 km..
okuduğum kitap; yüzyıllık yalnızlık (32 sayfa)
Kız benim de bir tane 15 liraya aldigim kotum var siyah beyaz Leopar desenli kaccc kişi sordu nerden aldın falan diye gına geldi artık.hani bana sormamış ki @anbuyanbu
Evet canım kıyafet alıyorum. Ben daralttırmıyorum. 30 liraya enfes kotlar var. Marka takıntınız yoksa öneririm. Benim her renk, her desen oldu artık.
Tatlisiz olmuyor amameggie daha sık gel ve böyle menülerini paylaş, bu hafta geç oldu bunu söylemek için ama kilo almak yok diyecektim.
mısır gegreği yerine yulaf ezmesi kullan daha doğal sonuçtabak seni geçtim ben evet evet ben birini geçtim
o nasıl menü öööyle, tatlı yiyip durmuşsun
yüzyıllık yalnızlığı merak ettim şimdi.romanlardan çok cabuk sıkılırım kişisel gelişim ve polisiye benim tarzım. polisiyeden bile sıkılıyorum eğer tasvirleri abartırlarsa.
geçen bir yazı okudum, depresyon ile ilgiliydi...işte vücutta seratoninin az salgılanması durumu nedir niye olur ki bende böyle bişey mi var psikologa mı gitsem diye düşünüyordum ciddi ciddi, hani mutsuzum diye tatlıya saldırıyoruz ya
hangi besinler iyi gelir diye araştırırken bir bilgiye rastladım, diyordu ki: seratonin eksikliği beynin 2 yarım küresinin dengesiz kullanılması ile oluşur. örneğin kişi sadece sağ beynini kullanıyorsa o yüzden beynin hem sağ hem sol beynini bir arada kullanılması tavsiye ediliyordu. biz galiba beynin sol lobunu ihmal ediyormuşuz. roman okumayı tavsiye etmiş, okurken sağ hayal ederken solu mu ne kullanıyormuşuz...karıştırrabilirim. kitap okumak bu işe yararken tv seyretmek zaten görüntüyü verdiği için bu etkiyi aypmıyormuş hani hep acıkınca müzik dinleyin falan denir ya işte bu beynin kullanılan yeri ve seratonin ile ilgili olsa gerek
Ama bizim kızımız hem genç hem güzel hem de filinta gibi ali Ağaoğlu yaşlı kaçar oğlunu yeğenini falan ayarlahahhaaaaaa:))))))))))))))))))biyologtan vazgeçtim.dur ben sana ali ağaoğlunu falan ayarlayayım
gaz verme...gaz verme
O ne öyle yaa metabolizmani yavaslatirsin bu kadar az yersenben de bu sabah bir kaç galeta (kepekli) 5-6 tane de siyah ve yeşil zeytin yedim o kadar. bu yüzden çok acım...
Beni kaçıncı numaraya alcanCoşturmak bizim işimiz
Hep siz karıştırıyorsunuz benim üstüme kalıyorYaa ne yapayım yırtık, rengi atmış,zımbalı,fermuarlı kotlar benim tarzım.Ama arada normal şeyler de alıyorum Koktkolik diye bir yer var bizim burda ve ona benzer yerler 30 tl vallaha. Bir de ouetlet mağazalarına bak bakabilirsen oralarda çok ucuz. Eski sezon oluyor ama olsun. Kotun eskisi yenisi mi olurmuş
En disiplinlihedef56 seni de 2 numaraya alabilirim
Canım kot pantolon bedenleri farklı değil mi 27-28-29-30-31 falan yaniGünaydın kızlar geçmişi okudum şöyle bir
Alışverişler yapılıyormuş bende pantolon istiyordum en sonunda buldum uygun fiyatlı birini 19,90 aldım lacivert kumaş krem bide 26,90 aldım
Ama marka değil tabii ki önceden 40 beden giyiyordum baktım 38 beden yok rafta 40 ı denedim annamm zor girdim içine ne oluyor dedim şiştim mi kilo verdim neden bedenim küçülmemiş diye sinir oldum eve gittim 40 beden eski pantolonlarımla ölçtüm 2 parmak darlar sonrasoğuk terleri attım üstümden
Bu aralar ne bulsam yedim yaaannem hasta oğlum diş çıkarıyor heralde yine uyumuyor
Boy kilo kaç ki senin ?bende geçen ay yaptım alışveriş tüm dolabımı değiştirdim dediğin gibi günlük kullanımada o kadar para vermenın anlamı yok ozel zaman olur da neyse ufacık ufacık pantolonlara sıgıyorumm
165 cnm su an sabah itibarı ile düz61 cıktım 78 den ındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?