Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Evet canım buradaki en çıtır arkadaşım sensin
Zayıf olmanın her yanı güzel vallahi
Disiplin konusunda buradaki her arkadaşımı ayrı ayrı tebrik ederim

Günaydın çıtır arkadaşlarım
günaydın günaydın canım coşturmuşsun gene buraları

hani bana sormamış ki @anbuyanbu
Evet canım kıyafet alıyorum. Ben daralttırmıyorum. 30 liraya enfes kotlar var. Marka takıntınız yoksa öneririm. Benim her renk, her desen oldu artık.
evet ya bugün de ben karıştırmışım kim merak etti diye .ben de dün iki tane kot aldım ... eeeee sana sorduk bacım yırtık pırtık kotlardan bahsettin , işyerinde yırtık kot nasıl giyeceğim ben, 30 tllik kotlar nerde söyle bakimmm , içim kıpır kıpır ufff yeni şeyler giyesim var....

Ya diğer taraf bir acayip 1 gün geliyorlar sonra kimseler yok. Kimin gelip gittiği belli değil.Buradaki arkadaşlarım çok disiplinli ve şekerler
en disiplinli benim

hahhaaaaaa:))))))))))))))))))biyologtan vazgeçtim.dur ben sana ali ağaoğlunu falan ayarlayayım

gaz verme...gaz verme
alemsiniz yaaaa iyi güldüm

Coşturmak bizim işimiz
Hep siz karıştırıyorsunuz benim üstüme kalıyor Yaa ne yapayım yırtık, rengi atmış,zımbalı,fermuarlı kotlar benim tarzım.Ama arada normal şeyler de alıyorum Koktkolik diye bir yer var bizim burda ve ona benzer yerler 30 tl vallaha. Bir de ouetlet mağazalarına bak bakabilirsen oralarda çok ucuz. Eski sezon oluyor ama olsun. Kotun eskisi yenisi mi olurmuş
En disiplinli hedef56 seni de 2 numaraya alabilirim

Günaydın kızlar geçmişi okudum şöyle bir
Alışverişler yapılıyormuş bende pantolon istiyordum en sonunda buldum uygun fiyatlı birini 19,90 aldım lacivert kumaş krem bide 26,90 aldım
Ama marka değil tabii ki önceden 40 beden giyiyordum baktım 38 beden yok rafta 40 ı denedim annamm zor girdim içine ne oluyor dedim şiştim mi kilo verdim neden bedenim küçülmemiş diye sinir oldum eve gittim 40 beden eski pantolonlarımla ölçtüm 2 parmak darlar sonra soğuk terleri attım üstümden

Bu aralar ne bulsam yedim yaa annem hasta oğlum diş çıkarıyor heralde yine uyumuyor

Bir şeyin güzel olması için illa dünyanın parasını vermemize gerek yok bence güle güle giyin. Bu arada her markanın kalıbı farklı. Bazısı küçücük bazısı bosbol

Bir şeyin güzel olması için illa dünyanın parasını vermemize gerek yok bence güle güle giyin. Bu arada her markanın kalıbı farklı. Bazısı küçücük bazısı bosbol
Öyle tabi uygun fiyata bişey bulunca ben teşekkür ederim canım sende güle güle giy kotlarını bende kotu seviyorum ama memur olunca

bende geçen ay yaptım alışveriş tüm dolabımı değiştirdim dediğin gibi günlük kullanımada o kadar para vermenın anlamı yok ozel zaman olur da neyse ufacık ufacık pantolonlara sıgıyorumm

3 saat yürüyüş ne kız?
1.5 saatini koşu bandında yürüdüm. 1.5 saat de kızımın sokakta peşinde koştum 3 saat oldu toplam
Paylaşım yoksa kesin ciss yiyordur

Kizlar net yoktu giremedim
Menü sabah sütlü kahve
Öğle yulaf kepegi krep 1tk bal
Kaşar salata
Aksam salata 1 Baget 1 portakal
Spor 30 dk plates
Ya o yulaf kepekli krebi bugün denedim ben de hiiicc hoşuma gitmedi yaa nasıl yiyorsunuz. Ama yulaf kepegini sütle karıştırınca güzel oldu :)
Menun gayet kontrollü

hani bana sormamış ki @anbuyanbu
Evet canım kıyafet alıyorum. Ben daralttırmıyorum. 30 liraya enfes kotlar var. Marka takıntınız yoksa öneririm. Benim her renk, her desen oldu artık.
Kız benim de bir tane 15 liraya aldigim kotum var siyah beyaz Leopar desenli kaccc kişi sordu nerden aldın falan diye gına geldi artık.
Tatlisiz olmuyor ama

hahhaaaaaa:))))))))))))))))))biyologtan vazgeçtim.dur ben sana ali ağaoğlunu falan ayarlayayım

gaz verme...gaz verme
Ama bizim kızımız hem genç hem güzel hem de filinta gibi ali Ağaoğlu yaşlı kaçar oğlunu yeğenini falan ayarla
Fazla varsa bitane de benim kızıma ayarla besikteyken kertelim

ben de bu sabah bir kaç galeta (kepekli) 5-6 tane de siyah ve yeşil zeytin yedim o kadar. bu yüzden çok acım...
O ne öyle yaa metabolizmani yavaslatirsin bu kadar az yersen
Beni kaçıncı numaraya alcan
Canım kot pantolon bedenleri farklı değil mi 27-28-29-30-31 falan yani

bende geçen ay yaptım alışveriş tüm dolabımı değiştirdim dediğin gibi günlük kullanımada o kadar para vermenın anlamı yok ozel zaman olur da neyse ufacık ufacık pantolonlara sıgıyorumm
Boy kilo kaç ki senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…